2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yazmistim ama arada kaynamis:((( Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı:((

Hiç bilemiyorum canım.

kızlar benimde bacak aralığımda çok ağrı var şu son iki haftadır feci ağrıyor benim gibi ağrısı olan var mı öyle doğum yapan büyüklere danıştım çatın genişliyordur doğumu hazırlıyordur açılma oluyordur diyenler var ama daha erken değilmi bilmiyorum ama müthiş ağrı oluyor sanki bacaklarım ayrılmış öyle yani :9:

valla ben canlısını izledim canım doğumun işte o yırtılan yerlerde ben tuhaf oldum...ay neyse kapatalım bu konuyu no stres no problem gelsin kuzular yola gelir herşey herhalde...makine işini de canım ben sürekli kullanmayacağım için kararma olmaz herhalde..doğumdan sonra tekrar ağdaya dönerim...

aynen cnm bende doğumdan korkmuyorum ama o çatal ve makas atma olayı benı çok korkutuyo

kızlar benimde bacak aralığımda çok ağrı var şu son iki haftadır feci ağrıyor benim gibi ağrısı olan var mı öyle doğum yapan büyüklere danıştım çatın genişliyordur doğumu hazırlıyordur açılma oluyordur diyenler var ama daha erken değilmi bilmiyorum ama müthiş ağrı oluyor sanki bacaklarım ayrılmış öyle yani :9:

Canım belki bacaklarında çatlaklar oluyodur o yuzdendır bu agrılar. doguma hazır olmak ıcın bencede daha erken...

o ağrıları çok iyi biliyorum malesef :( 4. aydan beri var bende bi kaç ayrı doktora gittim çatı genişlemesi dendi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş mesela ayakta pijamamı giyerken yada çorabımı giyerken öyle çok ağrıyor ki hiç endişelenme çok normal bana magnezyum ve kalsiyum sandoz verdi doktor çok iyi geldi doktoruna danış belki sanada verir bol bol süt ve süt ürünleri tüket

Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum :31:

Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum :31:

gece cam açık yatıyorsan belki üşütüyorsundur bende de oldu ama sağ tarafımda ki yumurtalığımda sanki adet ağrısı gibi sonra cam açık yattığım için olduğunu düşündüm gece uzun pijama giydim geçti çok şükür

Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:

geçmiş olsun kendine dikkat et cnmm

o ağrıları çok iyi biliyorum malesef :( 4. aydan beri var bende bi kaç ayrı doktora gittim çatı genişlemesi dendi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş mesela ayakta pijamamı giyerken yada çorabımı giyerken öyle çok ağrıyor ki hiç endişelenme çok normal bana magnezyum ve kalsiyum sandoz verdi doktor çok iyi geldi doktoruna danış belki sanada verir bol bol süt ve süt ürünleri tüket

evet canım ya aynen kıyafet giyerken bile ağrıyor bana da öyle dediler çatı genişlemesi diye iki hafta sonra gidicem randevum var haklısın doktoruma danışayım ama acayip oluyor insan ya ister istemez korkuyor.:49:

Canım belki bacaklarında çatlaklar oluyodur o yuzdendır bu agrılar. doguma hazır olmak ıcın bencede daha erken...

yok canım ya bu çatlakla ilgili değil nasıl anlatayım bacak aralığım derken bikini bölgemi kasdettim kemiği ağrıyor kalçama kadar yani değişik bir ağrı yani.:26::49:

iftarımızı yaptık kızımla iyice uyuşukluk çöktü şimdi biraz atlattım bir bakim dedim kimler var diye ama herkese iftarın rehaveti çökmüş herhalde sayfalar pek ilerlememiş

üşütmüşsündür belki de canım ama bazen bende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor öyle şiddetli birşey değil de hafif bir adet olacakmış hissi

gece cam açık yatıyorsan belki üşütüyorsundur bende de oldu ama sağ tarafımda ki yumurtalığımda sanki adet ağrısı gibi sonra cam açık yattığım için olduğunu düşündüm gece uzun pijama giydim geçti çok şükür

Yok tatlim cam acik yatmam hic ama kisa kollu ve üstü acik yatarim genelde bide dedigim gibi hic corap giymiyorum biraz daha dikkat edeyim bakalim insaallah gecer

iftarımızı yaptık kızımla iyice uyuşukluk çöktü şimdi biraz atlattım bir bakim dedim kimler var diye ama herkese iftarın rehaveti çökmüş herhalde sayfalar pek ilerlememiş

üşütmüşsündür belki de canım ama bazen bende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor öyle şiddetli birşey değil de hafif bir adet olacakmış hissi

Evet olabilir canimcim ama hemen bi korku sariyor bebegime bisey mi oldu yada olurmu insaallah gecer bakalim corap fln giydim dikkat etmem lazim ;)

Yazmistim ama arada kaynamis:((( Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı:((

Hıçkırık olabilir benim kızımahamileykende oluyordu doktorda öyle diyordu 100 den fazl hıçkırık saydığım oluyordu

yok canım ya bu çatlakla ilgili değil nasıl anlatayım bacak aralığım derken bikini bölgemi kasdettim kemiği ağrıyor kalçama kadar yani değişik bir ağrı yani.:26::49:

AYY aynısı bendede oluyo canım!!! Bende diyorum bi tek bendemi var bu bi kaç haftadır tam senin tarif ettiğin şekilde ve bölgede ağrım var bunu doktoruma soracaktım ama daha 1 hafta var kontrolüme :( çok baskı var o bölgede çok ağrıyor gerçekten diyorum şimdiden kemikler mi ayrılıyor noluyor doğuma hazırlık yapıyor bedenimiz heralde ama bu kadarda olmaması lazım :((

Back
X