Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vlaa cnım 50 mglık olduğumda ıkıncısı alındığında bayılmıştım 100mg yapılırken yatırdılar benı ama uyumadım yurumedımde ben bılmıyom yaa 140 normal değer benım sadece son saat 139 cıktı oof bıraz daha dusuk cıksaydıı ıyıdı ama çokta kotu dııl bana gore doktor dıet verdı ıstee
kız dur çelme aklımıhem kıyamıyonuz hem istiyonuz...kıyın kıyın...accık yürüdüler mi açılırlar iyilik yapmış olursunuz onlara...
bende baktım da kuzum çok karışık yaa düzgün olanlar da yabancı video felaninternette yapılışları var ama nerde bende o yetenekkk
ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerin
ahh canım hiç sorma ya ben oldum olsaı böyleyim istemeye utanırım nedense sonra da aklımdan hiiç çıkmaz işte böyle
canım normal çıkmış değerlerin hadi geçmiş olsunkızlar sonucumu aldım 73 e 118 çıkmış nasıl sizce doktoruma daha ulaşamadım
o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm
kız dur çelme aklımı![]()
bende baktım da kuzum çok karışık yaa düzgün olanlar da yabancı video felan![]()
ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerin
ahh canım hiç sorma ya ben oldum olsaı böyleyim istemeye utanırım nedense sonra da aklımdan hiiç çıkmaz işte böyle
gayet iyi canımcım, hadi kurtuldunnn 140 ı geçtimi sorun var demektir![]()
evet bazen mesaj çok kurtarıcı oluyoah be canım niçin utanıyon, hemde kociştennn,:106: ozaman msj at hehehe, benim canım bunu istiyo de, yada kağıda yaz ver eline bazen söylemeye utandığımız şeyleri msjla yada yazarak daha rahat söyleyebiliyoruz ne dersin
![]()
gözün aydın canımşimdi doktorumda söyledi çok şükür güzel çıkmışmide yanmasınada gaviscon şurup yada çigneme tableti al dedi şu mide yanmasını ta bogazımdan hissediyorum ya inşallah işe yarar
doktor temmuz sonuna görüşelim istersen dedi ama bi sıkıntın yoksa arayı açabiliriz dedi ben oglumu özledim hemen temmuz sonuna bi randevu![]()
mantıklı cuulucancım dur bakalım olmazsa öyle yapimah be canım niçin utanıyon, hemde kociştennn,:106: ozaman msj at hehehe, benim canım bunu istiyo de, yada kağıda yaz ver eline bazen söylemeye utandığımız şeyleri msjla yada yazarak daha rahat söyleyebiliyoruz ne dersin
![]()
aman ben istiyorum da noluyo bişey canım istedi mi görümcem bulup getiriyo yazık kadının günahı nebenim adam rahat
mevsiminde olmayan bi kaç meyve istemiştim ki gerçekten aklıma çok fena düşmmüşlerdi olmadığını da biliyorum ortalıkta ama aa onlar daha ekilmedi bile diyip çıkıyodu işin içinden
çabaladığı zaman da oldu gerçi ama şimdi de aşerecek bişey bulamıyorum topu topu 3 ay kaldı aslında biraz eziyet lazım
bu arada bi yarım saat kayboldum ortalıktan kaç sayfa ilerlemiş. çenesi düşmüş hepinizinnnnnnnnnnn :)))
kızzlaaarr biz bu arada 29. haftaya girmişiz artık 7 aylık olduk heralde![]()
ah be canım niçin utanıyon, hemde kociştennn,:106: ozaman msj at hehehe, benim canım bunu istiyo de, yada kağıda yaz ver eline bazen söylemeye utandığımız şeyleri msjla yada yazarak daha rahat söyleyebiliyoruz ne dersin
![]()
tüylenme demişken malum bölgeyi napacas... ben hamile oldum olası ağdayı bıraktım şimdi de göremiyorum:) inşallah doğum yapmadan önce zamanım olurda temizlenebilirim![]()
yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkkne gaddan gaddrım di mi![]()
vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onuaman ben istiyorum da noluyo bişey canım istedi mi görümcem bulup getiriyo yazık kadının günahı nebenim adam rahat
mevsiminde olmayan bi kaç meyve istemiştim ki gerçekten aklıma çok fena düşmmüşlerdi olmadığını da biliyorum ortalıkta ama aa onlar daha ekilmedi bile diyip çıkıyodu işin içinden
çabaladığı zaman da oldu gerçi ama şimdi de aşerecek bişey bulamıyorum topu topu 3 ay kaldı aslında biraz eziyet lazım
bu arada bi yarım saat kayboldum ortalıktan kaç sayfa ilerlemiş. çenesi düşmüş hepinizinnnnnnnnnnn :)))
kızzlaaarr biz bu arada 29. haftaya girmişiz artık 7 aylık olduk heralde![]()
canım normal çıkmış değerlerin hadi geçmiş olsun![]()
gözün aydın canım
kıss senin bebiş çok saçlı olacak haa bak benden demesi![]()
mantıklı cuulucancım dur bakalım olmazsa öyle yapim
kız senin kocanda baya rahatmış hee benimki yine öyle değil ama aşermenin de ne olduğunu tam olarak bilmiyor malesef..bu arada artık 7 aylık olmuş sayılırsın sen canım şurda en fazla 1 haftan kalmıştır 7 ayın dolmasına
ya da benim gibi kuzunuzun ağzıyla mesaj çekin...ona işte asla hayır diyemiyorlar...
yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkkyapmak lazım, kocaya bu dönemi tam anlamıyla yaşatmak lazım ben onu bunu bilmem
vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onu
evet canım 29 u bitirip 30. haftaya girdiğin gün 7 ayı bitirmiş oluyon![]()
ayyy ne fenasın serapppp valla senden korkulur kıss:18:ya da benim gibi kuzunuzun ağzıyla mesaj çekin...ona işte asla hayır diyemiyorlar...