2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

sezincim baya stres yaşadın üzüldün ama hepsi geride kaldı çok şükür miniş kızın seninle ne güzel rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Elifcik geldi hosgeldiii Tebrik ederim sezincimmm Allah uzun omurler versinnn

Gözün aydin sezincim hayirlisiyla kavuşmuşsun kızına.Korkuların endiselerin sona erdi cok sükür kizin saglikli masallah.Allah anali babali büyütsün insallah.

Canım Allah anali babalı büyütsün.
Ilk bebeğini sen gördün degil mı? Esın girmedi mı ameliyata?
Bak hepsi gecti gitti. Simdi bebegin yanında.

Canim gozun aydin saglicakla kavustun melegine darisi basimiza RABBİM anali babali buyutsun huzurla saglicakla

Bir cogumuz bebeklerini kucagina aldi Allah uzun omurlu etsin miniklerimizi insallah En kisa zamanda da beni kavustursunn

canım ne zamandır hiç karşılaşamamıştık... doğumuna çok az kalmış Allah sağlıkla hayırla doğumunu atlatmayı nasip etsin...
benimde 4 haftam kaldı, ara ara girip buradan doğum hikayelerini okuyup duygulanıyorum kendime çıkarabileceğim bi ders var mı diye bakıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bebek sahibi olmak isteyen tüm kadınlara da nasip etsin inşallah...

Evettttt bende doğurdum çok şükür :) çok ihmal ettim sizleri ama son günlerde hiç canım foruma bakmak istemiyordu nedense..
normal doğum düşünürken epidural sezeryanla kavuştum bebişime. çok değişik duygular yaşadım.yaşayan bilir nasıl bir ortam olduğunu..hele benim gibi ameliyathanenin önünden bile geçmemiş bir insan için çok zor oldu ama hiç korkmadım..
son dakikaya kadar çok cesaretliydim.
27 eylül saat 17.45'te kavuştum kızıma. şimdi 13 günlük oldu.çok huzurluyuz..maaşallah çok uslu bir yavrum var.Sesi bile çıkmıyo..güzel güzel emiyo uyuyo..herşeyi düzenli..hep böyle gider inşallah.
Allah herkese nasip etsin böyle minik yavrular :)

Gözünaydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah
Maşallah bebişine, seni çok yormuyo ne güzel, inşallah bizim bebişlerde huzursuz olmazlar

sezincim baya stres yaşadın üzüldün ama hepsi geride kaldı çok şükür miniş kızın seninle ne güzel rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Elifcik geldi hosgeldiii Tebrik ederim sezincimmm Allah uzun omurler versinnn

Gözün aydin sezincim hayirlisiyla kavuşmuşsun kızına.Korkuların endiselerin sona erdi cok sükür kizin saglikli masallah.Allah anali babali büyütsün insallah.

Canim gozun aydin saglicakla kavustun melegine darisi basimiza RABBİM anali babali buyutsun huzurla saglicakla

Canım Allah anali babalı büyütsün.
Ilk bebeğini sen gördün degil mı? Esın girmedi mı ameliyata?
Bak hepsi gecti gitti. Simdi bebegin yanında.

Teşekkürler kızlar.ALlahım gerıde kalanlarımıza sağ salım bebeklerıne ksvusmayı basıp etsın eşime ameliyata girmedi jasmin ilk ben gördüm ama o anı tam hstrlamıyorum çünkü bebek çıkarken 2dk uyutuldum Leyla'dı kafam anlıcsnfotograf makımemı aldım yanımaçekmişler bol bol karnımdan çıkarken bile

Allah amalı babalı büyütsün canım. Maasallah yavruna. Hep böyle gitsin insallah.
Hmm anladım canım. Demek cok da hatırlamıyorsun. O halde benim icin en güzeli gene genel anestezi. Iyi bari makinenle çekmişler ne guzel.

jasemin az kalmmış cnm hadi Allah kurtarsın ikinizi de sağlıkla kolaylıkla..

Kızlar Merhaba
Ben 1 ekim de epiduel sezeryan ile doğumumu gerçekleştirdim. Bursa'da Özel Doruk Yıldırım Hastanesinde Zeynep Çolak Doktor'um doğumumu yaptı.Doktorum da hastanedeki çalışanlardan da çok memnun kaldım

30 eylülde doktor konturollum vardı 39 haftamda olmama rağmen en ufak bir doğum belirtisin ve nts sonuçlarında bir belirti görülmedi.
Bebeğimin kilosu da 3,800 gramdı doktorum bebeğin doğmaya niyeti yok beklediğimiz taktirde de kilosu artacak isterseni doğumu yapalım dedi. Bende abimin ve benim doğumun hep 41-43 haftalar da olduğu için annem gibi benim doğumun geç tarihlerde olacağını düündüm. abim 43. haftada suni sancı ile doğmuş ve artık sağlığı kötüye gidiyormuş bende onun yaşadığını yaşamamak için sezeryan kabul ettim.Yaşımda 31 ilk çocuk içi biraz geç bir yaş olduğunu düşündüm.

1 ekimde 12:00 randevum vardı. Gece 12'den sonra hiç bişey yemedim içmedim. Sabah 10:30 hastaneye gittim odam hazırdı giriş işlemlerimi yaptım. Üstümü çıkardım 12 ye çeyrek kala doğumhaneye götürdüler. Hemşireler çok tatlı kızlarladı çok iyi çok insancıl yaklaştılar tahmini 15-20 dakika hazırlıklar sürdü. Epidüel için iğneyi yerleştirdiler. Genç hemşirelerden biri sarılır gibi içten bir hareketle omuzlarımdan tuttu o an çok rahatladım.Tanımadığım biri bile bana bu şekilde insancıl yaklaşması beni çok rahatlattı. İğnenin takılması beni rahatsız ettirmedi. Doğum hanede 5-6 kişi vardı hepside bayandı bol bol sohbet ettik. İşimi,yaşımı sordular bebek cinsiyetini adını göbek adını sordular. Sanki hepsi tanıdık gibi bolbol sohbet ettik. Beni göbeğime sanırım dezenfekte için krem sürdüler sürekli bi makine tansiyonumu ölçtü. Doktorum geldiğinde heyecanlı olup oladığımı sordu Bende sadece üşüyorum dedim.
Doğum anında uyanıktım karnımda el hareketlerini hissediyordum fakat hiç bir ağrı sancı hissetmedim. Bebeğim doğduğunda benimle aynı odada temizlediler tartılar ben göremiyordum ama sesini ve ne yaptıklarını tahmin ediyordum bebeğimle konuşuyordum sonra yanıma getirdiler baktık kokladım konuştum sonra bi artık gidelim dedi hemşire bende babasına mı götürüyorsunuz dedim evet dediler.Bebeğim gidince anestezi uzmanı ile biraz konuştuk o ara biraz midem bulandı. aneztezi uzamnına söyledim tansiyonun güzel aslında dedi aradan biraz daha zaman geçti uzun sürecekmi işlem dedim
dakika sürer dediler benim mide bulantım devam ediyor dedim. O zaman seni biraz uyutalım dediler. Bende çok mu uyuyacağım dedi. Çünkü saatlerce uyumak istemiyordum. Bir an önce bebeğimin yanına gitmek istiyordum. Anestezi uzmanı sadece şekerleme yapacaksın dedi. Uyandığımda doğum hanedeydim. Doktorumla biraz konuştuk. Sonra beni odama götürdüler bebeğim ben-den 20 dakika önce gelmiş hemşire onun giysileri giydirmiş beni bekliyorlardı.Artık çok mutluydum Meleğime kavuşmuştum. Akşam 8 kadar hiç bişey yiyip içmedim serum verdiler sürekli bebeğimi emzirmeye başlamıştım. hazır mamayı gögüs ucuma damlatım bebeğimin göğsünü tutmasını sağlıyordum.24 saat içinde ii gösümüde emmeye başladı tabi doğacak kadar emmiyordu fakat ilk gün için gayet iyidik.1 gece kaldık hastanede hem kayınvalidem hem eşim kaldım kayınvalidem bebekle eşimde benimle ilgilendi. gece 9 gibi hemşire ve bakıcı geldi beni temizlediler geceliğimi giydirdiler sondayı çıkardılar buda çok hoşuma gitti refakarcilere hiç iş bırakmıyorlar. Bebeğim ilk giyinmesinden ilk mamasına kadar benim ilk çorbamdan ilk giyinmeme ilk yürüyüşüme kadar hep hemşirelerim yatırdı sürekli yanımıza geldiler 10dk. 15 dak. ara ile kendi hemşirem olsun hastanedeki diğer çalışanlar olsun sürekli odamıza ziyeret edip bilgi vardiler. Sabah akşam hem bebek doktoru hem kadın doktorum Zeynep Hanım ziyaret etti kontrollerimi yapıp beni bilgilendirdiler.

Çok uzun yazdım. :) Allah herkese kolay doğumlar, sağlıklı bebekler sanip etsin.

Allah analı babalı buyutsun darısı bekleyenlerın basına :)

allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt bebeğini

senin de bebeğini allah analı babalı büyütsün inşallah hep böyle akıllı uslu bir kız olur

Gözünaydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin inşallah

Ne kadar guzell kavusmussun miniginee Tebrik ederimm Yolu bahti acik olsunnn darisi bizim gibi bekleyenlerin basina

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olsun insallsh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…