Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezinim benim kız kardesım atandı din kültürü öğretmenı gaziantepe atandı.
İngilizce ögretmenlerıyle ilgilide hiçbi bilgim yok ama sıkma canını seney girersin bebişinde büyümüşş olurr
benimde şaşırdığım oydu cullum, hep takip ediyorum normal değerlerde gidiyoduk. ilk defa bi kontrolümde dr az dedi. şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmamıştı, son haftalarda da olunca şaşırdım açıkcası amma velakinnn no problem.. şükür herşey yolundahayırlı haberlerle gel canım
tabi canım bide bu kiloların alt ve üst sınırları da var nette, bizim bebekler baya normal yani merak etmeaynen dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil çok şükür
Gerçekten yıldan yıla çok şey değişiyor ama canım artık ikinci sınıftan itibaren siz gireceksiniz sonuçta bu kesin artık bi kaç sene sizden fazla almak zorunda seneye haledersin sende :))
Kıalar benim gibi göbrği erken siağı inen var mı çok tedirgin oldum daha bu perşembe 34 gircez((
canım ben 27. haftamda şiddetli öksürük nedeniyle acile gitmiştim doktorda bakalım açılma var mı dedi alttan kontrol etti eğer o yaptığı çatı muayenesi ise hiç acımıyor hiçbirşey anlamıyorsun benim ağrı eşiğim çok düşük ve çok panik bir insanım ama ben bile hiçbirşey anlamadım rahat ol kendini kasma korkulacak birşey değil....
maşallahh canım bebeğine ne güzel kocaman olmuş Allah hangisi hayırlı ise o doğumu nasip etsin inşallah..18 eylülde benim doğum günüm ama bebeğim 37. haftası erken olcak diye aynı güne denk gelemiyor :)
canım kaçıncı haftadanda sezeryan için gün vermiş oldu doktorun??
benim göbüş hiç yukarda olmadıKıalar benim gibi göbrği erken siağı inen var mı çok tedirgin oldum daha bu perşembe 34 gircez((
oyyyy çok güselll ve romantikkkkkızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
benımkı hep asagıdaydı canım dktr bırsey demedıyse sorun yoktur:44:
kızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
Merhaba... Nasıl gidiyor hamilelik.
kulaklarını tıka canım tıkaa, başka yolu yok.. her gören bişiler diyo, ben o yüzden misafirliğe bile gitmiyorum düşünDr bili demedi cnm okulda ark dedi bugün aşağı inmiş diye canım sıkıldı( daha küçük çünkü 38 faln olsa hiç takmam ama 33 daha
(
Bi bak bakalım canım. Olmadı gidersiniz acile.annemle konuştum canım şimdi sancı aralığına dikkat et diyo..birde ayaklarını sıcak tut dedi...üşüttüysen ondan da olabilir dedi...eşimi arayayım olmazsa çıksın gelsin..
Bende hafta sonundan beri tahin pekmez yiyorum. Muz da aldım :)cullum sabah ac karnına tahinle pekmezi karıştır iç bide muz ye kilo yapıyomus bebişe
ohooo o zaman benimkide fazlasıyla normalmiş :26: 33.hafta 1918 diyo, benim 1980di.. aman fazla dert etmeye gerek yok, her bebiş haftasına uyumlu kiloyla doğacak diye bi kaide yok cullum, ona kalırsa çoğul gebeliklerde zamanı doldursa bile kilolar düşük olabiliyo. demekki sorun yok şükür, yola devam
o ne demek kısss
en iyisi kuzum panik yapma, sakince takip etmeye devam et, ama suyu sakın ola ki beline veya bacak aralarına koyma![]()
doktor demediyse boşver salla gitsin, bana daha 32 de biri demişti, sana öyle geliyo dedim kestirip attım çok şükür 36dayım şuanda halada doktorum aşağıya inmiş kanala girmiş demedi, boşver ya, millet saçma sapan konuşuyo, zaten bana o densizliği yapanda bidaha yorum bile yapmadı, bilip bilmeden konuşuyo insanlar, senin yürümene engel bi durum var mı, yani kasıklarına indiğini hissediyomusun bebeğin?Dr bili demedi cnm okulda ark dedi bugün aşağı inmiş diye canım sıkıldı( daha küçük çünkü 38 faln olsa hiç takmam ama 33 daha
(
nice senelere canım, Allah hep böyle ağız tadı versin inşallahkızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
oyyyy çok güselll ve romantikkkk
Allah evliliğinizi daim etsin cnm, nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah..![]()
canım allah nice yılfönümü kutlamayı nasip etsin :))))
Dr bili demedi cnm okulda ark dedi bugün aşağı inmiş diye canım sıkıldı( daha küçük çünkü 38 faln olsa hiç takmam ama 33 daha
(
doktor demediyse boşver salla gitsin, bana daha 32 de biri demişti, sana öyle geliyo dedim kestirip attım çok şükür 36dayım şuanda halada doktorum aşağıya inmiş kanala girmiş demedi, boşver ya, millet saçma sapan konuşuyo, zaten bana o densizliği yapanda bidaha yorum bile yapmadı, bilip bilmeden konuşuyo insanlar, senin yürümene engel bi durum var mı, yani kasıklarına indiğini hissediyomusun bebeğin?
nice senelere canım, Allah hep böyle ağız tadı versin inşallah