üzülme annesi en az 3000-3200 doğar bu bebişte her bebek bir değil, Rabbim sağlıklısını versin. Bu ara biraz daha yemeni arttır, mesela doktorum bana hergün 2 yumurta ye demişti ben de bıkmadan usanmadan yedimama artık yemicem her yemeğimi kısıcam doktora göre normalde 6 öğün yemem lazımmış ben 2 öğünde böyle olduysam 6 öğün yersem bi hafta sonra doğar bu bebek dedim
Sende hergün 2 yumurta ye ben bide çok meyve yedim günde 3-4 çeşit meyve yiyordum onuda bıraktım tabi
bir de bal ve pekmez yedim her sabah kahvaltımda. Sen de ye belki faydası olur için rahatlar en azından.
3000kg olsn yeter canm naplım saglık olsn ben her gun temym işte yumurta ama meyve cok yıym zaten normaldede meyve hastasym yemekle zorum yok bnm hayırlısı ya dogsunda emzırırım ben onu görümcemnkıde 2800 dogdu şimdi 1500yasında yasıtlarndan iri tombiş onun içn pek takmıym ben doguma odaklandm korkular heyecanlar basladı ama bıan öncede kavusmak istym hamılelıkten sıkıldm artk ben 20lere düştm zaten inş bıgun bızde dogum hıkayemızı yazarz buraya dogurr dogurmaz yazcm allahım o günlerı gösterr inş