2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

bnde merak edıyorum cunku tahmınmce burda doguma gıdıyorum yazdı ama 1 gun sonra dogurdu sanırım bnde merakla beklıyorum vaktı yokkı yazmaadı yoksa yazardı bebgı sarılıkmış

ağzına yuregıne sağlık canım doğuma 3 kala morel oldu bana Allah razı olsun Allahım analı babalı buyutsun evlatlarını

gozun aydın bebişin için baban içinde allah rahmet eylesın gercekten zor

benim oğluşumda geldi dünyaya teyzeleri... şimdilik önbilgilerimizi yazayım. hikayemizi sonra...

doğum tarihi: 28 eylül 2013 cumartesi 01.05
hafta: 38+2
doğum şekli: normal doğum
kilo: 3.400
boy: 50 cm
isim: Mehmet Akif

tüm arkadaşların bebekleri de sağ salim doğsun inşallah...

cnm bnm iyi dileklerin icin tesekurler. sanada allah sabirlar versin gercekten cok zormus yasayan daha iyi biliyor kolay dogumlar diliyorum sana ve dogumu bekleyen tum arkadaslara

gozun aydın bebişin için baban içinde allah rahmet eylesın gercekten zor

allah razi olsun tesekkur ederim cnm

hayirli olsun rabbim evladina ve sizlere uzun omurler versin.

ağzına yuregıne sağlık canım doğuma 3 kala morel oldu bana Allah razı olsun Allahım analı babalı buyutsun evlatlarını

Allah senden de razı olsun cnm ne demek siz moralinizi yüksek tutun ve rahat olun Rabbim öyle kolaylık vericekki inş sağsalim kucaklıcaksın miiniğini ohhh mis gibi kokusunu çekiceksin çok az kaldı seninde inş

hayırlı olsun minişin cnm sağlıkla büyütün

Gözunaydın canım .Allah analı babalı buyutsun. artık darısı bizlere inş...

Gözünaydın canım, maşallah bebişine Allah analı babalı büyütmek nasib etsin..
İlk fırsatta hikayenide bekliyoruz. Darısı hayırlısıyla biz hamişlerin başına

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın.. dört gözle bekliyorum normal doğum hikayeni

merhabalar :)
d.tarihi: 30 eylul
kilo: 3.450 gr
hafta: 39

hikayeme geleyim:) vajili oldugum icin drum sezeryana 30 eylule gun verdi. Ama ben hep suyum geldi heyecanini yasamak istemistim, 29 eylul gecesi erkenden uyudum, uyurken esime tuh yarin sbh ameliyat olacam suyum da gelmedi die soyledim esimde guldu :) sabah namazina uyanmak icin, kendime gelmeye calisirken birden pat die bi akinti geldi, ama bu seferki biraz fazlaydi. tikac oldugunu dusunerek yataktan hizlica kalktim, aman yarabbi birden suyum gelmesinmi :) esime seslendim, canim kalk suyum geldi die, esim telasla yataktan firladi ama ben nasilda guluyorum :) tabi guldugumu gorunce oda sakinlesti :) anneme seslendim, odaya telasla girdi beni oyle ayakta paspasin uzerinde sirisiklam gorunce aglamaya basladi telasli telasli :) neyse suyum iyice geldikten sonra banyoya girip bi guzel temizlendim, dru arayip haber verdikten sonra, dr unda siz gecin bende geliyorum demesiyle esyalarimizida ailp hastaneye geldik. nstye baglandm sancilarim duzenli gelmeye baslamisti ki; ameliyat icin hazirladilar beni, spinalle bebegimi gorerek coook rahat guzel bi dogum ani yasadim. cok kisa surdu :) simdi hastanedeyim gaz sancisi ve bebegimin emmemesi disinda hic bir sorun yok cok sukur:) masallah oyle tatli ki oyuncak bebek gibi :) Allah herkese kolay saglikli dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insallah :)

Gözünaydın arkadaşım,allah analı babalı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin.bende sezeryan olucam haftaya pazartesiye gün verdi doktorum perşembeye vermrsini çok istedim benim doğum günümdü çünkü ama maalesef üç gün önceye yazdı hayırlısıyla doğsunda günü önemli deyil neyapayım.

Doğum yapan herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun.. emzirme vs sorun yaşayanlarada umarım çabuk atlatırlar dileklerimle..
bir an önce bizde kucaklarımıza alalım artık ekim geldi...

canım doktorum banada 7 ekim pazartesiye sezeryan gun verdi. bende 9 ekım ıstemıstım o zaman dogum gunum cunku ama bıraz gec olurmus 9 u. senınle aynı durumdayız yanı. neyse dogum gunlerımızde cok guzel hedıyeler almıs olucaz :)

Maşallahhh Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin inşallah..
Doğumunun güzel geçmesi bize de moral oldu :) İnşallah biz bekleyenlere de kolay doğumlar nasib eder Allah

Merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım ama ancak yazıyorum.Benim oğlum erken geldi ama iyi çok şükür.22 eylül sabah 6 da tuvalete kalktım ve birden bir su boşalması daha çok erkendi.Eşim ve ben bayağı panik yaptık abar topar hastaneye gittik.Ve sabah 9.36 da oğlum doğdu.2 gün yoğun bakımdan sonra çok şükür birbirimize kavuştuk.Şimdi küçük olduğu için devamlı uyuyor.En büyük sıkıntı uyandırıp emzirememek hiç uyanmak istemiyor yavrum.Karnımda olması gereken günleri tamamlamaya çalışıyor galiba.Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,diğer arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.

Haftası: 34+4
Doğum şekli:sezeryan
Kilo:2.600
boy:47 cm
Adı: Doğu

Allah analı babalı büyütsün insallah. Normal olması cok guzel. Allah bize de nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün evladını.
Demek suyun da geldi :) gönlüne gore olmus hersey. Ne guzel.

Allah analı babalı büyütsün evladını. Erken gelmis ama iyi olması cok guzel. Uyuyarak büyücek annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…