amiiiin diyorum.san da afiyet olsun
saol cnm..diren zülal az kalmış kuzum..ama şunu itiraf edeyim ben son hafta işe gidemedim idare ettiler beni..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiin diyorum.san da afiyet olsun
günaydın canım sanada afiyet olsun bizde kahvaltı yapıyoruz oglumla
günaydın kıslar....
nasipse yarın 37 hafta raporunu alıp eşyaları topluyorum işten darısı 37 yi bekleyen tüm hamişlerin başına..
erkenci bebeleri burdan ikaz ediyorum az daha rahatınıza bakın yavrum ekmek elden su gölden
kahvaltı yapıyoruz herkese de afiyet olsun![]()
ohhh tavuklu hatunn sevindim valla benimm daha çalışılacak 20 iş günüm varrrr![]()
Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:
saol cnm..diren zülal az kalmış kuzum..ama şunu itiraf edeyim ben son hafta işe gidemedim idare ettiler beni..koltukta oturmak bile sırtımı ayak şişliklerimi kötüleştirdi..bir de bebiş 2 haftaya yakındır aşağı indi diye biraz istirahat ihtiyacım arttı..
herkesin farklı oluyor..dün bi tezgahtar kızla konuştum 38 bitene kadar çalışmış..bi de ayakta sürekli mesela
![]()
saol cnm..evdeym bugün ve yarından sonra doğuma kadar hergün kısmetsearada kontrol ederim sizi..
cnm ya ben de son haftayı astım valla ama sorun olmadı şükür..ama o zamana kadar ii gitti şükür..
ama zorlanırsan kendini şartlama 37 e kadar die..![]()
artık keyif yap canım evde ama öle arada bakmak olmaz hbrsiz bırakma
senin bebeğin doğdu mu ki![]()
senin bebeğin doğdu mu ki![]()
burda dabiri var 39 da ayrılmış.demekki 34. haftayı 32.hfta gibi göstermiş öyle gelmiş.yoksa nasıl gelecek de mi? beni hiç idare edecek gibi değiller de bakalım haftalar ilerleyince ne olacak?
öyle öyle cnm artık keyif zamanı..gerçi evde bitirsem iii olcak işler var işşe ilgili ama olduğu kadar artık..
bundan sonra önce bebikim...bi şekilde yaparım dierlerini bebişim bira z büyüyünce inş di mi:26:
kız tavuklum 22 günün kalmış yaa![]()
heerhalde ööle yapmışlar cnm..sen de bak duruma kendini zorlama çok yorulursan bence..![]()
cnm ya ben de son haftayı astım valla ama sorun olmadı şükür..ama o zamana kadar ii gitti şükür..
ama zorlanırsan kendini şartlama 37 e kadar die..![]()
Yok hayatım doğmadı henüz 35. Haftamdayım.kısmetse 10 ekim sezeryan olucam,tabii ogüne kadar minik kızım duramayıp çıkıp gelmezseyani artık bi ay gitmicemya sağlık ocağına oyüzden ebe şimdiden söyledi şu zaman gel diye.tabii ben artık anca bayram sonuna gidebilcem
tabi canım artık öncelik bebiş işler az yavaş ilerlesin bişecik olmaz
valla şuan gidebiliyorum ama dediğin doğru şartlamamak lazımm belki bende son haftayı asarım 36ıda bırakırım
hiç işe gelesim yok ama şartlar maalesef.benm daha hiçbir seyim hazır değil.bu akşam ütüye başlayacaz artık.