- 21 Eylül 2011
- 1.352
- 27
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın moralim çok bozuk 24 saatlik idrar testimin sonucu biraz yüksek çıktı doktor preeklempsi açısından kontrol edicez dedi ama bu durumda olanlar genelde erken doğum yağmışlar korkuyorum erken doğurmak istemiyorum bebişimi
Canım moralini yüksek tut..işin ucunda bebişlerimiz olunca panik yapiyoruz tabi ister istemez seni anliyorum..ama cok sükür kritik haftalari atlatmissin tabi yinede inşaallah bebisin vakti zamaninda sağlikla dünyaya gelir..benimde kasilmalarda dolayi 20 li haftalardan beri erken dogum riskim vardi..cok şükür bu zamana kadar geldik...dr un ciger gelistirici igne falan yaptimi canim?
Slm kızlar bugun oğlumu görmeye gidicez içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :)) bebişim için dua ederseniz sevinirim kızlar aklıma gelenleri söyleyim bilgi olur size de insan ilk doğumu olunca merak ediyor sütüm 3.gün geldi o kadar ağlamama ve üzülmeme rağmen geldi o yüzden panik olmayın geliyor en önemli şey stres yapmamak hergün 2 saatte bi sağıyorum lansinoh süt sağma makinesi aldım çok memnunum humana still tea ve rezene çayı içiyorum doktorum önerdi süt için işe yaradı ve bol su iç dedi kanamam çok olmadı ama pedle rahat edemedim hasta beziyle daha rahattım normal olduğu için doğumdan sonrada muayane ettikleri için gecelik daha kolay oldu bi gece kaldım hastanede o yüzden tek gecelik yetti doğumdan önce de gecelik giymiştim zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim öpüldünüz
Slm kızlar bugun oğlumu görmeye gidicez içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :)) bebişim için dua ederseniz sevinirim kızlar aklıma gelenleri söyleyim bilgi olur size de insan ilk doğumu olunca merak ediyor sütüm 3.gün geldi o kadar ağlamama ve üzülmeme rağmen geldi o yüzden panik olmayın geliyor en önemli şey stres yapmamak hergün 2 saatte bi sağıyorum lansinoh süt sağma makinesi aldım çok memnunum humana still tea ve rezene çayı içiyorum doktorum önerdi süt için işe yaradı ve bol su iç dedi kanamam çok olmadı ama pedle rahat edemedim hasta beziyle daha rahattım normal olduğu için doğumdan sonrada muayane ettikleri için gecelik daha kolay oldu bi gece kaldım hastanede o yüzden tek gecelik yetti doğumdan önce de gecelik giymiştim zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim öpüldünüz
kızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
canım ıslaklık ne oldu bır daha olmadı değil mi
eylül annelerine kenardan bakayım dedım en trajik hıkayeye denk geldım hoppalaaa korku aldı başını gıttı sezeryandan da tırstım ben yaw:18::18::18::18::18:
Bende bayadir giremiyodum..kasilmalarla başim dertte yine..cumartesi dr kontrolum vardi..bebiş iyi çok şükür..nst sonucumu da iyi diye değerlendirdi dr um veeeeeeeeee 23 eylül sabahina epidural sezercik ile minik erkeğime kavuşcam inşaallah![]()
Dr artik olay % 90 sende,bebeğin hareketlerine dikkat et dedi :18:
cumartesi kontrolden sonra eve geldim ve kasilmalarim iyice siklaşti,4-5 dk lara düştü bi ara,panik yapmamaya calistim,Allah'tan düzenli değildi..dün hatta dr a gitmeyi düşündüm ama duş aldiktan sonra biraz daha aralari açildi..bakalm bekliyoruz umarim 23 eylule kadar dayanir bebişim..
Bu arada 2 gündür pelvis kemiklerimde de ağri basladi.resmen yürüyemiyorum artik :44:
Yani kisaca bi anda benim sikayetlerim artti
Gördüğüm kadariyla artik biçoğumuzda sikayetler artmiş
Rabbim sağ salim bebislerimize kavuştursun,isteyen bekleyen anne adaylarina da aratmasin inşaallah![]()
Kızlar serapla konuştum bi sıkıntısı yokmuş sancıları geçmiş doğurmamış hepinize çok selam söyledi![]()
Yok canım daha dün akşam öğrendim netten sonuçları doktora mail attım cvp olarak onu yazmış bu hafta içi yine gidicem doktora sanırım o zaman verir iğneyi şuan bebişimin gelişimi iyi ama her an gelişimi durabilir kontrole gittiğimizde artık hastane çantalarımızıda götürcez heran yatış verebilir bu korkuyla yaşamak çok kötü hayalim hep eve bebişimle dönmekti ama bu mümkün olmıcak galiba
benim bi aksilik olmazsa 24 eylüde prensime kavuşacağım inşallah....
Yok kuzum olmadi cok sükür..cuma cati muayenem var sorcam doktoruma..ayy sezinimm keske cumartesi acilmam oldugunu söylesehemen dogurmak istiyorum hemen
Canimm benimmmm 13 gün sonra bebisin yaninda olcak insaallah ne güzel rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi nasip etsin cümlemizin insaallah..dikkat et kendine bol bol dinlen insaallah bekler kücük erkegin annesi![]()
Olucak inşaallah canim,olumlu dusun biliyorum zor ama gercekten ise yariyacaktir..
Ben hep oglumla konusuyorum oglum vakti zamaninda geliceksin diye..
Sende yap cnim ve tabiki en önemlisi dualar..
Benim esim her gece elini karnima koyup 99 kez `ya mübdi` çeker, tavsiye ederim canim ..erken dogumu ve dusuğu onluyormus..
Belki sende duymussundur,yapacagimiz sey dualara siginmak..
bende 23 eylul senden bırgun önce....
Amin canim Allah`im cumlemizinkini bagislasin insaalah..cok heyecanliyim..seninde cuma muayenen var demek,insaallah iyi gecer ve hayirli haberle alirsin tatlim![]()
Bende bayadir giremiyodum..kasilmalarla başim dertte yine..cumartesi dr kontrolum vardi..bebiş iyi çok şükür..nst sonucumu da iyi diye değerlendirdi dr um veeeeeeeeee 23 eylül sabahina epidural sezercik ile minik erkeğime kavuşcam inşaallah![]()
Dr artik olay % 90 sende,bebeğin hareketlerine dikkat et dedi :18:
cumartesi kontrolden sonra eve geldim ve kasilmalarim iyice siklaşti,4-5 dk lara düştü bi ara,panik yapmamaya calistim,Allah'tan düzenli değildi..dün hatta dr a gitmeyi düşündüm ama duş aldiktan sonra biraz daha aralari açildi..bakalm bekliyoruz umarim 23 eylule kadar dayanir bebişim..
Bu arada 2 gündür pelvis kemiklerimde de ağri basladi.resmen yürüyemiyorum artik :44:
Yani kisaca bi anda benim sikayetlerim artti
Gördüğüm kadariyla artik biçoğumuzda sikayetler artmiş
Rabbim sağ salim bebislerimize kavuştursun,isteyen bekleyen anne adaylarina da aratmasin inşaallah![]()
Haklısın canım bazen diyorum şuan bile doğsa yaşama şansı çok yüksek küvezde olsun ama yeterki yaşasın diyorum bazende küvezde nasıl bırakıcam yavrumu hastaneyede uzak evimiz ama yeterki yaşasın ben herşeye razıyım çok zor buldum bu bebişi tüp bebek tedavisiyle mucize eseri geldi bebişim
Benim de bi kaybim oldugu icin erkende gelse yasasin diyodum,hatta dr a 28. haftada alin bile dedigimi biliyorum o korkuyla
Simdide 23 eylule gun verdi dr um,daha erken olmazmi dedim,hatta bugun dese kabuk edicektim,ama 38 den once sez.yapmiyolar tabi,bazen gece 2 saate bir saatimi kurup bebegimin hareketlerni bile kontrol ettigim oldu,yasamayan bilemez,Allah kimseyi evladiyla sinamasin..
Mucizelerimiz inşaalah bizi birakmicaklar..
Güzel umutlu ve mutlu günler görücez daha onlarla![]()
Amiiiin insaallah canim benim...inanirmisin artik dogurmayi okadar cok istiyorumki yine elim ayagim titremeye basladi bi halsizlik ayakta duracak halim yok
hayırlı dogumlar o gun bırlıkte doguracagız desene...spınal olacak benımde sımdılık öyle sanırım senınde öyle olacak belden ıgne ıle uyusturulup..hakkımızda hayırlısı belkıde aynı saatlerde gırerız doguma..........cok az kaldı cok