iyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda
vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi
bi kişi için iş bırakılırmııııııııııııııııı, tabiki hayır, boşver görmezden gel, onun gibi çok var etrafta yine denk gelirsin başka işlerde hiç kuşkun olmasın, mesela ben bugün birinin saçını başını yolmak böle etlerini koparmak istiyorum amaaaa napıyorum içimden derin nefes alıp rahatlıyorum bebişim stres olmasın diyommmm
prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?
yok canım erkek benim bebişo yüzden anca eylül sonu gelir diyorum bekler gününü tembel oluyomuş çünküm
hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalım
anlayışsız mahluk işte ne yapıcan, kız belki sen izinden gelene kadar defolup gider bellimi olur madem kimseyle anlaşamıyo, ay erkeğin kaprisliside hiç çekilmez yaaaaaaaaa, sen öle dua et o defolsun gitsin
ah canım yaaa, sen soğuktan biz sıcaktan şikayetçi, acaba halinden memnun olan var mııı, anam bu pragta yani azcık yaz mevsimi yaşayaydı iyiydi![]()
inan tek duam o yönde canım

canım çok geçmiş olsun haberlerde gördüm binanızın çatısı kül olmuş resmen.herkeslere merhaba,yanmış kurumumuzda iş başı yapıyoruzkimse de demiyorki özürlüler ve hamileler işe gelmesin idari izinli sayılsın diye.biz de çok şükr çift sayılara düştük. ankarada çok sıcak.yanıp tutuşuyoruz. Allah oruçlu olanlara yardım etsin.