2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

merhaba kızlar oğluşumu 2 ekim saat 17:50 de sezeryanla kucağıma aldım.kanamam olunca hastaneye gittik ama maalesef bebişimin kordonu boynuna 2 kere dolandığı için normal doğumu göze alamadık.ağlaya ağlaya sezeryana girdim.şimdilik ikimizde iyiyiz ama tek sorun hala sütüm gelmedi.ne yapacağımı bilemiyorum bebişim şimdilik mamayla besleniyor.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bebişimmmm hoşgeldinnnn:)))

hayırlı olsun, her işte bir hayır vardır. çok şükür ki atlatmışsınız sağsağlim.
darısı başıma :)
hoşgelmiş bebeğiniz :)
süt için pek bilgim yok ama makinelerden deneyin bir de belki sağınca gelir

canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, süt için patlamış mısır duymuştum, deneyen bi arkadaşım sütünün çok arttığını söylemişti, forumda da paylaştım hatta yeni annelerden biri denedi, arttığını söyledi... sende bi dene bakalım, inşallah gelir stün en kısa zamanda

kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..

cnm Allahın ziniyle patlamış mısır gerçekten etkili dün akşmada yaptım ve faydasını gördüm rızıkları bol olsun hepsinin inş
sizlerinde aklınızda olsun mutlaka

hayırlı olsun bebeişin
süt için humana still tea yi mutlaka dene cnm
bide bol bol kayısı hooşafı iç bugdayda sütü arttırıyo sezeryandan sonra 72 saat sütün gelmemesi normrla demişti doktorum ilk gün bnmde yoktu ama bol bol emzirdim ve ikinci gün akşamı Allaha şükürler olsun güzel bi şekidel gelmeye başladı seninde olucak hiç sıkma canını ve hep olumlu düşün sütün gelicek Allahın ziniyle

Allah analı babalı büyütsün canım.
Hayırlısı böyleymis. Sütunu pompayla sağmaya çalıştın mı canım. Belki ise yarar.

gozunaydınnnnnn

yeni miniklerimizde gelmiş aramıza, hepsi de hoşgelmiş
Gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah
Darısı hayırlısıyla bizlere inşallah :)

slm ben agustos annesıyım normal dogumla bı erkek evleadım oldu cok sukur saglıklı sıhhatlı ..sancı cekerken sureklı dua ettım ve "ya erhamerrahimin" anlamını tam olrak bılmıodum ama sureklı tekrar ettım ve benı kurtar allahım dedım sımdıde ınternette anlamına baktım ve sole bı yazı buldum...

Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.

"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek

"Ya Erhamerrahimin "

diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse

Melek;

Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der

Kendinizi sıkıntılı içinden çıkamıyacak bir işe bulduğunuzda bir hazine olan dualarımıza sığınalım....Dualarımızın melekleri her an yanımızda olsun Rabbım....

rabbım herkese kolay dogumlar versın..

paylaşımın işçin Allah razı olsun cnm
duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah dua ile

iyi dilekleriniz ve süt önerileriniz için çok teşekkürler kızlar.hepiniz hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Anne olduğumu bugün daha çok hissediyorum ben sezeryanden sonra çok ağrı çektim.bugün bebişimle daha rahat ilgileniyorum çok şükür.

Tüyleirm diken diken oldu çok etkiledin beni cnm

Bir cogumuz bebeklerini kucagina aldi Allah uzun omurlu etsin miniklerimizi insallah En kisa zamanda da beni kavustursunn

mrb kızlar.benimde son 10 günüm kaldı.38+4 bugün :) ama tık yok sadece arada belimde bir sıcaklık hissediyorum.bende ekim annesi olucam inş.biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.normal doğum olucak şimdilik böyle görünüyor ama korkuyorum kafamda birsürü soru var geceleri uykularım kaçıyor nasıl olucak diye.sancılar dayanılmaz olursa naparım diye endişelerim var epidural istiyorum ama ailem istemiyor korkuyor.napıcağımı bilmiyorum.

canim bende normal dogum dusunuyorum ve oyle gorunuyo bi aksilik cikmazsa ve epidural olucak insallah ailen neden istemiyo onu anlamadim :26: benimde annem once biraz mirim kirim etti ama sonra anlattim fln ikna oldu

Canim gozun aydinnn Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizim basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…