Yani 3-4saat uyumasi nornalmi.diyorlar ya 2saati gecmesin emzirin. Ama uyurken dış dünya ile irtibatı kesiyor. Be yapsam ağzını açmıyor
Bisey daha sormak istiyorum,bebegimi yuz ustu yatirinca rahat uyuyor,gaz problemi oldugu icin o pozisyonda rahatliyor,bogulmaya karsi hep basinda duruyorum zaten,onun haricinde bi sikinti olur mu acaba,kafa seklinde falan.gun icinde 3-4 saat boyle yatiriyorum,bi de kafasinin sekli duzgun olsun diye saga sola esit yatirmaya calisiyorum ama o cani nasil isterse o tarafa ceviriyor,takip edemiyorum,siz ne yspiyorsunuz bu durumda,eger bi tarafa fazla yatarsa o taraf kaslarda da problem olusabiliyor,sonra boynunu hep bir tarafa tutma riski olabiliyormus,siz nasil bir onlem aldiniz,puffff ne cok sorunum varmis benim deee ;((
Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.
kızlar bir haftadır eşime acayip uyuz oluyorum bu lohusalıkatnmı oluyo anlamadım ama adam napsa batıyo.bebişimiz 16 günlük oldu ben hala gece iki saatte bir kalk gündüz fırsat bulunca uyu bu duruma alışamadım.kendimi çok kötü hissediyorum amaçsız işe yaramaz.eşim bana pek destek olmuyor.acaba çok şey mi bekliyorum ondan.bu geçici bir durummu(( yinede Rabbim oğluşumu korusunda ben dayancam bi şekilde.
kızlar bir haftadır eşime acayip uyuz oluyorum bu lohusalıkatnmı oluyo anlamadım ama adam napsa batıyo.bebişimiz 16 günlük oldu ben hala gece iki saatte bir kalk gündüz fırsat bulunca uyu bu duruma alışamadım.kendimi çok kötü hissediyorum amaçsız işe yaramaz.eşim bana pek destek olmuyor.acaba çok şey mi bekliyorum ondan.bu geçici bir durummu(( yinede Rabbim oğluşumu korusunda ben dayancam bi şekilde.
arkadaşlar bebeğinizin cildinde ilk zamanlar soyulma oldu mu ?
Merhaba canim bende 2o12 ekim annesiyim
Benim oglumda cok uykucu bir bebekti dr a sordigumda 3 saati gecirme demisti o duzene alisir ve buyume gelismesini etkiler demisti
Ben saat kuruyor emzirme mucadelesi veriyordum ayak altina parmagimla tikliyor hic uyanmazsa altini aciyordum
Ayyy ben de bu lohusalik durumundan cikmak istiyorum,ben de esimle limoniyim,moralim coook bozuk,gece uykum yok,gunduz esim iste evde bebekle tekim,yanimda annem olsun coook isterdim...seni cok iyi anliyorum...bakimsizlastim,boyle garipten bisey oldum...tam anne gibi hissedemiyorum,acaba bizim haricimizde var mi boyle hisseden ;(
Herkeste var sanırım bu durum. Bende dokunsalar ağlayacak moddayim. Eşime kizacak yer ariyorum çok zaman. Ama sağolsun kocam cok ilgili. Odada yalnız kalmama bile izin vermiyor. Annemde y animda. Yinede bazen cok bunaliyorum. Icim sıkılıyor
Kızlar bebeğimin burnu tıkandı. Emerler zor nefes alıyor. Ne yapsam. Kurumuş galiba birde.
2o12 ekim.annesi olarak akliniza takilan birsey olursa yardimci olmak.isterim.arkadaslar bilgilerim.taze
Kuzucuguk.yarin bir yasinda.oluyor gunler ole hizli geciyorki inanin bir yip.nasil gecti anlamadim
Evet canım soyuluyordu. Hala da soyuluyor. Dun göbeği düştü bugun yıkadık, kremledik. Gun asiri yıkayacağız artık. Belki bundan sonra daha az soyulur. Büyüdüğü icin soyuluyor dedi annem.arkadaşlar bebeğinizin cildinde ilk zamanlar soyulma oldu mu ?
Bizde burun pompasıyla denedik canım ama kuruyor. Bir ara sut sağdım yumuşadi ama yine tam çıkmadı. Dayısı biraz kulak cubuguyla çıkarmaya çalıştı görünen kısmı.Benımkıde tıkalı canım ya burun pompasıyle dün eşim temizlemeye çalıştı ama yine tıs tıs ötüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?