günaydın kızlar..
günaydınlar herkese....![]()
günaydın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..
yok kuzu çok bekledik kız olsun diye ama bizim de oğluşumuz olacak...küsmesin oğlum o da çok tadlu teyzesi...
yaaaa nerde bulunur bu iskelet avizeler varmı bildiğin bi yer, vala yapsam daha iyi olcak nette hiçbişey bulamıyorum çok sinir oldum, becerebilir miyim aceba yaaa:44:cullucuğum onu sende yaparsın ki silikon tabancasına bakar bide böyle iskelet avizeler oluyor çok kolaylıkla yaparsın
oyyyyyy maaşallahhhhhçookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
sağlıklı olsunlar da canım aileden eğitimlerini alıcaklar zaten inş.
o da olur bunlar da olur
Eki Görüntüle 759229 Eki Görüntüle 759230
kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi
yerin dibine geçtim yaniiiineyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim
güzeldi yani ben de koca gece canım benim diye mıncıkladım durdum:26::123::127:
merhaba bana yardımcı olabılırsenız sevınırınnn dun seker testı yaptırdım 50 gr aclık 104 tokluk 207 cıktııı yanı yuksek haftaya 100 gr yapılıcak 50 gr yuksek cıkıpta 100 luktee dusukk cıkan varmı yadaaa sekerınızı nasıl dusuruyosunuzzz ve bebege bı zararı olurmuuu lutfen cvp
günaydın anneler ve bebişleriiiierkencisiniz bugün. adige durumlar nasıl kız merak ettim? bizde dün akşam kocişle yemeğe çıktık ama çok maceralı bi akşamdı
iftardan yarım saat önce gittik yemeklerimizi söyledik. iftar vakti geldi çorbalarımız yedik bekliyoruz. bekle bekle yemekler gelmedi herkese çay servisi yapılıyo. neyse eşim garsonu çağırdı bizim siparişler vardı diye. adam ne sipariş vermiştiniz dedi söyledik onlardan kalmadı dedi sus payı gibi önümüze iki tabak yemek geldi eşim tabağı yitti ben taa iftardan önce gelip siparişimi verdim bu nasıl bi rezillik dedi çorbaları ödedik kalktık. dedim aşkım naapcaz evde yemek yok
başka bi yere gidelim dedi gittik. tabi herkes yemeğini yemiş kalkmış bile biz içeri girdik kafayı çevirdi herkes bize bakıyo
ben gülmekten yemek yiyemedim düştüğümüz hale bak diye. ben gülüyom eşim gülüyo. yemeği yedik çıktık diyom oğlumada macera oldu asla unutmayız biz bu akşamı
![]()
di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammmafferim benim enişteciğimeeee ne güzelde yapmış adamcağız daha ne yapsın bi zahmet sende hediyeni seç dünürümm![]()
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
o da olur bunlar da olur
kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi
yerin dibine geçtim yaniiiineyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim
günaydın kızlar..
cullucanım zizag haklı bence de sen yaparsın onu ve senden de hatıra olur oğluşunaa
o kıpırdanmaları sorma biraz göbeğimi okşuyim hemen uyanıyo hanımcımm rahatsız mı oluyo hoşuna mı gidiyo henüz keşfedemedim![]()
günaydın anneler ve bebişleriiiierkencisiniz bugün. adige durumlar nasıl kız merak ettim? bizde dün akşam kocişle yemeğe çıktık ama çok maceralı bi akşamdı
iftardan yarım saat önce gittik yemeklerimizi söyledik. iftar vakti geldi çorbalarımız yedik bekliyoruz. bekle bekle yemekler gelmedi herkese çay servisi yapılıyo. neyse eşim garsonu çağırdı bizim siparişler vardı diye. adam ne sipariş vermiştiniz dedi söyledik onlardan kalmadı dedi sus payı gibi önümüze iki tabak yemek geldi eşim tabağı yitti ben taa iftardan önce gelip siparişimi verdim bu nasıl bi rezillik dedi çorbaları ödedik kalktık. dedim aşkım naapcaz evde yemek yok
başka bi yere gidelim dedi gittik. tabi herkes yemeğini yemiş kalkmış bile biz içeri girdik kafayı çevirdi herkes bize bakıyo
ben gülmekten yemek yiyemedim düştüğümüz hale bak diye. ben gülüyom eşim gülüyo. yemeği yedik çıktık diyom oğlumada macera oldu asla unutmayız biz bu akşamı
![]()
tavuklum günaydınnn
evet yapacaklar da dediğin gibi törpü lazımmış. böyle böyle alıştırıcaz yapcak bişeyy yok
yine yapardı o bunları ama bana nasılsa adige organize eder gibi bi tavır sergilemeseydi ben de arıza çıkarmıcaktım![]()
Ben biraz kötüyüm devamlı yatıyorum önce çatı agrılarım vardı şimdide karnımda sertleşme ve kasılma var erken dogum riskinden dolayı yatıyorum her sabah başka bir agrıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı....lütfen cvp yazın.....
Ben biraz kötüyüm devamlı yatıyorum önce çatı agrılarım vardı şimdide karnımda sertleşme ve kasılma var erken dogum riskinden dolayı yatıyorum her sabah başka bir agrıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı....lütfen cvp yazın.....
haberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şüküriftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa
di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyeehallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen
neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa
![]()
bundan sonra izlenecek yol budur canlarrryaaaa nerde bulunur bu iskelet avizeler varmı bildiğin bi yer, vala yapsam daha iyi olcak nette hiçbişey bulamıyorum çok sinir oldum, becerebilir miyim aceba yaaa:44:
oyyyyyy maaşallahhhhhsüper, çok güzel olmuş, yemek çiçek daha ne olsun, Allah daha iyi etsin inşallah, aferin kız, çalışmaya devam sen arada manyağa bağla demekki isteyince yapıyo senin kocişşş
aynen canım yaa biz bi çikolatayı bile sen seviyosun diye aldım dese kanacak gibiyiz ama bu kadar basit olduguna inanamıyolar mıdır nedirgünaydın kızlar :))
walla süper olmuş çok sevindim senin adına , bizi mutlu etmek bu kadar kolay bi anlasa şu kocişler hiç sorun olmaz ki![]()
kız annesi seviyor rahatsız olur mu? bende burdayım bende seni seviyorum diyor sana![]()
anlaşıldı Serap Hocamişte dediğime gel arada arıza iyidir...
bundan sonra izlenecek yol budur canlarrrama dozu kaçarsa benim kocamın da dozu kaçar biliyorum
aynen canım yaa biz bi çikolatayı bile sen seviyosun diye aldım dese kanacak gibiyiz ama bu kadar basit olduguna inanamıyolar mıdır nedir
Anneleri kurbaaann o kuzularraaa dün gece de dedim her gece dediğim gibi. düşünsene hayatım şurda 2,5 ay sonra beşik ve içinde miniğimiz olcak, ne güzel süt ve kusmuk kokusu olcak, uykusuz gecelerr olcak ama olsunn hepsi süper olcak ona değerr
anlaşıldı Serap Hocam![]()
ayyy adigecim canımm ne güzel bak boşuna üzüldün kuzum o kadar çok sevindim çok güzel geçmiş Rabbim mutluluğunuzu daim etsinçookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
o da olur bunlar da olur
olsun şeker ya ben ilk bebğimi erkek çok istemiştim Rabbim nasip etti bundada işte farklı olsun diye düşünüyosun ama hangisi bizim için hayırlıysa o olsun tabiki.erkek annesi olmakta çok ama çok güzel kızlar biraz daha cilveli cadı oluyolar:)kokoş oluyolar erkeklerde anneye sanki daha bi düşkün gibi geliyo bana ayyy ikisininde tadı bambaşkadır eminim bizde oğluşları süsleriz cnm :)şimdi erkek cicileride çok güzel buarada isim sdüüşündünüzmü bnm ilk oğlumun adı eymen ona uygun olsun istiyorum ama bulamıyorum emir nasıl sizce
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
o da olur bunlar da olur