Merhaba,
Masaallah benim oglan da 64 cm., 6.5 kilo 2.5 aylik...
maşallah kızlar sizin de bebeişler uzun boylu desenizeMaşallah linacığım bebişine
Benim kızımda 2 ay 9 günlükken 6 kilo 61 cm di
Kızlar benim kızım yatmayı hiç
Sevmiyor sürekli kalkmak istiyor
Belini kaldırıyor ya oturmak ya da
Ayakta kalmak istiyor:26:
allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim büyütelim de varsın hareketli olup çektirsinler am çok da arsız olmasınlar tabiLinacigim bu kız çok hareketli bqnq çok
çektirecek gibi şimdiden böyleyse hareketlenince
dusunemiyorum
canım benim oğlumda öyle sanki sırtında sensör varyere koyduk mu aman allahım çıkardıgı sesler
allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim büyütelim de varsın hareketli olup çektirsinler am çok da arsız olmasınlar tabi
o sensörü benim kız benim yatağıma koymuş tam artık uyudu ben de yatayım diyorum başımı yastığa koyar koymaz başlıyor nerden anlıyor anlaamıyorum yattığımı
Cnm biraz daha büyüsün minis uykuları cogalirallah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim büyütelim de varsın hareketli olup çektirsinler am çok da arsız olmasınlar tabi
o sensörü benim kız benim yatağıma koymuş tam artık uyudu ben de yatayım diyorum başımı yastığa koyar koymaz başlıyor nerden anlıyor anlaamıyorum yattığımı
canım benim oğlumda öyle sanki sırtında sensör varyere koyduk mu aman allahım çıkardıgı sesler
Cnm biraz daha büyüsün minis uykuları cogalir
rahat edersin ilk zamanlar benim yaramazda
oyleydi.amin tatlım akıllı uslu bebisler olsunlar
Bir yerde okumuştum tatlım böyle bebisler oturmaya
destekli oturmaya hazırlarmis ben destekli oturtuyorum
oturmak isteyen benisleri oturtmak kötü değilmiş 10-15
Dk oturtulabilirmis
Slm anneler ben artan da yeni katildim :) 3ay 6 günlük bir bebeğim var ve boyu 58 cm kilo da 7 ticari..maşallah demeyi unutmayın amansizce çokmu tombis..bir de ben bebeğimi 37 haftalik kucagima aldim..sadece elini etmiyor beni takip et Yor sabahları da aguluyor..bunların dişinda neler yapmali annisler?
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Ekim anneleri olarak formu takip ederek sizlerin deneyimlerinden faydalanıyorum.Ben37 gün önce doğum yaptım.Sizlere bir sorum olacak aynı durumda olan arkadaşlar varsa,cevaplarsanız çok sevinirim.Ben tam 37 gündür göğüs ucu acısı çekiyorum.Artık dayanılacak gibi değil.2 kez cildiyeciye gittim verdiği merhemleri kullandım.onun dışında lanolin içeren merhemler kullandım,bepanten kullandım.bitkisel şeyler denedim,ayvaçekirdeği jeli,e vitamini,kantoron yağı,zeytinyağı,soğansuyu v.b.Ama yok geçmiyor birtürlü.sanırım benimki çatlağın ileri derecesi çünkü dr egzama türü bişey dedi.Bebeğimi emzirirken ağlıyorum resmen.ve emzirdikten sonra göğüs ucum bembeyaz oluyor ve zonkluyor,yanıyor.iğne batıyormuş gibi.bir müddet sonrada kıpkırmızı oluyor.çamaşırm deyince bile sızlıyor.Bir anne için çok özel birşey bebeğini emzirmek ama benim için işkence.Lütfen durumu benimle aynı olan arkadaş varsa Allah rızası için bilgilerini paylaşsın.
Slm sare nasılsın tatlım pek gormuyorum seniAynen :)) yandıkkkkk...
Slm anneler ben artan da yeni katildim :) 3ay 6 günlük bir bebeğim var ve boyu 58 cm kilo da 7 ticari..maşallah demeyi unutmayın amansizce çokmu tombis..bir de ben bebeğimi 37 haftalik kucagima aldim..sadece elini etmiyor beni takip et Yor sabahları da aguluyor..bunların dişinda neler yapmali annisler?
Slm sare nasılsın tatlım pek gormuyorum seni
güzel prenses nasıl
Hosgeldin tatlım masallah tosuna ;-) anne sutuyse
Gayet iyi tatlım benim kızım 83 günlük dediğin gibi
aguluyor emecegi zaman elini ağzına götürüyor sürekli
ayakta yada oturup etrafı seyretmek istiyor...misafirliğe
gittiğimizde yabanciliyor hemen qgliyor sonradq alışıyor
ben gulunce oda gülüyor ellerini keşfediyor elleri sürekli
yüzünde ve eli ayağı hiç durmuyor;-) mesala konuşunca
agu gii iii diye srsler çıkarıyor memedeyken babqsi ismini
söylüyor başlıyor ağlamaya tamam diyince aglamwyi bırakıyor
emerlen sürekli etrafı izliyor
öyle de zor yaa benimki öyle değil allahtan babasına bırakıp çıkabilirim işim olunca karnı toksa gazı da yoksa ağlamz prensesim allah yardımcın olsunişimiz iş inan kimseye bırakamıyorum durmuyor dışarı çıkıp bi yarım saat işimi göremiyorum bide sallamaya alıştı, sallama kucak oyy oyy
beimki gece uykusuna baya geç alışacak herhalde 40ı çıkıncaa düzelir dediler ama 2.5 aylık oldu hala gece uyumuyor 4e kadar uyanık en azCnm biraz daha büyüsün minis uykuları cogalir
rahat edersin ilk zamanlar benim yaramazda
oyleydi.amin tatlım akıllı uslu bebisler olsunlar
Bir yerde okumuştum tatlım böyle bebisler oturmaya
destekli oturmaya hazırlarmis ben destekli oturtuyorum
oturmak isteyen benisleri oturtmak kötü değilmiş 10-15
Dk oturtulabilirmis
Slm anneler ben araniza yeni katildim :) 3ay 6 günlük bir bebeğim var ve boyu 58 cm kilo da 7 civari..maşallah demeyi unutmayın amansizce çokmu tombis..bir de ben bebeğimi 37 haftalik kucagima aldim..sadece elini emiyor beni takip ediYor sabahları da aguluyor..bunların dişinda neler yapmali annisler?
İyiyim tatlımbebiste iyi çok yaramaz brnim kız heleİyiyim canım saol sen nasılsın? Prensesimiz iyi çok şükür.. Senin miniğin nasıl?
Bizde de aynı. Aguluyor. Gülücükler sacıyor annesine, babasına.. Aguu, gııı, anniii gibi sesler cıkartıyor.
Masaallah asırı hareketli. Eller ayaklar hiç durmuyor. Hep bir cırpınış halinde. Eller hep yuzunde, gözünde. Doğdugundan
beri böyle zaten. Eldivenlerini nasıl cıkarıcam diyordum. Tırnaklarıyla cizer yüzünü gözünü diye.. Baya gec cıkardımeldivenlerini.. Memedeyken babasının sesini duyunca ona bakıyor. Bir de bu son günlerde memedeyken memeyi bırakıp bana gülüyor sesli sesli sonra devam ediyor emmeye.. Emme bitene kadar yapıyor :) Farklı bir odaya gittiğimizde kafası hiç durmuyor. Gözler kafa sağa sola fıldır fıldır:) Eliniş emiyor sulu sulu oluyor her yer.. Hep kendisiyle ilgilenilmesini istiyor. Hep konusacaksın, gezdireceksın.. Bir süre sonra aglamaya başlıyor ilgisiz kalınca.. Klima, tv ve saat delisi.. Tv yi hep kapalı tutuyorum bakmasın diye. Açık gördün mü gözler hemen oraya cevriliyor. Eskisi kadar cok emzik emmiyor. Tam 8 tane farklı marka emzik aldım tutamıyor diye. Boşuna ugrasmısım.. Dısarıya cıkmayı cok seviyor. Bebek arabasında uyuyakalıyor..
İnsallqh en kısa zamanda düzelir linacigimöyle de zor yaa benimki öyle değil allahtan babasına bırakıp çıkabilirim işim olunca karnı toksa gazı da yoksa ağlamz prensesim allah yardımcın olsun
beimki gece uykusuna baya geç alışacak herhalde 40ı çıkıncaa düzelir dediler ama 2.5 aylık oldu hala gece uyumuyor 4e kadar uyanık en az
maşallah bence sadece anne sütü alıyorsa tosun sayılmaz ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum benim kızım da 2.5 aylık yaklaşık 6 kilo 64 cm de boyu var çok mu kilosu dedim eğer anne sütüyle alıyorsa bu kiloyu korkma çok değil dedi
İyiyim tatlımbebiste iyi çok yaramaz brnim kız hele
bir bağırması var sorma gitsin...aynı benim kız snin
bebis cokkk tatlı sarecigim avatarindaki bebise bayildim
İnsallqh en kısa zamanda düzelir linacigim
Cevap veren anneler teşekkürü bir borç bilirim.. :) evet oğlum sadece anne sütü aliyor.mama emzik hicbir şey yok onun dişinda..sürekli kucakta gezmek istiyor yatirinca başlıyor ağlamaya..oyun halisi aldik onda da çok fazla durmak istemiyor maalesef..hep yaninda olayim istiyor..boyle olunca da her is sonraya kaliyor..annisler bir kaç gündür popoda pisik ooluşmaya basladi..sizce neden sadece pamuk ve su kullanıyorum ve sebamed pisk kremi, bezimizde prima primium care ...numarasini değiştirdik 3 ten dörde gectik o da diğerleri gibi cikmadi ondan olabilir mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?