2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?
hoşgeldin aramıza, Rabbim sağlıcakla kavustursun insallah :)
benimde doğum bayrama gelecek gibi duruyo.. bayramın son günü doktorum izne çıkıyomuş ve benimde o gün tam 39. haftam dolmuş oluyo. 0 zamana kadar da bebiş gelmiş olur heralde. kendi doktorum olduktan sonra içim çok rahat ama son haftaya kalırsak napıcam bilmiyorum..
slm . anneler ve bebişleri herkes iidir inşş. bugün burda hava çok güzel ve evde olmak çok sıkıcı :(
a.s cnm ite kaka iyi olmaya çalışıyoruz şükür :1: siz nasılsınız bakalım yolunda mı hersey ?
güneş biraz gitsin planlıyorum çıkmayı :)
götür beni deee gittiğin yereeeeee mende sıkıldımmmm :27:

Merhabalar,napıyosunuz nasılsınız annişler?:3:Sabah eşimle kahvaltıdan sonra uyudum hatta baya uyudum. Bebeği olan arkadaşlarım bol bol uyu tavsiyesinde bulunuyorlar zaten:1:Sıkılırsam ben de akşamüstü çıkarım belki,evde yapacak iş de yok..

benimde doğum bayrama gelecek gibi duruyo.. bayramın son günü doktorum izne çıkıyomuş ve benimde o gün tam 39. haftam dolmuş oluyo. 0 zamana kadar da bebiş gelmiş olur heralde. kendi doktorum olduktan sonra içim çok rahat ama son haftaya kalırsak napıcam bilmiyorum..

a.s cnm ite kaka iyi olmaya çalışıyoruz şükür :1: siz nasılsınız bakalım yolunda mı hersey ?

elh iyiyiz canım.çok şükür bu günümüze.gel götüreyim canımm iyi olur bana arkadaş olursun ne güzel :))

benimde doğum bayrama gelecek gibi duruyo.. bayramın son günü doktorum izne çıkıyomuş ve benimde o gün tam 39. haftam dolmuş oluyo. 0 zamana kadar da bebiş gelmiş olur heralde. kendi doktorum olduktan sonra içim çok rahat ama son haftaya kalırsak napıcam

Cok tesekkur ederim, insallah hepimiz gununde ve kendi doktorlarimizla kucagimiza aliriz bebisleri... bu yaramaz bebisler ne yapacaklar bakalim :)

Merhabalar,napıyosunuz nasılsınız annişler?:3:Sabah eşimle kahvaltıdan sonra uyudum hatta baya uyudum. Bebeği olan arkadaşlarım bol bol uyu tavsiyesinde bulunuyorlar zaten:1:Sıkılırsam ben de akşamüstü çıkarım belki,evde yapacak iş de yok..

hoşgeldın cnımmm bı otarafa bı bu tarafa atıyoruz kendımızı n napalım gun saymıyorum artıkk zaman cabuk geciyooo

napıyım canım resmen yuvarlanıyorm işte:1: bu cuma kırhanbey gelıyormuş artık herhafta gıdıyorum dr bakalım bu hafta dogumla aılgılı konusucaz

ewt bişeycik kalmadı. allah hayırlısııyla kurtarsın hepimizi. bu günlere geldik çok şükür. seninde randevun cuma mı

Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksi

canım slm bana da 29 ekıme gun verdıler senın bebısın suan cm ve kılo olarak ne kadar benım de one kaydı cunku

Benimki bir tosuncuk gibi gorunuyor :) 32+1'deyken 2579 gr. ve Hc= 31.18 cm. gorunuyordu

hoşgeldın cnımmm bı otarafa bı bu tarafa atıyoruz kendımızı n napalım gun saymıyorum artıkk zaman cabuk geciyooo
Aynen bundan sonra yuvarlanır artık :1: en de ekimde doğum yapacağıma inanmayanlardanım,burda 33 yazıyor da max. 20 gün kaldı gibi geliyor bana,hadi hayırlısı kızım sağlıklı doğsun da..

ewt bişeycik kalmadı. allah hayırlısııyla kurtarsın hepimizi. bu günlere geldik çok şükür. seninde randevun cuma mı

dılek hanm cuma gel dedı nst ye gırmen için dedı ama ben öğrendım kırhan bey cuma donuyor ona muayeene olurum sen kırhana mı gelıcen cuma

Aynen bundan sonra yuvarlanır artık :1: en de ekimde doğum yapacağıma inanmayanlardanım,burda 33 yazıyor da max. 20 gün kaldı gibi geliyor bana,hadi hayırlısı kızım sağlıklı doğsun da..

dr kontrollerın haftada 1 mı senınde nezaman gıdıyosun hiç yazmadın mı ben ı denk gelmedım benımde ıcımde oyle bı his var ya kız beebeklerı erken doğar dıyorlar bakalım sağlıklıca alalım kucagımıza

yıkılmadık ayaktayız cnm:1: yok yok pardon yıkılmadık oturuyoruz :1: siz nasılsınız minişinle ? uyumak güsel, gezmekte güzel fırsatın olduktan sonra değerlendir bol bol :8:
elh iyiyiz canım.çok şükür bu günümüze.gel götüreyim canımm iyi olur bana arkadaş olursun ne güzel :))
hemen hazırlanıp süslenip geliyorum melekim, nerde buluşalım :1:
Cok tesekkur ederim, insallah hepimiz gununde ve kendi doktorlarimizla kucagimiza aliriz bebisleri... bu yaramaz bebisler ne yapacaklar bakalim :)
amin canım inşallah :) Rabbim hayırlısını nasib etsin hepimize..

Back
X