Saol canım inşallah geçecek Allah sabrınıda verio dayanıyoruz işte atlatıcaz inşallah ameliyatlarıda çok şükür rabbim dermansız dert vermesinaramızda 3 gün var cnm..sennki abi oluyo..
çok geçmiş olsun cnm..Allah acil şifalar versin mirhan beye..
unutursunuz bugünleri de bian önce inşallah..
bi arkadaşımın bebeği 15 günlükken veremin eşiğinden dönmüş..
şimdi oo hoo kocaman oldu..
Allah kolaylığını da versin çok zordur ama geçicek inşallah..
canım saol mirhan dogduktan sonra iki gün kakasını yapmadı hastaneye götürdük yardımla yaptı sonra gene yapmadı sarı sarı kusunca solugu acilde aldık yatış yapıldı 14 gün hastanede kaldık toplamda . 11günlüktü ameliyat oldu öyle oldu bizim durumumuz hamileyken çıkmadı ayrıntılıdaÇok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
nasıl.çıktı bu hastalık
Abimin de iki aylık kızı 2 ameliyat geçirdi ayrıntılı ultrasoonda barsağında genişleme görülmüştü doğduğunda ameliyt oldu yeni çıktı hastaneden inşallah sizinkide iyi olur
Saol canım inşallah geçecek Allah sabrınıda verio dayanıyoruz işte atlatıcaz inşallah ameliyatlarıda çok şükür rabbim dermansız dert vermesin
canım saol mirhan dogduktan sonra iki gün kakasını yapmadı hastaneye götürdük yardımla yaptı sonra gene yapmadı sarı sarı kusunca solugu acilde aldık yatış yapıldı 14 gün hastanede kaldık toplamda . 11günlüktü ameliyat oldu öyle oldu bizim durumumuz hamileyken çıkmadı ayrıntılıda
Merhaba sevgili kader arkadaslarim,
Sizlerle dertlesmeyi ozlemisim. Bebeklerimize Allah saglik ve uzun omurler versin. Hayirlisiyla buyusunler insallah...bugunleri de gorduk ya...
Biz bugun 61 gunluk olduk cok sukur; yani inanamiyorum ama artik 3. aydayiz :)
Benim bazi sorularim var sizlere her zamanki gibi:
Bebekleriniz gunde kac saat uyuyor? Kendi kendilerine uyumayi ogrettiniz mi? Uyku arkadasi kullanan varsa onun egitimi nasil veriliyor paylasabilir mi?
Ankara'da oturdugumuz icin hava soguklugu yuzunden cok tereddut ediyorum ama bir yandan da bebegi evden cikarmak istiyorum. Ev gezmesi haric sokaga bebegini cikaran var mi hava aldirmaya?
Bebeginizi kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gece uyandirmiyorum hic kendi uyaniyor acikinca. Sizde nasil durumlar?
Bebegimin gobeginde biraz kizariklik olustu ayni durumu yasayan oldu mu?
Uzuuun uykulu geceler, guzel ve huzurlu aylar diliyorum herkese :)
çooooook geçmi,ş olsun ALLAH şifalar versin inşallah tez zamanda atlatır yavrucak...
Fiyatı nedir cnm?Ben aventin naturalini kullanıyorum. Acı hiiç hissetmedim. Öyle ki sagma makineleri acıtıyor dendiğinde cok şaşırmıştim.hic karşılaşmadığım için:))
Saol canım inşallah geçecek Allah sabrınıda verio dayanıyoruz işte atlatıcaz inşallah ameliyatlarıda çok şükür rabbim dermansız dert vermesin
canım saol mirhan dogduktan sonra iki gün kakasını yapmadı hastaneye götürdük yardımla yaptı sonra gene yapmadı sarı sarı kusunca solugu acilde aldık yatış yapıldı 14 gün hastanede kaldık toplamda . 11günlüktü ameliyat oldu öyle oldu bizim durumumuz hamileyken çıkmadı ayrıntılıda
Saol cnm Allah razı olsunFiyatı nedir cnm?
çok zor cnm ya kendimi senin yerine koydum ALlah acil şifalar versin
Facede grup mu açtınız ben varım ama hbrim yok bnmBurayA yazan arkadaşlar sizler face de yokmusunuz?
Merhaba hanımlar
Canım çok sıkkın oğlumun boğazları iltihaplandı ondan da 50 günlük kızıma geçti burnu tıkandı karda yatmış gibi öksürüyor o öksürdükçe benim içim parçalanıyor. Oğlumda boğazım ağrıyor diye huysuzlanıp duruyor doktora gittik ikisinede ilaç verdi ev eczaneye döndü
Kızım tamda toparlanmaya başlamıştı erken doğduğu için kilosu azdı yeni yeni kilo almaya başlamıştı şimdide hasta oldu
Dua edin de çabuk iyileşsinler
BurayA yazan arkadaşlar sizler face de yokmusunuz?
benim kızım tam 3 aylık oldu..gece yatmadan önce kundakllayıp emziriyorum.6,7 saat uyuyor ama gündüz uykusu pek yok diyebilrim.kundakmalak işe yarıyor.evet eski bi yöntem ama bebekelrin uykyua geçmesi için çok iyi.çünkü bebekler el kol bacak gibi uzUZVLARININ refeks olarak hareket ettirme eğiliminde olduklarından uykuya dalarken eli oynayınca falan sanki dışardan biri onu uyandırdı sanarlarmış.benim dr um 4 aya kadar sakıncası yok dedi.eskiden hepimiz kundaklanmışız.ben de başta tedirgin oldum ama tracy hogg un kitabında da 4 aya kadar kundak yapılabilri yazıyordu.ve bu durum bebkelrin uykuya geçmesi için çok faydalıymış.
ben 2-2,5 saatte bir emziriyorum.gece sütümü sağıyorum sağdığım sütü vernek için uyandıırıyorum sonra uykuyas geçiyor.bi de kundak yaptığım için zor olmuyor.
biz de 3 hafta önce dışarı çıktık burda küçükekmece gölü var çok güzel bi yer.gezme amaçlı bi tek o var.onun dışında ya hastaneye gitmişizdir yada sağlık ocağına..
face deki grubun adı nedir acaba?
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
ezinem hosgeldin tatlım allah yavruna
acil sifalar versin
Cok tesekkur ederim cevap icin. Bebeginize uzun ve guzel bir omur diliyorum :)
Fiyatı nedir cnm?
çok zor cnm ya kendimi senin yerine koydum ALlah acil şifalar versin
Facebook grubunun adı neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?