o mercımek kadar beze bendede cıktı ılk farkettıgımde moralım cok bozuldu dıger arkadasın dedıgı gıbı benımde annem beze oldugunu soyledı 3-4 ıcınde kayboldu bebek emdıkce hıc panık yapma bak baska arkadasta aynı seyı yazmıs ben hatta konu bıle actım :) korktumda..gogus ucu yaralarına kapaderm kullanıyorum ve emzırmeden once hangı memeyı emzıreceksem mutlaka gogus ucunu ılık su ıle cesmede yıkıyorum tavsıye ederım...
Kizlar bebegin gazi icin kinyon oneriliyor ama ben yurtdisindayim,tane kimyon bulamadim,toz aldik,bunu demlik cay posetine koyup demlesem olur mu,bi arkadas toz olmaz falan demisti,posetle yapsam,bi de tam olcusunu hep farkli diyorlar,sizin bilginiz var mi
Mrb anneler..benim oğlum iki gündür çok kusuyor.dün 5 kez falan kustu.tabii sürekli emiyo da.bir de ıkınıyor kıp kırmızı oluyo.galiba kaka yapmakta zorlanıyo.en son gece yaptı.ya da gazı var.sizde varmı böyle durumlar
Kızlar bızımde dünden beri yüzünde kızımın kırmızı kırmızı bişeyler çıktı galıba odayı çok sıcak tutuyoruz işçilik oldu odanın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz sızler kalorıfer ysnmadıgı için UFO yakıyoruz sanırım fszla yakıyoruz
Kızlar bızımde dünden beri yüzünde kızımın kırmızı kırmızı bişeyler çıktı galıba odayı çok sıcak tutuyoruz işçilik oldu odanın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz sızler kalorıfer ysnmadıgı için UFO yakıyoruz sanırım fszla yakıyoruz
Kizlar bebegin gazi icin kinyon oneriliyor ama ben yurtdisindayim,tane kimyon bulamadim,toz aldik,bunu demlik cay posetine koyup demlesem olur mu,bi arkadas toz olmaz falan demisti,posetle yapsam,bi de tam olcusunu hep farkli diyorlar,sizin bilginiz var mi
Cnm bnm oglumda kaka yaparken cok zorlaniyo en son sabah yapmisti hala yapamadi ikiniyo kizariyo uff ilk oglimda hic yasamamistim böyle insallah rahatlarlar kusma olayi her emmeden sonra oluyo bizde agzinda biriktiriyomudur nedir
vardır belkide başkalarıda ama insan sadece kendi başına geldiğini düşünüyor sanırım.bende çok bakımsızlaştım evde çok salaş dolaşıyorum.çalışan biriyim işe giderken çok bakımlı giderdim.evdede bakımlıydım.ama şimdi saldım:)) Rabbime dua ediyorum bu durum uzun sürmesin.eskisi gibi neşeli olmak istiyorum.offf Allahım offf kadın olmak ne kadar zormuşşşşş
Ayyy ben de bu lohusalik durumundan cikmak istiyorum,ben de esimle limoniyim,moralim coook bozuk,gece uykum yok,gunduz esim iste evde bebekle tekim,yanimda annem olsun coook isterdim...seni cok iyi anliyorum...bakimsizlastim,boyle garipten bisey oldum...tam anne gibi hissedemiyorum,acaba bizim haricimizde var mi boyle hisseden ;(
Herkeste var sanırım bu durum. Bende dokunsalar ağlayacak moddayim. Eşime kizacak yer ariyorum çok zaman. Ama sağolsun kocam cok ilgili. Odada yalnız kalmama bile izin vermiyor. Annemde y animda. Yinede bazen cok bunaliyorum. Icim sıkılıyor
Biz hastaneden eve gelince gizinde öyle oldu canım isilik. Dr'a gittik pazartesi doğumdan sonra cok sıcaktan oluyor dedi. Simdi oda sıcaklığımız 25 derece hep ölçüyorum. Arada cami hafif aralıyoruz temiz hava gelsin diye. Ve bebegi on kat sarmıyoruz. Ilk günler üşüyor diye cok sariyorduk.Kızlar bızımde dünden beri yüzünde kızımın kırmızı kırmızı bişeyler çıktı galıba odayı çok sıcak tutuyoruz işçilik oldu odanın sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz sızler kalorıfer ysnmadıgı için UFO yakıyoruz sanırım fszla yakıyoruz
Benimki de din cok kustu. Peynir gibi çıkardı. Çünkü cok sık emzirmistim. Bugun saatle veriyorum daha iyi. Bizimki de kaka yaparken kirmizi oluyor cok da pirtliyor. Ama kakasini yapıyor normal.Mrb anneler..benim oğlum iki gündür çok kusuyor.dün 5 kez falan kustu.tabii sürekli emiyo da.bir de ıkınıyor kıp kırmızı oluyo.galiba kaka yapmakta zorlanıyo.en son gece yaptı.ya da gazı var.sizde varmı böyle durumlar
Nefesle çekilen aspirstor daha iyi sanırım. Biz normalinden aldık tam beceremiyorum.kızlar ben oğluşumun burnunu otribebe nazal aspiratörle temizliyorum çok ta memnunum.internetten hepsiburada.com dan almıştım.serum fizyolojikle burnu ıslatıp bebişi hafif dik tutup çekiyosunuz.kendi nefesinizle hafif hafif çektiğiniz için canı pek yanmıyor.
Evet kizlar yazdiklarinizi okuyunca normal olduguma karar verdim demekki lohusalik sendromu.Herkes bana muhtesem davrandigi halde gicik oluyom hepsine ,anneme kardesime kaynanama eşime...Evden kaçıp gidesim geldi cogu kez .Sinirlenince oglusuma bile bagırıyorum.Hayatimiz degisti sonucta evet biz istedik o bize Allah tan hediye velinimet ama sonucta bi uyum sureci var biz de bu surecteyiz.Bebislerimiz cok guzel onlari öpüp koklayip unutalim herseyi Allah onlari bize bagislasin
Slm anneler
kızım 3 günlük oldu
bugün sürekli uyuyor fazla
emmiyor emmesi en faxla5 dk sürüyor
hemen uyuya kalıyor acaba neden
Evet kizlar yazdiklarinizi okuyunca normal olduguma karar verdim demekki lohusalik sendromu.Herkes bana muhtesem davrandigi halde gicik oluyom hepsine ,anneme kardesime kaynanama eşime...Evden kaçıp gidesim geldi cogu kez .Sinirlenince oglusuma bile bagırıyorum.Hayatimiz degisti sonucta evet biz istedik o bize Allah tan hediye velinimet ama sonucta bi uyum sureci var biz de bu surecteyiz.Bebislerimiz cok guzel onlari öpüp koklayip unutalim herseyi Allah onlari bize bagislasin
Slm anneler
kızım 3 günlük oldu
bugün sürekli uyuyor fazla
emmiyor emmesi en faxla5 dk sürüyor
hemen uyuya kalıyor acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?