2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hayaırlı geceler kızlar

bbeişlerin cicişleri kilolalrı kontrolleri maaşallah hepsine ii haberler almak çok güzel
sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş
bizde yarın oğluşumuzu görmeye gidiyoruz bakalım merak ediyorum sizin kontrol haberlerini okuyunca daha bi heyecanlanıyorum bende bi görsem buarada ben hiç paşamın yüzünü göremedim hep dönmüş şekğildeydi süpriz yapıcak bana:)abisine benzer heralde çok meraka ediyorum:)

kızlar ana kucağı gerçekten kullanışlı ve gerekli bişi çünkü koltuk üstünde sürekli yatırılmıyo bide sallanabilen olması harika yeri gelir mutfağa götürürsünüz yeri gelir başka odaya hep göz önünde olur

gündüz hormonlarım coşmuştu ama şimdi iyiyim kızlar. bugün sağlık ocağına gittim oğluşumun kalp atışını dinledik. sonra işyerine uğradım arkadaşlarla sohbet ettik geldim.

Dun gece dustum hem el hem ayak bilegimi burktum, simdi kolum bacagim sargida yatiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum tek basima, gunumde az kaldi. Cok kotu durumdayim, sancim gelir diye cok korkuyorum. yanimda bi tek esim var, o da neye yetisecegini sasirdi garibim.
Siz siz oun dikkat edin yururken kizlar, zaten koca gobekle yurumek zor bide bu halde hic cekilmiyor.

Geçmiş olsun canım ya bebiş iyise sorun yoktur inş.sen bişekilde cekıcen mecbur ALlah korumuş sızı

Kizlar bugun esimle bebek sekeri magazasina gittik, bizim burda varmis fikir edinmek icin. Hemen siparisini verdik.
Size fotograflarii koyayim.
Burda fotografta pembe renk bazilari ama bizimki mavi olacak insallah. Tarih olarak da 2013 yazdiracagiz sadece. Cunku normal dogum dusundugumuz icin tarih belli degil _/_/2013 de esim istemedi ben ugrasamam onlari doldurmakla o heyecanla dedi. Bunalari hastane de verecegiz, mevlit icin de daha sonra baska yatiracagiz insallah.

$fotoğraf (2).webp
Bu kapi susumuz
$fotoğraf.webp
Bu buzdolabina da yapistirilabilen magnetli bebek sekerimiz. Daha dogrusu lavanta olacak.
$fotoğraf (1).webp
Bu da sekerleri icine saplayip koyacagimiz sepetimiz.
Bunun icinde olacaklar ve oyle duracak hastanede.

Hastane de lokum, kurabiye, lohusa serbeti falan da ikram edecegiz sanirim. Bugun esimle onu konustuk.
Birseyler ikram etmek guzeldir diye. Annemlerde sanrim cikolata falan alacaklar.
Lohusa serbetini de herhalde annem halleder.

Bunlari kenara koyarim hastane yakin oldugu icin dogum olunca esim evden alir getirir hastaneye. Yoksa o telasla bunlari tasimak da ayri bir eziyet olur.

Rahatlamissindir :) evet alışveriş yapmak cok guzel :))
Ben her gördüğümde bir seyler alıyorum. Dun yıkadım oğlumun kıyafetlerinden bir posta, ne kadar cok sey almışsim daha bir sürü var yıkanacak, yıkadıklarimi da iki çamaşırliga serdim.

Kraft twist guzel canım, ama agir ve teferruatli. 12.5 kilo. Siz yine de bir bakıp karar verebilirsiniz.
Kraft da hoşuma giden ayak örtüleri ve yagmurlugu var. Bir de tek elle, takip çevirebiliyorsun ana kucağını.
Yorumlar da okuduğum kadarıyla kilo ileride gercekten zor oluyormuş.
Biz casual cadillac aldık canım. 8 kilo bizimki.

Benimde biberon ve emzik kaldı strilize edip çantaya koycam allah aldiklarimizi iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin

Aziz bebe var mı Trabzon'da diye baktım ama yok. Aynı fiyata satmak zorunda ya onlar barkod sistemi oldugu icin.
Canım digerlerinden cok farkı yok bence. Mesela kraft'in twist rlx modeline de bakmıştık biz. İkisi arasında kararsız kalmıştık. O hem agir hemde tam düz sekilde katlanmiyordu, daha cok yer kaplayacak gibi duruyordu.
Baska arabalara baktınız mı siz hic? Katlandiginda ne kadar yer kapladigina falan.
Fiyatına gore iyi bir travel sistem bana gore. Bir de iskeletine sadece anakucaginin monte ediliyor olmadı da guzel. Mesela pierre cardin, chicco falan baktık biz hep pusetin uzerine ana kucağını yerleştiriyorsun. Onlarınızı beğenmedim o yüzden.
Bu sekilde takip çıkarılanlar sahip yuksek fiyat en az 1000 den başlıyor.
Quinny, concord vs de cok pahalı geldi bana.

Azizbebe satan yer var canım hep onun kıyafetlerı var ama mağazanın adı değil sanırım sen azızbebe Mağazası'ndan aldın quınny gercekten çok güzel ama uçuk fıyat dediğin gibi kraft I'n yorumlarını okudum alanlar pişman bakalım acele temuyoruz sımdılık ama aynı ürünü 230 farkla alınmaz bılmesem fiyatını neyse:)

Kizlar bugun esimle bebek sekeri magazasina gittik, bizim burda varmis fikir edinmek icin. Hemen siparisini verdik.
Burda fotografta pembe renk bazilari ama bizimki mavi olacak insallah. Tarih olarak da 2013 yazdiracagiz sadece. Cunku normal dogum dusundugumuz icin tarih belli degil _/_/2013 de esim istemedi ben ugrasamam onlari doldurmakla o heyecanla dedi. Bunalari hastane de verecegiz, mevlit icin de daha sonra baska yatiracagiz insallah.

Eki Görüntüle 797087
Bu kapi susumuz
Eki Görüntüle 797088
Bu buzdolabina da yapistirilabilen magnetli bebek sekerimiz. Daha dogrusu lavanta olacak.
Eki Görüntüle 797086

Hastane de lokum, kurabiye, lohusa serbeti falan da ikram edecegiz sanirim. Bugun esimle onu konustuk.
Birseyler ikram etmek guzeldir diye. Annemlerde sanrim cikolata falan alacaklar.

Bunlari kenara koyarim hastane yakin oldugu icin dogum olunca esim evden alir getirir hastaneye. Yoksa o telasla bunlari tasimak da ayri bir eziyet olur.

Hepsi cok güzel jasemincim :16: rabbim o güzel günü hayirlica göstermeyi nasip etsin cümlemize insaallah.ben cok begendim..dedigin gibi kenara koy esin sonra getirir ayyy kavussak artik yavrularimizaaa cok heycanli cok

Eki Görüntüle 797087
Bu kapi susumuz
Eki Görüntüle 797088
Eki Görüntüle 797086

Çok güzel düşünmüşsun canım gercekten güzeller ben magnetlı mevlidinde yaptırılan hastanede bebeklı pembeli çikolata yaptırıcam kolonya ıle onu ıkram edıcem serbetıde eve gelenlere ıkram edıcem

Rahatlamissindir :) evet alışveriş yapmak cok guzel :))
Ben her gördüğümde bir seyler alıyorum. Dun yıkadım oğlumun kıyafetlerinden bir posta, ne kadar cok sey almışsim daha bir sürü var yıkanacak, yıkadıklarimi da iki çamaşırliga serdim.

Kraft twist guzel canım, ama agir ve teferruatli. 12.5 kilo. Siz yine de bir bakıp karar verebilirsiniz.
Kraft da hoşuma giden ayak örtüleri ve yagmurlugu var. Bir de tek elle, takip çevirebiliyorsun ana kucağını.
Yorumlar da okuduğum kadarıyla kilo ileride gercekten zor oluyormuş.
Biz casual cadillac aldık canım. 8 kilo bizimki.

Evet bir sürü şeyi olmus minuk minik gözükmüyor ama dolmus heryer annemle kuzenim geldi dun saolsunlar bana is bırakmadılar

Eki Görüntüle 797087
Bu kapi susumuz
Eki Görüntüle 797088
Eki Görüntüle 797086
Bunun icinde olacaklar ve oyle duracak

Canım hepside çok güzel ve uyumlu olmuş sepetine özl bayıldım ALlah güle güle
Kullanmayı nasip etsin:))

Azizbebe satan yer var canım hep onun kıyafetlerı var ama mağazanın adı değil sanırım sen azızbebe Mağazası'ndan aldın quınny gercekten çok güzel ama uçuk fıyat dediğin gibi kraft I'n yorumlarını okudum alanlar pişman bakalım acele temuyoruz sımdılık ama aynı ürünü 230 farkla alınmaz bılmesem fiyatını neyse:)
Evet canım Aziz bebe'nin kendi Mağazası'ndan aldım.
Tabii sizin orada pahalıymis. Normal fiyatı 600 civarı sanırım, indirim var Aziz bebenin Mağazası'nda iyi denk geldi bize.
Sizin orda digerlerinin fiyatı uçuyordur o zaman. Quinny'ler burda bile uçuyor, sizin orda dudak uçaklatir.
Hepsi cok güzel jasemincim :16: rabbim o güzel günü hayirlica göstermeyi nasip etsin cümlemize insaallah.ben cok begendim..dedigin gibi kenara koy esin sonra getirir ayyy kavussak artik yavrularimizaaa cok heycanli cok
Çok güzel düşünmüşsun canım gercekten güzeller ben magnetlı mevlidinde yaptırılan hastanede bebeklı pembeli çikolata yaptırıcam kolonya ıle onu ıkram edıcem serbetıde eve gelenlere ıkram edıcem

Teşekkürler kızlar. Âmin.
O bebekli mavili çikolataları da annemler alacak sanırım. Alırız biz demişti.
Esimi bugun bebek şekeri Mağazası'nda cok heyecanlı gördüm. Sonrasında da Cafe'ye oturduk orda da sunu ikram ederiz, bunu yaptırırım ben vs deyince hoşuma gitti.
Hayırlı ve bereketli gelsin insallah bebeklerimiz.

Evet bir sürü şeyi olmus minuk minik gözükmüyor ama dolmus heryer annemle kuzenim geldi dun saolsunlar bana is bırakmadılar
Simdi o minik seyler utulenecek ya, esim diyor gerek yok ki utulemeye eğer hijyenik bir sebebi yoksa.
Ben ona dedim yardım edersin ütüye diye, gözünde mı büyüdü ne minicik seyler :)
Canım hepside çok güzel ve uyumlu olmuş sepetine özl bayıldım ALlah güle güle
Kullanmayı nasip etsin:))

Cok teşekkürler canım :)
Evet uyumlu olmasına dikkat ettim. Hepsinin bebekleri aynı, foto da kız şekerleri oldugu icin foto da tam uyumlu değiller.

slm arkadaşlar...
benim üç gündür adet ağrısı gibi belim ağrıyor bazen rahatsız edecek kadar oluyor daha önce hiç yoktu sizde de var mı böyle bişey?

Sezin internetten casual'in kendi sitesine baktım Anasayfa | Vatan Çocuk Gereçleri Ltd. Şti. | Casual - Jane - Babedue - Be cool - Multilac ye vatan çocuk gereçleri Türkiye'nin distribütörü zaten Aziz bebeye de onlar veriyor, bayiilerine baktım Trabzon'da Pepito Mağazası'nda satiyorlarmis. Oraya bak isteren. Semerciler bası PTT sok daymış.
Numarasını burdan yazmıyorum yazılır mı bilemediğim icin, ama siteden bulup sorabilirsin. Yakınsa gidip bakın isterseniz.

slm kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok :3:bız gezmeden geldık yorulmusum ya hemde cok :1::16:
Hosgeldin canım. Bugun zaten herkes gezmelerde galiba. Pek uğrayan yok buraya.
slm arkadaşlar...
benim üç gündür adet ağrısı gibi belim ağrıyor bazen rahatsız edecek kadar oluyor daha önce hiç yoktu sizde de var mı böyle bişey?

Benimde su günlerde arada oluyor, benim bebekte iyice aşağı inmiş bende korkuyorum açılma falan olmasın diye. Ama olması gereken ağrılar sanırım bunlar.

Hosgeldin canım. Bugun zaten herkes gezmelerde galiba. Pek uğrayan yok buraya.

Benimde su günlerde arada oluyor, benim bebekte iyice aşağı inmiş bende korkuyorum açılma falan olmasın diye. Ama olması gereken ağrılar sanırım bunlar.

kocişi evde yakalamışken hem akraba zıyaretı yaptık hemde gezdık canım :1:ıyı oldu ya sıkılmıstık evde:1:

benimki de altta hatta her gören sen bi iki güne doğurursun falan diyor ağrılar da başlayınca korkuyorum inşallah en azından iki hafta daha dursa...

Merhabalar,napuyosunuz kızlar?:3:Ben ayak tabanlarımı şişirdim geldim:37:Allahımm ne hantal olmuşum artık..Çarşıya çıktım avm ye gideyim dedim ama pert oldum..Bazı eksikleri aldım,kulak çubuğu,emzirme önlüğü,puset için çıngıraklı oyuncak,odasına ledli sticker aldım:16: Sonra da kocacımla gecikmiş doğum günü yemeğimizi yedik geldik..

kocişi evde yakalamışken hem akraba zıyaretı yaptık hemde gezdık canım :1:ıyı oldu ya sıkılmıstık evde:1:
İyi olmus canım :)
benimki de altta hatta her gören sen bi iki güne doğurursun falan diyor ağrılar da başlayınca korkuyorum inşallah en azından iki hafta daha dursa...

Canım benim dr'um bana yavaşlamamı söyledi. Sen de dikkat et. Yakın zamanda gittin mı Dr'a? Benimki de en azından 2 hafta daha dursun o yüzden yorma kendini dedi. Yürüyüş yapayım mı dedim. 2 hafta geçsin öyle dedi. Anlayacağın pek bir yete gıtmıyorum ve yurumuyirum. Evde de yavaş yavaş is yapıyorum. Cok dinleniyorum.

Merhabalar,napuyosunuz kızlar?:3:Ben ayak tabanlarımı şişirdim geldim:37:Allahımm ne hantal olmuşum artık..Çarşıya çıktım avm ye gideyim dedim ama pert oldum..Bazı eksikleri aldım,kulak çubuğu,emzirme önlüğü,puset için çıngıraklı oyuncak,odasına ledli sticker aldım:16: Sonra da kocacımla gecikmiş doğum günü yemeğimizi yedik geldik..
Oh ne iyi etmişsiniz :)
Artık cok yürüyunce şişiyor ayaklar hemen. Uzat bacaklarını dinlen simdi biraz.
Eksikleri azaltmışsin iyi olmus.
Ben emzirme önlüğü almadım.
Gerekir mı bilemedim.

Evet canım Aziz bebe'nin kendi Mağazası'ndan aldım.
Tabii sizin orada pahalıymis. Normal fiyatı 600 civarı sanırım, indirim var Aziz bebenin Mağazası'nda iyi denk geldi bize.
Sizin orda digerlerinin fiyatı uçuyordur o zaman. Quinny'ler burda bile uçuyor, sizin orda dudak uçaklatir.

Teşekkürler kızlar. Âmin.
O bebekli mavili çikolataları da annemler alacak sanırım. Alırız biz demişti.
Esimi bugun bebek şekeri Mağazası'nda cok heyecanlı gördüm. Sonrasında da Cafe'ye oturduk orda da sunu ikram ederiz, bunu yaptırırım ben vs deyince hoşuma gitti.
Hayırlı ve bereketli gelsin insallah bebeklerimiz.

kırma hevesını ozaman cnm benımkı benden heveslı bılıyomusun cogu seyı o ıstedıgı için aldık bızde o ankucagına mesela oyuzden gozlerının içi parlıyor kız babası olucam dıye mevlam nazarlardan korusun bazen korkuyorum ınan bişeylerıde eksık olsun dıye ama heves istenen beklenn özlenn bbekler ekım bebeklerı

iyi gelmiştr sana canımbnımde bu aralar maşallahım var durmuyorum evde ve kıloda farkettı hemen bu ay 1 kıloyu benden almış kızım yarında gunum var meger ılk zamanlar evden cıkmadgm için depolamışım o kıloları şimdı bı yerede gıtmesem cııyorum sırayl market dolaşıyorum sırf yuruyus olsun dıye burda yuruyecegm yer olmadı ıçın her gun çıkmaya calışıyorum dr da yurumemı istıyo emzrme onlugu almadım ben acaba gereklımı

Back
X