Bizimkinin bagırması da cook fenaaa... Duyan şaşırıyo:)
Sanki gırtlagı kopacak bagırırken..
Avatarımdaki foto kızımın :)[UOTE]
Deswne bunlar çok cadi olacak;-);-)
Allah bağışlasın çok şeker
Cevap veren anneler teşekkürü bir borç bilirim.. :) evet oğlum sadece anne sütü aliyor.mama emzik hicbir şey yok onun dişinda..sürekli kucakta gezmek istiyor yatirinca başlıyor ağlamaya..oyun halisi aldik onda da çok fazla durmak istemiyor maalesef..hep yaninda olayim istiyor..boyle olunca da her is sonraya kaliyor..annisler bir kaç gündür popoda pisik ooluşmaya basladi..sizce neden sadece pamuk ve su kullanıyorum ve sebamed pisk kremi, bezimizde prima primium care ...numarasini değiştirdik 3 ten dörde gectik o da diğerleri gibi cikmadi ondan olabilir mi sizce ?
Bizimkinin bagırması da cook fenaaa... Duyan şaşırıyo:)
Sanki gırtlagı kopacak bagırırken..
Avatarımdaki foto kızımın :)[UOTE]
Deswne bunlar çok cadi olacak;-);-)
Allah bağışlasın çok şeker
Aynen:)
Amiincnm. cümlemizin bebişlerini inşaAllah..
öyle de zor yaa benimki öyle değil allahtan babasına bırakıp çıkabilirim işim olunca karnı toksa gazı da yoksa ağlamz prensesim allah yardımcın olsun
beimki gece uykusuna baya geç alışacak herhalde 40ı çıkıncaa düzelir dediler ama 2.5 aylık oldu hala gece uyumuyor 4e kadar uyanık en az
maşallah bence sadece anne sütü alıyorsa tosun sayılmaz ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum benim kızım da 2.5 aylık yaklaşık 6 kilo 64 cm de boyu var çok mu kilosu dedim eğer anne sütüyle alıyorsa bu kiloyu korkma çok değil dedi
Slm sare bizim pisigimiz çok şiddetli değil ama popoda kizarikligi görünce beni bir korku saldi..bezin markasi ayni değiştirmedim sadece numarasini buyuttum o da farklı cikti..bebisim 3 ay 7 günlük yani dördüncü Ayina girdi..kardeşimin oglu benimkinden sadece bir ay büyük ve o saatlerce oyun halisinda zaman geçiriyor ama bizimki o kadar durmak istemiyor sklyor.. Tiny love markali aldik oyincakdunyasi.comdan..güzel ve eğlenceli sanirim benim oglanin zamana ihtiyci var
Slm sare bizim pisigimiz çok şiddetli değil ama popoda kizarikligi görünce beni bir korku saldi..bezin markasi ayni değiştirmedim sadece numarasini buyuttum o da farklı cikti..bebisim 3 ay 7 günlük yani dördüncü Ayina girdi..kardeşimin oglu benimkinden sadece bir ay büyük ve o saatlerce oyun halisinda zaman geçiriyor ama bizimki o kadar durmak istemiyor sklyor.. Tiny love markali aldik oyincakdunyasi.comdan..güzel ve eğlenceli sanirim benim oglanin zamana ihtiyci var
benim bebeğim 4 ayını doldurdu.kılo alımı yavaş.doktor ek gıdaya başalama dedi.ama başlamak istiyorum.lütfen fikir verin
benim bebeğim 4 ayını doldurdu.kılo alımı yavaş.doktor ek gıdaya başalama dedi.ama başlamak istiyorum.lütfen fikir verin
İnşaAllah duzelırr cnm. bizim de gece uykumuz yoktu düzeldi masaAllah.. cok rahatladım..
şimdi gece bir bazen çok nadir o da, ıkı kere kalkıyor emmeye.. emıp uyuyor.. önceden emdıkten sonra bır bucuk ıkı saat uyutmaya calışıyordum.mahvoluyordum resmen uykusuzluktan.. bizim kızda da sbhları bir enerjı bır nese.. sbh nmzında uyanıyor. ya da bir saat sonrasında.. sonra uyumuyor bır kac saat..
zamanla duzelir insaAllah...
bebegm suan 3 ay 10 gunluk.diş çıkarma belirtılerı bu zamanda başlayabilir mi cok fena agzı akıyo elıne ne alırsa kemırır gbı yapıyo hatta elımle gogsunden tuttugmda hemen parmagımı kemırıyo tshirtlerinın kolları su ıcınde elı de hep agzında acaba damagı mı kasınıyo hıc aglamayan aksam 9.30 da yatıp sabah 11e kadar uyuyan bebek aglama nobetlerıne gırıyo uyumak bılmıyo cok huzursuz bıberonu da gogsumu de reddeıyo sutum de var zorla tıksam agzına gogus ucumu ısırıyo aynı sorunları yasayan var mı aranızda
canım sen yine de dr unu dinle bence güvenmiyorsan da başka dr a gidersin..benim bebeğim 4 ayını doldurdu.kılo alımı yavaş.doktor ek gıdaya başalama dedi.ama başlamak istiyorum.lütfen fikir verin
aynı şey bende de olmuştu canım sağmaya ağılık vermemek gerekiyr.emzirme sonrası 5,10 dk sağmak yeterli süt artırımı için..çok şükür sadece 2 kez mama verdimcanm ben 15 gun emzıremedım sagdıgım ıcın sütüm azaldı.o arada cocuk sadece mamayla besleniyodu.ben ona doktor tavsiyesiyle aptamil mama verdim ama bana bile şekerli geliyodu.sonra emzirmeye başladım cocuk hiç kilo almamış mecburen mama takviyeli gitmek zorunda kaldım çunnku sutum geri kaçmak üzereydi.ben mecburiyetten mama verdim ama humananın mamasını verdim.aptamille hem acayip kabız oluyodu hemde cok alıştı ama humanayla hiç kabız olmadı gunde iki kere yapmaya devam etti.ayrıca çok sekersiz bi tadı oldugundan kızıma biberonla vermeme ragmen karnı doyunca mamayı bıraktı göğsumden de hiç koopmadı şimdi çok içli ağladıgı zaman acıktı sanıp mama yapıorum agzına bile sürmüyo.eğer aç kalıyosa mecbur mama vericez ozaman da humanayı tavsiye ederim tabı bebekten bebege değişir benmkıne yaradı senınkıne yaramaz.suan masallah sutum duzeldi hiç mama vermiyorum.inş sen mama vermek zorunda kalmazsın geçmiş olsun cnm.
şimdi farkeetim de ek gıda derken mama harici meyve sebze püresini falan mı kastetmiştin acaba:44:
bebegm suan 3 ay 10 gunluk.diş çıkarma belirtılerı bu zamanda başlayabilir mi cok fena agzı akıyo elıne ne alırsa kemırır gbı yapıyo hatta elımle gogsunden tuttugmda hemen parmagımı kemırıyo tshirtlerinın kolları su ıcınde elı de hep agzında acaba damagı mı kasınıyo hıc aglamayan aksam 9.30 da yatıp sabah 11e kadar uyuyan bebek aglama nobetlerıne gırıyo uyumak bılmıyo cok huzursuz bıberonu da gogsumu de reddeıyo sutum de var zorla tıksam agzına gogus ucumu ısırıyo aynı sorunları yasayan var mı aranızda
aynı şeyler bizde de var canım. dr normal dedi. emmesi eskisine göre çok azaldı, salya çok akıtıyor, 2.ayından beri çok kusuyor, az ve sık emdiği halde kusuyor, ıslak kalmasın diye günde 3-4 kere üstünü değiştiriyoruz. kıyafetlerinin bilek kısmını emiyor, ellerini çok emiyor.
dr elini emmesini engellemeyin dedi. iştahının azalması normalmiş.
ağlama nöbetlerine gelince, gezdirmemizi istiyor, o zaman susuyor. yatmaktan sıkılıyor.
inşalla düzelir senin kızla benimki arasında 3-4 gün vardı sanırım kırkı çıkana kadar dediğin gibi bir uyandı mı uyutmak için 1.5-2 saat uğraşıyordum şimdi en azından o düzeldi emip geri uyuyor ama uykuya çok geç geçiyor gece 3e kadar uyanık her gün
Arkadaslar zaman zaman girip yaziyorum. benimde 3 aylik kizim var. 2. Ay doldugunda emmeyle ilgili sikintilar cektim. Emmek istemedi agladi. ilk zamanlar emzikle kandirip veriyodum sonra onuda istemedi. bi ara sutum gelmedi vs. sonrasinda sagip biberona basladim gece emiyodu ama gunduz biberonla verdim. acaba kulagimi agriyo dedim dr a goturdum oda degilmis. genelde oluyormus. bugun sac kurutma makinasini denedim faydasi oldu. biraz zorlandi ama sonra aldi memeyi cok sukur. Bi arkadas sormus yazayim dedim. biberonla vermek sagmak hijyen vs zor is. Allah yardimcimiz olsun. sorunsuz gunler diliyorum.
Evet canım aralarında birkaç gün vardI BEBİŞLERİN. Hatta dogum yaptığım gecenin gününde seninle konusmustuk.
Sancım vardı, nişanım falan gelmişti ard arda. Sana sormustum :) O gece de doğum gercekleşti.. Senin de birkaç gün sonra..
Benim 23 ekim gecesi saat 00:00 da olduğu için 24 Ekim oldu :) Kırkı çıkınca değişti baya.. O eski hallerimi düşündükçe şimdiye şükrediyorum. Canım benim kızım da gece 2-3 e kadar uyumuyordu. Şimdi çok düzensiz uykuları ama çok geç uyumuyo. Sürekli uyuyo uyanıyo. Şuan uyuyo mesela. Benimkisi bugünlerde hep kucak istiyo. Ana kucagındaydı hep. Artık durmuyo. Kafasını kaldırıyo. Bağırıyo çığlık çığlıga, mızmızlanıyo.. Ayaga kaldırınca susuyo.. Arayış içerisindeyim.. Beşiğinin dönencesini açıyorum, müziğini dinletiyorum faydası yok. İnternetten ninni açıyorum biraz dinliyor sonra yine başlıyor. Emziriyorum memede uyuyakalıyor. Bazen o şekilde uyuyor. Bazen beşiğine yatırınca açıyor gözlerini fıldır fıldır :)
Bugün başka bir doktora götürdük kalça çıkıklığı testi yapıldı. Sonuc ıyı cıktı cok şkür. Doktor kilosunun fazla olduğunu söyledi çok şaşırdım. Obez olabilir fazla emzirme falan dedi. 4 saatte bir emzir dedi, şaşırdım.. Boyu 58 cm, kilosu 5.800. Aslında çok değil gibi geliyor bana. Burdaki arkadasların nasıl acaba cok merak ediyorum.. Kimse de girmiyor artık face grubuna taşınmış herkes.. Okuyan olursa yazdıklarımı kilo boy ve kaç günlük olduğunu yazarlarsa cok mutlu olacagım. Neyse canım cok uzattım:) Bebişinin uyku durumu en yakın zamanda değişir inşaAllah.. Rabbim yardımcımız olsun.. Sağlıkları yerinde olsun da herşeye razıyım...
öyle de zor yaa benimki öyle değil allahtan babasına bırakıp çıkabilirim işim olunca karnı toksa gazı da yoksa ağlamz prensesim allah yardımcın olsun
beimki gece uykusuna baya geç alışacak herhalde 40ı çıkıncaa düzelir dediler ama 2.5 aylık oldu hala gece uyumuyor 4e kadar uyanık en az
maşallah bence sadece anne sütü alıyorsa tosun sayılmaz ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum benim kızım da 2.5 aylık yaklaşık 6 kilo 64 cm de boyu var çok mu kilosu dedim eğer anne sütüyle alıyorsa bu kiloyu korkma çok değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?