2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
vlaa cnım 50 mglık olduğumda ıkıncısı alındığında bayılmıştım 100mg yapılırken yatırdılar benı ama uyumadım yurumedımde ben bılmıyom yaa 140 normal değer benım sadece son saat 139 cıktı oof bıraz daha dusuk cıksaydıı ıyıdı ama çokta kotu dııl bana gore doktor dıet verdı ıstee

kilo alımın nasıl peki canım o da etkiliyor demiişti benim doktorum

ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerin

ahh canım hiç sorma ya ben oldum olsaı böyleyim istemeye utanırım nedense sonra da aklımdan hiiç çıkmaz işte böyle

ah be canım niçin utanıyon, hemde kociştennn,:106: ozaman msj at hehehe:27:, benim canım bunu istiyo de, yada kağıda yaz ver eline bazen söylemeye utandığımız şeyleri msjla yada yazarak daha rahat söyleyebiliyoruz ne dersin:52:

o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm

aman ben istiyorum da noluyo bişey canım istedi mi görümcem bulup getiriyo yazık kadının günahı ne :1: benim adam rahat :1:
mevsiminde olmayan bi kaç meyve istemiştim ki gerçekten aklıma çok fena düşmmüşlerdi olmadığını da biliyorum ortalıkta ama aa onlar daha ekilmedi bile diyip çıkıyodu işin içinden :1:
çabaladığı zaman da oldu gerçi ama şimdi de aşerecek bişey bulamıyorum topu topu 3 ay kaldı aslında biraz eziyet lazım :1::1::1:
bu arada bi yarım saat kayboldum ortalıktan kaç sayfa ilerlemiş. çenesi düşmüş hepinizinnnnnnnnnnn :)))

kızzlaaarr biz bu arada 29. haftaya girmişiz artık 7 aylık olduk heralde :23:

Son düzenleme:
ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerin

ahh canım hiç sorma ya ben oldum olsaı böyleyim istemeye utanırım nedense sonra da aklımdan hiiç çıkmaz işte böyle

gayet iyi canımcım, hadi kurtuldunnn 140 ı geçtimi sorun var demektir:46:

şimdi doktorumda söyledi çok şükür güzel çıkmış :32::32: mide yanmasınada gaviscon şurup yada çigneme tableti al dedi şu mide yanmasını ta bogazımdan hissediyorum ya inşallah işe yarar

doktor temmuz sonuna görüşelim istersen dedi ama bi sıkıntın yoksa arayı açabiliriz dedi ben oglumu özledim hemen temmuz sonuna bi randevu :52:

şimdi doktorumda söyledi çok şükür güzel çıkmış :32::32: mide yanmasınada gaviscon şurup yada çigneme tableti al dedi şu mide yanmasını ta bogazımdan hissediyorum ya inşallah işe yarar

doktor temmuz sonuna görüşelim istersen dedi ama bi sıkıntın yoksa arayı açabiliriz dedi ben oglumu özledim hemen temmuz sonuna bi randevu :52:
gözün aydın canım:16:
kıss senin bebiş çok saçlı olacak haa bak benden demesi:emir_bebek::emir_bebek::1:

ah be canım niçin utanıyon, hemde kociştennn,:106: ozaman msj at hehehe:27:, benim canım bunu istiyo de, yada kağıda yaz ver eline bazen söylemeye utandığımız şeyleri msjla yada yazarak daha rahat söyleyebiliyoruz ne dersin:52:
mantıklı cuulucancım dur bakalım olmazsa öyle yapim
aman ben istiyorum da noluyo bişey canım istedi mi görümcem bulup getiriyo yazık kadının günahı ne :1: benim adam rahat :1:
mevsiminde olmayan bi kaç meyve istemiştim ki gerçekten aklıma çok fena düşmmüşlerdi olmadığını da biliyorum ortalıkta ama aa onlar daha ekilmedi bile diyip çıkıyodu işin içinden :1:
çabaladığı zaman da oldu gerçi ama şimdi de aşerecek bişey bulamıyorum topu topu 3 ay kaldı aslında biraz eziyet lazım :1::1::1:
bu arada bi yarım saat kayboldum ortalıktan kaç sayfa ilerlemiş. çenesi düşmüş hepinizinnnnnnnnnnn :)))

kız senin kocanda baya rahatmış hee benimki yine öyle değil ama aşermenin de ne olduğunu tam olarak bilmiyor malesef..bu arada artık 7 aylık olmuş sayılırsın sen canım şurda en fazla 1 haftan kalmıştır 7 ayın dolmasına

ya da benim gibi kuzunuzun ağzıyla mesaj çekin...ona işte asla hayır diyemiyorlar...

tüylenme demişken malum bölgeyi napacas... ben hamile oldum olası ağdayı bıraktım şimdi de göremiyorum:) inşallah doğum yapmadan önce zamanım olurda temizlenebilirim:(

Normal doğumda su gelince vakit olmaz ki. Nasıl olacak bilmiyorum. Zor isler vallah.
Bu arada kızlar su gelmesi nasıl birsey? Yani su kesesi mı deliniyor. Yoksa akacak biryer mı var. Hiç de araştırmadım.

ne gaddan gaddrım di mi:51::51:
yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkk:1: yapmak lazım, kocaya bu dönemi tam anlamıyla yaşatmak lazım ben onu bunu bilmem:51:

vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onu:1:
evet canım 29 u bitirip 30. haftaya girdiğin gün 7 ayı bitirmiş oluyon:46:

mantıklı cuulucancım dur bakalım olmazsa öyle yapim

kız senin kocanda baya rahatmış hee benimki yine öyle değil ama aşermenin de ne olduğunu tam olarak bilmiyor malesef..bu arada artık 7 aylık olmuş sayılırsın sen canım şurda en fazla 1 haftan kalmıştır 7 ayın dolmasına

evet 1 hafta daha var galiba sonradan gördüm ben de :31:
rahat adam ama gider arar ama görümcem duyarsa o kocamdan daha çabuk bulup getiriyo :49:
1 hafta sonra doğum günüm geçen sene kv bizdeydi yırttı bişey yapmadan ama bu sene hele ki hamileyken :49: bi incelik yapmazsa yandı haberi yok :1::1::1:

yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkk:1: yapmak lazım, kocaya bu dönemi tam anlamıyla yaşatmak lazım ben onu bunu bilmem:51:

vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onu:1:
evet canım 29 u bitirip 30. haftaya girdiğin gün 7 ayı bitirmiş oluyon:46:

napsın kocaacımmm küçücük Bursa'da (!) yaşıyoruz o da haklı :52:
yok yok bi iki denemem daha oldu gerçi canım gerçekten çok çekmişti onları, bulup getirdi. ayyy aslında bulup getirmedi yaa hep beraber gidip aradık. bak şimdiii :27:
aman canı sağolsun süper bi baba olucak o adımdan daha çok eminim
kızzlaarrr kocalarınızı bebeklerinizle düşünüp siz de benim gibi sırıtıyo musunuz arada :9::16:

Back
X