2013 ekim bebekleri büyürken:)

canım diş çıkarmıyor bence bu normal brşey herhalde çevremdeki bebekler de var bu ve benim kızımda da ağız akması var sürekli salyası akmaya başladı ellerini zaten sürekli ağzına götürüyor
evet canım hatırlıyorum o günlerimizi ne geçmek bilmez günlerdi birkaç gün bile bize yıl gibi geliyordu şimdi bebişlerimiz 2.5 aylık oldu maşallah zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
obez mi dedi inanmıyorum ne tuhaf bir doktormuş benim kızım da 6 kilo 64 cm doktor gelişimi maşallah çok iyi 5 aylık bebek gibi dedi ama çok kilolu filan demedi zaten bebişim kilosunu göstermiyor her gören gelişmemiş diyor bebişime ama ben biliyorum gelişimi çok çok iyi bence sen de takma sadece anne sütü veriyorsan obez olmaz hatta anne sütü obeziteye karşı koruyormuş ne yani çocuk emmek istiyorsa napalım ağlatalım mı vermeyip de sonra güven duygusu olumsuz etkilenir bence sen ver emmek istediğinde çok kilolu değil çünkü
bu arada sadece anne sütü lıyor dimi bebek sağlık ocağındaki hemşirede bebeğimin doktoru da sadece anne sütüyle alıyorsa kiloyu korkulacak bir şey yok dediler
maaşallah kızına selvı boylu olcak desene

oo sevgi seni buralarda görmek ne güzel arada uğrasana
evet canım maşallah boyu güzel böyle devam ederse inşallah

ah bu ikinci ay aşısı neymiş böyle hasta diye gecikmeli yaptırmıştık aşıyı bir 13-14 gün kadar geç yapıldı iyiki de hastayken yapılmamış akşamüstünden beri canımı çıkardı sürekli kucak istiyor uyumuyor şimdi de son çare ayağımda sallıyorum da sırtım ve kollarım biraz dinlenme fırsatı buldu

İkinci ay aşısini benede sevmedim üç dört
gün huysuzdu ateside vardı

bizi de etkiledi ama çok aşırı da değil.atesini devamlı kontrol et cnm biz 3 kere ates dusurucu vermek zorunda kalmıstık
bu arada benm kızın kolunda hala aşıya dair bi iz yok 6 aralıkta olmustu asısını..ebeler 1 ayı bulur demıştı ama izi belırgınlesenler var mı?

Son düzenleme:
İkinci ay aşısini benede sevmedim üç dört
gün huysuzdu ateside vardı

çok şükür ateşi çıkmadı ben zaten ağrısı var diye düşünüp colpol vermiştim belki de ondan çıkmadı ateşi ama ağrısı varmış gibiydi huysuzdu..
biz daha yeni yaptırdığımızdan aşıyı iz konusunda birşey diyemem ama dün gece üstünü değiştirirken aşının yerini kırmızı olarak gördüm

Son düzenleme:

Evet canm zaman çok hızlı akıp gidiyor.. MasaAllah kızının boyu uzun canm.. Boyu uzun odugundan göstermiyordur kilosunu..
Bizim babamızın boyu uzun ama galiba annesine çekmiş :) Sadece anne sütü ile besleniyor kızım.
Anne sütüyle obez olmaz bebekler dedi annem de aynı senin dediğin gibi..
Biz de aşıyı yaptırdıgımızda eve gedlir gelmez calpol verdim bir cay kasıgı. Allah'a şükür bir sıkıntımız olmadı.
Okuyorum da yazılanları bebişlerimizin hareketleri hemen hemen aynı.. Salyaları, ellerin daima agızlarda oluşu :)
Yerim onları ben.. MaşaAllah çook tatlılarr..

maşallah uzun kızım böyle devam ederse uzun boylu olur:)
ama seninki de kısa değil normal boyda şu an ben internette okumuştum bir makalede öyle yazıyorobeziteye karşı koruyucuymuş hem benim ablamın kızı da bizimkilerin ayındyken 6.5 kiloymuş boyu da uzun değil normal yani şu an 2 yaşında kilolu değil hatta zayıf:)
benimki de aynı eller ağızda bir de şimdi oturmak istiyor yatmayı sevmiyor napıcamı şaşırdım

napıyosun canım nasılsın bebiş nasıl ay benim kızımda kaç gündür seninki gibi oturmak istiyor kucağım oturur pozisyonda tutmazsam ağlıyor böyle de kucağa alışcak kanepeye de oturtamıyorum zarrlı olur diye sen napıyosun bu konuyu

İyiyim Cnm bebis uyuyor senin bebis nasıl
tatlım...büyüyor artık linacigim arada destekli
oturt 5 dk falan oturt ben oyle yapıyorum
kucağa alismaz tatlım...arabası varsa evde
qrabasina koy baya oyalanir gözleri artık
görüyor ya wtraftaki renkler objeler dikkatini
çekiyor

benimki de uyuyor gece pek uyuadı babası sağolsun akşam 10da geldi ilk defa erken uyuttuğum kızımı uyandırdı özlemiş diye sonra kendisi yattı uyudu sinir oldum bir de sabah namazında uyandırdı emzirmek için kucağıma almıştım kzıla konuştu öptü uykusunu açtı ama ben de ceza verdim tabi ikisini salona gönderdim uytmadan gelme sen bakacaksın dedim ders oldu bir deha uyandırmam hayatta diyor
arabası yok canım perşembe günü adanaya gidicez kızımla anneannesi ve dedsinin yanına ordan dönüşte alıcaz inallah bir araba
destekli oturtayım bari bende çünkü böyle kucak kuşu olup çıkacak

Tam ben eşimi ikna etmisken neden
izin vermiyor kibelki zamanla izin
verir benim esimde izin vermedi şimdi
de izin veriyor çok karisiklar bu erkekler

hiç sorma yaa ben dememiştim zaten ona gruba üye olduğumu izin vermez diye o da benim faceme girince görmüş ya oraya kadınmış gibi face açan bir erkek üye olursa diye izin vermiyor bende kapalı grup filan dedim ama izin vermiyor beyefendi

Bazen bizim kızda uyumuyor uyku da tatlı geliyor
bazen sabrim tukeniyor.iyi yapmışsın tatlım zar
zor uyutuyoz dimizaman geçtikçe duzene girer
Cnm....bazen 9 saat bile uyuycak

Anladım Cnm ama orada sadece bebislerle ilgili
konuşuyoruz.

evet ama bunu gelde benimkine anlat çok inatçıdır üstelersem inat yapar hi izin vermez bir müddet sonra tekrar üye olucam aşamalı olarak kabul edecek artık

canım
hatırladığım kadarıyla bebeğinde kabızlık demeyelim ama bikaç gün kaka yapapmama sorunu vardı.
bu sorun benim bebeğimde de başladı 2 haftadr.3,4 günde bir yapıyr kakasını.
..ama çok yoğun ve cıvık yapıyr.
sizde durumlar ne oldu. ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…