hayaırlı geceler kızlar
bbeişlerin cicişleri kilolalrı kontrolleri maaşallah hepsine ii haberler almak çok güzel
sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş
bizde yarın oğluşumuzu görmeye gidiyoruz bakalım merak ediyorum sizin kontrol haberlerini okuyunca daha bi heyecanlanıyorum bende bi görsem buarada ben hiç paşamın yüzünü göremedim hep dönmüş şekğildeydi süpriz yapıcak bana:)abisine benzer heralde çok meraka ediyorum:)
kızlar ana kucağı gerçekten kullanışlı ve gerekli bişi çünkü koltuk üstünde sürekli yatırılmıyo bide sallanabilen olması harika yeri gelir mutfağa götürürsünüz yeri gelir başka odaya hep göz önünde olur
gündüz hormonlarım coşmuştu ama şimdi iyiyim kızlar. bugün sağlık ocağına gittim oğluşumun kalp atışını dinledik. sonra işyerine uğradım arkadaşlarla sohbet ettik geldim.
Dun gece dustum hem el hem ayak bilegimi burktum, simdi kolum bacagim sargida yatiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum tek basima, gunumde az kaldi. Cok kotu durumdayim, sancim gelir diye cok korkuyorum. yanimda bi tek esim var, o da neye yetisecegini sasirdi garibim.
Siz siz oun dikkat edin yururken kizlar, zaten koca gobekle yurumek zor bide bu halde hic cekilmiyor.
Geçmiş olsun canım ya bebiş iyise sorun yoktur inş.sen bişekilde cekıcen mecbur ALlah korumuş sızı