bi gittim geldim ne kaynatmışsınız kızlar yaaa![]()
ay bende bi çay içiyim dedim sayfalar yürümüş gitmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gittim geldim ne kaynatmışsınız kızlar yaaa![]()
bakalım kuzuların keyfini bekleyeceğiz artık...herşeyimizi onlara bağladık ... şimdiden nasıl isterlerse o şekilde laflarını yürütecekler..
Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18:![]()
hayat onlara guzel valla![]()
he onu unuttuk kız aynur abla da var biz kaldık üçüncülüğe![]()
aynen yeme içme hep önlerine geliyo...kordon servisiyle![]()
yok kız ben dördüncü oluyom fitos var üçüncülük onun dördüncülük benim beşincilik senin...gerisinin doğum tarfihlerini hatırlamıyom sonra irem geliyo herhalde...arkadan ben geliyorum![]()
Kızlar biz hafiften topukluyalım...akşama babamıza yemek yapcaz yavaştan yavaştan başlayalım menümüze...
o nasil bi servistir oyle 24 saat acik yasasin yemek yemek![]()
yok kız ben dördüncü oluyom fitos var üçüncülük onun dördüncülük benim beşincilik senin...gerisinin doğum tarfihlerini hatırlamıyom sonra irem geliyo herhalde...![]()
göbek çevremde yok çok şükür...neyse bunu da öğrenmiş olduk...
galiba hormonlar canım kıllı bi anası var kızımın umarım bana benzemez ben bi de kızılım siyah tüyüm olmadığı halde bu kadar rahatsız ediyo
o zaman cinsiyetle alakalı değil bu hormonlarla alakalı hormonlarla...
Canım tüy dokucu kremi hamilelikte tavsiye etmiyorlar. Kimyasal oldugu icin. O bölgede duracak birde tehlikeli.
Bende ağdayi bıraktım epeydir. Jiletle alıyorum. İyice kalınlasti. Şimdiden egilmekte zorlanıyorum. Bakalım ileride ne yapacagım hiç bilmiyorum. Ağdacidan da utanıyorum.
bende karnimi doyuriyimm yazik benim kocis iftara sadece corba ve salata istedi ama gonlum hicc razi degill
gorururuz tatlikomm kolay gelsin![]()
benimki de ayran veya cacık olsun lütfen dedi...ne yaparsan yap...benim kuzuda acıkıyo herhalde hortumu çekmeye başladı tepikelr peş peşe geliyo çünkü...
galiba hormonlar canım kıllı bi anası var kızımın umarım bana benzemez ben bi de kızılım siyah tüyüm olmadığı halde bu kadar rahatsız ediyo
evet canım netten araştırdım şimdi tehlikeliymiş o seçeneği eledik jilete devam ayna alcaz karşımıza yapıcaz napalım![]()
merhaba arkadaşlar
canım, sağlıksız şeyleri fazla yeme bence. hamur işlerinin fazlası da zarar. ama sen zayıftın, kilo almaya da çalışıyordun, değil mi?
hamur işini çok abartmadan, kuruyemişi biraz artırabilirsin. et-süt ürünlerini artırabilirsin. bu şekilde kilo almanı artır bence.
bende gebelik şekeri çıktığı için çoğu şeyi yiyemiyorum. diyetle düzene girmedi, insüline başladım.
Biliyom Cnm arada bir kaciriyom ama hemen birakiyom gereksiz kilo almaya gerek yok değil mı
o da iyi canım. ben 6.ayımda 4 kg almıştım, 1 kg ını verdim böylece. bundan sonra herhalde ayda 1-2 kg ile bitiririm hamileliği. senin de almamana sevindim canım. bebeğin büyümüştür, sen az bir şey vermişsindir bile. bebek ile dengelemişsiniz.
canım, aynı kremi bana da hem dr hem de eczacı önerdi. ben kullanıyorum, fiyatı da uygun. kokusunu da sevdim.nemlendirmesi biraz az gibi, diğerlerinin kıvamını bilmiyorum ama bence güzel bir krem.
chemistciğim, sanırım kasılma olmuş sende. magnezyum düzenli içiyor muydun? ben aksatınca benim de kasılmalar artıyor. bu haftalarda karnımda ara ara toplanır gibi kasılmalar oldu. mesane de sıkıştırınca daha şiddetli hissetmişsindir. bence endişe edecek bir şey yok ama yine de dr una tarif edersin tam olarak.
canım, 24-28 arası yapılıyormuş ama 28. haftana bırakma bence. 26.-27. haftalarında git. bana dr 26 da gel dedi, ben de 24. haftadan sonra yaptırdım(hastanede işim varken aradan çıksın dedim). erken öğrenmek daha iyi bence.
bana da 75lik bakıldı. gittiğim hastanede gebelikte 75 lik ile bakıyorlarmış. dr tercihi sanırım. hepsini verilen ölçüsüne göre yorumluyorlar nasılsa.
rahim bazen toplanıyor bir yerde. geçen gittiğimde dr sormuştu da anlamamıştım ne demek istediğini. kasılmadır canım o. tekrar gittiğimde dr a bahsedeceğim ben.
doğuma yakın kullanılıyorlar canım. dr değil de arkadaşlarım bana hatırlattı. daha erken sanırım.
son aylarda kan hacmi arttığı için demir ilacını veriyorlar. kullanılması önemli. bebeğe giden oksijeni de etkiliyor. düzenli kullanmaya dikkat et canım.
merhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????
Benimde ağrıyor Cnm ama benim oram buyumedi ben çok oturuyorum o yüzden ağrıyor kız annelerini arkası buyur dediler ama benim buyumedi bi gobisim var
slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gecıyor oruc tutanınız varmı![]()
Ben oruc tutuyorum Cnm
aynen canım ben de bunları düşüne düşüne alıştırmışken kendimi gidemedim.Aynen öyle canım aynayla yapacağız herhalde. Ama dikkatli olmak lazım kesmemek icin. Agdacida yaptırmayı düşünsem bile uzun süredir ağda yaptırmadigim icin kendimi sıkarım ve kasilma olur diye korkuyorum.
Tanımadığım bir ağdaci olmalı utanmamak icin![]()
hadi gözün aydın inşallah sonuçlarında süper çıkar, ya halsizlik bendede oldu bu tarama sonrası işe gelemedim o yüzdende, eve gittim gerçi eve gidincede temizlik yaptım manyak gibi ya neyseaç karnına o su insanın tansiyonunu düşürüyo canım, akşama doğru toparlarsın
akıntı evet yoğunlaşıyo hamişlikte ama rengi alışılmışın dışındaysa o zaman doktora sormak gerek, madem 10 gün var daha canım sen bu kremden al kullanmaya başla, o kaşıntı illet bişi, insanın gününü gecesini etkiliyo resmen, ben evde sürekli bulunduruyorum bu kremden artıkdoktorda kullanabilirsin hiç sormadan dedi bende öle yapıyom oldukça hemen ona başvuruyorum, bide travazol var bak oda iyi ama bana pek bişi yapmamıştı zalain en etkilisi.