2013 ekim bebekleri büyürken:)

zulluuuu, gece uykusu da artarmış bu dönemde. uzun süre uyusa bile emzirmek için uyandırma dedi dr umuz.
normal bence. karnı toktur, uyumuştur.

9 yada 7 saat uyuyor vallahi çok korktm kostüm
kızımın nefesini dinledim çok korkmuştum çok...
Zaten istesemde uyandiramiyorum canım çünkü
yorgunluktan güzel bir uyku çekiyorum

ben de yeşil paketteki primayı, sızdırdığı için gevşek bağladım sanmıştım, sıkı bağlayınca çok iz yapıyor bacaklarında.
beyaz pakette o sorun olmuyor canım, iz olmuyor ve sızdırmıyor. fazla sıvı tutabiliyor. ikisi arasında çok fark var, beyaz paketi tavsiye ederim.
primanın 4 numarası 7 kg dan başlıyor. beyaz primanın 3 numaralı paketini bir dene istersen, 4-9 kg arası bebekler için.

Bu paket bitince yenisine başlayacam CNm
Prima pek hoşuma gitmedi

Bu paket bitince yenisine başlayacam CNm
Prima pek hoşuma gitmedi

ben de beyaz prima kullanıyodum ama hafif pişiği devamlı vardı hiç geçmedi bezden olabilir diye düşündüm prima aktife geçtim bende de sızdırma oluyo zıbınları falan hep batıyo bıde molfix deniyim dedim çok içime sinmedi bantları çok sert karnına bile pişik yapıcak nerdeyse.beyaz primanın filesi hep poposuna yapışıyodu cok sık altını değişmeme rağmen sizlerinkinde olmadı sanırım:26:

bazen hafif yapışma oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil.

altını ne ile siliyorsunuz? ondan pişik olabilir. prima kuru tutuyor bence.
pişik, farklı marka ıslak mendil kullandığım bir dönemde olmuştu. su+pamukla silmek,uni baby ve dalin ıslak mendilleri pişik yapmıyor.
bir de ıslak kalmamasına özellikle dikkat ediyorum, pişiği önlermiş.

ılık su+ pamuk kullanıyorum henüz ıslak mendil kullanmışlıgım yok bıde rulo peçeteyle kuruluyorum bastırmadan ama o hafif pişiği hiç geçmedi sebamedin pişik önleyici kremini de kullanıyorum ama yine etki etmedi bu arada doktorum demişti ıslak bırakmak mantara bile sebep olabiliyormuş

Cnm ben molfix i denedim kızım yeni dogmustu
gayet iyiydi ama eşim doğumdan önce bez stoğu
yapmıştı 8 paket prima vardi son paketide actik
kurtuluyorum hergün kakasi beline kadar cikiyir:-[
Filelide yapışıyor en çok geccelwri çünkü benim
kızım 9 saat uyuyor azicik pisik var ama popolin ve
zeytin yağı hemen geçiriyor sende bir dene istersrn
Cnm birde pamuk yada kaynatip ilitilip suyla ugrasma
bebisi çok hassas yetisyirme ki hasta olmasın ;-)

nazlı bebişlerr popolini denemedim bir de onu deniyim komili sebamed hametan bunları kullandım ama pek faydasını görmedim..önceden geceleri uyandırıp altını değiştiriyordum ancak korkup sıçramasına neden olduğu için sakıncalıymış ben de artık geceleri değiştirmiyorum

Bencede uyandırıp degistirme tatlım bebus uykusunu
alsın....senin bebis kız mı tatlım

Kizlar ya kafayi yicem artik su uykusuzluktan.benim bebis hic uyumuyor geceleri gerci gunduzleride pek uyudugu soylenemez deliksiz en fazla 1 1,5 saat uyuyor ne zaman duzene girecek yavrum

Kizlar ya kafayi yicem artik su uykusuzluktan.benim bebis hic uyumuyor geceleri gerci gunduzleride pek uyudugu soylenemez deliksiz en fazla 1 1,5 saat uyuyor ne zaman duzene girecek yavrum

Bebişin kaç günlük cnm:44:benim
Kızım 30 dan sonra uykusu biraz düzeldi
70 günlüklkken tam düzeldi şuan 79 günlük
Olduk maşallah çok güzel uyuyor

Iyiyiz ezinem fıstık uyuyor
Keyifler nasıl tatlımmirhan büyüdümü

Allah rahatlık versin kuzuma
iyiyiz canım ameliyattan sonra yavaş yavaş toplanıyo işte Rabbimin bi bilgidiği vardır yarın ikinci ameliyat için gün alıcam kolaylıkla atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…