2013 ekim bebekleri büyürken:)

Cnm benim bebiste çok kusuyor
bugün 80. Günlük oldun mqsqllah
senin bebid buyumys gwliba beş
altı qylik olunca bitiyormus
Cnm dediğin gibi ben kizimda emerken gazi
oluyor memeden alıp gazını çıkartıp trkrar
emziriyorum genellikle kızım çok açken hızlı
hızlı emiyor oyuzden oluyor...3.aydan sonra
bitiyor gaz sorunu bir arkadasima sprdum
oyle söyledi onun bebiside 4 aylık

kızlar bebeğimin öksürük nöbetleri geçmedi bir türlü
dr ventolin verdi.her gün sabah akşam 2 çay kaşığı..
fayda etmiyr sanki.kaç gündür geçmyr..
burnu da tıkalı..
emzirme öncesi muhakkak damlatyrm serum fizyolojik yoksa ememiyr.
o hasta olcana ben olsaydım..
daha çok küçük insanın içi acıyor..

Cnm geçmiş olsun allah bebisine qcil
sifalar versin

Bebeğim 2.5 aylık zaman hızlımı geçti yoksa yavaşmı hala farkına varamıyorum.Gündüzleri kesinlikle ana lkucağında sallamadan uymuyor.Sallamayı kestiğim anda uyanıyor.Yanında mutlaka birisi olacak ve sallayacak hanımefendiyi:)Böyle olunca ben hep kızımın yanındayım.İşe başlayınca ne olacak bilmiyorum.düzenli anne sütü alıyor.gaz sorunumuz yok geceleri rahat uyuyor sadece emmek için uyanıyor emerken uyuyor.kafasını 30 40 saniye arası dik tutabiliyor.ağzı çok akıyor.diş çıkaracak sanki....böyle böyle büyüyor.bende onun büyümesini izliyorum....

Cnm geçmiş olsun allah bebisine qcil
sifalar versin
çok sağol canım hepimizin bebeğini korusun Allah ım..

valla canım sende 5 yıl önceki halimi görüyorum.
ben büyük kızımı sallamaya alıştırdım sonradan o kadar pişman oldum ki..
o yüzden bu kızımı asla sallamıyorum.
ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.
tam benlik atasözü
zaten sallamayı yavuzer hoca da bebek hemşiresi tarcy hogg da onaylamıyr.
ilkel bi yöntem old.nu söylüyorlar.,ne çare ki benim aklım 2.de geldi başıma..

cnm aynı şeyler bende de var..evet gaz bitti diebilirim..ama sana bi kac söliceklerim var benmki de öyle emerken huzursuzlanıyodu etrafta insanların olup konuşması da bebekleri rahatsız edebiliomuş artık sosyalleştikleri için..yada bizimki gibi uykudan dolayı bunalıp huzursuzlanıyor olabilir mi uyku saatine dikkat edip geç yatırmassam hemen gözü dalmaya başlayınca esneyince yatırırsam pek olmuyo..bi de artık daha geç acıkıyolar..bilgin olsun..bizimki bi günde deişti az emer oldu..ben de bırakcak filan sanıdm sonradan anladım acıkmadıgını..

cnm ağızla çekilen aspiratörle burnunu açabilirsin çok işe yarıyor..bi de dr bize burnu için buhar mak tavsiye etti ama günde 4 saatten fazla açmıycakmışsın..aldık ii geldi hakkaten..ortamın nemi en az %50 f ilan olmalıymış..kaloriferler havayı kurutuyo öksürük de burun tıkanıklığı da ondan oluyo..

merhaba kızlar bu gaz için ne çözüm yolları denediniz? benim oğlum çok gazlı bir bebek nevrim dönmüş vaziyette

bizim doktorumuz biogaia diye bir damla vermişti,günde bir kez 5 damla veriyorsun,şişeşi çok küçük,iki şişe bitirdik,iyi geldi bize,Allaha şükür artık ihtiyacımız kalmadı,belki sizin bebişe de iyi gelir

doktor bize de buhar makinasını günde en fazla 20 dakika açın,onun da fazlası zararlı demişti

evet gaz bitiyor

çok sağol canım
onu da başta yaptık.
sanırım daha sık yapmalıyz.
büyük kızımdan kalma makine var ama bi parçasının yenilenmesi lazım çalışması için

kızlar mrb. bende 1 ekimde doğum yaptım. kavuştuk kerem'imize çok şükür:) şu aralar emmeyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz sanırım memeyi bırakacak ağlamaktan kıpkırmızı oluyo meme verirken almak istemiyo bende sağıyorum biberonla veriyorum mecburen. benim gi,bi bu sıkıntıyı çeken var mı ya da fikri olan geçici bi süre mi acaba yoksa böyle böyle bırakacak mı ?

benim kız da 2.5 aylık oldu acayip kusuyor hele şu sıralar hasta öksürüyor ki daha beter kusar oldu her tarafı batırıyor kusacağı zaman anlıyorum ağzına mendil peçete tutuyorum ama ne çare fışkırtıyor resmen
benimki de hasta üstelik cuma günü şısı vardı yaptırmadım biraz iyileşsin diye ama geçmedi öksürüğü boğulacak gibi oluyor öksürürken korkutuyor beni

inşallah bırakmaz emmeye devam eder ama benim yengemin 3 çocuğu da öyle öyle bıraktılar 3-4 ay emdiler sadece

kızlar bu arada bebişlerinizin boy ve kiloları ne durumları maşallah beim kız 64cm 5800gr olmuş şu an 2 ay 8 günlük

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…