canım onun sıcakla ilgisi yok... bizim de aynı.. ucu iltihaplı küçük küçük sivilceler..doktora götürdük bize bebek annenin hamilelikte bebeğe geçen hormanlarını atıyor dedi..ilaç falan hiç bişe vermedi. zamanla geçiyor şu an 26 günlük hala var.. saç diplerinde bile var...yenidoğan sivilcesi diye ara interntte bir sürü şey bulursun
Ya kizlar bugun oglusumun yarı kırkı.ama yüzünde hep kırmızı kırmızı isilik gıbi sivilceler cikti. baya da fazlalasti cok üzülüyorum niye boyle oldu ki ne zaman gecer bu;(((
Evet canım saclarında var dedıgın gıbı bizde pzrtsı goturucez Dr tatıldeymiş vücudunda yok ama alnında boynunda sac dıplerınde
Kızlar göğsümün birtanesi inanilmaz şişti. Sut kanallarım tıkanmış acillik oldum. Atesim 40lardaydi.butun gece uyumadım. Aman dikkat edin sizde. Şimdi pompa ile boşaltmaya çalışıyorum göğsümü
Hosgeldiniz cnm gxl kizinla
Bol bol uyandr emzir cnm sarilik olmasin diye ilk gunler cok uyur bebisler ama sen yarim saat saat basi falan emzir surekli uyandir ver nekadar sik emerse okdr ii
canım benim bebişimde ilk üç gün sürekli uyuyodu.çocuk doktorumuz bize bebişimizinde yorgun olabileceğini çene kasları çabuk yorulduğu için kısa ve yavaş emebileceğini söylemişti.sabırlı ol sık sık emzir.uyanmıyosa altını aç daha çabuk uyanır.bir de emerken durunca yanağını okşa.ben oğluşumun yanağını okşayınca ya da memeyi hafif çekince tekrar emmeye başlıyo.
Evet canım saclarında var dedıgın gıbı bizde pzrtsı goturucez Dr tatıldeymiş vücudunda yok ama alnında boynunda sac dıplerınde
aynı yerlerde bizimde.. saç diplerindeki ve boynundakiler kayboldu çok az yanaklarında kaldı.. bazı doktorlar kortizollü krem veriyormuş.. bence gerek yok bizimkiler geçiyor işte...
Kızlar göğsümün birtanesi inanilmaz şişti. Sut kanallarım tıkanmış acillik oldum. Atesim 40lardaydi.butun gece uyumadım. Aman dikkat edin sizde. Şimdi pompa ile boşaltmaya çalışıyorum göğsümü
Kizlar bebegin gazi icin kinyon oneriliyor ama ben yurtdisindayim,tane kimyon bulamadim,toz aldik,bunu demlik cay posetine koyup demlesem olur mu,bi arkadas toz olmaz falan demisti,posetle yapsam,bi de tam olcusunu hep farkli diyorlar,sizin bilginiz var mi
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ;( dogumdan bu yana yalnizim,bebegime tek basima bakiyorum,esim aksam saat ona kadar calisiyor,hic bir yakinim yok burda,bazen bakamiyor muyim acaba bebegime diyorum,yorgunluktan uykusuzluktan bebegime sefkat gosteremiyorum,anne gibi hissedemiyorum,bakimsizlastim iyice,ev deseniz her yer daginik yetisemiyorum,esim gece bebek icin yardimci olsa da uykusuzluk yorgunluk gecmiyor...ben mi basaramiyorum acaba bu annelik isini ;(( neden icimde biseyler eksik gibi hissediyorum,normal mi bu yasadiklarim ;(
Kızlar bızımde dünden beri yüzünde kızımın kırmızı kırmızı bişeyler çıktı galıba odayı çok sıcak tutuyoruz işçilik oldu odanın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz sızler kalorıfer ysnmadıgı için UFO yakıyoruz sanırım fszla yakıyoruz
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ;( dogumdan bu yana yalnizim,bebegime tek basima bakiyorum,esim aksam saat ona kadar calisiyor,hic bir yakinim yok burda,bazen bakamiyor muyim acaba bebegime diyorum,yorgunluktan uykusuzluktan bebegime sefkat gosteremiyorum,anne gibi hissedemiyorum,bakimsizlastim iyice,ev deseniz her yer daginik yetisemiyorum,esim gece bebek icin yardimci olsa da uykusuzluk yorgunluk gecmiyor...ben mi basaramiyorum acaba bu annelik isini ;(( neden icimde biseyler eksik gibi hissediyorum,normal mi bu yasadiklarim ;(
Bisey daha sormak istiyorum,bebegimi yuz ustu yatirinca rahat uyuyor,gaz problemi oldugu icin o pozisyonda rahatliyor,bogulmaya karsi hep basinda duruyorum zaten,onun haricinde bi sikinti olur mu acaba,kafa seklinde falan.gun icinde 3-4 saat boyle yatiriyorum,bi de kafasinin sekli duzgun olsun diye saga sola esit yatirmaya calisiyorum ama o cani nasil isterse o tarafa ceviriyor,takip edemiyorum,siz ne yspiyorsunuz bu durumda,eger bi tarafa fazla yatarsa o taraf kaslarda da problem olusabiliyor,sonra boynunu hep bir tarafa tutma riski olabiliyormus,siz nasil bir onlem aldiniz,puffff ne cok sorunum varmis benim deee ;((
Kızlar bebeğimin burnu tıkandı. Emerler zor nefes alıyor. Ne yapsam. Kurumuş galiba birde.
Mrb anneler..benim oğlum iki gündür çok kusuyor.dün 5 kez falan kustu.tabii sürekli emiyo da.bir de ıkınıyor kıp kırmızı oluyo.galiba kaka yapmakta zorlanıyo.en son gece yaptı.ya da gazı var.sizde varmı böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?