Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.
Ne iyi olmus ailecek gezmişsiniz. Artık çabuk yoruluyoruz dediğin gibi. Eve gelince dinleneceğiz mecburen.
Merhabalar tekrar,eşimle canımın çektiği bişeyi yiyip geldikhastane cantası hazırlayacam neler koymam lazım bana yarıdm edın lutfen
sımdıde acıkınca tepık yıyoruz ogunler gelsınde bı seslerını duyalım allahın ıznıylekudursunlar kudursunlar...bunlar iyi günler...içeride rahatları yerlerinde...dışarı da kordon yok...acıktılar mı başlayacaklar ağlamaya..
saol canımama bıblonuz çok guzellll![]()
telaş etme kuzu bnde de olluyo ama cuma gunu hiiiçç sancı cıkmadı kontrolun nzaman seın nst ye gırersın bu gıtmende artık
Ben de prima dusunuyorum bakalımbenmde bir tek bebek bezm kaldı bende prıma alıcm
Ben de prima premium care beyaz paketten bir paket yeni doğan aldım. Çok fazla alıp stok yapmadım bakalım pişik filan yapmazsa memnun kalırsak devam edicem kullanmaya.![]()
anladımm canım sal bılgı verdıgın ıcın bende takıp edeyım kac dakka da bır oldugunu ona gore doktorumu soylıyım
Kızlar gecen bana bebek bezini büyük beden al (yenidoganin bir üstü) dediler. Bebeğin kalça çıkıkligi falan olmasın diye. Siz hiç öyle birsey duydunuz mu?
Kızla bebişlerin bezını ne marka aldınız bende alayım dıyorum yaklastı nasılsa prima dusunuyorum ama sızdırıyor falan yazan cok olmus ???
Ben de denemek amacıyla bir paket prima yenidoğan aldım 2-5 kg arası..Unibaby pamuklu ıslak mendil aldım,normal ıslak mendillerden daha sağlıklı denildi..yine de aralarında en iyisinin prima olduğunu düşünüyorum.beyaz olanı.ben ıslak mendili de prima aldım, ama birçok yerde uniwipes yenidoğan tavsiye ediliyor.
mrh kızlarrr özel hastanelerde dogum kararını sıze bırakıyolarmııı yanııı ne tur dogum ıstedıgımızı sorarlarmıı ben normalden cok korkuyorummm sezeryandan yanayımm bu hafta knt varrr dr sormaktan cekınıyorummm normal yapıcaz derse kafayı yerımmm :18:
Ben de denemek amacıyla bir paket prima yenidoğan aldım 2-5 kg arası..Unibaby pamuklu ıslak mendil aldım,normal ıslak mendillerden daha sağlıklı denildi..
Ben hala emzik almadım sizler aldınız mı? Bir de destek yastığı aldınız mı yada alacak mısınız?
canım normal en iyisi diyorlar ama sen bilirsin yine de korkmana da gerek yok ki artık günümüzde herşeyin kolayı var ben epidural normal doğum düşünüyorum eğer doktorum da uygun bulursa acısız bir şekilde yavrunu normal olan şartlarda kucağına alıyorsun 2 sene önce teyzem de doğum yaptı epidural kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir duygu her anın tadını çıkararak yaşıyorsun bebeğin doğduğumnda diyor ben de öyle düşünüyorum
Ben okumustum boyle bırsey cnm ama dogrumu bılmıyorum ama pek sanmam 1 yazandan alayım dıyorum 2 ıle 5 kılo arasıymıs.Kızlar gecen bana bebek bezini büyük beden al (yenidoganin bir üstü) dediler. Bebeğin kalça çıkıkligi falan olmasın diye. Siz hiç öyle birsey duydunuz mu?
Evet tabıkı canım sana kalmıs bırsey tabı en son durumada baglı ben normal dogum ıstıyorum ama duruma göre degısıyor korkma en saglıklısı normal tabıkı ama sezeryanda artık hemen ıyılesıyor hayırlısı olsun.mrh kızlarrr özel hastanelerde dogum kararını sıze bırakıyolarmııı yanııı ne tur dogum ıstedıgımızı sorarlarmıı ben normalden cok korkuyorummm sezeryandan yanayımm bu hafta knt varrr dr sormaktan cekınıyorummm normal yapıcaz derse kafayı yerımmm :18:
yine de aralarında en iyisinin prima olduğunu düşünüyorum.beyaz olanı.ben ıslak mendili de prima aldım, ama birçok yerde uniwipes yenidoğan tavsiye ediliyor.
bılıyorum normalın ıyı oldugunu ama canım amaaa gelde bunu beynıme anlattt benım vajı gecmısımde oldugu ıcın korkuyorummm keske benım ıstegıme gore yapsalar dogumuuu cunku tekrar eskı halıme donmekten korkuyorummm
Bende hem yenidogan hemde bir üst bedeninden alayım diyorum.ben ıc oyle bısey duymadım canımmm benım bıldıgım klca cıkıklıgı dogum sırasında oluyo dıye duymustum amaaa her ıhtımale karsı birer paket 1 ve 2 numara prıma aldımmm bebısın kılosuna gore yanı
Ben uniwipes ıslak mendil aldım. Herhalde bez de prima alır denerim.yine de aralarında en iyisinin prima olduğunu düşünüyorum.beyaz olanı.ben ıslak mendili de prima aldım, ama birçok yerde uniwipes yenidoğan tavsiye ediliyor.
Destek yastığı hangisiydi?Ben de denemek amacıyla bir paket prima yenidoğan aldım 2-5 kg arası..Unibaby pamuklu ıslak mendil aldım,normal ıslak mendillerden daha sağlıklı denildi..
Ben hala emzik almadım sizler aldınız mı? Bir de destek yastığı aldınız mı yada alacak mısınız?
ben almadım destek yastığı ama anem küçük haifif bir yastık yapmış hem yeni doğduğunda kullanırsın diye baya ince ve hafif bir şey o da iş görür bence destek yastığı diye satılınlar hiç özelliği olmadığı halde çok pahalı yani o fiyat etmez içinde alt tarafı elyaf var resmen bizi sömürüyorlar gibime geliyor...ben de senin gibi ünibaby pamuklu ıslak mendil alıcam su ve pamuktan oluştuğu için bana daha sağlıklı geldi
Bende hem yenidogan hemde bir üst bedeninden alayım diyorum.
Ben uniwipes ıslak mendil aldım. Herhalde bez de prima alır denerim.
Destek yastığı hangisiydi?
Ben şimdilik emzik almadım. Zaten bizim hastaneye emzik ve biberon getirmek yasak.
Destek yastigi emzirme yastigi degil dimi.
Ben okumustum boyle bırsey cnm ama dogrumu bılmıyorum ama pek sanmam 0 yazandan alayım dıyorum
Ben de öyle düşünüyorum bır cok yorum var prima sızdırıyor dıyende cok deneyelım gorelım olmadı dıgerlerındende denerım
ben destek yastığı emzirme yastığı olarak algıladım ama bilmiyorum tam olarak