Slm Cnm benim kız 16 ekim doğumlu bazı bebislerin dışıSelam kızlar benimde oğluşum 18 Ekim doğumlu .. Acayip damakları kaşınıyor eller sürekli ağzında elleriyle oynamayı çok seviyor zaten evirip çevirip oynuyor onlarla kendince konuşuyor :) benim yaptığım hareketleri yapmaya çalışıyor sürekli kucak istiyor gezmek istiyor ..sırt üstünden yüz üstüne dönme çabası var 2 defa başardı bakalım arkası gelecek mi :)henüz oyuncak tutamıyor saniyelik normalmi acaba ? Kaka olayından bahsetmişsiniz bizimkisinde düzeni değişti 3 güne bir yapıyor artık .. Emmesi azaldı ve ısırıyor bakalım ne olacak .. Hastada olmuştuk gerçi doktor antibiyotik vermedi öksürük şurubuyla geçti gibi ama bilemiyorum aranızda antibiyotik kullanan var mı acaba sevgiler
Merhaba zulluuuuuuuu'cum benim Facebook hesabim yok :) o yuzden burdan konusuyorum sizle...
Senden bi tane daha var canım :)) bende şimdi geçmişe şöyle bi baktımda.. Geçen sene bu zamanlar içimdeki minişten habersiz dolanırken, hamileliğimi öğrenmemle burayı takip etmem bir olmuştu :) bebişim geldikten sonra zaman nasıl geçip gidiyo anlamıyorum bile. Hayat yeni başlamış aslında :)facebook olunca uzun süredir kk açmıyordum özlemişimne günlerdi diyesim geldi :)) bendeki bu duygusallık hat safada
Senden bi tane daha var canım :)) bende şimdi geçmişe şöyle bi baktımda.. Geçen sene bu zamanlar içimdeki minişten habersiz dolanırken, hamileliğimi öğrenmemle burayı takip etmem bir olmuştu :) bebişim geldikten sonra zaman nasıl geçip gidiyo anlamıyorum bile. Hayat yeni başlamış aslında :)
arkadaşlar bişey soracağım adet gören varmı...ben29 ekimde doğum yaptım hala adet olamadım...
Bizde 3,5 ayligiz altı aya kadar vermeyi düşünmüyorum CnmMerhaba subat ayinin 21'inde 4.ay bitiyir 5.aya giriyoruz. Yavas yavas oglum tadina alissin diye yogurt, meyve puresi filan vermeyi dusunuyorum ona, 5.aya girdiginde. Bu arada sadece anne sutu aliyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasil?
arkadaşlar bişey soracağım adet gören varmı...ben29 ekimde doğum yaptım hala adet olamadım...
hala aynı canım ama 3-4 günde bir kendiliğinden yapıyorsa normal anne sütü alıyorsa tabi doktor öyle dedi ama benim beiş kendiliğinden yapmıyordu hep ben yaptırıyordum haftada bir, doktorumuz 3-4 günde bir fitil ver o alışır yapmaya dedi şimdi öyle yapıyorumbirz alıştı sanki dün fitil verdim bugün de kendiliğinden yaptı
ben de sana bir çay demiştin onu sormak için girdim sen de bana yazmışsın senin süt artırmak için yazdığın bir çay vardı ısırgan,rezene ve kimyondan oluşan burda okuyunca ben de aldım birkaç gündür yapıyorum ama nasıl uygulanıyor kaç gün içmeli ve günde ne kadar içilmeli
27 ekim annesiyim bebegi dis cikaran var mi? Oglum surekli elini agzina goturuyo kasiyo sanirim ve salyasi akiyo surekli.ayni durumda olan var mi cvp verirseniz sevinirim
Slm CNm galiba benim kızımda diş çıkarıyor
Eli ağzında meme istemiyor geceleri uyumuyor sürekli
Huysuz gece dişind baktım beyazlık vardı damağında
Ne zaman çıkar bilmiyorum
Aynen canim benim oglumda huysuz bu ara bende dis etine baktim beyaz sanki patlamak uzere gibi. Bir ay suruyomus patlamasi.seninki kac ekim dogumlu?
Benim bebişte 16 Ekim doğumlu CNm
Hergün böyle olursa yandım çok huysuz
Çok
Bide benimkini gorsen sasarsin telefonla bile konusmami istemiyo sessizlik istiyomus cit cikarmicaz beyefendinin rahati bozuluyo
rahatına düşkün küçük beyefendi
Yerim ben onu ...
Hemde ne duskun canim ya bide biz esimin isi nedeniyle memleket disindayiz yabanci insanlari gorunce cok agliyo acaip protesto ediyo sizdede var mi ayni durum?
[MENTION][/MENTION]
2 aylıkken vardı CNm zaten bebiş kimseyi
Görmüyor Dr kontrolü aşı yaptırmaya gidiyorum
Pek dışarı çıkamıyorum CNm bebişime yalnız
Bakıyorum sen nerede yaşıyorsun CNm ailen yakınlarında
Mı
Ben hatay liyim canim ama suan gaziantepteyiz. Komsulari gorunce biraz kalabalik olunca cildiriyo ne yapacagimi sasiriyorum ve bu durum beni uzuyo ya hep geri durursa diye korkuyorum. Sizde nasil oldu kendiliginden mi duzeldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?