2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi :1::1::1:

günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların??? :16:

dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz :16::16:

cullucanım günaydın :16: napıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen :9:

iiler çok şükür cnm :)içeri dışarı gayettt harekeli çok şükür siz nasılsınız fıstık kızınlaa bende kız annesi olmak isterdim ama nasip değilmiş napalım hayırlı evlat olsunlar hepsi öenmli olan o

sima değişik olabilir belki ama kokoşlukta geçebilir bile :9: ananesi tam bi kokoş yapcak onu belli ki sürekli tüllü dantelli bişeyler dikiyo hanıma :16:

şöyle birşey de olabilir o zaman senin kokoşun....

$935812_505258659546891_1010971796_n.webp

günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi :1::1::1:

günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların??? :16:

dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz :16::16:

cullucanım günaydın :16: napıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen :9:
hareketler en üst seviyede bizde, gerinmeler, çekiştirmeler sürüyo:9:çok şükür yok bi yaramazlık, internette avize kaplayan yer arıyorum bulamıyorum sinir oldum, bebişin odasına avize kaplattırcam perdenin aynı kumaşından bakalım aramaya devam:51:
Asıl haberler sende canımcım, iyisin gördüğüm kadarıyla, bir mutuluk var:27:

hoşbuldukkkkkk nasılsınız ?

iiz cnm çok şükür kıpır kıpırız o hareket ettikçe ben rahatlıyorum doktor kontrolümüz gecikti biraz bu hafta gidicez inş 4 hafta oldu oğluş büyümüştür inş sağlıkla siz nasılsınız senin kızın olcaktı dimi cnm maaşallah kızları süsleyip püsleyip büyütceksiniz

iiz cnm çok şükür kıpır kıpırız o hareket ettikçe ben rahatlıyorum doktor kontrolümüz gecikti biraz bu hafta gidicez inş 4 hafta oldu oğluş büyümüştür inş sağlıkla siz nasılsınız senin kızın olcaktı dimi cnm maaşallah kızları süsleyip püsleyip büyütceksiniz

yok kuzu çok bekledik kız olsun diye ama bizim de oğluşumuz olacak...küsmesin oğlum o da çok tadlu teyzesi...

hareketler en üst seviyede bizde, gerinmeler, çekiştirmeler sürüyo:9:çok şükür yok bi yaramazlık, internette avize kaplayan yer arıyorum bulamıyorum sinir oldum, bebişin odasına avize kaplattırcam perdenin aynı kumaşından bakalım aramaya devam:51:

cullucuğum onu sende yaparsın ki silikon tabancasına bakar bide böyle iskelet avizeler oluyor çok kolaylıkla yaparsın

günaydın dünürüm biz iyiyiz çok şükür cuma oldu ya mutluyuz siz nasılsınız nasıl geçti dün akşam
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamııı :16::16::16: ayrıntıları toptan altta anlatayım dur :9::9::9:

iiler çok şükür cnm :)içeri dışarı gayettt harekeli çok şükür siz nasılsınız fıstık kızınlaa bende kız annesi olmak isterdim ama nasip değilmiş napalım hayırlı evlat olsunlar hepsi öenmli olan o
sağlıklı olsunlar da canım aileden eğitimlerini alıcaklar zaten inş. :16:

şöyle birşey de olabilir o zaman senin kokoşun....

Eki Görüntüle 759221
o da olur bunlar da olur :9:

$2.webp $IMG_2736.webp

adig_eeeeee keyifler nasıl kız?:9::9:

kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi :9::9::9:
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi :17::16::16::16:
yerin dibine geçtim yaniiii :27: neyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim :27::27::27:
güzeldi yani ben de koca gece canım benim diye mıncıkladım durdum :17::26::123::127:

çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamııı :16::16::16: ayrıntıları toptan altta anlatayım dur :9::9::9:

Eki Görüntüle 759229 Eki Görüntüle 759230

kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi :9::9::9:
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi :17::16::16::16:
yerin dibine geçtim yaniiii :27: neyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim :27::27::27:
güzeldi yani ben de koca gece canım benim diye mıncıkladım durdum :17::26::123::127:

bu demek oluyormuş ki canım her erkek yapabilirmiş..... ama accık arada törpülemek lazımmış...

cullucanım zizag haklı bence de sen yaparsın onu ve senden de hatıra olur oğluşunaa :16:
o kıpırdanmaları sorma biraz göbeğimi okşuyim hemen uyanıyo hanımcımm rahatsız mı oluyo hoşuna mı gidiyo henüz keşfedemedim :1:

Eki Görüntüle 759229 Eki Görüntüle 759230

afferim benim enişteciğimeeee ne güzelde yapmış adamcağız daha ne yapsın bi zahmet sende hediyeni seç dünürümm:27::27::27::27:

günaydın anneler ve bebişleriiii :16: erkencisiniz bugün. adige durumlar nasıl kız merak ettim? bizde dün akşam kocişle yemeğe çıktık ama çok maceralı bi akşamdı :1: iftardan yarım saat önce gittik yemeklerimizi söyledik. iftar vakti geldi çorbalarımız yedik bekliyoruz. bekle bekle yemekler gelmedi herkese çay servisi yapılıyo. neyse eşim garsonu çağırdı bizim siparişler vardı diye. adam ne sipariş vermiştiniz dedi söyledik onlardan kalmadı dedi sus payı gibi önümüze iki tabak yemek geldi eşim tabağı yitti ben taa iftardan önce gelip siparişimi verdim bu nasıl bi rezillik dedi çorbaları ödedik kalktık. dedim aşkım naapcaz evde yemek yok:1: başka bi yere gidelim dedi gittik. tabi herkes yemeğini yemiş kalkmış bile biz içeri girdik kafayı çevirdi herkes bize bakıyo:1: ben gülmekten yemek yiyemedim düştüğümüz hale bak diye. ben gülüyom eşim gülüyo. yemeği yedik çıktık diyom oğlumada macera oldu asla unutmayız biz bu akşamı:52:

günaydınlar herkese....:54:
tavuklum günaydınnn :16:

bu demek oluyormuş ki canım her erkek yapabilirmiş..... ama accık arada törpülemek lazımmış...
evet yapacaklar da dediğin gibi törpü lazımmış. böyle böyle alıştırıcaz yapcak bişeyy yok :1:
yine yapardı o bunları ama bana nasılsa adige organize eder gibi bi tavır sergilemeseydi ben de arıza çıkarmıcaktım :27:

Ben biraz kötüyüm devamlı yatıyorum önce çatı agrılarım vardı şimdide karnımda sertleşme ve kasılma var erken dogum riskinden dolayı yatıyorum her sabah başka bir agrıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı....lütfen cvp yazın.....

Back
X