herkez ıyı canım kızlar bebıs fotoları paylaşıyor böylelıkle goruyoruz bebıslerımızı keske arada ugrayabılsen
kızlar en son 2013 ekım annelerınde sezın61 adına bır kısı bır yorum yapmıs...ve onu yazan kısı sezın degıl sezının buradakı uyelıgı ıptal edılmıs sezın cok uzulmus kızlar bılın ıstedım kım yaptıysa neden yaptıysa bılmıyor kendısı.zullluuuuu senı cok ozlemıs sezın
herkez ıyı canım kızlar bebıs fotoları paylaşıyor böylelıkle goruyoruz bebıslerımızı keske arada ugrayabılsen
kızzzzz zulu nerdesın
canim ya git kal yengelerdeSlm kızlar cok kötüyüm
İyleşemedim belim ağrıyor
Bebeğime bakamaz hale geldim
Eşimin yengesinin yanında kalçam
Allah razi olsun cok iyi biri ama ben ablamın
Gelmesini isterdim....birde bir haftadir yüzümde
Belimde kollarımda ve boynumda kocaman kocaman
Yanık gibi kırmızılıklar çıkıyorbu nedir bilmiyorum
Hafif kaşınıyor ve yanıyor çok kötü pluyorum aynı şeyi
Yaşayan var mıdün gece tıkı Güneş'te yanmiş
Gibi kızardım:18::18::18:bana dua edin olur mu
Kendimi manen ve saglık yönünden kötü hissediyorum
Slm kızlar cok kötüyüm
Slm kızlar cok kötüyüm
benimki iyileşti çok şükür ama hala emzirirken acı oluyor ilk ağzına alır almaz ama eskiye göre bu ne kisağol cnm benimde şu an daha iyi kalkanı takıyorum krem sürüyorum arada da ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum önceden uyanmasını istemiyordum emzirmek için elimi deyemiyordum çok şükür iyi cnm tavsiyen için sağol dediğin ilaçtan evde var inşallah bir daha olmaz olursa denerim
2 aylık oldu cnm ne kadar da bir emiyor bazı bebekler çok yaparmış bazıları az yspıyor
cnm senin de göğüslerin yaraydı göğüs kalkanı denedin mi ben onu takıyorum bir haftadır iyi çok şükür bende ağlayarak emziriyordum önceden
ben hala takıyorum 50 günlük oldu ama yüzünü çiziyor tırnağını da kesiyorum ama yine de çiziyorKızlar bebeklerun eldivenini ne zaman çıkardınız
ben 50 günlüğüm ama hala sürüyor leke şeklindekızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??
evet varım canımCanım sen facede var mısın?
aa benim bebeğimin de gözü sulanıp çapaklanıyor ara ara sol gözü bazen de sağda da oluyor sanki ağlıyormuş gbi yaşlar akıyor yavrumun gözündenbenim de kanamam yaklaşık 50 gün sürdü ama son zamanlarda bazı ara ara ve az az geliyordu.gün geçtikçe azaldı yani..
avent natural pompası alan arkadaşlar,
bugün e bebek mağazasına gittim.doğru hatırlıyormuşum.yazın daha pahalıydı, dedim kıza. kız natural pomapanın geçen yaz başı çıktığını ve bu yüzden o zamanlar 500 lira civarı olduğunu söyledi.şimdi 270 lira civarıymış.bendeki avent de elektirikli olandan sanırım çünkü kızın natural diye gösterdiğinin pompası ayrı ve büyük gibi.kutudan öyle gözüküyor.
.ben elektirikli aventten hiiiç memnun değilim.iyi ki 5 yıllık medelam var.
ayrıca bebeğimin gözü sulanıyor ve çapaklanıyor.göz dr una götürdük.doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı teşhisi koydu. bol bol masaj yapacaksınız, dedi..uzman tv de izledim göz hastalıkları uzmanı bu iş için sondalama işlemi varmış bebek 6 aylık olmadan yapılıyormuş..başına böyle bi şey gelen var mı aramızda?..
Slm kızlar cok kötüyüm
Ben takıyorum yüzünü çiziyor bir de ev ne kadar sıcak olsada elleri soğuk oluyorKızlar bebeklerun eldivenini ne zaman çıkardınız
benimde gözünde çapak oluyor göz damlası ve masaj ypıyorum masaj yapmadan geçmiyor o gözü oyuk kısmına dairesel masaj yap dedi aynısı kızımdada vardı öyle geçtibenim de kanamam yaklaşık 50 gün sürdü ama son zamanlarda bazı ara ara ve az az geliyordu.gün geçtikçe azaldı yani..
bugün e bebek mağazasına gittim.doğru hatırlıyormuşum.yazın daha pahalıydı, dedim kıza. kız natural pomapanın geçen yaz başı çıktığını ve bu yüzden o zamanlar 500 lira civarı olduğunu söyledi.şimdi 270 lira civarıymış.bendeki avent de elektirikli olandan sanırım çünkü kızın natural diye gösterdiğinin pompası ayrı ve büyük gibi.kutudan öyle gözüküyor.
ayrıca bebeğimin gözü sulanıyor ve çapaklanıyor.göz dr una götürdük.doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı teşhisi koydu. bol bol masaj yapacaksınız, dedi..uzman tv de izledim göz hastalıkları uzmanı bu iş için sondalama işlemi varmış bebek 6 aylık olmadan yapılıyormuş..başına böyle bi şey gelen var mı aramızda?..
kızlar hani ben medela iyi diyorum ya siz yine de mağazada denemeden almayın bence.belki okuyup da almak isyteyenler olur..ben avent elektirikli pompayı internetten aldım.ilk zamanlar göğüs ağrım vardı çünkü.çekim gücünden hiç memnun değilim.aventin naturali iyi olabilri belki.daha geçen yaz başında çıkmış.
.medela çok iyi ancak medalanın da traktör gibi bir sesi var baştan söyleyeyim.:)ancak beni pek rahatsız etmiyor.alıştım..
süt sağan arkadaşlar, sütünüzü emzirmeden önce mi sağıyorsunuz sonra mı?ben göğsü tamamen boşaltma amacıyla emzirme sonrası sağıyorum.
bir de her alt değiştirme sonrası pişik kremi kullanıyor musunuz?ben niveanın pişik kremini her alt değişimnden sonra kullanıyorum.hassas mı alıştırıyorum acaba?
bir de ben kızımın tırnaklarını kestim.çünkü çok uzamıştı.eldivenleri de hiç çıkarmıyorum.
Slm kızlar cok kötüyüm
benim de kanamam yaklaşık 50 gün sürdü ama son zamanlarda bazı ara ara ve az az geliyordu.gün geçtikçe azaldı yani..
canim ya git kal yengelerde
cok zor senin icicn ya
o nedir kirmizi nedir acaba
ya birtanem dr git
ihmale verme
Rabbim senin en kisa surede sifani versin
belin iylessin
kizarikliklar gitsin
ay keske oralarda yasasaydim ya
bu nasil birsey elim yetmiyor sana
Rabbim duy sesimi nolur
arkadasim iyi olsun kisa surede aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
sağol Sercemim dusunmen bile yeterli
iyiki varsin tatlım
Sağol canım haklisin duzelwcek şeylerGecmiş olsun canım benim.
Bel ağrın illaki geçer. Kırmızlıklar da muhtemelen üzüntüden sıkıntıdan kurdeşen türü bir şeydir, belin düzelince moralin de düzelir o da geçer. Allah'a şükür bebeğinin sağlığı yerinde o da bir teselli olsun sana. Bazen de deriz ya yavrum sana gelen bana gelsin sana bir şey olmasın belki oyle oldu, bir de öyle düşün. Onlara bir şey olmasın da bizler dayanırız her türlü iyileşiriz. Allah yardımcın olsun, acil şifalar dilerim canım. Moralini yüksek tut. Bunlar düzelecek şeyler.
iki ay oldu gecmeyince psikolojik olarak
yıprandım ..
İnşallah tatlım geçse de kizima iyi baksamçok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer
İnşallah linam çok zir tatlım bugünbenimki iyileşti çok şükür ama hala emzirirken acı oluyor ilk ağzına alır almaz ama eskiye göre bu ne ki
ben hala takıyorum 50 günlük oldu ama yüzünü çiziyor tırnağını da kesiyorum ama yine de çiziyor
ben 50 günlüğüm ama hala sürüyor leke şeklinde
evet varım canım
aa benim bebeğimin de gözü sulanıp çapaklanıyor ara ara sol gözü bazen de sağda da oluyor sanki ağlıyormuş gbi yaşlar akıyor yavrumun gözünden
canım benim işin çok zor ama allahtan birinin yanındasın yoksa daha da zor olurdu hem yalnız olmadığın için kafanda dağılmış olur
inşallah çabucak toparlanırsın
ağrılar dayanilmaz olunca acile kostüm
nefes aldurtmitordu yenge olmasaydı bebisle
zor olacaktı iğne yaptilar da rahatladım geçici de
Olsa bir gün rahat nefes aldım ama hala agriyir
Cnm doktora gittin mi belin için.ALlah acil şifa versin
bu ara bendw kaşıntı oluyor bende çoktandır var hamilelikte de oluyordu şimdi daha kötü oluyıor kaşıdığımda yol yol kızrıklık oluyor ama u kaşıntı bende 3-4 senedir var
Gittim Cnm belimde ciddi kas spazmi
varmış dinlenip bol bol masaj ve sıcak
tutmam gerekmiş ama olmuyor ışte
bu kirmiziliklar stres ve skintidanmis
benimki iyileşti çok şükür ama hala emzirirken acı oluyor ilk ağzına alır almaz ama eskiye göre bu ne ki
ben hala takıyorum 50 günlük oldu ama yüzünü çiziyor tırnağını da kesiyorum ama yine de çiziyor
ben 50 günlüğüm ama hala sürüyor leke şeklinde
evet varım canım
aa benim bebeğimin de gözü sulanıp çapaklanıyor ara ara sol gözü bazen de sağda da oluyor sanki ağlıyormuş gbi yaşlar akıyor yavrumun gözünden
canım benim işin çok zor ama allahtan birinin yanındasın yoksa daha da zor olurdu hem yalnız olmadığın için kafanda dağılmış olur
inşallah çabucak toparlanırsın
Ben takıyorum yüzünü çiziyor bir de ev ne kadar sıcak olsada elleri soğuk oluyor
benimde gözünde çapak oluyor göz damlası ve masaj ypıyorum masaj yapmadan geçmiyor o gözü oyuk kısmına dairesel masaj yap dedi aynısı kızımdada vardı öyle geçti
ben pişik olduğu zaman kullanmıştımşimdi kullanmıyorum gerek görmüyorum çünkü .bana soracak olursan kullanma derim
bizimkinde d var cnm..ilk hafta bi sabah kalktı gözü açılmıyodu..dr u aradım netira damla verdi..damlattık..gecti ama ben tam saatine dikkat edemedim..masajı da sööledi..onu da düzenli yapamadım ama yaptım..sonra bayagdır yoktu gecen yine oldu..bi arkadasıma bi profesör anne sütüyle silin demiş..ben de öyle yaptım ama tam gecmemişti..hatta bi ara arttı gibi oldu..sonra masajı hatırladım masaja baslayınca bayagı azaldı..netira bi tane daha aldırmıstım ama acmadım kullanmadım henüz..antibiyotikli su o..onu da cok kullanmak ii deil die biliorum..
gecmiş olsun kuzum..canim ya git kal yengelerde
cok zor senin icicn ya
o nedir kirmizi nedir acaba
ya birtanem dr git
ihmale verme
Rabbim senin en kisa surede sifani versin
belin iylessin
kizarikliklar gitsin
ay keske oralarda yasasaydim ya
bu nasil birsey elim yetmiyor sana
Rabbim duy sesimi nolur
arkadasim iyi olsun kisa surede aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
sağol Sercemim dusunmen bile yeterli
iyiki varsin tatlım
Sağol canım haklisin duzelwcek şeyler
iki ay oldu gecmeyince psikolojik olarak
yıprandım ..
İnşallah tatlım geçse de kizima iyi baksam
İnşallah linam çok zir tatlım bugün
ağrılar dayanilmaz olunca acile kostüm
nefes aldurtmitordu yenge olmasaydı bebisle
zor olacaktı iğne yaptilar da rahatladım geçici de
Olsa bir gün rahat nefes aldım ama hala agriyir
Gittim Cnm belimde ciddi kas spazmi
varmış dinlenip bol bol masaj ve sıcak
tutmam gerekmiş ama olmuyor ışte
bu kirmiziliklar stres ve skintidanmis
İyi akşamlar annişler nasılsınız uzun zamandır giremedim neler kaçırdım...
biz iyiyiz ogluşumla durumumuzada alıştk büyüyoruz yavaş yavaş eylül annesi oldum ama gene sizinle olucam bundan sonra.
bebişler nasıllar???
Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?