2013 ekim bebekleri büyürken:)

Yani 3-4saat uyumasi nornalmi.diyorlar ya 2saati gecmesin emzirin. Ama uyurken dış dünya ile irtibatı kesiyor. Be yapsam ağzını açmıyor

bana gündüz 2 saati gece 3 saati geçmeyin demişti hemşire..ama sarılık var diye de öyle demiş olabilir..

ben de gece 3 saate kuruyodum uyanmamışsa altını deiştirince uyanıyordu emziriyordum..

hala aynı ama artık kendi kalkıyo 2 bucuk saatte..

kızlar bir haftadır eşime acayip uyuz oluyorum bu lohusalıkatnmı oluyo anlamadım ama adam napsa batıyo.bebişimiz 16 günlük oldu ben hala gece iki saatte bir kalk gündüz fırsat bulunca uyu bu duruma alışamadım.kendimi çok kötü hissediyorum amaçsız işe yaramaz.eşim bana pek destek olmuyor.acaba çok şey mi bekliyorum ondan.bu geçici bir durummu(( yinede Rabbim oğluşumu korusunda ben dayancam bi şekilde.

Merhaba kızlar bizim de bugun tam 1 haftamız doldu. Hersey iyi gidiyor cok sukur.
Sadece normal dogum dikişlerim cok ağrıyor. Hala oturamiyorum.
Normal dogum yapanlar sizlerin durumu nasıl?
Bu arada benim kesiği yana dogru atmışlar. Sag kalçama dogru. Yan kesiğin iyileşmesi daha uzun sürüyormuş. Dolayısıyla sag bacağıma yük binsin yada yag butuma yükleneyim fena acıyor. Gecen gun dikişlerim kanamıştı, hatta hafif açık gibiydi aynayla baktım. Batikon tuvalette uyguluyordum. En sonunda esim dedi ver ben sana pansuman yapayım yaranın icine girmiyordur belki batikon diye. Yaranın direk icine sürüyor simdi esim. Birde voltaren fitil verdi. 2 paket bitirdim. Kullanmayınca gercekten cok ağrıyor. Pazartesi muayeneye çağırdı Dr bakalım ne diyecek.

Aman canim.duyduklarin gercek benim.oglum.hep sag tarafa dogru yatip.uyumak usterdi uzun ve huzurlu uyurdu ben sol tarafa cevirince huzursuz.olurdu bende rahat uyuyor diye ellememeye basladim
Sonu ne mi oldu yamuk.bir kafa bir gun bir baktim simetrisini kaybetmis
Coxuk dr u beyin cerraha yonlendirmi 2 aylikbebegime mr cekildi sukur temiz cikti
Kafasi ancak duzeldi cocugun
Sagli.sollu yatir cnm.mutlaka

Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.

Merhaba canim bende 2o12 ekim annesiyim
Benim oglumda cok uykucu bir bebekti dr a sordigumda 3 saati gecirme demisti o duzene alisir ve buyume gelismesini etkiler demisti
Ben saat kuruyor emzirme mucadelesi veriyordum ayak altina parmagimla tikliyor hic uyanmazsa altini aciyordum

Ayyy ben de bu lohusalik durumundan cikmak istiyorum,ben de esimle limoniyim,moralim coook bozuk,gece uykum yok,gunduz esim iste evde bebekle tekim,yanimda annem olsun coook isterdim...seni cok iyi anliyorum...bakimsizlastim,boyle garipten bisey oldum...tam anne gibi hissedemiyorum,acaba bizim haricimizde var mi boyle hisseden ;(

Herkeste var sanırım bu durum. Bende dokunsalar ağlayacak moddayim. Eşime kizacak yer ariyorum çok zaman. Ama sağolsun kocam cok ilgili. Odada yalnız kalmama bile izin vermiyor. Annemde y animda. Yinede bazen cok bunaliyorum. Icim sıkılıyor

Bende o yöntemi kullanıyorum artik. Çünkü ayak gidiklama cene gidiklama pek etkili olmadi

vardır belkide başkalarıda ama insan sadece kendi başına geldiğini düşünüyor sanırım.bende çok bakımsızlaştım evde çok salaş dolaşıyorum.çalışan biriyim işe giderken çok bakımlı giderdim.evdede bakımlıydım.ama şimdi saldım:)) Rabbime dua ediyorum bu durum uzun sürmesin.eskisi gibi neşeli olmak istiyorum.offf Allahım offf kadın olmak ne kadar zormuşşşşş

hepimiz aynı durumdayız galiba ben eşimi çok sevmeme rağmen ona bunu söylemek bile istemiyorum.sanki eşim çok bencilmiş gibi geliyor.ben evde yalnızım eşim çalışıyo.zaman çok çabuk geçsin yaaaaa(

2o12 ekim.annesi olarak akliniza takilan birsey olursa yardimci olmak.isterim.arkadaslar bilgilerim.taze
Kuzucuguk.yarin bir yasinda.oluyor gunler ole hizli geciyorki inanin bir yip.nasil gecti anlamadim

2o12 ekim.annesi olarak akliniza takilan birsey olursa yardimci olmak.isterim.arkadaslar bilgilerim.taze
Kuzucuguk.yarin bir yasinda.oluyor gunler ole hizli geciyorki inanin bir yip.nasil gecti anlamadim

Înş. Bızde o güneleri görürüz mutlu yaşlar size bıtanecıgınızle

Bizim bebiş bugun cok huysuz. Hic uyumuyor. Gözler fal tası gibi açık. Uyutmaya çalışıyoruz ama yok. Uyumadıkca emmek istiyor. Emdikce gazı oluşuyor. Cok zorluyor bizi bu gece.
arkadaşlar bebeğinizin cildinde ilk zamanlar soyulma oldu mu ?
Evet canım soyuluyordu. Hala da soyuluyor. Dun göbeği düştü bugun yıkadık, kremledik. Gun asiri yıkayacağız artık. Belki bundan sonra daha az soyulur. Büyüdüğü icin soyuluyor dedi annem.
Benımkıde tıkalı canım ya burun pompasıyle dün eşim temizlemeye çalıştı ama yine tıs tıs ötüyor
Bizde burun pompasıyla denedik canım ama kuruyor. Bir ara sut sağdım yumuşadi ama yine tam çıkmadı. Dayısı biraz kulak cubuguyla çıkarmaya çalıştı görünen kısmı.

cevaplarınız için çok sağolun evet normalmiş uzun süre sıvı içinde kaldıktan sonra doğumla beraber kuruma oluyomuş ve soyuluyomuş ama uzun sürerse dr gitmek lazımmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…