doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinn...darısı başıma ınsallahhh:) günler geçmiyoooor.
merhaba kızlar oğluşumu 2 ekim saat 17:50 de sezeryanla kucağıma aldım.kanamam olunca hastaneye gittik ama maalesef bebişimin kordonu boynuna 2 kere dolandığı için normal doğumu göze alamadık.ağlaya ağlaya sezeryana girdim.şimdilik ikimizde iyiyiz ama tek sorun hala sütüm gelmedi.ne yapacağımı bilemiyorum bebişim şimdilik mamayla besleniyor.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bebişimmmm hoşgeldinnnn:)))
canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, süt için patlamış mısır duymuştum, deneyen bi arkadaşım sütünün çok arttığını söylemişti, forumda da paylaştım hatta yeni annelerden biri denedi, arttığını söyledi... sende bi dene bakalım, inşallah gelir stün en kısa zamandamerhaba kızlar oğluşumu 2 ekim saat 17:50 de sezeryanla kucağıma aldım.kanamam olunca hastaneye gittik ama maalesef bebişimin kordonu boynuna 2 kere dolandığı için normal doğumu göze alamadık.ağlaya ağlaya sezeryana girdim.şimdilik ikimizde iyiyiz ama tek sorun hala sütüm gelmedi.ne yapacağımı bilemiyorum bebişim şimdilik mamayla besleniyor.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bebişimmmm hoşgeldinnnn:)))
canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, süt için patlamış mısır duymuştum, deneyen bi arkadaşım sütünün çok arttığını söylemişti, forumda da paylaştım hatta yeni annelerden biri denedi, arttığını söyledi... sende bi dene bakalım, inşallah gelir stün en kısa zamanda
merhaba kızlar oğluşumu 2 ekim saat 17:50 de sezeryanla kucağıma aldım.kanamam olunca hastaneye gittik ama maalesef bebişimin kordonu boynuna 2 kere dolandığı için normal doğumu göze alamadık.ağlaya ağlaya sezeryana girdim.şimdilik ikimizde iyiyiz ama tek sorun hala sütüm gelmedi.ne yapacağımı bilemiyorum bebişim şimdilik mamayla besleniyor.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bebişimmmm hoşgeldinnnn:)))
yeni miniklerimizde gelmiş aramıza, hepsi de hoşgelmişkızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..
paylaşımın işçin Allah razı olsun cnmslm ben agustos annesıyım normal dogumla bı erkek evleadım oldu cok sukur saglıklı sıhhatlı ..sancı cekerken sureklı dua ettım ve "ya erhamerrahimin" anlamını tam olrak bılmıodum ama sureklı tekrar ettım ve benı kurtar allahım dedım sımdıde ınternette anlamına baktım ve sole bı yazı buldum...
Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.
"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek
"Ya Erhamerrahimin "
diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse
Melek;
Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der
Kendinizi sıkıntılı içinden çıkamıyacak bir işe bulduğunuzda bir hazine olan dualarımıza sığınalım....Dualarımızın melekleri her an yanımızda olsun Rabbım....
rabbım herkese kolay dogumlar versın..
slm ben agustos annesıyım normal dogumla bı erkek evleadım oldu cok sukur saglıklı sıhhatlı ..sancı cekerken sureklı dua ettım ve "ya erhamerrahimin" anlamını tam olrak bılmıodum ama sureklı tekrar ettım ve benı kurtar allahım dedım sımdıde ınternette anlamına baktım ve sole bı yazı buldum...
Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.
"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek
"Ya Erhamerrahimin "
diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse
Melek;
Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der
Kendinizi sıkıntılı içinden çıkamıyacak bir işe bulduğunuzda bir hazine olan dualarımıza sığınalım....Dualarımızın melekleri her an yanımızda olsun Rabbım....
rabbım herkese kolay dogumlar versın..
Bir cogumuz bebeklerini kucagina aldi Allah uzun omurlu etsin miniklerimizi insallahEn kisa zamanda da beni kavustursunn
ben isim yazılı kapı süsü veya duvar süsünü nerde yaptırdığını soracaktım, umarım görürsün :)
mrb kızlar.benimde son 10 günüm kaldı.38+4 bugün :) ama tık yok sadece arada belimde bir sıcaklık hissediyorum.bende ekim annesi olucam inş.biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.normal doğum olucak şimdilik böyle görünüyor ama korkuyorum kafamda birsürü soru var geceleri uykularım kaçıyor nasıl olucak diye.sancılar dayanılmaz olursa naparım diye endişelerim var epidural istiyorum ama ailem istemiyor korkuyor.napıcağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?