2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

Geçmiş olsun cnm Allah korumuş, sağlıklı olmanıza çok sevindim, Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun ve gözün aydın
Analı babalı büyütün

canım benim allah analı babalı büyütsün tamamen suni sancıyla çok başarılı bir doğum olmuş maşallah

maasallah sana cnm ya bebisinede normali basarmissin rabbimin izniyle saglikla buyusun kuzun

masallah canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah

canlarım benim hepinizden ALLAH razı olsun dualarınız sayesinde kurtulduk şükür.hepiniz için dua ettim doğumda.ALLAH hepimizin yavrusuna uzun ömürler versin.

canım benim kurtulmuşsun sende gözün aydın.bendede dikiş var canım kesik attılar.ve hala düzelemedim bende ağrı kesici içmesem hiç oturamıyorum bile.öksürürken gülerken bile dikişlerim çok acıyo ama kanadığını anlayamıyorum çünkü çok kanamam var.bide benim dikişlerimçok şişikti.yumurta kadar daha bugün biraz inmiş.sende şişlik varmı cnm?

kızlar rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın ,inşallah

n eguzel ya kurtuldum çok şukur

dogum tarihi : 17/10/2013
dogum sekli : normal dogum
dogum haftası : 40+1
isim : nisa
boy: 53 cm
kilo : 3915 grm

16 ekim tahmini dogum tarihimdi o gun doktor kontrolumuz vardı gittim ne sancı nede acıklık vardı cok uzulmustum doktor eve gonderdi 1 hafta sonra terar gel durumda bi degişiklik olmazsa suni sancıyla dogum yaptırırız dedi ben suni sancı almak istemiyodum korkuyodum cunku sonra gece aglaya aglaya uyudum o gece saat 2,5 ta bi sancı geldi beni uykumdan uyandırdı dakika tuttum sancı sıklıgım 10 dakikayı bulmuyodu 3 dk de 1 , 5 dk de 1 sancı geliyodu ve her sancı beni aglatmaya yetiyodu sabah 8 e kadar cektim sonra esimi uyandırdım hastaneye gittik nst ye bagladılar duzenli gelen sancılarım vardı catı muayenesindede 4 cm acıklıgım cıktı doktor dogum baslamıs diyip yatıs verdi esim yatıs işlemlerimi hallederken bende odama yerlestim gorumcem ve kaynanam geldi yanıma refakatci olarak saat 12 ye dogru sancılarım aralıksız ve dayanılmaz bi ağrıyla gelmeye basladı ebe tekrar catı muayenesi yaptı acıklıgım 9 cm olmustu ebe muayene ederken suyumda patladı ve bana ıkınma hissi geldi ebeler beni dogumhaneye aldılar cok fazla ıkınma istegim vardı 2-3 ıkınma sonrası ebe sacları gorundu devam et cok iyi gidiyosun dedi bi kesik attı ve kızım balık gibi kaydı içimden kızımı temizlediler yanıma getirdiler pamuk gibi yumusacıktı :) sonra ustunu giydirdiler benim dikiş işlemlerim 15-20 kadar surdu sonra odama aldılar kızım geldi yanıma emzirdim ama hiç sutum yoktu sut dısındada bi problemimiz yok cok sukur umarım sutumde hemen gelirde kızımı guzel guzel emziririm :))

kızlar rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın ,inşallah
amin canım inşallah
maşallah canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
bende dün akşam muayeneden hiç açıklık olmadan geri döndüm. sanırım suni sancıya maruz kalıcam diye düşünmeye başlamıştım kiiii senin hikayeni okudum ve moralim düzeldi. Allah bizlerinde yardımcısı olsun, hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

allah tum yapacakların yardımcısı olsun moral verebildiysem ne mutlu bana :) inşallah sende saglıklıca hayırlı bi şekilde kucagına alırsın :)

allah tum yapacakların yardımcısı olsun moral verebildiysem ne mutlu bana :) inşallah sende saglıklıca hayırlı bi şekilde kucagına alırsın :)
aminnn canım inşallahh :) dünkü muayenenin üstüne gerçekten çok güzel moral oldu.. o kadar kasılmaya ağrıya rağmen rahim ağzı halen kapalı diye takmıştım kafaya. açılmıcak gibi geliyodu. şimdi sende aynı şeyleri yazınca içim rahatladı biraz :)

hiç bozma moralini hersey bianda gelişiyo inan bana sende bi bakmıssın bebişin kucagında :))

:)) çok güzel ya
Güle güle büyüt inşallah

Bende arada öksuruyorum o mahvediyor. Ben kanamayı da su sekilde farkettim. Lohusa kanaması tam vajinanin geliyor ve rengi daha farklı. Tuvalet kağıdını dikişlerin uzerine sürdüm, çünkü dikişler yana dogru bende butuma dogru, kıpkımızı kan geldi. Yani elini falan kesersin de o zaman akan kan gibi. Simdi esim yapıyor pansumanimi. Çünkü sanırım ben batikonu tam dikişlerin uzerine suremiyirdum. Bende şislik yoktu canım. Belki de ben dikkat etmedim. Aynayla baktım açılma vardı. Ama simdi kapanmaya başlamış. Hala uzanıyorum. Ama dikişlerin iyileşmesi icin dinlenme şartmis. Bende hep uzanıp dinleniyorum. Cok yürümek ve dikişin oldugu tarafa oturmak iyileşmeyi geciktirirmiş.
n eguzel ya kurtuldum çok şukur
Cok sukur canım.

Cok sukur suni sancıya gerek kalmadan doğurmuşsun. Rahat olmus. Allah analı babalı büyütsün insallah.

Aynen cok sukur ki kendi sancimla yaptim dogumumu :)

dogum tarihi : 14/10/2013
dogum sekli : normal dogum
dogum haftası : 39+4
isim : Derin Nehir
boy: 52 cm
kilo : 3500 gr

Ve işte o gün geldi dogum hıkayemı yazmak banada nasip oldu ALLAHIM’A çok şükür… 2013 Agustos ayında canımdan cok sevdıgımle hayatlarımızı bırleştirdik. 2 yıl sonra bebıs düşünuyordukki ocak ayına nasip oldu ıyıkıde olmuş . Adetıme 5 gun kala ıdrar testı almıstım merak edıyordum ama sanmıyorum tutmamıstır dıyordum kaza oldugundan dolayı hemen tedbır almaya calısmıstım ama melegım bana tutunmus bıle ıyıkıde konmuş guzel meleğim. İdrarda ıkıncı cızgı belırgınlesmek ıstemıste olmamıs gbıydı birkaç test daha aldık gıtgıde belırgınlestı ve kan verdım kocamla beraber sonucları almaya gittik aıle hekımlıgıne , sonuc dedık evet gebesınız beta 303.5 dedı bız şoktayız mutluluk heycan ALLAHIM kocam ucuyor resmen. Ve 9 aylık serüvenımız basladı mıde bulantısı cok sık oldu doguma ıkı gun kala kustum en son  Acıkınca hemen gelıyordu. Cok buyuk bır zorluk yasamadım. Haftalar gectı 37den sonra benı aldı heycan her an bebısım gelıcek dıye bekledık çatı muanem yapıldı catım bıraz dar cıktı bebısın kılosuna baglıydı dogum seklım 3500 gr gecerse bıraz zor olucaktı normal dogumu bekledık.. Arefe gununden bır gun önce esımle evımızı bır guzel sıldık supurduk saolsun cok yardımı dokundu canım kocam benım hep destek olduk bırbırmıze her konuda.Temızlıkten sonra banyomuzu yaptık aksam yemegıne kayınvalıdemlere gectık o gun bebısım cok hareketlıydı normalde de cok hareketlıydı ama son zamanlar bebısın hareketler daralıyor malum. Evımıze geldık az tv baktık yattık bende bır agrı kasıklarda sanırım gaz sancısı olsa gerek dıye cok cok önemsemedım fakat dakik gelmeye basladı aynı zamanda wc ıhtıyacı sureklı wc ıstegı baktım sancılar artıyor esıme söyledım aılelerı aradık saat sabah 4 oldu hastaneye gecıverdık. Hemen alttan baktılar acıklık 2.5 cm dedı suyumu patlattılar kesınlıkle acımıyor nstye baglandım 45 dk gectı acıklık 5 cm dedıler sabah 8 e dogum olur dedı doktorum lavman yapıldı yıne acısız bır işlem. Birkaç saat sonra acıklık 7 cm oldu ve tıkandı baya bekledık acıklıgın artması yalnız sancılar sıklaştı aıleler hep yanımızdaydı cok saolsunlar sureklı destek oldular sancı geldıgınde derın nefes alıp verdım sancı gelıp gıdıyor sureklı degıl RABBİM sabrını verıyor ve acıklık 10 cm oldu dogumhaneye aldılar önce aıleden bır ıkı kısı aldılar yanıma ıkınmalar basladı sancı geldıgınde oturup ıkınacaktım ama devam ettıremıyordum cok yorulmustum ıkınmalarım zor oldu öğlen oldu hala doguramadım ablam falan dogumhaneden cıktı bende catala cıktım ebeler karnıma bastırdı birkaç kez ama yıne gelmıyordu bebısım gerı kacıyor devam ettıremedıgımden en sonu artık yapmam gerekıyordu tum gucumle ıkındım bebısımın basını gördum ardından yavrum aglamaya basladı kollarında… İşte o mukemmel duygu hakıkaten yasanılır. Sancı falan kalmadı ALLAHIM nasıl guzel bır duygu rahatlama hemen bebısımı göturduler sonra az genel anestezı verelım dınlen dedı doktorum yok dedım cok sabırsızım bebegıme gıtmelıyım aılem benı beklıyor kapıda. Dogum esnasında alttan ıgne vurmuslardı uyusmustu zaten dıkısler o yuzden acımadı tabı dıkıs öncesı eşi cıkarıldı cok zor olmadı dıkıslerım atıldı pijamalarımı gıydım tacımı taktım tekerleklı sandalyeye oturtdular cıktım herkes aglıyor ve kocaman bır alkış ben aglıyorum ama gectı eşim öptü kokladı annem ablam rahat 30 kişi var… ALLAH ragzı olsun bana destek oldu herkes. Odamıza gectık bebısım geldı melek kızım benım . Emzirdim uyudu ben ıyıydım cok az dıkıs gergınlıgı vardı wc gıttım acı olur dıye korktum olmadı cok sukur gecesıde tek basıma korıdorda yuruyebılıyordum. Bir ara kan sekerım dutsu sanırım o kadarda olucak sımdı 3 kısılık evımızdeyız mutlu huzurlu.. Uykusuz geceler ama değer yavruma mis kokuluma. ALLAHIM hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsın bır avazda kurtarsın ınsallah. Cok guzel özel bır duyguymus… Bol bol dua etmek gerekıyor ve şükretmek.. İşte bu kadar benımde dogum hıkayem. Darısı herkese ınsallah

canım cok güzel yazmıssın masallah dogumda kolay olmus.. allah bebegini sana ve esine bagıslasın, saga salim kavustun minişine darısı bizim başımıza inş

allah analı babalı saglıklı büyütmeyı nasip etsin canım, darısı bizim başımıza insallah artık bende pırtlatmak istiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…