2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canim haber vermek istedim. Dun kizima gliserinli fitil verdik. Fitil iceriye girdi tam o anda bebisim kakasini yapmaya basladi..
Yavrummm oylle cok yapti ki... Bes gundur yapamiyordu. Rahatladi.. nasil sevindim anlatamam.. bu aksam da bir kere yapti kakasini..
bakalim yarin ne durumda olacak? Sizde bir gelisme var mi? Durumu nasil bebisin?

canım 1.5 ay oldu ama son 3 gündür yeşil ve cıvk yapıyr

Günaydın herkese doğumdan sonra gelen giden. Oğlumun telaşı giremedim pek nete çok güzel olmuş sayfayı dönüştürmeniz tekrar herkese merhaba

canım bize de doktor giliserinli fitil vermişti bir de şurup verdi düzenlesin diye fitil işe yaramamıştı kızımda ben de sabunla yaptırmıştım pazartesi günü şurubu düzenli veriyorum sonra perşembe günü kendiliğinden yaptı bakalım ne olacak bekliyoruz
Yok tatlım halen belimde ağrıyor korseyle gezip duruyom
tez zamanda iyileşirsin inşallah rabbim şifa versin
canım 1.5 ay oldu ama son 3 gündür yeşil ve cıvk yapıyr

normaldir belki canım çocukta başka şikayetler yoksa

sağol cnm benimde şu an daha iyi kalkanı takıyorum krem sürüyorum arada da ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum önceden uyanmasını istemiyordum emzirmek için elimi deyemiyordum çok şükür iyi cnm tavsiyen için sağol dediğin ilaçtan evde var inşallah bir daha olmaz olursa denerim
bebeğin ne kadarlık canım ? benim 1,5 aylık oldu ama hala her emmeden sonra yapıyor yaa normalmi acaa :S
2 aylık oldu cnm ne kadar da bir emiyor bazı bebekler çok yaparmış bazıları az yspıyor

cnm senin de göğüslerin yaraydı göğüs kalkanı denedin mi ben onu takıyorum bir haftadır iyi çok şükür bende ağlayarak emziriyordum önceden

kızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor ( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??

Canım sut buzdolabı da 3 gun durur. O belki bozulma degil de yag ve su ayrılmıştır sana bozuk gibi gelmiştir.
Benim acımıyor sagarken.
bebeğiniz ikinci ay aşısında kaç kilo kaç cm geldi kızlar.benim ki 6 kilo 58 cm szinkiler nasıl
Benim ki 5 buçuk kilo 61 cm.

Canım sen facede var mısın?

kızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor ( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??

Benim 2 ayımı gecti hala kanama var. Dr rahimde kalınlık görmüştü. Plasenta kalmış olmalı dedi. 2 gun once kürtaj yaptı ama sadece ufak bur parca varmis. Miyom yada polipmis dr'un usg de gördüğü. Hamilelik hormonu ile daha once varsa buyur dedi. 3-4 ay bekle yavaş yavaş küçülmeli dedi. Rahim hala cok yumuşak cok fazla müdahale edemedik yoksa yirtilirdi dedi.
Yani kanamam hala var. Kısacası normal bir durum. Asiri kanamanız olmadıgı sürece.

benim de kanamam yaklaşık 50 gün sürdü ama son zamanlarda bazı ara ara ve az az geliyordu.gün geçtikçe azaldı yani..

avent natural pompası alan arkadaşlar,
bugün e bebek mağazasına gittim.doğru hatırlıyormuşum.yazın daha pahalıydı, dedim kıza. kız natural pomapanın geçen yaz başı çıktığını ve bu yüzden o zamanlar 500 lira civarı olduğunu söyledi.şimdi 270 lira civarıymış.bendeki avent de elektirikli olandan sanırım çünkü kızın natural diye gösterdiğinin pompası ayrı ve büyük gibi.kutudan öyle gözüküyor.
.ben elektirikli aventten hiiiç memnun değilim.iyi ki 5 yıllık medelam var.

ayrıca bebeğimin gözü sulanıyor ve çapaklanıyor.göz dr una götürdük.doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı teşhisi koydu. bol bol masaj yapacaksınız, dedi..uzman tv de izledim göz hastalıkları uzmanı bu iş için sondalama işlemi varmış bebek 6 aylık olmadan yapılıyormuş..başına böyle bi şey gelen var mı aramızda?..

kızlar hani ben medela iyi diyorum ya siz yine de mağazada denemeden almayın bence.belki okuyup da almak isyteyenler olur..ben avent elektirikli pompayı internetten aldım.ilk zamanlar göğüs ağrım vardı çünkü.çekim gücünden hiç memnun değilim.aventin naturali iyi olabilri belki.daha geçen yaz başında çıkmış.
.medela çok iyi ancak medalanın da traktör gibi bir sesi var baştan söyleyeyim.:)ancak beni pek rahatsız etmiyor.alıştım..

süt sağan arkadaşlar, sütünüzü emzirmeden önce mi sağıyorsunuz sonra mı?ben göğsü tamamen boşaltma amacıyla emzirme sonrası sağıyorum.

bir de her alt değiştirme sonrası pişik kremi kullanıyor musunuz?ben niveanın pişik kremini her alt değişimnden sonra kullanıyorum.hassas mı alıştırıyorum acaba?

bir de ben kızımın tırnaklarını kestim.çünkü çok uzamıştı.eldivenleri de hiç çıkarmıyorum.

kızlar en son 2013 ekım annelerınde sezın61 adına bır kısı bır yorum yapmıs...ve onu yazan kısı sezın degıl sezının buradakı uyelıgı ıptal edılmıs sezın cok uzulmus kızlar bılın ıstedım kım yaptıysa neden yaptıysa bılmıyor kendısı.zullluuuuu senı cok ozlemıs sezın

herkez ıyı canım kızlar bebıs fotoları paylaşıyor böylelıkle goruyoruz bebıslerımızı keske arada ugrayabılsen

Ne güzel bende olsaydim keşke
Bende sezini ve sizleri çok özledim
şimdi bende ekli olan arkadaş Sezin
değil mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…