Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ;( dogumdan bu yana yalnizim,bebegime tek basima bakiyorum,esim aksam saat ona kadar calisiyor,hic bir yakinim yok burda,bazen bakamiyor muyim acaba bebegime diyorum,yorgunluktan uykusuzluktan bebegime sefkat gosteremiyorum,anne gibi hissedemiyorum,bakimsizlastim iyice,ev deseniz her yer daginik yetisemiyorum,esim gece bebek icin yardimci olsa da uykusuzluk yorgunluk gecmiyor...ben mi basaramiyorum acaba bu annelik isini ;(( neden icimde biseyler eksik gibi hissediyorum,normal mi bu yasadiklarim ;(
aynı yerlerde bizimde.. saç diplerindeki ve boynundakiler kayboldu çok az yanaklarında kaldı.. bazı doktorlar kortizollü krem veriyormuş.. bence gerek yok bizimkiler geçiyor işte...
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ;( dogumdan bu yana yalnizim,bebegime tek basima bakiyorum,esim aksam saat ona kadar calisiyor,hic bir yakinim yok burda,bazen bakamiyor muyim acaba bebegime diyorum,yorgunluktan uykusuzluktan bebegime sefkat gosteremiyorum,anne gibi hissedemiyorum,bakimsizlastim iyice,ev deseniz her yer daginik yetisemiyorum,esim gece bebek icin yardimci olsa da uykusuzluk yorgunluk gecmiyor...ben mi basaramiyorum acaba bu annelik isini ;(( neden icimde biseyler eksik gibi hissediyorum,normal mi bu yasadiklarim ;(
Kizlar ya dunden beri oglusin gaz problemi artti napicam bilmiyorum kimyon denedim ama olmadi sanirim bi basliyo aglamaya oxellikle aksam dun tum gun belki 2 saat snca uyudu hep sanciliydi bide kakasini ancak ben mudehale edersem yapabiliyo ondan sanirim bu sancilari bi fikir vern bykadar gazli olanlar varmi neler yapiyosunuz bu gun esime anason aldiricam rexenede her gun duzenli icicem artik onu oyle kivranirken goruyorum ya icim gidiyo
Kızlar yalancı memeye başlayanınız var mı?
Kizlar ya dunden beri oglusin gaz problemi artti napicam bilmiyorum kimyon denedim ama olmadi sanirim bi basliyo aglamaya oxellikle aksam dun tum gun belki 2 saat snca uyudu hep sanciliydi bide kakasini ancak ben mudehale edersem yapabiliyo ondan sanirim bu sancilari bi fikir vern bykadar gazli olanlar varmi neler yapiyosunuz bu gun esime anason aldiricam rexenede her gun duzenli icicem artik onu oyle kivranirken goruyorum ya icim gidiyo
aynı yerlerde bizimde.. saç diplerindeki ve boynundakiler kayboldu çok az yanaklarında kaldı.. bazı doktorlar kortizollü krem veriyormuş.. bence gerek yok bizimkiler geçiyor işte...
Kızlar yalancı memeye başlayanınız var mı?
Evet canım oda derecesı sart medıkalde satılıyormuş galıbasezıncım,dr a sorduk bız oda sıcaklıgı 23 u gecmesın dedı odaya derece koy hergun bakıyorum dereceye gun ıcınde bır battanıyeye sarıyoz sabahları ınce ıkı battanıye sarıyorum ben derece koyarsan sık sık bakar ona göre yakarsın canım ufoyu
Zulüm nasıl gıdıyo annelık canım Elif Zeyno nasılSağolun kızlar tavsiyeleriniz denedim kızım
daha çok emiyor inşallah bir sorun çıkmaz bol
bol emzirmeye çalışıyorum
Kızlar göbegımız düşeli 8 gun oldu ama dün kanamış badisinde nokta kadar kahverengı leke kan lekesı bize onun içinde krem verdı Dr sızın göbekler nasıl burnu da tıkalı okyanus suyu almıcaz 18 günlük minik kızım çok üzülüyorum bir sürü sey
canım bende kimyon kullanıyorum ama kimyonu emzirmeden önce veriyorum .sabah ve akşam birer çay kaşığı oğluşumda işe yaradı sanki.
Benim bebegimin de gazi cok fazla,karnina dokununca baloncuklar patliyor sanki,ikina ikina bi hal oldu,uyuyamiyor,o uykusuzluga ben dayanamiyorum o kucuk beden ne yapsin,benim de icim gidiyor,sicak tutuyorum,gaz yapacak hic bisey yeniyorum,yine de gaz oluyor,bebegimin yapisindan kaynakli galiba...tek buldugum cozum o da her zamsn ise yaramasa da,karninin ustune yatirip sirtina massj yapmak,o zaman biraz rahatliyor ;(( kimyonu deniyorum iki gundur bakalim etkili olacak mi,kakasini gunde bir kez yapiyor,ben de senin gibi mudahele edince yapiyor ;(
Kizlar benim minik oğlum cok nadir kusuyor kusarken de burnundan da sut geliyor normal mı bu durum tedirgin oldum( bir de oğlumun yüzünde hep kırmızı minik sivilceler oldu boynunda da var bugun doktira götürcez bakalım ne diyecek )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?