biz daha olmadık 2. ay aşısını 47 günlüğüz daha ama 1. ay aşısında 5130gr ve 59 cm gelmişti
senin beşin de maşallah çok güzel gelişmiş
ben hem orda hem burdayım tatlım
anne sütü alan bebek yeşil renkte yapar zaten ilk zamanlar benim kızımda yeşil yapıyordu ama bir kaç seferdir değişti
nasılsın canım belin nasıl oldu
canım bize de doktor giliserinli fitil vermişti bir de şurup verdi düzenlesin diye fitil işe yaramamıştı kızımda ben de sabunla yaptırmıştım pazartesi günü şurubu düzenli veriyorum sonra perşembe günü kendiliğinden yaptı bakalım ne olacak bekliyoruzCanim haber vermek istedim. Dun kizima gliserinli fitil verdik. Fitil iceriye girdi tam o anda bebisim kakasini yapmaya basladi..
Yavrummm oylle cok yapti ki... Bes gundur yapamiyordu. Rahatladi.. nasil sevindim anlatamam.. bu aksam da bir kere yapti kakasini..
bakalim yarin ne durumda olacak? Sizde bir gelisme var mi? Durumu nasil bebisin?
tez zamanda iyileşirsin inşallah rabbim şifa versinYok tatlım halen belimde ağrıyor korseyle gezip duruyom
canım 1.5 ay oldu ama son 3 gündür yeşil ve cıvk yapıyr
sağol cnm benimde şu an daha iyi kalkanı takıyorum krem sürüyorum arada da ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum önceden uyanmasını istemiyordum emzirmek için elimi deyemiyordum çok şükür iyi cnm tavsiyen için sağol dediğin ilaçtan evde var inşallah bir daha olmaz olursa denerimcanım benim göğüslerimde yara olmuştu.. veremedim bi süre sağdım.. hatta ateşimi falan cıkardı göğsümü veremeyince.. careyi yine emzirmede buldum.. Terramycin diye bir krem var onu kullandım tavsiye ederim bir dene.. birde emzir ama ucunu verme kahverengi yerini kavratmaya bak.. benim ucunun birleştiği yeri resmen açmıştı ve alttan beyaz tabaka görünüyordu.. hem soğanda vur.. benim geçti çok şükür.. ben hastaneden çıkar çıkmaz soğan vurmuştum o yüzdn ucunda çatlaklar olmadı hic.. kremi bir dene ama vermeden önce sil canım.. inşalla geçer en kısa zamanda
2 aylık oldu cnm ne kadar da bir emiyor bazı bebekler çok yaparmış bazıları az yspıyorbebeğin ne kadarlık canım ? benim 1,5 aylık oldu ama hala her emmeden sonra yapıyor yaa normalmi acaa :S
cnm senin de göğüslerin yaraydı göğüs kalkanı denedin mi ben onu takıyorum bir haftadır iyi çok şükür bende ağlayarak emziriyordum öncedengeçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşirsin..
maşallah ne çabuk adet olmuşsun benim kanama daha yeni bitti dünden beri kesildi sen bi de adet olmuşsun..
ben de bir kere sağim dedim sütümü dediğin gibi çok acıdı şişti uçları dayanamadım yarım bıraktım çok fena acıdı çünkü ama sen işe başlayınca mecbur sağacaksın pompanın markasını değiştir bir de sağan arkadaşlar koruyucu krem sürdüklerini söylemişler ben tekrar denemeye cesaret edemedim o yüzden bilmiyorum işe yarıyor mu
kızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??
Allah Allah niye bu kadar uzun suruyor acaba doktora falan gittin mi canmBenim 50 gün sürdü Cnm normal galiba
Canım sut buzdolabı da 3 gun durur. O belki bozulma degil de yag ve su ayrılmıştır sana bozuk gibi gelmiştir.ben altı açık tutuyorum canım kollarıma yaslayarak... oturtmadan... tuvalet eğitimi değil bu yanlış anlaşılmasın tuvalet iletişimi...
kusura bakma canım eşim şehir dışındaydı annemdeydim kaç gündür yeni yazabildim cevap...
şu süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz? bende chicco manuel pompa var bir kere sağıp biberona koydum ve buzdolabına koydum sabahına bozulmuş gibiydi yoksa bana mı öyle geldi? bir de ben süt sağarken göğüs ucum tahriş oluyor. şişiyor ve sağma işlemine uzun süre devam etmem gerekiyor ama canım acıyınca bırakıyorum... sizin de acıyor mu canınız sağan arkadaşlar???
linacığım geçmiş olsunkabız zor hele bebekte daha da zor...
bu arada benim kanamam 25. günde bitmişti 40. günümde adet oldum. şuan 47 günlüğüz adetim de bitti... doktora henüz gidemedim randevular dolu... bir de benim doğumdan sonra vücudumda alerji gibi kabarcıklar oluşmuştu. karın büyümesine bağlı karaciğer baskılanmasıyla salgılanan enzimlerden oluştuğunu söylemişlerdi cildiyede... bir ayı bulur demişti tam geçti derken tekrar başladılar. artık kaşınmaktan bıktım benim gibi olan var mı içinizde? bacaklarımda izleri kalacak gibi
Benim ki 5 buçuk kilo 61 cm.bebeğiniz ikinci ay aşısında kaç kilo kaç cm geldi kızlar.benim ki 6 kilo 58 cm szinkiler nasıl
biz daha olmadık 2. ay aşısını 47 günlüğüz daha ama 1. ay aşısında 5130gr ve 59 cm gelmişti
senin beşin de maşallah çok güzel gelişmiş
ben hem orda hem burdayım tatlım
anne sütü alan bebek yeşil renkte yapar zaten ilk zamanlar benim kızımda yeşil yapıyordu ama bir kaç seferdir değişti
kızlar yaa benim kanamam geçmedi halaa.. bu gün 44 gün oldu hala geliyor( sizlerinde uzun sürdümü böyle ??
Bebiş iyi tatlım malum ben gelemiyor
Neden kızalım ki sen nasılsın facadekiler
Nasıl
herkez ıyı canım kızlar bebıs fotoları paylaşıyor böylelıkle goruyoruz bebıslerımızı keske arada ugrayabılsen
kızlar en son 2013 ekım annelerınde sezın61 adına bır kısı bır yorum yapmıs...ve onu yazan kısı sezın degıl sezının buradakı uyelıgı ıptal edılmıs sezın cok uzulmus kızlar bılın ıstedım kım yaptıysa neden yaptıysa bılmıyor kendısı.zullluuuuu senı cok ozlemıs sezın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?