2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda:1:

vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi:27:

bi kişi için iş bırakılırmııııııııııııııııı, tabiki hayır, boşver görmezden gel, onun gibi çok var etrafta yine denk gelirsin başka işlerde hiç kuşkun olmasın, mesela ben bugün birinin saçını başını yolmak böle etlerini koparmak istiyorum amaaaa napıyorum içimden derin nefes alıp rahatlıyorum bebişim stres olmasın diyommmm:31:

prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?

yok canım erkek benim bebiş:1::1::1: o yüzden anca eylül sonu gelir diyorum bekler gününü tembel oluyomuş çünküm:52:

hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalım:1::1:

anlayışsız mahluk işte ne yapıcan, kız belki sen izinden gelene kadar defolup gider bellimi olur madem kimseyle anlaşamıyo, ay erkeğin kaprisliside hiç çekilmez yaaaaaaaaa, sen öle dua et o defolsun gitsin:60:

ah canım yaaa, sen soğuktan biz sıcaktan şikayetçi, acaba halinden memnun olan var mııı, anam bu pragta yani azcık yaz mevsimi yaşayaydı iyiydi:23:

inan tek duam o yönde canım :1::1::1:
herkeslere merhaba,yanmış kurumumuzda iş başı yapıyoruz :37: kimse de demiyorki özürlüler ve hamileler işe gelmesin idari izinli sayılsın diye.biz de çok şükr çift sayılara düştük. ankarada çok sıcak.yanıp tutuşuyoruz. Allah oruçlu olanlara yardım etsin.
canım çok geçmiş olsun haberlerde gördüm binanızın çatısı kül olmuş resmen. :53:

günaydın ekim ayının cici anneleri... bel ağrısından bu gece yine uyuyamadık...:31::31:

Günaydınlar herkeseeee:16:, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda:46: uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam:51:

günaydın tüm Ekim Anneleerriii,
oruç tutmadığı halde benim gibi bitkin düşen var mııııı :1:
akşam iftar sofrasını bile toplayamadan sızıp kalmışım bi uyandım saat 11.30. tabii o saatten sonra bi hışım toplarsın mutfağı :27:
ee babamız da uyumuş tabii, sözde iki akşamdır yürüyüş yapıcaz :1: sıcak beni mahvetti kafamı kaldıramıyorum :50:

günaydın canlarrr biz geldikk :16::16::16:

günaydın kızlar :)) dün evlil,ik yıldönümümüzdü , güzel bir yerde güzel bi iftar yemeği yedik anlı fasıl eşliğinde :) bugun 4 sene 1 günlük evliyiz artık :) yemek boyunca seneye inşlh kızmızında masada yer alıcağını konuşmak çok değişik bi duygu :) seneye o da ek gıdalrar başladığı için her yediğimizden o da tatıcak , düşüncesi bile çok hoş yahuuu :9:

gunaydınn canım nıce nıce yıllara inş ALLAH mutlulugunuzu daım etsın esınle kızınla hayırlı omurler nesıp etsın inş:1:

Gunaydin annisler bebisler gobisler :))
Herkere guzel bol tekmeli gunler.. :nazar: :emir_bebek:

gunaydın kızlar... sabah sabah formunuzdasınız yine :21::21:

hepınıze gunaydınnnn kızlarrrrr hayırlı sabahlar.... bu bel agrısı uykusuzluk halsızlık bende de mevcut sıcaklardan oluyor sanırım....bıde ustune gergınlık sınır stres tutsuz bı herıff olunca agrılar dahada artıyorrr:27:

ilaç verdi dimi sana off banada verir kesin şimdi

evet erkekler nazlı diyorlar bakalım ne olacakk

doğunca babalarına veririz onları uyutmasınlar :1::1::ssz:
ben de öyle planlıyom şimdiden yerini yapıyom canım:27::27:
aslanlar dişli oluyo afferim sana ben nazla niyazla çözüyom kocamı kıyamıyo bana :1::1:
ben de :1: eşim çok dişlidir oğlak olduğundan bişey dedi mi tekrarlatmaz ama ben de suyuna giderek nazlanarak hallediyorum işlerimi napimm :9: kv de kızım sen bu çocuğu yola getiriyosun ya helal olsun der:32::118::114:

ben de :1: eşim çok dişlidir oğlak olduğundan bişey dedi mi tekrarlatmaz ama ben de suyuna giderek nazlanarak hallediyorum işlerimi napimm :9: kv de kızım sen bu çocuğu yola getiriyosun ya helal olsun der:32::118::114:

valla ben bildiğimi okurum.. eşim bazen der çok kurnazsın mevlam bilipte seni o yüzden kız yaratmış yoksa dünyayı satardın kimsenin haberi olmazdı...:9::9:

kvne senin yapamadığını yapıyorum naz niyazzz :27::27:

kvne senin yapamadığını yapıyorum naz niyazzz :27::27:

valla ben bildiğimi okurum.. eşim bazen der çok kurnazsın mevlam bilipte seni o yüzden kız yaratmış yoksa dünyayı satardın kimsenin haberi olmazdı...:9::9:

oooo masallah kızlar sız baya dişli nazlı cıktınız helal olsun sıze walla:1:

inan tek duam o yönde canım :1::1::1:

canım çok geçmiş olsun haberlerde gördüm binanızın çatısı kül olmuş resmen. :53:

binamızın çatısı kül oldu.en üst katlarda tavanda çökme var gökyüzünü seyrediyorlar.sistem yok içerisi pis her yer kül kokuyor.klimalr çalışmıyor.halimiz harap.bir an önce bir çözüm bulurlar inşallah

herkeslere merhaba,yanmış kurumumuzda iş başı yapıyoruz :37: kimse de demiyorki özürlüler ve hamileler işe gelmesin idari izinli sayılsın diye.biz de çok şükr çift sayılara düştük. ankarada çok sıcak.yanıp tutuşuyoruz. Allah oruçlu olanlara yardım etsin.

tekrar geçmiş olsun canım ya gerçekten idari izin olmalıymış şartlar hele de bu sıcakta ne hamişler için ne de engelli çalışanlar için uygun değil ama kimin umrunda :(

binamızın çatısı kül oldu.en üst katlarda tavanda çökme var gökyüzünü seyrediyorlar.sistem yok içerisi pis her yer kül kokuyor.klimalr çalışmıyor.halimiz harap.bir an önce bir çözüm bulurlar inşallah
halledip çağırsalar olmuyo sanki cins bu işverenler cinnsss :47:

halledip çağırsalar olmuyo sanki cins bu işverenler cinnsss :47:

tekrar geçmiş olsun canım ya gerçekten idari izin olmalıymış şartlar hele de bu sıcakta ne hamişler için ne de engelli çalışanlar için uygun değil ama kimin umrunda :(

itfaiye müdürü ve sigortadan gelenler 2 gün elektrik verilmemesi gerktiğini binanın boş olması gerktiğini söylüyorlar fakat burdakiler inadına dünden bu yana elektrik verdiler temizlik yapılmaya çalışılıyor

:1::1: hamıle kalmadan once bana cocuk yap dıyenlere benım bıtane var o bıras buyusunde oyle dıyordum :1: gercı hala buyumus deıl ama ne yapalım kardes kardes buyuyecekler :1::1:

beraber beraber büyürler ama eşim kıskanacak bundan adım gibi eminimm..:51:

bir sey soracağım.hani burda bir arkadaşın bebeği dondurulmuş embriyodan ya ,6 yaşında da bir kızı varmış,kızı da sanırım tüp bebekti.yanlış hatrlıyorsan düzeltin. şimdi o bebekler aynı zamanda döllendiler ama şimdiki sonra transfer edildi.şimdiiik bu bebekler ikiz mi oluyor.tam anlatamadım ama siz anlayın :37:

Back
X