2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

ayy ya ne kadar sanslısın bebişin yanında

Doğum tarihi : 10.10.2013
ismi: emir
kilo boy: 2890-51 cm
doğum şekli:epidurial
çerkezköy özel optimed

slm kızlar malum sabahımız kalktık eşim annemve kardeşlerim sabah 6 da.sonkez hazırlandık oğlumla aynı bedende...
babası traş oldu hepimiz dişlerimizi fırçaladıık...son fotoğraflarımızı çekindik bir aile dostumuz geldi bizi almaya hastaneye düştük yollara...40 dk sürdü...ve hstane oraya karı koca olarak girip çekirdek aile olarak çıkacaktık
hsta odasına yatırdılar beni imzalar falan alındı sonra sedyeye aldılar annemler eşim ağlaşmalar girdim doğum haneye
okadar kolaydıki epidurial iğnesi birde aparat bıraktılar hiç hissetmedim sonra yattım ekibim mükemmeldi hepsi konuşu şakalaştı "nerden bulca böyle güleryüzlü güzel anneyi dediler " hoşuma gitti
sonra bir ses koptu oğlum ben karayımdır o bebmbeyaz babası aynı başladık ağlamaya beraber ....
kendimi kocakarılar gibhissettim yavrum yavrum diye ağlamaya başladımm
sonra bebeğimi getirdiler bana gösterdiler küçücük ağzını öpmüşüm baloncukları vardı dudaklarıma değidi
bebişim gitti..benide bir 30 dk sonra çıkardılar...ameliyatanenin kapısında annem eşimmm gülüyolar girerken aağlıyolardı
sonra annem bebek aynı sen ama bembeyaz dedii....
ilk seferde emzirdim ...ama şuan sütüm çok az çoğaltamaya çalışıyoruzz..oğlum ne bulursa yapışıyo emmeye
ilk gün sürekli uyudu burnunu sıkıyoruz topuğuna vuruyolar uyanmıyo...şekeri düşecekk aman bir uyuyo gamsız oğlum dünya umrunda değil laf aramızda aynı babası
ama bugün hep uyanıktı emdi mamada verdik domadı malum
kısacası annelik mükemmel şu an yanımda mıkırdanıyo kuzum ölürüm ona diyorum
ve size tek bir söz
insan anne olmadan ALLAH KORKUSU NEDİR BİLMİYOMUŞ ÇÜNKÜ ŞUANA ONA EMANET
hepinize hayırlı doğumlar günlük yazmaya çalışacam

bu arada doğuma girerken 73 kiloydum şu an 69 günler geçtikçe yazarım

minik oğlumun adaşı hoşgelmiş cnm hayırlı olsun hepsi Rabbime emanet olsunlar cnm onları bize emanet edene emanet yavrularımız

Kız benimde Cnm çekti gönder şu şekeri bende opem

İnci Deniz
3 kilo 400 gram
49 cm.
08/10/13
Sezeryan

Aylardır beklediğimiz an gün geldi cattı. 38+4 itibariyle 08/10/2013'de kızımıza kavuştuk. Hastane bize sabah 10:00 gibi gelin, amaliyathane müsait olunca sizi alırız, muhtemelen öğlen saatleri olur dedi. Biz de sabah kalktık, hazırlandık, sonra kızım beni güzel görsün diye saclarımı fönletmek için kuaföre bile uğradım.
Hastane de bir sürü evrak, imza.. sonra odamıza yerleştik, sonda takıldı. Ne fena bir şey yaa.. Ama ne yaparlarsa katlanılacak yapılacak bir şey yok dedim ve katlandım. Sonra amaliyathaneye gidiş.. o an yanımda annem ve eşim vardı. 20 dakika sonra her şey bitecek heyecanıyla onlara el salladım.. İyi ki genel anestezi tercih etmişim. O ortamda hiç bir şeye tanık olmak istemezdim, iyi ki uyumuşum, orası sevimsiz bir yer. Bir an önce cıkmalıyım burdan dedim. Uyuttular.. Odamda uyanmaya başladığımda acıyooo.. kızım nasılll? diye inlediğimi hatırlıyorum. Sezeryan yerim fena sızlıyordu. Kızımı cok merak ediyordum. Her şey yolunda gitmiş miydi? Kızım sağlıklı mıydı? Eşim kızımı burda bak dedi. Bir baktım. Allah'ım nasıl güzel bir bebekk. Böyle güzel bir şey beklemiyordum. O sancılı haldeyken gözümü kızımdan alamadım. Şükürler olsun yarabbi!.. Zaten eşim beni uğurladıktan sonra ben gelene kadar salya sümük ağlamış. :)))
Ağrı kesici vurdular hemen.. Ağrılarım dinmeye başladı, ben kendime gelmeye başladım. Ama dedim ki herhlade günlerce böyle kalırım, kolay kolay iyileşemiycem herhalde dedim. Fakat ilerleyen saatlerde sonda cıktı, ayağa kaldırdılar, yemek yedim baya kendime geldim. Dayısı geldi, halası geldi kızımın. Sonra kuzenlerim geldi.. Telefonlarımız susmadı.. Kafam o kadar bulanıktı ki kim aradı ne konuştum hiç hatırlamıyorum. İlk gece kızım sakindi. Ara ara emzirmek için uğraştık, onun harici uyuyabilrdim ve cok uykuya ihtiyacım vardı fakat gözümü kızımdan alamadım ona baktım bütün gece.. Yarabbim nasıl güzel bir hediye gonderdin, şükürler olsun sana dedim. İnanamıyordum. Şu an hastane de gecen 2 gün sanki bundan bir kaç ay once yaşadığım bir zaman dilimi. Zaman kavramımı yitirdim. Gecem gündüzüm bir birine karıştı. :)
Şu bir gercek ki; doğumun kolayı yokmuş. Normalden korksan, sezeryan başka bir kabus, eminim epidural ve spinal de farklı değildir. Ama bu güzellik için değer mi? değer.
Şu an evimizdeyiz. Bebeğimiz yanımızda. Fakat sarılık değerlerimiz sınırda olduğu için bol bol emzirmem gerekli. Henüz sütüm yeterli gelmediği için mama takviyesi ile sarılık değerlerini düşürmeye çalışıyoruz. Tabi meme uçlarımın nasıl acıdığını anlatmama gerek yok. :) Sezeryan yerlerim nedeniyle oturduğum yerden kalkmak, yatmak, yürümek bunlar cok zorluyor. Ama hızlı bir iyileşme sürecindeyim. Eminim bir hafta sonra daha iyi olacağım diyorum. Bunlar canım kızıma kavuşmak için cektiğim son sancılar, acılar diyorum. İyileştikten sonra kızımla gezicez, tozucaz ohh diyorumm..
Bu arada 75 kilo girdiğim doğumdan 2 gün sonra evime geldiğimde 70 kilo cıktığımı gördüm. Bu sabah itibariyle de 68 kiloyum.
Şimdi kızımı emzirme saatim. Uyandırıp emzireceğim güzel kızımı.. Nice mutlu doğum hikayleri yazmayı ve okumayı nasip etsin Allah'im. Sevgiyle kalın.

ay kızlar okurken çok duygulandım benim de az günüm kaldı.umarım sizin gibi sorunsuz bir şekilde bende 23 ünde doğumumu gerçekleştiririm

Canim merhaba..bnde 16 haftalik gebeyim daha doguma cok var ama topigi gorunce okumadan duramadim ne kadar guzel ve ayrintili anlatmisdin tam istedigim gibi..bnde normal dogum istiyorum kismet tabi..allah oglusunla kocaciginla bir omur boyu saglikli huxurlu mutlu olursunuz insallah cok duygulandim ya;(

Kızlar gözünüzaydın, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin inşallah hayırlı ömürlü olsun minişler
Sabah sabah oturdum ağlıyorum yine, karmakarışık oldum, duygusallık had safhada
Allah biz bekleyenlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasib etsin inşallah..

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Dogum tarihimiz: 5.10.2013
Ismimiz: Selin
Boyumuz:50cm
Kilomuz: 3.450 39+4 haftalik dogduk..

Aksamdan hafif hafif sancilarim vardi ama cok sik olmadigindan dikkate almadim. Saat 2 gibi sancilarim siklasti.aldim elime kagit kalem tlfnu basladim yazmaya artik 5 , 3 , 7 dkkya bir sanci geliyo gelen sancilar 50 sn 40 sn 60 sn arasnda degisiyo o ara esim uyandi. Telaslanmasin diye ona haber vermemistim. Beraber sarildik oturduk sancilari saydik kaydettik. Ben hastaneye gitmek istemedim hemen. Biraz evde sanci cekeyim acilmam olcaksa evde olsun die. Ama sureklide tuvaletm geliyodu. Biraz korktum azar azar suyum gelir mi acaba. Saat 6 bucuk gibi ciktik yola. 7 gibi muayenem oldu 1, 2cm aciklik var dedi hemsire. Suni sanci taktilar. Birazda oyle sanci cektim. Sonra annelere ablama haber verdik. Geldiler benim sancilarimda siklasti artik dakka basi sanci giriyordu acilmami takip ediyolardi surekli drm dogm hizlansin die su kesemide patlatti. Acilmam 6 cm olmustuki bana sanci girdikce bebegimin kalp atisi yavasladi dr bi karr ver ben bebegi riske atamicam yinede ben illa normal dogum istiyorum dersen beklerim ben dedi. Bende normal dogumu cok istememe ragmen riske giremedim ve acil sezeryana aldilar. Drm spinal olmami istedi. O ara bana surelki sanci giriyo ameliyathane buz gibi zaten tirtir titriyorum hayir bayiltin beniii dogum yapmicaam diyorum neyse bi uyandim yanimda bi melek. Tabi o ara sancilarin yorgnlugu narkozun etkisi bide kansizlik 2 gun pek gelemdm kendime. Neyse buralari pek onemli degil herseyy tum acilar geciyoo...
Ertessi gun evimize geldiikk sezeryan oldugumdan sutum cok yoktu. Dr sarilik riskinede karsi anne sutu arti mama takviyesi verdi. 4. Gun onuda biraktk simdi Allahtan sadece anne sutu veriyoruz. Ama gercekten gece uykusuzlugu gogus acisi die bisey varmis
Allah im bu guzelligi isteyen herkese nasip etsin. Bambaska bi duygu. Ki daha tam olarak bi anne hissiyati icine girememis olmama ragmen bu duygulardan daha otesini hayal edemiyorum. Dogumu bekleyen arkadaslrada allah hayirisiyla ellerine almayi nasip etsin.

gozun aydınnnnnn...

gozunaydınnnnnnnn

Canım doğumdan önce hurma yediğini söylemişsin bu ramazanda yediğimiz hurmadan mı yok meyve hurmadan mı yedin bilgi verirmisin ?

canım gozun aydın ıllakı zorlukları olmustr ama hıc acı olmadan 8 cm gercekten cok buyuk sans benımde gunum azaldı ınsallah senınkı gıbı bı dogum olurr

Dogum tarihi :07.10.2013
Dogum sekli :spinal sezeryan
Isim:defne
Boy :49 cm
kilo : 2800 gr
Ayin 7 sinde pazartesi sabahi daha onceden doktorumuzla planladigimiz saatte 11 de hastanede olduk.hemen yatis islemlerimizi yapip bize ayrilan odamiza gectik.kanlar alindi.sonuclarcikinca ameliyathanenin yogunluguna gore ogleden sonra alincakfim doguma.heyecanli beklsyiz basladi benim icin tabi streste hastane koridorunda kac tur attim hatirlamiyorum.sonra hemsireler gelip onlugumu giymemi istediler.saat 02:00 da ameliyathaneye indirdiler.ortam gayet guzel fakat soguktu ekip guleryuluydu.oturur pozisyoonda spinal ignem yapildi.biraz uyusunca sondam takildi.sonra doktorum geldi islem basladi.5 dk sonra falan bebegimi cikardilar fkat tembel kiizim uyuyarak cikti.ben sesini duymayinca panik yaptim o yuzden beni biraz daha anezteziyle uyuttular.uyandigimda saat 02:40 di.hemen bebegimi sordum.sagllikli oldugunu soyledi doktorum.odama cikarken esim ailem kapida beni bekliyordu. Hersey guzeldi en az agriyla atlaattim cunku cani cok tatli bir insanimdir.carsamba sabahi taburcu olduk ama bebgimin sarilik degri sinirdaaydi ertesi sabah tekrar kontrole cagirdilar.persembe sabahi cok siddetli bas ve sirt agrisiyla uyandim.bebgi kontrole goturcektik zaten bnde siiayetlerimi doktoruma soylemek icn gittim hastaneye.doktorumun odasina girer girmez kusmaya basladim.hemn beni acile goturduler anestezi doktooru geldi.spinal aneztezinin yan etkileri gorulmeye baslanmisti.serum takildi doktorum bazi onerilerde bulundu 10 gun hic kipirdamadan yatip dinlenerek atlatacgimi soyledi.sariligimizda yuksek cikinca ben ve bebegim bir gece daha hastanede yattik.suan evimizdeyiz fakat hen hala iyi deilim ayaga kalktigim an bas donmem bas ve biyun agrilarim basliyor.300-400 kisiden 1 kiside gorulen bir durummus oda malesef bana dek geldi.bugun 7. Gunumuz ins en kisa zamanda duzelir bebegimle ilgilenebilirim.dualarinizi bekliyorum.

Feyza Miray
2800 gr
49 cm
07/10/2013
Genel anestezi sezeryan
Eveet nihayet beklenen gün geldi.pazar gecesi hiç uyuyamadım sabah 08.45 te hastanede olacaktık.oğlum ve eşim kahvaltı yaptılar ben giyindim ve 08.30 da evden çıktık,hastane evimize 10 dk mesafede.kapıda görümcem karşıladı bizi bizden önce varmış sağolsun.ebemiz nstye bağladı ben heyecanlıyım arkadaşımda geldi o esnada.hepbirlikte yukarı odaya çıktık sontam takıldı damar yolum açılıp serum imza vs derken son fotolarımizı çekinip tekerlekli sandalyeyle ameliyathaneye indik.o anda oğlum ve eşimle sarıldık dediler burda bekliyoruz kapıdan girdim onlar dışarda kaldıya bi anda korku sardı beni doktorumu gördüm slm verdi beni sedyeye yatırdılar herkes beni bekliyodu hemen hazırlıklar başladı ama bana sontanın verdiği rahatsizlık ve o soğuk ortam iyice korkumu arttırdı ki anestezi uzmanı o tatlı bayan gelip rahatlatana kadar.bölge batikonla temizlendiğini hatırlıyorum en son vee odada açtım gözümü.ablamda yoldaydı kızım doğduğu an gelmiş, onuda görünce sürekli kızımı sormuşum ve defalarca kustum önceki ameliyatımda olduğu gibi.kendime geldikce kızımı emzirdim dünya tatlısı bir prenses okadar tatlıki anlatamam.iki gece hastanede kaldık herşey süperdi ilgi ve alaka beni çabucak ayağa kaldırdı çarşamba sabah 09.00 da taburcu olduk.allahım bu duyguyu herkese yaşatsın

Ne kadar güzel Allah ömrünü uzun bahtı açık etsin. Gözlerim doldu yine...Doğum hikayelerini okumak çok güzel...

cnm ınş en kısa zamanda atlatırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…