ben büşranın doğum hikayesini çok merak ediyorum,onunki normal doğumdu,hiç sesi soluğu çıkmıyor,uğrasa da yazsa buraya,yurtdışında normal doğum sürecini nasıl takip ediyorlar acaba,bi de rahatlatıcı gaz falan kullanmış mıdırki...sesimizi duysa da yazsa...
biraz geç oldu ama bende doğum hikayemi paylaşmak istedim :)
12 eylül günü herşey gayet normal ben temizlikçi çağırdım camlar yerler ohhh her yer mis gibi dedim daha doğuma 2 hafta var yine kirlenicek ama birikmesin bi gözüm içim rahatlasın:)herneyse bende tabi kadınla beraber kova götür getir toz al evi toparla küçük oğluşla ilgilen derken pert oldum akşma kayınvaldeme yemekteydik saolsun yorgunluğun üstüne bide yemek derdi ortadan kalkmıştı orda da bi enerjiğim sormayın abdesti normalde ayağımı kaldırmadan yıkayıp alırsdım bi güzel lavaboya ayaklarımı kaldırdım hatta annemde dedi kıım napıyosun bişi olamz anne dedim:):)(hahahah bişi olmadı doğum yaptım:)) akşam otururken nefesimin daraldığını farkettim çok zorlanıyodum kalkıp yürüdüm sık sık sonra eve geldik aşırı uykum vardı yattım oğluşu yatırıp ama sabaha karşı adet sancısı bel ağrısı öyle bi başladıki önce dedim yine bu olanlar gibi yalancı sancılar uff geçicecek diye kendimi rahatlatmaya çalıştım ama okadar sıklaşmıştıki en son kalktım sabah ezanı okunuyodu namazı kıldım eşimi kaldırdım ben çok fenayım dedim galiba sancılar başladı bir iki saat daha taip ettim 15dk 10 dakikada bir sancı giriyo ve kıvranıyorum geçince etrafı toparlıyorumki doğum olursa ev dtemiz çok şükür bide düzenli olsun :)düşünceye bakın eşim diyo az önce kıvranıyodun napıyon şimdi diye bende iim diyorum sonra hadiii bidaha yerlerdeyim:)sabah 7 oldu ve kayınvaldemi çağırdık evdeki kuzuma bakıcak geldiler apar topar çantam hazırdı zaten gösterdim eğer alıcaz derlerse getirirsiniz dedim sonra ilk göz ağrıma baktım uyuyodu ağlamaya başladım onu bırakıp gidiyodum hiç ayrı geçirmedik Rabbim ayırmasın hiç kimseyi evladından öyle zor geldiki ama o uyanmadan çıkmak zorundaydım beni görürse daha zor olucaktı hemen doktora ben doktor gelmeden nst ye girdim öyle şiddetli sancılar çıkıyoduki hemen doktora götürdüm sonucu bekleyemeyiz cnm dedi bebişi almamız lazım artık rahim yırktılması olaiblir ilk doğum da sezeryan olduğu için sancıları çekmem sorun olaiblirmiş ama dedim bebişim daha çok minik 36 haftalık 2500gr olsun dedi sağlıklı olsun sen kiloyu dert etme tamam dedim yatışı yaptık eşimle sancı odasına geçtik ameliyat önlüğünü giydim sondamı taktılar ve ameliyathaneye Rabbim tüm herkesin yardımcısı olsun orda okadar soğukki sedyede resmen zıplıyopdum yerimden ve genele karar verdim anestezi uzmanı gazı vermeye başladı biakç öksürdüğümü hatırlıyorum sonrası eşim sedeyenin yanında ve odaya çıkıyoruz bebeiğim dedim nasılll ii dediler çok tatlı seni bekliyo tamam dedim biraz ağrı oluyo ama onu verdiklerinde hepsini unuttum Allahıma şükürler olsun kolay bi sezeryan geçirdim doktoruma çokkkkk teşşekkür ediyorum tabi 1 gece yattık ertesi gün evimize geldik yatmadım daha şimdi alıştık birbirimize artık 4 kişilik bi aileyiz evde 3 erkeğim tek prenses hala benm:)Allah tüm doğum yapacak kardeşlerimin ayrdımcısı olsun hepimize sağlık versin
hepinize tesekkur ederim kizlar cepten giris yaptigim icin alinti yapamadim. normal dogumda 4 cm den sonra epidureli takiyorlar ancak ben bastan istemeyip sonradan karar verdigim icin gec takildi. rabbim bekleyen herkese hayirli dogumlar nasip etsin hepinizi allah kurtarsin korkulacak.birsey.yok inanin insanlar cok abartiyolar en onemlisi doktorunuza guvenin gerisi kendiliginden geliyor
ah canım benım babasını yenı kaybetmiş bırı olarak senı anlıyorum başın sağolsun dıcem ama babanız zaten sızın başınızdı Allah sabır versın gerıde kalanlarınıza Aallahım babanım kalan ömrunu oğluna bağışlasın senı derınden kuucaklıyorum ölene uzulunur doğana seevınılır hayat arkadaşım çok ama çok garip oğluna gelınce yaşı uzun Allah analı babalı buyutsun guzel yorumların için bana morel oldu
gozun aydın bebişin için baban içinde allah rahmet eylesın gercekten zor
benim oğluşumda geldi dünyaya teyzeleri... şimdilik önbilgilerimizi yazayım. hikayemizi sonra...
doğum tarihi: 28 eylül 2013 cumartesi 01.05
hafta: 38+2
doğum şekli: normal doğum
kilo: 3.400
boy: 50 cm
isim: Mehmet Akif
tüm arkadaşların bebekleri de sağ salim doğsun inşallah...
ağzına yuregıne sağlık canım doğuma 3 kala morel oldu bana Allah razı olsun Allahım analı babalı buyutsun evlatlarını
benim oğluşumda geldi dünyaya teyzeleri... şimdilik önbilgilerimizi yazayım. hikayemizi sonra...
Gözünaydın canım, maşallah bebişinebenim oğluşumda geldi dünyaya teyzeleri... şimdilik önbilgilerimizi yazayım. hikayemizi sonra...
Gözünaydın canım, maşallah bebişineAllah analı babalı büyütmek nasib etsin..
İlk fırsatta hikayenide bekliyoruz. Darısı hayırlısıyla biz hamişlerin başına
merhabalar :)
d.tarihi: 30 eylul
kilo: 3.450 gr
hafta: 39
hikayeme geleyim:) vajili oldugum icin drum sezeryana 30 eylule gun verdi. Ama ben hep suyum geldi heyecanini yasamak istemistim, 29 eylul gecesi erkenden uyudum, uyurken esime tuh yarin sbh ameliyat olacam suyum da gelmedi die soyledim esimde guldu :) sabah namazina uyanmak icin, kendime gelmeye calisirken birden pat die bi akinti geldi, ama bu seferki biraz fazlaydi. tikac oldugunu dusunerek yataktan hizlica kalktim, aman yarabbi birden suyum gelmesinmi :) esime seslendim, canim kalk suyum geldi die, esim telasla yataktan firladi ama ben nasilda guluyorum :) tabi guldugumu gorunce oda sakinlesti :) anneme seslendim, odaya telasla girdi beni oyle ayakta paspasin uzerinde sirisiklam gorunce aglamaya basladi telasli telasli :) neyse suyum iyice geldikten sonra banyoya girip bi guzel temizlendim, dru arayip haber verdikten sonra, dr unda siz gecin bende geliyorum demesiyle esyalarimizida ailp hastaneye geldik. nstye baglandm sancilarim duzenli gelmeye baslamisti ki; ameliyat icin hazirladilar beni, spinalle bebegimi gorerek coook rahat guzel bi dogum ani yasadim. cok kisa surdu :) simdi hastanedeyim gaz sancisi ve bebegimin emmemesi disinda hic bir sorun yok cok sukur:) masallah oyle tatli ki oyuncak bebek gibi :) Allah herkese kolay saglikli dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insallah :)
Gözünaydın arkadaşım,allah analı babalı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin.bende sezeryan olucam haftaya pazartesiye gün verdi doktorum perşembeye vermrsini çok istedim benim doğum günümdü çünkü ama maalesef üç gün önceye yazdıhayırlısıyla doğsunda günü önemli deyil neyapayım.
merhabalar :)
hikayeme geleyim:) vajili oldugum icin drum sezeryana 30 eylule gun verdi. Ama ben hep suyum geldi heyecanini yasamak istemistim, 29 eylul gecesi erkenden uyudum, uyurken esime tuh yarin sbh ameliyat olacam suyum da gelmedi die soyledim esimde guldu :) sabah namazina uyanmak icin, kendime gelmeye calisirken birden pat die bi akinti geldi, ama bu seferki biraz fazlaydi. tikac oldugunu dusunerek yataktan hizlica kalktim, aman yarabbi birden suyum gelmesinmi :) esime seslendim, canim kalk suyum geldi die, esim telasla yataktan firladi ama ben nasilda guluyorum :) tabi guldugumu gorunce oda sakinlesti :) anneme seslendim, odaya telasla girdi beni oyle ayakta paspasin uzerinde sirisiklam gorunce aglamaya basladi telasli telasli :) neyse suyum iyice geldikten sonra banyoya girip bi guzel temizlendim, dru arayip haber verdikten sonra, dr unda siz gecin bende geliyorum demesiyle esyalarimizida ailp hastaneye geldik. nstye baglandm sancilarim duzenli gelmeye baslamisti ki; ameliyat icin hazirladilar beni, spinalle bebegimi gorerek coook rahat guzel bi dogum ani yasadim. cok kisa surdu :) simdi hastanedeyim gaz sancisi ve bebegimin emmemesi disinda hic bir sorun yok cok sukur:) masallah oyle tatli ki oyuncak bebek gibi :) Allah herkese kolay saglikli dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insallah :)
Allah analı babalı büyütsün insallah. Normal olması cok guzel. Allah bize de nasip etsin insallah.benim oğluşumda geldi dünyaya teyzeleri... şimdilik önbilgilerimizi yazayım. hikayemizi sonra...
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün evladını.merhabalar :)
Merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım ama ancak yazıyorum.Benim oğlum erken geldi ama iyi çok şükür.22 eylül sabah 6 da tuvalete kalktım ve birden bir su boşalması daha çok erkendi.Eşim ve ben bayağı panik yaptık abar topar hastaneye gittik.Ve sabah 9.36 da oğlum doğdu.2 gün yoğun bakımdan sonra çok şükür birbirimize kavuştuk.Şimdi küçük olduğu için devamlı uyuyor.En büyük sıkıntı uyandırıp emzirememek hiç uyanmak istemiyor yavrum.Karnımda olması gereken günleri tamamlamaya çalışıyor galiba.Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,diğer arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.
Haftası: 34+4
Doğum şekli:sezeryan
Kilo:2.600
boy:47 cm
Adı: Doğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?