9 ay boyunca 2013 ekim annelerindeydim, şimdi melek annelerindeyim.doğumdan birgün önce kızımın kalp atışları durdu, beni bırakıp gitti.11 ekimden beri ilk defa girdim bu tarafa, arada yazıştığım arkadaşların çocukları olmuş, herkes büyütme telaşında.allahım hepsine uzun ömürler versin, sizi üzmek için yazmadım sadece lütfen gereksiz şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, insanın başına herşey geliyor şu hayatta, her anın kıymetini bilin
Canım bende de egzersiz var. Hamilelikte düzelmişti simdi tekrar basladi. Çoğunlukla avuç icinde var ama vücudumun her yerinde kızmıştı kirmizi çıkıyor. Genelde stresden oluyor. Belki seninde egzama olabilir mi?Slm kızlar cok kötüyüm
İyleşemedim belim ağrıyor
Bebeğime bakamaz hale geldim
Eşimin yengesinin yanında kalçam
Allah razi olsun cok iyi biri ama ben ablamın
Gelmesini isterdim....birde bir haftadir yüzümde
Belimde kollarımda ve boynumda kocaman kocaman
Yanık gibi kırmızılıklar çıkıyorbu nedir bilmiyorum
Hafif kaşınıyor ve yanıyor çok kötü pluyorum aynı şeyi
Yaşayan var mıdün gece tıkı Güneş'te yanmiş
Gibi kızardım:18::18::18:bana dua edin olur mu
Kendimi manen ve saglık yönünden kötü hissediyorum
Bebisler iyi canım cok sukur. Seninkine de Allah acil şifalar versin insallah. Nerde hasta bebekler varsa.İyi akşamlar annişler nasılsınız uzun zamandır giremedim neler kaçırdım...
biz iyiyiz ogluşumla durumumuzada alıştk büyüyoruz yavaş yavaş eylül annesi oldum ama gene sizinle olucam bundan sonra.
bebişler nasıllar???
Benim bebiş kendi kendine nadir uyuyor. Uyku arkadaşı yok. Nasıl alıştırılir bilmiyorum.Merhaba sevgili kader arkadaslarim,
Sizlerle dertlesmeyi ozlemisim. Bebeklerimize Allah saglik ve uzun omurler versin. Hayirlisiyla buyusunler insallah...bugunleri de gorduk ya...
Biz bugun 61 gunluk olduk cok sukur; yani inanamiyorum ama artik 3. aydayiz :)
Benim bazi sorularim var sizlere her zamanki gibi:
Bebekleriniz gunde kac saat uyuyor? Kendi kendilerine uyumayi ogrettiniz mi? Uyku arkadasi kullanan varsa onun egitimi nasil veriliyor paylasabilir mi?
Ankara'da oturdugumuz icin hava soguklugu yuzunden cok tereddut ediyorum ama bir yandan da bebegi evden cikarmak istiyorum. Ev gezmesi haric sokaga bebegini cikaran var mi hava aldirmaya?
Bebeginizi kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gece uyandirmiyorum hic kendi uyaniyor acikinca. Sizde nasil durumlar?
Bebegimin gobeginde biraz kizariklik olustu ayni durumu yasayan oldu mu?
Uzuuun uykulu geceler, guzel ve huzurlu aylar diliyorum herkese :)
Bizimki de genelde 12 gibi uyuyor. 7-9 arası uyumalı miymiş?cnm yaa 12 biraz gec olmamış mı yatmak için..7-9 arası uyumalı diolar bebekler:26:ama her çocuk başka tabi bu arada..
Grubun adı 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri.Saol cnm Allah razı olsun
Facede grup mu açtınız ben varım ama hbrim yok bnm
9 ay boyunca 2013 ekim annelerindeydim, şimdi melek annelerindeyim.doğumdan birgün önce kızımın kalp atışları durdu, beni bırakıp gitti.11 ekimden beri ilk defa girdim bu tarafa, arada yazıştığım arkadaşların çocukları olmuş, herkes büyütme telaşında.allahım hepsine uzun ömürler versin, sizi üzmek için yazmadım sadece lütfen gereksiz şeyleri kafanıza takıp üzülmeyin, insanın başına herşey geliyor şu hayatta, her anın kıymetini bilin
Bilmiyorum ki yakında dematologa gidecemCanım bende de egzersiz var. Hamilelikte düzelmişti simdi tekrar basladi. Çoğunlukla avuç icinde var ama vücudumun her yerinde kızmıştı kirmizi çıkıyor. Genelde stresden oluyor. Belki seninde egzama olabilir mi?
Bebisler iyi canım cok sukur. Seninkine de Allah acil şifalar versin insallah. Nerde hasta bebekler varsa.
Benim bebiş kendi kendine nadir uyuyor. Uyku arkadaşı yok. Nasıl alıştırılir bilmiyorum.
BiZ istanbuldayiz ve arada çıkıyoruz dışarıya gezmeye bebek arabası ile.
Bizimki 2-3 saatte bir uyanıyor emziriyorum uyuyor sonra gene.
Bizimki de genelde 12 gibi uyuyor. 7-9 arası uyumalı miymiş?
Sen yok musun facede canım.
Grubun adı 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri.
Canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. Insallah biran once tekrar hamile kalırsın.
Sana şefaatçi olacaktır insallah meleğin.
Gercekten cok zordur.
Merhaba arkadaşlar
Hayırlısıyla bende 2014 Nisan annesi olacağım
Sizler şimdi bebeklerinizi büyütme telaşındasınız.
Öncelikle Rabbim hepsine uzun ömürler versin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ben şu an bebeğimin ihtiyaçlarını hazırlıyorum.
Ve almak istediğim bir ürün var.
Kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Gün içinde evde benim bulunduğum yerlerde bana eşlik edebilecek bir ana kucağı arıyorum.
Bebeği rahat eden.
Hem uyanıkken, hem uyuyorken kullanabileceğim bir ürün arıyorum.
Kullanan var mı aranızda?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Canım bende de egzersiz var. Hamilelikte düzelmişti simdi tekrar basladi. Çoğunlukla avuç icinde var ama vücudumun her yerinde kızmıştı kirmizi çıkıyor. Genelde stresden oluyor. Belki seninde egzama olabilir mi?
Bebisler iyi canım cok sukur. Seninkine de Allah acil şifalar versin insallah. Nerde hasta bebekler varsa.
Benim bebiş kendi kendine nadir uyuyor. Uyku arkadaşı yok. Nasıl alıştırılir bilmiyorum.
BiZ istanbuldayiz ve arada çıkıyoruz dışarıya gezmeye bebek arabası ile.
Bizimki 2-3 saatte bir uyanıyor emziriyorum uyuyor sonra gene.
Bizimki de genelde 12 gibi uyuyor. 7-9 arası uyumalı miymiş?
Sen yok musun facede canım.
Grubun adı 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri.
Canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. Insallah biran once tekrar hamile kalırsın.
Sana şefaatçi olacaktır insallah meleğin.
Gercekten cok zordur.
Merhaba arkadaşlar
Hayırlısıyla bende 2014 Nisan annesi olacağım
Sizler şimdi bebeklerinizi büyütme telaşındasınız.
Öncelikle Rabbim hepsine uzun ömürler versin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ben şu an bebeğimin ihtiyaçlarını hazırlıyorum.
Ve almak istediğim bir ürün var.
Kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Gün içinde evde benim bulunduğum yerlerde bana eşlik edebilecek bir ana kucağı arıyorum.
Bebeği rahat eden.
Hem uyanıkken, hem uyuyorken kullanabileceğim bir ürün arıyorum.
Kullanan var mı aranızda?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Yarin 70 günlük oluyor uz ve 2.ay aşımız var
kafama takılan birşey var herkez kızımın çok
emdigini ve kilolu olduğunu söylüyor....
Yaklaşık 3 hafta önce kızım 5600 grm di boyunu
bilmiyorum yarın sağlık ocaginda kilo ve boyunu
olcwcekler...birde siz bebislere kaç günde bir banyi
yaptiriyorsunuz
Yarin 70 günlük oluyor uz ve 2.ay aşımız var
kafama takılan birşey var herkez kızımın çok
emdigini ve kilolu olduğunu söylüyor....
Yaklaşık 3 hafta önce kızım 5600 grm di boyunu
bilmiyorum yarın sağlık ocaginda kilo ve boyunu
olcwcekler...birde siz bebislere kaç günde bir banyi
yaptiriyorsunuz
sadece anne sütü veriosan hiç problem deil..bizimki de ööle dr lar hep maşallah dio anne sütüyle obez olunmaz ilerki aylarda azalacak zaten kilo alımı bi de hareketlennce kilo alsın bile istersin yani..
bana da çok dediler de gıcık oluodumcahil cühela konuşmalar boşver..ne biliolar çok emdiğini ölçmüşler mi..ben anası oldugum halde anlayamıorum bi az çekio bi çok..
zaten tok olsa emmez cnm benmki bu ara naz niyaz emio..toksa hayatta emmio..
Herkez birşey deyip duruyor tatlımsadece şunu diyim 3 aydan itibaren sosyalleştikleri için her ağlamasına meme vermemek lazımmış, belki insan içine çıkmak istiyo, belki sıkılıyo gibi..bizimkine şimdi oyuncak aldık mesela ağlayınca onlar bayagı oyalıyo yada olmassa başka odaya götürmek o da olmassa bilgisayardan ninni açıp oyun oynatmak başka insanlara komşuya filan götürmek..şimdi 3 aydan sonra da süt çocuğu jmnastiği var ona başlıcaz yavaştan..şimdiden elleriyle yüzümüzü filan yokluyo bakalım ama benmki senden 20 güne yakın büyük ona göre hesap yap
Kızlar medelanın mini elektirikli ve pilli süt pompası var ucuzdA diğerlerine göre alsam faydasını görür müyüm acaba?
Herkez birşey deyip duruyor tatlımelinde olsa
Bebeğin ne kadar emdiğini hesaplayacaklarsağlık
Ocağı'na gittik kızım tam 6 kilo olmuş boyunda 61 cm
Olmuş hemşire gayet iyi dedi dediğin gibi anne sütüyse
Sorun yokmuş seninki kaç günlük oldu cnm
ayrıca maşallah kızına boyu da kilosuyla gayet orantılı uzuyor..
yani zaten şişman görünmüodur bebeğin benmki daha kısayken daha kiloluydu o bile normal görünüyodu..
benmki haftaya 3 aylık oluyo cnm inşallah..
sadece anne sütü veriosan hiç problem deil..bizimki de ööle dr lar hep maşallah dio anne sütüyle obez olunmaz ilerki aylarda azalacak zaten kilo alımı bi de hareketlennce kilo alsın bile istersin yani..
bana da çok dediler de gıcık oluodumcahil cühela konuşmalar boşver..ne biliolar çok emdiğini ölçmüşler mi..ben anası oldugum halde anlayamıorum bi az çekio bi çok..
zaten tok olsa emmez cnm benmki bu ara naz niyaz emio..toksa hayatta emmio..
Herkez birşey deyip duruyor tatlımelinde olsa
Bebeğin ne kadar emdiğini hesaplayacaklarsağlık
Ocağı'na gittik kızım tam 6 kilo olmuş boyunda 61 cm
Olmuş hemşire gayet iyi dedi dediğin gibi anne sütüyse
Sorun yokmuş seninki kaç günlük oldu cnm
Sağol canım kızımın yanakları çok tonbul bana
çekmiş o yuzren tonbul görünüyoriçim
rahatladı valla..her gelen gören obez olacak
diyorduaklim çıkıyor canım valla en
iyisi yalnız olmakmis karışan eden yok
zaten hemsire bebeğe çok iyi baktığımı söyledi
ınan çok mutlu oldum millet psikolojimi bozuyor
aşımızi olduk inşallah huysuz olmaz :18:masallah
senin bebis büyümüş üç aylık oduktan sonra herşey daha
güzel oluyormuş darısı başımızasenin bebis boyu
kilosu kaç tatlim:26:birde her meme istediğinde emziriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?