2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar mrb...birsey sormak istiyorum benim bugun sag göğsümden bugun sari birsey geldi ama nokta kadar nedir bu bilen var mı? Ters bisey yoktur insallah..birde gece uyurken sirt ustu yatmak bebek icin neden zararli?

Kizlar mrb...birsey sormak istiyorum benim bugun sag göğsümden bugun sari birsey geldi ama nokta kadar nedir bu bilen var mı? Ters bisey yoktur insallah..birde gece uyurken sirt ustu yatmak bebek icin neden zararli?

Canım sırtustu yatmak zararlı cunku kan basınıcn dusuyo sırtustu yattıgında ve bebegın oksıjen alması engellenıyo bu nedenle saga yada sola yatmak daha ıyı...

Canım ben doktoruma sordum yuksek cıkcagına dusuk olsun dedi. hamılelıkte dusuk tansıyon ıyıymıs :16:
tabi canım çok düşük olmadıgı ssürece iyi:34:

süttür canım o bazı gebelerde oluyo bende 4 ayda başladı ara ara devam edio hala merak edilecek bişey yok

Kızlar oruç.tutanların oruçları nasıl gidiyor benim biraz midem bulnıyor açlıktan mı ama sabhta bulanıyordu sizlerde nasıl
ben tutuyorum da bulantı filan olmuyor şimdilik sadece iftar yaklaştıkça sabırsızlık oluyor iftarda tıkanıp doğru düzgün yiyemiyorum
Kızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz. Benim 110-85cikiyor genelde. Nasil sizce
evet benim bir ara 9-6 filandı düşüktü en son ölçtürdüğümde de 10-6 doktorum bunun normal olduğunu söyledi yüksek olursa iyi değilmiş

süttür o canım hamileliğin bazı dönemlerinde bazı hamişlerde görülüyor:34::34:

Kızlar oruç.tutanların oruçları nasıl gidiyor benim biraz midem bulnıyor açlıktan mı ama sabhta bulanıyordu sizlerde nasıl
Cnm ben oruc tutuyorum eskiden mide bulantısı çok olurdu şu an hiç mide bulantısı yok
kızlar oruc falan tutmuyorum ama bugun uzerımde nedenını bılmedıgım bı agırlık,halsizlik var.havalardan mıdır nedır yoksa hamişliktenmıdır bılemedım...

Cnm hamilelikten yakında daha yorgun ve ağır olacaz

canım mantı dedin de geçen gün bi markette şu anne mantısı diye satılıyo ya onların dolabının başına geçmiş bi şişko çocuk pis elleriyle hepsini avuçladı kurcaladı kurcaladı bıraktı. zaten hiç almamıştım ama daha da aklımda olsun ambalajsız hiçççç bişey almam hiç bi yerden. pis şeyy midem kalktı yine aklıma gelince :52:

ıyyyyyyy bende cok tıksınırım :41::41::41:açıktan değil canm super fresh ın oluyo

süt geldi canım :16: benım epeydır oluyoo yuvarlak cızgı gıbı ız oluyo genelde ve ortası sarı oluyooo

sırt ustu yatınca bebeğe kordondan oksıjen zor gıdermiş oyuzden duz yatılması onerılmıyormuş bırde bebek sağda ya sağada yatınca ıyı beslenemıyorumş sola yatınca pek bı rahatt ediyormuşş :16::16::16:

sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum:46::46:

sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum:46::46:

Oh iyi yapmışsın canım. Söyle tabii getirsin de guzel guzel ye ;)

lilyped:3::3: canım napıyosun uzun zamandır yazmıyormusun aşağıda ismini görüyorum ama hiiç yazmıyormusun bebiş nasıl sen nasılsın

canım nıye utanıyosunkı esıne soylemekten ona soylemıycende kıme soylucen. valla ben canım ne ısterse soyluyorum hatta yalnız bırakmıyorum sen bılemezsın dıye beraber gıdıp alıyoruz :21::21:

Back
X