2013 ekim bebekleri büyürken:)

Evet canım sprey değilim î biz de hastaneden çıktık onla yaptık bakımını ama göbek düşünce onu kullanmayı bıraktık bız devam mı edıcektık acaba

Benı takıp ettım mı bılmıyorum canım ama bızımde boyun alın azda yanaklarda kırmızılıları var sıcaktan dıye düşünmüştüm bugun dr egzamama dedı

Evet canım sprey değilim î biz de hastaneden çıktık onla yaptık bakımını ama göbek düşünce onu kullanmayı bıraktık bız devam mı edıcektık acaba

biz kanayana kadar hiç bakım yapmadık.yani doktorumuz bi şey söylemedi bize.kanayıncada içi tam iyileşmemiş dedi.göbek düşmeden önce kurumayı hızlandırmak için öneriyolar genellikle.doktoruna sor istersen ama ben o spreyden çok memnun kaldım.

Ilk 10 gun hiç kusma olmadı ama 1 haftadır kusan bır bebek oldu canım dedıgın gıbı burnundan bıle gelıyo midedısını usutmuş olsbılır demiştım ishaldı çünkü ben ıshaldım ama tahlıllerımız ıyı çıkmıştı hala küsüyor mesela o burnundan gelmesı çok kusması 3 kere falan olduysa şimdı her emmeden sonra gaz çıkarırken ağzından gelıyo sureklı önünde ağız mendılı agzından akıyo

Canım evde var o sprey ve gaxlı bezden yarın esas Dr gıdıcem bugun ondan randevu alamadık bugünkü Dr bı krem söyledı gobegı için almıcaz hemen yarınkı Dr ne dicek bakalım düz göbek düşmeden banyo yaptırdınız mı

Cnm bnm oglustada var ya kaslarinin arasinda keltos kafasinda var yanaklarindaki bi geciyo bi tekrarliyo
Bide kafasinda soyulmalar oluyomu sizdekaslarinin ortasindada o pitirciklar soyuluyo pul pul

o pul pul dökülme dediklerin başka bişe konak diyorlar. biz olmasın diye banyodan 1 saat öncesinde saf zeytin yağ ile saç diplerini yağlıyoruz. kepek gibi bişe.. ama dikkat et çoğaldıkça çok kötü olur dediler bana.. görüntü açısından.

bir arkadaşın oğlunda da uyanır uyanmaz ağlamalar vardı. doktor makatı biraz küçük kakasını o yüzden rahat yapamıyor demiş bu da canını açıtıyor tabi çocuğun. elle masaj falan verdi. doktora gittiğinde bir sor derim.

emzirmekten göğüsleri yara olanlar ne çare buldunuz krem hariç

Canım 4 tane ayva cekırdegını bır fincana koy ılık su fıncanın yarısına kadar 1saat bekledın jel gıbı olucak onu sür ben surdum bana dıyenın anında geçtı yarası bana ıse krem etkılı oldu dene bakalım sende ne olacak

Ben guya basladim cnm ama tutturamiyorum cok kisa aliyo oda zorla azcik alissin istiyorim yoksa beni emzik gibi kullanicak umarim basarabilirim baska bi emzik denicem olmadi sen basladinmi cnm ne veriuosun silikonmu yuvarlakmi damaklimi
Ben daha baslamadim canim. Ama dun gece artık cok yoruldum. Bırakmak bilmiyor memeyi. Eşimle konuştuk acaba ne yapsak diye. Evde bir meme var hediye gelmişti. Kaucuk. Ama damakli mı değilim bilmiyorum canım.
Canım ben milupanin still tee'sini iciyorum emziren anneler icin. Hem sutu çoğaltıyor, hem gaza da faydalı.
Biz bakalım artık verelim diye düşünüyoruz bu gidişle.
Oh sizinki iyi maasallah. Bizimki banyoyu sevdi Allah'tan :) ama dun gece mahvetti beni. Hep aranıyor. Bizde eşimle verelim diye konuştuk. Yordu çünkü beni.
Canım biz göbeği düştükten sinra da bir kac defa yaptık. Simdi yapmıyoruz.

emzirmekten göğüsleri yara olanlar ne çare buldunuz krem hariç

Ayni seyi ben soracaktim,lansinoh kullaniyorum gayet faydali ama iyilesiyor yeniden yara oluyor,ilk agzina aldiginda cok canim yaniyor sonra emerken geciyor ama birakinca yine sizisini hissediyorum tum gogsumde,acaba bu normal mi,22 gunluk olduk ne zaman duzelecek bu durum,boyle yasayan var mi

canım bizim doktorumuz göbek düşmeden banyo yaptırmayın dedi.göbek düşüncede annem iki gün daha bekleyelim dedi yani bebişim 8 günlükken yıkadık biz.

Evet canım sarı.bugun Dr a gittik normal dedi.kilo alımı iyi fazlasını kusuyor dedi.bizim evde çok sıcak ve ben yine de battaniye örtüyorum.ama takip edeyim kakasını

Bugüne kadar ıyıdım belkide birikim bılmıyorum küçük çaplı bır kriz geçirdim ve kendımı kaybettım ne hareketi yaptıysam suan karnımın içi acıyo dıkişlerım ne alemde bılmıyorum iç dıkişler nasıl kontrol edılır bilir misiniz kızlar patlar mı ben hiç yatmadım hemen ayaklandım annem yanımda olmasına rağmen bebek bakımında bana pek yardımı olmadı gecede yalnız ben bakıyorum evde herkes uyuyor bugun patladım işte ama karnım acıyo

Cnm benim ilk bebegimde cok fena olmustu sezeryan sgridi bile hicti yaninda brnde netten bakmistim şu yuxde yuz dogal gül suyu varya rosens in onla ayva cekirdegini karistiriyosun 5 6 syva crkirdehine biraz kat gulsuyunu sonra o jel haline geliyo koyu oluyo onu sur hem emzirmeden once silmenede gerrk kalmiyo tamamen bitkisel ins ii gelir cnm o aciyi cok ii bilirim

Saol cnm humsna iciyorim bende arada simdide rezene basladim

Jasmincim emzik mutlaka ver tutuyosa eger yoksa seni cok guzel kullanir emzik niyetine en azindan uykuya dalmasi icin ve kisa sure oyalanmasi icin ben o sekilde veriyorim sürekli agxinda değil cok kisa sure

ah canım ya dikkat et kendine iç dikişler patladımı iyileşmesi uzun sürüyomuş bayağı.ama patlasaydı sanırım çok ağrın olurdu.bende dün gece aynı şeyi yaşadım yapmayalım bunu kendimize olan bize oluyo.

Benı takıp ettım mı bılmıyorum canım ama bızımde boyun alın azda yanaklarda kırmızılıları var sıcaktan dıye düşünmüştüm bugun dr egzamama dedı

Canim bugun götürdük doktora bunlar onemli degil bir ay icinde kendiliğinden gecer dedi herhangi birsey vermedi.cok gazımız oluyor gece sabahliyoruz( sab simplex diye bı gaz damlası verdi insallah iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…