- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
canım
hatırladığım kadarıyla bebeğinde kabızlık demeyelim ama bikaç gün kaka yapapmama sorunu vardı.
bu sorun benim bebeğimde de başladı 2 haftadr.3,4 günde bir yapıyr kakasını.
..ama çok yoğun ve cıvık yapıyr.
sizde durumlar ne oldu. ne yaptınız?
bebeğim artık çapaktan gözlerini açamaz oldu arkadaşlar
tekrar dr a götrdm farklı bi masaj önerdi.damla ve masaj.inşallah geçer geçmezse de ameliyat dedi.
hala aynı canım ama 3-4 günde bir kendiliğinden yapıyorsa normal anne sütü alıyorsa tabi doktor öyle dedi ama benim beiş kendiliğinden yapmıyordu hep ben yaptırıyordum haftada bir, doktorumuz 3-4 günde bir fitil ver o alışır yapmaya dedi şimdi öyle yapıyorumbirz alıştı sanki dün fitil verdim bugün de kendiliğinden yaptı
ben de sana bir çay demiştin onu sormak için girdim sen de bana yazmışsın senin süt artırmak için yazdığın bir çay vardı ısırgan,rezene ve kimyondan oluşan burda okuyunca ben de aldım birkaç gündür yapıyorum ama nasıl uygulanıyor kaç gün içmeli ve günde ne kadar içilmeli[/QU
bitki çayı için içi süzgeçli demlikler daha iyi olur canım
önce soğuk suyu kaynat kaynayınca yarım yemek kaşığı ısırgan yarım yemek kaşığı rezene ve 1 çay kaşığı kimyonu koy demle çay demler gibi ve günde en az 3,4 kez iç.çok faydası var..
bir de diyor ki maranki doğal beslenin organik şeyler yiyin aksi takdirde süt zehirleniyrmuş..
hala aynı canım ama 3-4 günde bir kendiliğinden yapıyorsa normal anne sütü alıyorsa tabi doktor öyle dedi ama benim beiş kendiliğinden yapmıyordu hep ben yaptırıyordum haftada bir, doktorumuz 3-4 günde bir fitil ver o alışır yapmaya dedi şimdi öyle yapıyorumbirz alıştı sanki dün fitil verdim bugün de kendiliğinden yaptı
ben de sana bir çay demiştin onu sormak için girdim sen de bana yazmışsın senin süt artırmak için yazdığın bir çay vardı ısırgan,rezene ve kimyondan oluşan burda okuyunca ben de aldım birkaç gündür yapıyorum ama nasıl uygulanıyor kaç gün içmeli ve günde ne kadar içilmeli[/QU
bitki çayı için içi süzgeçli demlikler daha iyi olur canım
önce soğuk suyu kaynat kaynayınca yarım yemek kaşığı ısırgan yarım yemek kaşığı rezene ve 1 çay kaşığı kimyonu koy demle çay demler gibi ve günde en az 3,4 kez iç.çok faydası var..
bir de diyor ki maranki doğal beslenin organik şeyler yiyin aksi takdirde süt zehirleniyrmuş..
sağol canımben de çay demler gibi yapıyodir kere içiyordum ama günde bir kere içiyordum sayıyı arttırayım bari hem bakarsın zayıflatır da
sağol canımben de çay demler gibi yapıyodir kere içiyordum ama günde bir kere içiyordum sayıyı arttırayım bari hem bakarsın zayıflatır da
tabii öğün aralarında şekersiz balsız içersin
maşallah uzun kızım böyle devam ederse uzun boylu olur:)
ama seninki de kısa değil normal boyda şu an ben internette okumuştum bir makalede öyle yazıyorobeziteye karşı koruyucuymuş hem benim ablamın kızı da bizimkilerin ayındyken 6.5 kiloymuş boyu da uzun değil normal yani şu an 2 yaşında kilolu değil hatta zayıf:)
benimki de aynı eller ağızda bir de şimdi oturmak istiyor yatmayı sevmiyor napıcamı şaşırdım
Geçmiş olsun arkadaşım aynı sorun bizde de var sakın ameliyat falan ettirme bizim kızın sol gözü çok kötü olmuştu iki ayrı doktora götürdüm olmadı eli hep gözündeydi kıpkırmızı oldu şişti içim gidiyodu bol bol masaj yaptık en son göz doktoruna götürdüm bırak bu damlaları dedi önemsemedi bile sezeryan bebeklerinde çok olur bu dedi netira diye bişey verdi iki gün de onu kullandık daha berbat oldu göz çukuruna bastırınca çapak doluyodu gözü düşün.Napacağımızı şaşırdık çay koydum olmadı süt sağdım bi de tobrased damla kullanmaya tekrar başladım bol masaj yapmaya devam derken bigün hiçbişeyi kalmadı ben de nasıl olduğunu anlamadım. Şimdi öbür gözündede var diğeri gibi çok fazla değil ama her gün masaj yapıyorum ara ara damla da kullanıyorum. Bu iş sabır işi 1000 kere masaj yaparsın 1 tanesi açar belli olmaz inşallah çabuk düzelir.bebeğim artık çapaktan gözlerini açamaz oldu arkadaşlar
tekrar dr a götrdm farklı bi masaj önerdi.damla ve masaj.inşallah geçer geçmezse de ameliyat dedi.
Geçmiş olsun arkadaşım aynı sorun bizde de var sakın ameliyat falan ettirme bizim kızın sol gözü çok kötü olmuştu iki ayrı doktora götürdüm olmadı eli hep gözündeydi kıpkırmızı oldu şişti içim gidiyodu bol bol masaj yaptık en son göz doktoruna götürdüm bırak bu damlaları dedi önemsemedi bile sezeryan bebeklerinde çok olur bu dedi netira diye bişey verdi iki gün de onu kullandık daha berbat oldu göz çukuruna bastırınca çapak doluyodu gözü düşün.Napacağımızı şaşırdık çay koydum olmadı süt sağdım bi de tobrased damla kullanmaya tekrar başladım bol masaj yapmaya devam derken bigün hiçbişeyi kalmadı ben de nasıl olduğunu anlamadım. Şimdi öbür gözündede var diğeri gibi çok fazla değil ama her gün masaj yapıyorum ara ara damla da kullanıyorum. Bu iş sabır işi 1000 kere masaj yaparsın 1 tanesi açar belli olmaz inşallah çabuk düzelir.
çok sağolasın arkadaşım
durum kötüleşnce tekrar gittik dr a.bu seferki dr daha farklı bi masaj önerdi.kucakta yüzü dışa dönük oturtuluyrr.bacak arsından tutup emniyeti sağlanıyr..artık hangi gözde sorun vars o göz masaj yapılıyrçserçe parmakla pınara baskı yapılıyr..bu şekilde günde belki 100 tane yapyırm biraz azaldı gibi..bir de vigamox damla verdi onu da damlatyrm.önceki dr da tobrex damla vermiştim2 hafta kullndk sadece.
inşallah geçer..1 yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi dr..
şaka gibi çocuğun gözünü temizliyrm anında çapaklanyr yaa..
öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin.benım ılk oğlumdada olmuştu aynı anlattıgınız gıbı.uykudan uyanır kırpıklerı dahı görunmezdı.çayla ve sutumle sıldım damla hiç damlatmadım.en önemlısıde masaj.dedıgınız gıbı defalarca yapardım bastırmak çok önemlı kıpkırmızı olurdu burnunun cevresı ama ınandım ve çok şükürki yaşına girmeden geçti.sizin bebegınızınde gecer umudunuzu kaybetmeyın masaja devam edin.
Sdf82 canım anne sütünden damlat çapaklanmayı geçirir bizdede olmuştu bi kaç seferde geçti
Alina
Cnm sende faceye gelsene
Selam kızlar benimde oğluşum 18 Ekim doğumlu .. Acayip damakları kaşınıyor eller sürekli ağzında elleriyle oynamayı çok seviyor zaten evirip çevirip oynuyor onlarla kendince konuşuyor :) benim yaptığım hareketleri yapmaya çalışıyor sürekli kucak istiyor gezmek istiyor ..sırt üstünden yüz üstüne dönme çabası var 2 defa başardı bakalım arkası gelecek mi :)henüz oyuncak tutamıyor saniyelik normalmi acaba ? Kaka olayından bahsetmişsiniz bizimkisinde düzeni değişti 3 güne bir yapıyor artık .. Emmesi azaldı ve ısırıyor bakalım ne olacak .. Hastada olmuştuk gerçi doktor antibiyotik vermedi öksürük şurubuyla geçti gibi ama bilemiyorum aranızda antibiyotik kullanan var mı acaba sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?