2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

adamelek123,bengisu42,alik arkadaşlarım allah nanalı babalı büyütsün inşallah ne güzel sağ salim almışsınız yavrularınızı kucağınıa darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah

allah analı babalı buyutsun

duzelır ınş en kısa zamanda

allah bagışlasın

Hayırlı olsun cnm, Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah..
Önemli olan sağlıklı olması :)

01.10.2013 tarihi saat:13.10 itibariyle oğlum Deniz'i 36+4 haftalik sezeryan dogum ile dunyaya getirdim :)

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun

01.10.2013 tarihi saat:13.10 itibariyle oğlum Deniz'i 36+4 haftalik sezeryan dogum ile dunyaya getirdim :)
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Doğum tarihlerimiz aynıymış seninle

selam arkadaşlar, 23 eylül pazartesi günü küçük prensesimi kucağıma aldım.Bilgisayarın başına ancak geçebildim sizlere haber vermek için,bebişim sezeryanla dünyaya geldi ve gayet sağlıklı çok şükür.

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinn...darısı başıma ınsallahhh:) günler geçmiyoooor.

Allah ikinizin de bebeğini analı babalı büyütsün insallah.
Hayırlı evlatlar olsunlar.

Gözünaydın cnm Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin..
Darısı hayırlısıyla biz bekleyenlerin başına inşallah :)

dogum yapan arkadaslar allah im anali babali buyutsun hayirli ugurlu.olsun gozunuz aydin... bekleyenleride allah kurtarsin

allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…