2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sezinim benim kız kardesım atandı din kültürü öğretmenı gaziantepe atandı.
İngilizce ögretmenlerıyle ilgilide hiçbi bilgim yok ama sıkma canını seney girersin bebişinde büyümüşş olurr

gözunuz aydın canımmm buyuk bır mutluluk yolu açık olsun inş darısı başıma bebekle nasıl çalışcam bhılmıyorum artık kızım sağ salaım dogsunda bı yolunu bulucaz

hayırlı haberlerle gel canım:54:

tabi canım bide bu kiloların alt ve üst sınırları da var nette, bizim bebekler baya normal yani merak etme:1: aynen dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil çok şükür:23:

benimde şaşırdığım oydu cullum, hep takip ediyorum normal değerlerde gidiyoduk. ilk defa bi kontrolümde dr az dedi. şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmamıştı, son haftalarda da olunca şaşırdım açıkcası amma velakinnn no problem.. şükür herşey yolunda :16: bak şimcik bebikimde hıçkırarak eşlik ediyo bana, hıçkırana etleniyosun yediklerin yarıyo derler ya bnm minişte besleniyorum demek istiyo sanırım :1:

Gerçekten yıldan yıla çok şey değişiyor ama canım artık ikinci sınıftan itibaren siz gireceksiniz sonuçta bu kesin artık bi kaç sene sizden fazla almak zorunda seneye haledersin sende :))

inş. canımmm kısmett emekten başka bişey kalmadı bu yıl tempolu bır sene benı bekledıgı kesın

canım ben 27. haftamda şiddetli öksürük nedeniyle acile gitmiştim doktorda bakalım açılma var mı dedi alttan kontrol etti eğer o yaptığı çatı muayenesi ise hiç acımıyor hiçbirşey anlamıyorsun benim ağrı eşiğim çok düşük ve çok panik bir insanım ama ben bile hiçbirşey anlamadım rahat ol kendini kasma korkulacak birşey değil....

maşallahh canım bebeğine ne güzel kocaman olmuş Allah hangisi hayırlı ise o doğumu nasip etsin inşallah..18 eylülde benim doğum günüm ama bebeğim 37. haftası erken olcak diye aynı güne denk gelemiyor :)

canım kaçıncı haftadanda sezeryan için gün vermiş oldu doktorun??

Tam 39 haftayı doldurduğumuz gün olack insallh.bi ayımız kaldı ama bu son günler geçmiyo adeta,bitiversede gelse prensesim :16:

kızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdim:16::16:Allahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin:21::21:
$1002525_513332295410347_1806803731_n.webp
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kıalar benim gibi göbrği erken siağı inen var mı çok tedirgin oldum daha bu perşembe 34 gircez:(((
benim göbüş hiç yukarda olmadı :1: doktora 7. aya girdiğimde sordum normal dedi, kontrollerde de hiçbişey demedi. ama görenler aşağı inmiş diyo, hiç çıkmadıki insin :1: mideme onca vuruyo, kaburgalarım acıyo ama sanki yukarda değil gibi duruyo dışardan. benim en çok sevdiğim şeydi erkek bebişlerde anne karnının top gibi görünmesi ama bende hiç olmadı :50:

Dr bili demedi cnm okulda ark dedi bugün aşağı inmiş diye canım sıkıldı :(( daha küçük çünkü 38 faln olsa hiç takmam ama 33 daha:((
kulaklarını tıka canım tıkaa, başka yolu yok.. her gören bişiler diyo, ben o yüzden misafirliğe bile gitmiyorum düşün :1:
hem aşağı inmesi normal, bebişin dönme hareketleri doğuma kadar devam ediyomuş, başı aşağıya geldiği zamanlarda alt kısım daha büyük dururmuş. benim geçen hafta öyleydi, araştırınca öğrenmiş oldum. bebişimde 1 2 ayır hep başı aşağıda duruyo zaten. ayrıca doğuma doğru aşağı inme çıkma hareketleriyle bebiş yer belirliyo, o yüzden korkma.. önemli olan belirtilerinin olması, o zamanda dr.una haber verirsin..

annemle konuştum canım şimdi sancı aralığına dikkat et diyo..birde ayaklarını sıcak tut dedi...üşüttüysen ondan da olabilir dedi...eşimi arayayım olmazsa çıksın gelsin..
Bi bak bakalım canım. Olmadı gidersiniz acile.
cullum sabah ac karnına tahinle pekmezi karıştır iç bide muz ye kilo yapıyomus bebişe
Bende hafta sonundan beri tahin pekmez yiyorum. Muz da aldım :)

ohooo o zaman benimkide fazlasıyla normalmiş :26: 33.hafta 1918 diyo, benim 1980di.. aman fazla dert etmeye gerek yok, her bebiş haftasına uyumlu kiloyla doğacak diye bi kaide yok cullum, ona kalırsa çoğul gebeliklerde zamanı doldursa bile kilolar düşük olabiliyo. demekki sorun yok şükür, yola devam :1:

o ne demek kısss :53::53::53::53::53:

en iyisi kuzum panik yapma, sakince takip etmeye devam et, ama suyu sakın ola ki beline veya bacak aralarına koyma:40:

seronun yaşadığı sıkıntıları yada belirtileri arkadan takip ediyorum demek istemiştim

Dr bili demedi cnm okulda ark dedi bugün aşağı inmiş diye canım sıkıldı :(( daha küçük çünkü 38 faln olsa hiç takmam ama 33 daha:((
doktor demediyse boşver salla gitsin, bana daha 32 de biri demişti, sana öyle geliyo dedim kestirip attım çok şükür 36dayım şuanda halada doktorum aşağıya inmiş kanala girmiş demedi, boşver ya, millet saçma sapan konuşuyo, zaten bana o densizliği yapanda bidaha yorum bile yapmadı, bilip bilmeden konuşuyo insanlar, senin yürümene engel bi durum var mı, yani kasıklarına indiğini hissediyomusun bebeğin?

kızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdim:16::16:Allahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin:21::21:
Eki Görüntüle 798347
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nice senelere canım, Allah hep böyle ağız tadı versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

doktor demediyse boşver salla gitsin, bana daha 32 de biri demişti, sana öyle geliyo dedim kestirip attım çok şükür 36dayım şuanda halada doktorum aşağıya inmiş kanala girmiş demedi, boşver ya, millet saçma sapan konuşuyo, zaten bana o densizliği yapanda bidaha yorum bile yapmadı, bilip bilmeden konuşuyo insanlar, senin yürümene engel bi durum var mı, yani kasıklarına indiğini hissediyomusun bebeğin?

nice senelere canım, Allah hep böyle ağız tadı versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

çoook teşekkür ederim amin inş:16:

Back
X