2013 ekim bebekleri büyürken:)

canım hepimiz aynı durumdayız sakın bırakma kendini.bende yalnızım bebeğim 18 günlük oldu.bazen çok bunalıyorum.benim ailem ve eşimin ailesi benimle aynı şehirde ama sadece ilk hafta destek olabildiler.üstelik daha 4 gün olmuştuki doğum yapalı k.validem beni çok üzdü.hala unutamadım onun o tavrını.yani bazen yalnız olmak inanki daha iyi.keşke bende çok uzak bir yerlere gidebilsem.biliyorum deli diyeceksin bana ama inanki zor olsada aile huzuru açısından uzaklık daha iyi.hiç üzme kendini sen eminim çok iyi bir annesindir.lohusalık tıpkı hamileliğin ilk üç ayına benziyo stres açısından.o üç ay geçti şimdi bu sayılı günlermi geçmicek.ben senin gurbette yalnız olduğunu öğrendiğimden beri her aklıma geldiğinde sana dua ediyorum.elden başka ne gelirki...

aynı yerlerde bizimde.. saç diplerindeki ve boynundakiler kayboldu çok az yanaklarında kaldı.. bazı doktorlar kortizollü krem veriyormuş.. bence gerek yok bizimkiler geçiyor işte...

Cnm bnm oglustada var ya kaslarinin arasinda keltos kafasinda var yanaklarindaki bi geciyo bi tekrarliyo
Bide kafasinda soyulmalar oluyomu sizdekaslarinin ortasindada o pitirciklar soyuluyo pul pul

Ben guya basladim cnm ama tutturamiyorum cok kisa aliyo oda zorla azcik alissin istiyorim yoksa beni emzik gibi kullanicak umarim basarabilirim baska bi emzik denicem olmadi sen basladinmi cnm ne veriuosun silikonmu yuvarlakmi damaklimi

Kizlar ya dunden beri oglusin gaz problemi artti napicam bilmiyorum kimyon denedim ama olmadi sanirim bi basliyo aglamaya oxellikle aksam dun tum gun belki 2 saat snca uyudu hep sanciliydi bide kakasini ancak ben mudehale edersem yapabiliyo ondan sanirim bu sancilari bi fikir vern bykadar gazli olanlar varmi neler yapiyosunuz bu gun esime anason aldiricam rexenede her gun duzenli icicem artik onu oyle kivranirken goruyorum ya icim gidiyo

Cnm tabiki ii bi annesin sen bunu dusunebildigine gore hic enfise etme bebegine gayet ii yetiyosunda, evi bosver cn bebek buyutuyoruz biz evimin duzenine bakicak olan hic gelmesin zaten bana emin ol hepsi yoluna giricek biraz daha zamn gecince cogumuz gurbetteyiz yanliz buyutuyoruz ama rabbim guc vericek kolaylik vericrk ins sen sıkma canını

canım bende kimyon kullanıyorum ama kimyonu emzirmeden önce veriyorum .sabah ve akşam birer çay kaşığı oğluşumda işe yaradı sanki.

Kızlar yalancı memeye başlayanınız var mı?

benimki emiyo ben emzirdikten hemen sonra veriyodum ilk zamanlar alışsın diye alıyodu bir de bebiş tam doymadan vermek gerekiyo sanırım.şimdide misafir gelince eğer uyanıksa veriyorum sadece bir süre oyalanıyo onunla.çok ta bağımlı olsun istemiyorum.

Benim bebegimin de gazi cok fazla,karnina dokununca baloncuklar patliyor sanki,ikina ikina bi hal oldu,uyuyamiyor,o uykusuzluga ben dayanamiyorum o kucuk beden ne yapsin,benim de icim gidiyor,sicak tutuyorum,gaz yapacak hic bisey yeniyorum,yine de gaz oluyor,bebegimin yapisindan kaynakli galiba...tek buldugum cozum o da her zamsn ise yaramasa da,karninin ustune yatirip sirtina massj yapmak,o zaman biraz rahatliyor ;(( kimyonu deniyorum iki gundur bakalim etkili olacak mi,kakasini gunde bir kez yapiyor,ben de senin gibi mudahele edince yapiyor ;(

Gaz icin bitkisel.olan zinco damla cok etkili kizlar
Iki aylik gaz kabusumuz onun sayesinde son bulmustu

aynı yerlerde bizimde.. saç diplerindeki ve boynundakiler kayboldu çok az yanaklarında kaldı.. bazı doktorlar kortizollü krem veriyormuş.. bence gerek yok bizimkiler geçiyor işte...

Bugun Dr götürdüm bebek egzaması dedı bı krem yazdı bende senden duydugum için kortuzollü mü dedım hemen evet bırazcık dedı başka bı bıtkısel krem var dedı parayla Alınıyomuş tamam dedık şampuanı değiştir dedı sebamed kullanıyordum dalını denıcez gercekten sıcakları alakası yokmuş

Kızlar göbegımız düşeli 8 gun oldu ama dün kanamış badisinde nokta kadar kahverengı leke kan lekesı bize onun içinde krem verdı Dr sızın göbekler nasıl burnu da tıkalı okyanus suyu almıcaz 18 günlük minik kızım çok üzülüyorum bir sürü sey

Kızlar yalancı memeye başlayanınız var mı?

Hastaneye gıderken almıştım yanıma almaz amaz diyodum bı aldı kız vermedı bıle onunla susuyor biliyormuşum uyurken istıyor agladıgında hemen susuyo sadece sıkıntı düşürüyor ağzından ıkıdebir kalk gerı ver ılk zamanlar nerden verdım dedım ama büyük kurtarış banyo yaparken aglıyo ama emerse bişey aglamıyo

Pek çok anneden daha fazla annesın sen canım tek başına herkes ustesınden gelemez yenı Doğan'ın sen içini ferah tut annelık iç güdüsel öğrenilen bişi değil oyuzden senden daha ıyı bakan olmamaz bebegıne ,en ıyı sen bakarsın kendını yetersız hıssetmen bende edıyorm burnu tıkalı ben mı ıyı bakamadım dıyorum ki gözümden sakınıyorum eve gelınce boşver hiç bişeye bebeğinden önemli degil

Evet canım oda derecesı sart medıkalde satılıyormuş galıba
Sağolun kızlar tavsiyeleriniz denedim kızım
daha çok emiyor inşallah bir sorun çıkmaz bol
bol emzirmeye çalışıyorum
Zulüm nasıl gıdıyo annelık canım Elif Zeyno nasıl

canım oğluşumunda düştükten bir hafta sonra kanamıştı.bizde çok korktuk doktorumuz göbek bakım seti verdi %70 lik alkol ve gazlı bezlerden oluşuyo onla bir kaç gün bakım yaptım şimdi kanamıyo çok şükür.aklına hemen kötü şeyler getirme

Kizlar benim minik oğlum cok nadir kusuyor kusarken de burnundan da sut geliyor normal mı bu durum tedirgin oldum( bir de oğlumun yüzünde hep kırmızı minik sivilceler oldu boynunda da var bugun doktira götürcez bakalım ne diyecek)

canım bende kimyon kullanıyorum ama kimyonu emzirmeden önce veriyorum .sabah ve akşam birer çay kaşığı oğluşumda işe yaradı sanki.

Tmm cnm saol cvp icin bende bugun esime tane kimyon rezene anason al dedim bakalim bugun daha iyi gibi ins rahatlar kuzucuklar

Insanin ayni seyleri yasayan birileri ile paylasim yapmasi ne guzel ya saol cnm cevabin icn ben acikcasi yediklerime cok dikkat etmedm cunku gaz yspan seyler ayni zamnda sutte arttiriyo herhalukarda gaz olcaksa oluyo ben kimyon kstiyorum yediklerime ama iste bakalim anason i gelirse yaxarim sizede

Bizimkide bazen burnundan cikariyo cnm hatta nefesi bile tikaniyodu ilk zamnlar burnudan da geldgi icin normal demisti dktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…