2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldin tatlım :54:
benim minnak ta dün öyle korkuttu beni valla ama bu gün yine formunda yavrumm:27: kıss bebikler de napcağını şaşırdı tekmeliyolar ayy tekmelerden canımız acıyo diyoz tekmelemiyolar ayy noldu diyoz biz arsızız bebişler duruyo biz durmuyoz :52::52::52:

hoşbulduk canımm aynen bizimde bi ayarımız yok hem tepik istiyoz hemde canımız istemiyor siz napıyonuz

CANIMM hoşgeldin ama öyle bi durumda uzan dinlen başlar o kıpırdanmaya. elini göbeğinde gezdir.
bende işe yarıyo hareketsizse de sevildiğini hissedip kıpırdanıyo ya da anne yaa bi uyutmadın mı diyo artık bilmiyorum :27:

hoşbulduk dünürüm dün aksam çok duygusaldım aslında soğukkanlıyımdır ama dün kasık ağrımda vardı çok korktum aslında burda hep konuşuldu bi kaç saat normal diyoduk ama bi panik oldum kii neyseki oğlan hareket etti sonra sen nasılsın

ben bu hafta 20 gunlugune tatıle cıkıyorum kızlar kampa gıdecegız donuste baslayacagım alısverıse.29 hafta oldu ama hala bulantılarım devam edıyor ara ara.aranızda yaşayan varmı hala bulantı?:43:

bendede ara sıra devam ediyor bulantılarım ama ilk üç aylardaki gibi değil Allaha şükür çok daha iyiyim ama dediğin gibi ara sıra yokluyor benide...
Tatilin güzel geçer inşallah iyi eğlenceler :) midenin uzun süre boş kalmasına fırsat verme... sürekli atıştır o iyi geliyor...benim

arkadaşım hamileliğin 8 ayı boyunca nerdeyse her gün çıkarıyodu zavallı yolda yürürken otobüste metroda....hep tedbirli gezerdi...

ona baktığımda kendi halime sükrediyorum biraz bulanıyor ama geçiyor

uyuyordur o yaa sana da bir uyutmadın diyip tekme atmıştır:9::9:

maşallah ilkin ne kadar genç yaştaa anne olmuşsun kaç yaşında evlendin sen canım

hoşgeldin aramıza...bu arada ben 11li hastane çıkışı 1 taane düşüyrum gerisini kendim takım oluşturucam öyle dha hesaplı oluyor gibi

annesi gibi uykucu olacak sanırım:1::1::1:

ben bu hafta 20 gunlugune tatıle cıkıyorum kızlar kampa gıdecegız donuste baslayacagım alısverıse.29 hafta oldu ama hala bulantılarım devam edıyor ara ara.aranızda yaşayan varmı hala bulantı?:43:

benim hala devam eden sabah bulantılarım var canım 8.haftada bi başladı 14.haftada 4 gün hastanede serum tedavisi aldım bırak yemek yemeği su bile içemiyordum :( suan sadece sabahları cıkarıyorum geçmeyecek mi yaaaa :(

hoşbulduk canımm aynen bizimde bi ayarımız yok hem tepik istiyoz hemde canımız istemiyor siz napıyonuz

hoşbulduk dünürüm dün aksam çok duygusaldım aslında soğukkanlıyımdır ama dün kasık ağrımda vardı çok korktum aslında burda hep konuşuldu bi kaç saat normal diyoduk ama bi panik oldum kii neyseki oğlan hareket etti sonra sen nasılsın

iyiyim canım benim kız da önceki gün hareketsizdi baya ama dün göbeğim dalgalandı hep çünkü ben uzun süre sonra iftardan önce ayaklarımı uzatabildim :9: çünkü önceki günden kalan yemeklerim vardı. bugün de bi gezesimm var anca koruparka kadar gidebilirm ama orası eve de yakın. çokkk sıcak güvenemiyorum kendime :53:

biz de çalışıyoz valla canım aynı yanii :126:

Oh iyi bari tatlım eşime söyleyeyımde alsın gelırken :54:

Canım bana dr magnezyum ılaç verdi agrıları azaltır dedı sen kullanıyormusun? Ben henuz baslamadım ama baslıycam benım sancı yanlarımada vuruyor böbreklere dogru.

yok kullanmıyorum canım elevit pronatal ve demir ilacı kullanıyorum hemoglobinım düşük çıkmıştı

ama eğer ağrılarımı hafifletecekse bende Magnezyum istiyeyim doktorumdan süper olur vallah hiç olmazsa gece rahat bi uyku çekeriz :(

bu arada aranıza bende katılabılırmıyım:))))
Aramıza hosgeldın cnm

Benım hala var CNm bazen kusuyorum ama oruç tutunca biraz hafıfledı.
Bu arada çok yenı doğmuş gıysılerı almayın çünkü bebekler hemen büyüyor

iyiyim canım benim kız da önceki gün hareketsizdi baya ama dün göbeğim dalgalandı hep çünkü ben uzun süre sonra iftardan önce ayaklarımı uzatabildim :9: çünkü önceki günden kalan yemeklerim vardı. bugün de bi gezesimm var anca koruparka kadar gidebilirm ama orası eve de yakın. çokkk sıcak güvenemiyorum kendime :53:

yol çok uzak değilse koruparkın içi serin olur sen dikkat et sıcaklara kuzum bizede eşim bugün yemek ısmarlıcak kadroya geçiş yemeğiii

aslında fırsat bulan bütün ekim hamişleri uykucu başta da ben:9::9: bakalım yavrular nasıl olacak onlar da az uyuyan cinsten çıkarsa epey zorlanırız

bende uykucu oldum çıktım şuracıkta uzanırken pc başında yarım saat kestirmişim

Kızlar benım mıde bulantılari hamıle kaldığım an başladı o zaman hamıle oldugumu anladım göç unutmam dışarı çıktığımda adımımı attığım her an kusuyordum onun ıcın hamılelıgın ılk 4 ayı çok zor geçtı

kızlar siz oruç tutuyormusunuz??? Benim doktor kesinlikle tutmuyosun dedi bana şimdi senin bol bol sıvı tüketmen gerekiyor dedi

aynen ben hiç hyum olmadığı halde koltukta filan sızıp kalıyorum
aynen ya ki ben hiç uykuyu sevmezdim şimdi sızıp kalıyorum sızıp kalmazsam uyuyamıyorum zaten hem sıcaklar hem göbüş
kızlar siz oruç tutuyormusunuz??? Benim doktor kesinlikle tutmuyosun dedi bana şimdi senin bol bol sıvı tüketmen gerekiyor dedi

ben tutamıorum susuzluk mahvedio beni hergün 12de olmam gereken ignem var

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201430250859286 şuna bi bakarmısınız ya

Back
X