2013 ekim bebekleri büyürken:)

herkez ıyı canım kızlar bebıs fotoları paylaşıyor böylelıkle goruyoruz bebıslerımızı keske arada ugrayabılsen

Ne güzel bende olsaydim keşke
Bende sezini ve sizleri çok özledim
şimdi bende ekli olan arkadaş Sezin
değil mı

Slm kızlar cok kötüyüm
İyleşemedim belim ağrıyor
Bebeğime bakamaz hale geldim
Eşimin yengesinin yanında kalçam
Allah razi olsun cok iyi biri ama ben ablamın
Gelmesini isterdim....birde bir haftadir yüzümde
Belimde kollarımda ve boynumda kocaman kocaman
Yanık gibi kırmızılıklar çıkıyor bu nedir bilmiyorum
Hafif kaşınıyor ve yanıyor çok kötü pluyorum aynı şeyi
Yaşayan var mıdün gece tıkı Güneş'te yanmiş
Gibi kızardım:18::18::18:bana dua edin olur mu
Kendimi manen ve saglık yönünden kötü hissediyorum

canim ya git kal yengelerde
cok zor senin icicn ya
o nedir kirmizi nedir acaba
ya birtanem dr git
ihmale verme
Rabbim senin en kisa surede sifani versin
belin iylessin
kizarikliklar gitsin
ay keske oralarda yasasaydim ya
bu nasil birsey elim yetmiyor sana
Rabbim duy sesimi nolur
arkadasim iyi olsun kisa surede aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gecmiş olsun canım benim.
Bel ağrın illaki geçer. Kırmızlıklar da muhtemelen üzüntüden sıkıntıdan kurdeşen türü bir şeydir, belin düzelince moralin de düzelir o da geçer. Allah'a şükür bebeğinin sağlığı yerinde o da bir teselli olsun sana. Bazen de deriz ya yavrum sana gelen bana gelsin sana bir şey olmasın belki oyle oldu, bir de öyle düşün. Onlara bir şey olmasın da bizler dayanırız her türlü iyileşiriz. Allah yardımcın olsun, acil şifalar dilerim canım. Moralini yüksek tut. Bunlar düzelecek şeyler.

çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer

benimki iyileşti çok şükür ama hala emzirirken acı oluyor ilk ağzına alır almaz ama eskiye göre bu ne ki
Kızlar bebeklerun eldivenini ne zaman çıkardınız
ben hala takıyorum 50 günlük oldu ama yüzünü çiziyor tırnağını da kesiyorum ama yine de çiziyor
kızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor ( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??
ben 50 günlüğüm ama hala sürüyor leke şeklinde
Canım sen facede var mısın?
evet varım canım
aa benim bebeğimin de gözü sulanıp çapaklanıyor ara ara sol gözü bazen de sağda da oluyor sanki ağlıyormuş gbi yaşlar akıyor yavrumun gözünden

canım benim işin çok zor ama allahtan birinin yanındasın yoksa daha da zor olurdu hem yalnız olmadığın için kafanda dağılmış olur
inşallah çabucak toparlanırsın

Kızlar bebeklerun eldivenini ne zaman çıkardınız
Ben takıyorum yüzünü çiziyor bir de ev ne kadar sıcak olsada elleri soğuk oluyor
benimde gözünde çapak oluyor göz damlası ve masaj ypıyorum masaj yapmadan geçmiyor o gözü oyuk kısmına dairesel masaj yap dedi aynısı kızımdada vardı öyle geçti

ben pişik olduğu zaman kullanmıştımşimdi kullanmıyorum gerek görmüyorum çünkü .bana soracak olursan kullanma derim

Cnm doktora gittin mi belin için.ALlah acil şifa versin
bu ara bendw kaşıntı oluyor bende çoktandır var hamilelikte de oluyordu şimdi daha kötü oluyıor kaşıdığımda yol yol kızrıklık oluyor ama u kaşıntı bende 3-4 senedir var

Kızlar 3-4 gündür mamayı azalttım sadece gece uykusuna geçmeden önce veriyorum şimdi de bayağı öğleden beri direndim vermemek için ağladı emzirdim salladım filan anca uyudu bugün tuhaf oldu nedense uyumadı

bizimkinde d var cnm..ilk hafta bi sabah kalktı gözü açılmıyodu..dr u aradım netira damla verdi..damlattık..gecti ama ben tam saatine dikkat edemedim..masajı da sööledi..onu da düzenli yapamadım ama yaptım..sonra bayagdır yoktu gecen yine oldu..bi arkadasıma bi profesör anne sütüyle silin demiş..ben de öyle yaptım ama tam gecmemişti..hatta bi ara arttı gibi oldu..sonra masajı hatırladım masaja baslayınca bayagı azaldı..netira bi tane daha aldırmıstım ama acmadım kullanmadım henüz..antibiyotikli su o..onu da cok kullanmak ii deil die biliorum..

Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?

Büyük geçmiş olsun canm. Çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin..

İnsaAllah bir an önce sağlığına kavusursun..

kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için..gerçekten ihmal edilmemesi gereken bi konu..basit bi sulanma ,çapaklanma dedik biz başta ama hiiç öyle değilmiş.. göz dr u bize bi de merhem verdi halbuki merhem verilmiyormuş.damla ve masaj yeterliymiş
masajı ben de bazen unutuyorum umarım sorun olmaz..unutmamak lazımmış masajla yüzde doksan iyileşiyormuş ameliyata gerek kalmadan..

İyi akşamlar annişler nasılsınız uzun zamandır giremedim neler kaçırdım...
biz iyiyiz ogluşumla durumumuzada alıştk büyüyoruz yavaş yavaş eylül annesi oldum ama gene sizinle olucam bundan sonra.
bebişler nasıllar???

gecmiş olsun kuzum..

bende de var kızarıklık saçlarımda yaralar..

ama benm daha önce de oldugu için şaşırmadım..

stresten artıyo..

Son düzenleme:

selam cnm napalım bebşilerle günmüz geçio işte..

ben de ekimin başında doğurdum..sennki kaç eylüldü..

Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?

cnm senn göğüsler yara deil miydi..alacaksan elektrikli alsan ya..

öbürü çok acıtıyo diolar..

bende lansinoh var cok memnunum..

senn bi tane daha bebek vardı di mi nası çok zor olmuyo mu ikisi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…