Cnm benim bebiste çok kusuyorHerkese hayirli geceler eylul annisleri
Uzunzamn oldu yazmayali bebislerde kocamn oldular maasallah. Benm tatli oglumda 10gun sonra 4aylik olcak Allahin izniyle bakalim asilarim7z kontrolumuz ii gecer ins.gunde 2 kez 90ar cc mama veriyorum sutum yeterli gelmiyo bide cok kusuyo kizlar napica, bilmiyorum bukadar kusan varmi aranizda ki benimki hepsinden buyuk hala gunde kac sefer ust degisiyorum yetismiyo ustler dusunun artik sorucam doktorada hepinize ve minislere hayirli saglikli geceler gunler
Cnm dediğin gibi ben kizimda emerken gaziMerhaba herkese,
Tum annelere bebekleriyle birlikte coook guzel bir sene ve daha nice saglikli mutlu seneler diliyorum.
Bugun itibariyla cok sukur 76 gunluk olduk. 76 gun nasil gecti anlayamadim...özellikle gunduzleri uykusu cok hafif olmaya basladi ne yapsak olmuyordu. Dun banyo sonrasi epey bir besleyince arada pispislansa da 2.5 saate yakin uyudu sevincten aglayacaktim resmen :) bazen telefondan elektrik supurgesi sesi vs.aciyorum uyutmak icin. Aranizda sac kurutma vs.sesini kullanan var mi?
Bizde belki de erkek bebek oldugundan hala gaz var. Masaallah cikariyor gazini ama mesela aksamlari emerken kipir kipir gaz yuzunden. Ozellikle aksam yatma oncesi son emmesinde aliyor agzina memeyi cikariyor kipirdaniyor elleri kollari durmuyor sinirleniyor. Sizde de oyle oluyor mu? Nasil bas ediyorsunuz? Bizimki poposuna pit pit vurulunca emerken sakinlesip bu hareketleri azaltiyor. En olmadi durmayacak gibiyse yine telefondan elektrik supurgesi veya sac kurutma makinası sesi ile emzirebiliyorum sakinlestigi icin...
Allah rizasi icin bana 3 ayi yani 12 haftati dolduran bir anne " evet gaz bitiyor" desin :)
kızlar bebeğimin öksürük nöbetleri geçmedi bir türlü
dr ventolin verdi.her gün sabah akşam 2 çay kaşığı..
fayda etmiyr sanki.kaç gündür geçmyr..
burnu da tıkalı..
emzirme öncesi muhakkak damlatyrm serum fizyolojik yoksa ememiyr.
o hasta olcana ben olsaydım..
daha çok küçük insanın içi acıyor..
çok sağol canım hepimizin bebeğini korusun Allah ım..Cnm geçmiş olsun allah bebisine qcil
sifalar versin
Bebeğim 2.5 aylık zaman hızlımı geçti yoksa yavaşmı hala farkına varamıyorum.Gündüzleri kesinlikle ana lkucağında sallamadan uymuyor.Sallamayı kestiğim anda uyanıyor.Yanında mutlaka birisi olacak ve sallayacak hanımefendiyi:)Böyle olunca ben hep kızımın yanındayım.İşe başlayınca ne olacak bilmiyorum.düzenli anne sütü alıyor.gaz sorunumuz yok geceleri rahat uyuyor sadece emmek için uyanıyor emerken uyuyor.kafasını 30 40 saniye arası dik tutabiliyor.ağzı çok akıyor.diş çıkaracak sanki....böyle böyle büyüyor.bende onun büyümesini izliyorum....
Merhaba herkese,
Tum annelere bebekleriyle birlikte coook guzel bir sene ve daha nice saglikli mutlu seneler diliyorum.
Bugun itibariyla cok sukur 76 gunluk olduk. 76 gun nasil gecti anlayamadim...özellikle gunduzleri uykusu cok hafif olmaya basladi ne yapsak olmuyordu. Dun banyo sonrasi epey bir besleyince arada pispislansa da 2.5 saate yakin uyudu sevincten aglayacaktim resmen :) bazen telefondan elektrik supurgesi sesi vs.aciyorum uyutmak icin. Aranizda sac kurutma vs.sesini kullanan var mi?
Bizde belki de erkek bebek oldugundan hala gaz var. Masaallah cikariyor gazini ama mesela aksamlari emerken kipir kipir gaz yuzunden. Ozellikle aksam yatma oncesi son emmesinde aliyor agzina memeyi cikariyor kipirdaniyor elleri kollari durmuyor sinirleniyor. Sizde de oyle oluyor mu? Nasil bas ediyorsunuz? Bizimki poposuna pit pit vurulunca emerken sakinlesip bu hareketleri azaltiyor. En olmadi durmayacak gibiyse yine telefondan elektrik supurgesi veya sac kurutma makinası sesi ile emzirebiliyorum sakinlestigi icin...
Allah rizasi icin bana 3 ayi yani 12 haftati dolduran bir anne " evet gaz bitiyor" desin :)
kızlar bebeğimin öksürük nöbetleri geçmedi bir türlü
burnu da tıkalı..
canım sen sezin61 arkadaşımız mısın
cevap verip vermemek sana kalmış
nick kelimesini pek kullanmak istemiyrm da
onun takma adı da 61 di
merhaba kızlar bu gaz için ne çözüm yolları denediniz? benim oğlum çok gazlı bir bebek nevrim dönmüş vaziyette
cnm ağızla çekilen aspiratörle burnunu açabilirsin çok işe yarıyor..bi de dr bize burnu için buhar mak tavsiye etti ama günde 4 saatten fazla açmıycakmışsın..aldık ii geldi hakkaten..ortamın nemi en az %50 f ilan olmalıymış..kaloriferler havayı kurutuyo öksürük de burun tıkanıklığı da ondan oluyo..
evet gaz bitiyorMerhaba herkese,
cnm ağızla çekilen aspiratörle burnunu açabilirsin çok işe yarıyor..bi de dr bize burnu için buhar mak tavsiye etti ama günde 4 saatten fazla açmıycakmışsın..aldık ii geldi hakkaten..ortamın nemi en az %50 f ilan olmalıymış..kaloriferler havayı kurutuyo öksürük de burun tıkanıklığı da ondan oluyo..
ben de beyaz prima kullanıyodum ama hafif pişiği devamlı vardı hiç geçmedi bezden olabilir diye düşündüm prima aktife geçtim bende de sızdırma oluyo zıbınları falan hep batıyo bıde molfix deniyim dedim çok içime sinmedi bantları çok sert karnına bile pişik yapıcak nerdeyse.beyaz primanın filesi hep poposuna yapışıyodu cok sık altını değişmeme rağmen sizlerinkinde olmadı sanırım:26:[/QUOT
Ben de beyaz paket kullanıyorum sebamed krem kullanıyorum arada pişik oluyordu. duyduğumda inanmamıştım ama dikkat ettim doğru çıktı portakal mandalina pişik yapıyor şimdi yemiyorum artık olmuyo Sizin de öyle bi durum olabilir...
benim kız da 2.5 aylık oldu acayip kusuyor hele şu sıralar hasta öksürüyor ki daha beter kusar oldu her tarafı batırıyor kusacağı zaman anlıyorum ağzına mendil peçete tutuyorum ama ne çare fışkırtıyor resmenHerkese hayirli geceler eylul annisleri
Uzunzamn oldu yazmayali bebislerde kocamn oldular maasallah. Benm tatli oglumda 10gun sonra 4aylik olcak Allahin izniyle bakalim asilarim7z kontrolumuz ii gecer ins.gunde 2 kez 90ar cc mama veriyorum sutum yeterli gelmiyo bide cok kusuyo kizlar napica, bilmiyorum bukadar kusan varmi aranizda ki benimki hepsinden buyuk hala gunde kac sefer ust degisiyorum yetismiyo ustler dusunun artik sorucam doktorada hepinize ve minislere hayirli saglikli geceler gunler
benimki de hasta üstelik cuma günü şısı vardı yaptırmadım biraz iyileşsin diye ama geçmedi öksürüğü boğulacak gibi oluyor öksürürken korkutuyor benikızlar bebeğimin öksürük nöbetleri geçmedi bir türlü
burnu da tıkalı..
kızlar mrb. bende 1 ekimde doğum yaptım. kavuştuk kerem'imize çok şükür:) şu aralar emmeyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz sanırım memeyi bırakacak ağlamaktan kıpkırmızı oluyo meme verirken almak istemiyo bende sağıyorum biberonla veriyorum mecburen. benim gi,bi bu sıkıntıyı çeken var mı ya da fikri olan geçici bi süre mi acaba yoksa böyle böyle bırakacak mı ?
ben de beyaz prima kullanıyodum ama hafif pişiği devamlı vardı hiç geçmedi bezden olabilir diye düşündüm prima aktife geçtim bende de sızdırma oluyo zıbınları falan hep batıyo bıde molfix deniyim dedim çok içime sinmedi bantları çok sert karnına bile pişik yapıcak nerdeyse.beyaz primanın filesi hep poposuna yapışıyodu cok sık altını değişmeme rağmen sizlerinkinde olmadı sanırım:26:[/QUOT
Ben de beyaz paket kullanıyorum sebamed krem kullanıyorum arada pişik oluyordu. duyduğumda inanmamıştım ama dikkat ettim doğru çıktı portakal mandalina pişik yapıyor şimdi yemiyorum artık olmuyo Sizin de öyle bi durum olabilir...
aa bn yemıyorum ama suyunu sıkıp içiyorum aynı sey olur galıba.suan da komple duzeldı ama yıne olursa denıcem bnde.cok tskkur ederım ılgınız ıcın
kızlar bu arada bebişlerinizin boy ve kiloları ne durumları maşallah beim kız 64cm 5800gr olmuş şu an 2 ay 8 günlük
Maşallah linacığım bebişinekızlar bu arada bebişlerinizin boy ve kiloları ne durumları maşallah beim kız 64cm 5800gr olmuş şu an 2 ay 8 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?