2013 ekim bebekleri büyürken:)

cnm her halukarda 6 aylık olunca çoğunluğu geciormuş..

şuan göz yaşı kanalı dar yada tıkalı oldugundan oluyor ya hani büyüyünce onlar da rahatlıyormuş..

Allah korusun da acma işlemi için 1 yaşı beklemek lazımmış gecmesse yaptırılırmış ama gerek kalmaz inşallah aklımıza getirmeyelim ööle şeyler..

benmkinde yine oldu bugün yavrum uyuyo çapağıylan

Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?
ben daha önce de yazdım ama yine yazayım.medela kullanıyorum bir de aventin elektiriklisi var bende.ama medela daha iyi derim.çok iyi çekiyor.2 dezavantajı var.biri traktör gibi bir sese sahip.artık eşim yanımda sağma diyor..ancak ben alıştım fazla sorun etmiyorum.bir de emzirmeye yeni başladığımda sütüm köpüklü geliyordu.o zaman motora kaçtı süt.bi kaç kez.aventin naturali iyi diyorlar ancak ben kullanamadım fiyatı 270,300 civarı..ben bi de pompa kiralamayı planlıyorum bakalım nerelerden kiralanıyor bi araştırıcam belki bilen vardır..bir de medela başlarda göğüslerimi ağrıtıyordu amaşimdi ağrıtmıyor

aynen.uyanınca oluyor..evet öyle düşünelim pozitif olsun

Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?

senin için baktım da canım medela swing diye bi pompa çıkarmış 380 civarı fiyatı.çok iyiymiş.bendeki 5 yıllık.acıtmıyormuş.sesi de fazla değilmiş

ezinecim hoşgeldin bebişin nasıl oldu en son meliyat olabilir demiştin merak ettim umarım herşey yolundadır

Masajla geçiyor kızlar kızımda n biliyorum inşallah geçer bebişlerimizinki de
ya bende unutuyorum valla aklıma geliyorbo uyuyor
cnm senn göğüsler yara deil miydi..alacaksan elektrikli alsan ya..

öbürü çok acıtıyo diolar..

bende lansinoh var cok memnunum..

senn bi tane daha bebek vardı di mi nası çok zor olmuyo mu ikisi birden
cnm zaten elektrikli ve pilli. Fiyatı da 143 tl bebedorun elle olanı var gece sağdım toplamda 80 cc anca çıktı her ikisinden çok ta yapamadım beceremedim galiba
cnm yaralarım iyileşti çok şükür göğüs kalkanı iyi geldi daha önce niye almamışım diyorum kremde kullanıyorum arada
ikibuçuk yaşında kızım var bazen çok zor oluyor tam oğlumu emziriyorum birşey isteyeceği tutuyor kalksam oğlum ağlaycak kalkmazsam kız ağlıyor bazen çok zor bazı günler daha kolay geçiyor artık ikisi birlikte büyürler biinşallah

pompa kiralamak da çok pahalıymış arkadaşlar yaa..baktım da aylık 100 e kadar giderbiliyor..70 ten başlıyor aylık..
sağol cnm önemli olan iyi çekmesi
ben kızımı doğum yaptığımda kiralamıştım 115 tl tutmuştu o zaman alsaymışım yanlış yapmışım biraz daha eklerdim üstüne alırdım
daha çocuk düşünenler için en iyisi almak
sana neden sağdığını soracaktım
Benim oğlum solu çok çekmiyor ondan birde geceleri maşallah kalkmıyor bir kere sağmak için istiyorum sabah olunca veririm hem
senin için baktım da canım medela swing diye bi pompa çıkarmış 380 civarı fiyatı.çok iyiymiş.bendeki 5 yıllık.acıtmıyormuş.sesi de fazla değilmiş
sağol cnm bende araştırıyorum bakalım

ben sütümü artsın diye sağıyorum canım.göğsü ne kadar boşaltırsak sütümüz o kadar artıyormuş.bende çok işe yaradı sağmak.emzirme sonrası sağıyorum.göğüs ne kadar boşalırsa beyne o kadar süt üret diye sinyal gidiyor doayısıyla sütümüz artıyormuş.ben faydasını gördüm.göğüs ağrın varsa AVENT NATURAL de iyi diyorlar.bu arada medela swing bi arkadaşımda varmıi emzirmeyi yeni bıraktı bana göndericek gelsin tecrübem, yazarım.başka bi şey istesem olcakmış:)
hepsiburadada swing hakkında çok güzel yorumlar var ayrıca yurt dışında annelerin en çok terch ettikleri pompaymuış..

anladım cnm geçmiş olsun..bebişler için de Allah kolaylık versin..ikisi bir büyüyünce de rahat edersin..

oğlun gece full uyuyo mu maşallah da daha küçük deil mi?ne kadarlık oldu?biz daha yeni yeni başlıyoruz uyku eğitimine..12.haftadayız..

selam cnm napalım bebşilerle günmüz geçio işte..

ben de ekimin başında doğurdum..sennki kaç eylüldü..
Tavuklum 30 eylül dogumlu mirhanımm
ezinecim hoşgeldin bebişin nasıl oldu en son meliyat olabilir demiştin merak ettim umarım herşey yolundadır
Ewet canım ameliyat oldu ama iki ameliyatımız daha var megakolon diye bi hastalık şimdi karnına bagırsak ucunu verdiler ordan poşete yapıo kakasını agustosta çalışmaya bölgeyi alacaklar bagırsaklarındaki. Bir yaşındada bagırsak ucunu içine vercekler anlıyacagın çok zor zamanlar geçirdik ve geçiricez

Uyuyor cnm akşam 6 civarı kalkıyor gece 12 veya 1 e kadar uyanık bazen arada biraz uyur .sonra sabah 6 da uyanıyor 1 saat filan uyanık sonra 9 veya 10 kadar uyur 8 ekim doğumlu.

Philips Avent marka var bende. Medela, Ameda, Philips , Lansinoh pek çok marka var.. Ucuz bi tane bul internetten arat da bence. Kampanyalar oluyor bazen çeşitli sitelerde.

canım süt önemli kendine iyi bir pompa almanı öneririm. iki yıl süt verebilirsin bebeğine. aventin naturali çok tavsiye ediliyor bu ara. çok sağıyor ve acıtmıyor dedi bir arkadaşım. sterilizasyon cihazı kullandım ben, biberon ısıtıcı da. benim hepsi aventti. ama sadece tek bir şey alabileceksen pompa al derim, en önemlisi o.

Merhaba sevgili kader arkadaslarim,

Sizlerle dertlesmeyi ozlemisim. Bebeklerimize Allah saglik ve uzun omurler versin. Hayirlisiyla buyusunler insallah...bugunleri de gorduk ya...

Biz bugun 61 gunluk olduk cok sukur; yani inanamiyorum ama artik 3. aydayiz :)

Benim bazi sorularim var sizlere her zamanki gibi:

Bebekleriniz gunde kac saat uyuyor? Kendi kendilerine uyumayi ogrettiniz mi? Uyku arkadasi kullanan varsa onun egitimi nasil veriliyor paylasabilir mi?

Ankara'da oturdugumuz icin hava soguklugu yuzunden cok tereddut ediyorum ama bir yandan da bebegi evden cikarmak istiyorum. Ev gezmesi haric sokaga bebegini cikaran var mi hava aldirmaya?

Bebeginizi kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gece uyandirmiyorum hic kendi uyaniyor acikinca. Sizde nasil durumlar?

Bebegimin gobeginde biraz kizariklik olustu ayni durumu yasayan oldu mu?

Uzuuun uykulu geceler, guzel ve huzurlu aylar diliyorum herkese :)

aramızda 3 gün var cnm..sennki abi oluyo..

çok geçmiş olsun cnm..Allah acil şifalar versin mirhan beye..

unutursunuz bugünleri de bian önce inşallah..

bi arkadaşımın bebeği 15 günlükken veremin eşiğinden dönmüş..

şimdi oo hoo kocaman oldu..

Allah kolaylığını da versin çok zordur ama geçicek inşallah..

Uyuyor cnm akşam 6 civarı kalkıyor gece 12 veya 1 e kadar uyanık bazen arada biraz uyur .sonra sabah 6 da uyanıyor 1 saat filan uyanık sonra 9 veya 10 kadar uyur 8 ekim doğumlu.

cnm yaa 12 biraz gec olmamış mı yatmak için..7-9 arası uyumalı diolar bebekler:26:ama her çocuk başka tabi bu arada..

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
nasıl.çıktı bu hastalık
Abimin de iki aylık kızı 2 ameliyat geçirdi ayrıntılı ultrasoonda barsağında genişleme görülmüştü doğduğunda ameliyt oldu yeni çıktı hastaneden inşallah sizinkide iyi olur

Son düzenleme:

Ben aventin naturalini kullanıyorum. Acı hiiç hissetmedim. Öyle ki sagma makineleri acıtıyor dendiğinde cok şaşırmıştim.hic karşılaşmadığım için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…