2013 ekim bebekleri büyürken:)

Slm Cnm benim kız 16 ekim doğumlu bazı bebislerin dışı
3 aydada çıkabiliyor eğer huysuzlugu varsa dış çıkarıyor olabilur
benim kızda aynı babası damagina kasiban yere baktı beyazlık
vardı galiba dış çıkarıyor kuzumbebis artık sosyaklesiyor o yüzden
emmesi azalabilir tatlımbirde kaka yapması azalma olması normal
Cnm geçmiş oksun ama öksürük surubu vermwk iyi değil benim
bebis çok kötü grip oldu oksuruyordu dr öksürük surubu vermedi çünkü
bogazindaki balgami atmak için öksürük oluyor...antibiyotik kullaniyoruz çünkü
grip cigerlerine indişükür oksurugu balgami geçti..eğer bebisin burnu bogaxi
doluysada ememez fizyolejik damla diyorlar zararsız onu bebisin burnuna damlat
(eğer burnu doluysa )aspiratorle burnunu temizle çok uzun oldu umarım okurken
sikilmassin
Merhaba zulluuuuuuuu'cum benim Facebook hesabim yok :) o yuzden burdan konusuyorum sizle...

Anladım Cnm bizde buradqn konusuruz

facebook olunca uzun süredir kk açmıyordum özlemişim ne günlerdi diyesim geldi :)) bendeki bu duygusallık hat safada

facebook olunca uzun süredir kk açmıyordum özlemişim ne günlerdi diyesim geldi :)) bendeki bu duygusallık hat safada
Senden bi tane daha var canım :)) bende şimdi geçmişe şöyle bi baktımda.. Geçen sene bu zamanlar içimdeki minişten habersiz dolanırken, hamileliğimi öğrenmemle burayı takip etmem bir olmuştu :) bebişim geldikten sonra zaman nasıl geçip gidiyo anlamıyorum bile. Hayat yeni başlamış aslında :)

:))) sorma bende aynı duygularla açmıştım forumu :)) haklısın cnm hayat yeni başladı akşam olduğunu bile anlamıyorum bende çok büyük bi sorumlulukmuş büyütmek

Merhaba subat ayinin 21'inde 4.ay bitiyir 5.aya giriyoruz. Yavas yavas oglum tadina alissin diye yogurt, meyve puresi filan vermeyi dusunuyorum ona, 5.aya girdiginde. Bu arada sadece anne sutu aliyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasil?

Merhaba subat ayinin 21'inde 4.ay bitiyir 5.aya giriyoruz. Yavas yavas oglum tadina alissin diye yogurt, meyve puresi filan vermeyi dusunuyorum ona, 5.aya girdiginde. Bu arada sadece anne sutu aliyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasil?
Bizde 3,5 ayligiz altı aya kadar vermeyi düşünmüyorum Cnm
altıncı aydada sadece tadımlık vericem birde bebislerde
demir eksikliği pluyir oyuzdende kırmızı et vermeyi dusubuyorum
ama ağırlık anne sütü olucak
arkadaşlar bişey soracağım adet gören varmı...ben29 ekimde doğum yaptım hala adet olamadım...

Bende 3,5 aydır olmadım Cnm bekliyorum

merhaba..bahsetttiginiz şey kabızlık degil anne sütü içen bebeklerde normal..benım bebegimde bazen her gun bazen ıkı gunde bir yapıyor.anne sütü için bende rezene ısırgan otu tohumu anason bırçay kaşıgı atarak demledım içtim 4 bardaga kadar yolu var.bazen içine papatyada atıyorum karın agrısını gıdersın dıyee,bıde banyo suyuna papatya demlıyorum karın agrısı geçiyo bıde guzelkokuyo....işte çok zahmetli buyuyoo aman saglıklı olsun daaa...benım sütüm gayet iyi hala çayı içiyommm..

27 ekim annesiyim bebegi dis cikaran var mi? Oglum surekli elini agzina goturuyo kasiyo sanirim ve salyasi akiyo surekli.ayni durumda olan var mi cvp verirseniz sevinirim

27 ekim annesiyim bebegi dis cikaran var mi? Oglum surekli elini agzina goturuyo kasiyo sanirim ve salyasi akiyo surekli.ayni durumda olan var mi cvp verirseniz sevinirim

Slm CNm galiba benim kızımda diş çıkarıyor
Eli ağzında meme istemiyor geceleri uyumuyor sürekli
Huysuz gece dişind baktım beyazlık vardı damağında
Ne zaman çıkar bilmiyorum

Slm CNm galiba benim kızımda diş çıkarıyor
Eli ağzında meme istemiyor geceleri uyumuyor sürekli
Huysuz gece dişind baktım beyazlık vardı damağında
Ne zaman çıkar bilmiyorum

Aynen canim benim oglumda huysuz bu ara bende dis etine baktim beyaz sanki patlamak uzere gibi. Bir ay suruyomus patlamasi.seninki kac ekim dogumlu?

[MENTION][/MENTION]
Hemde ne duskun canim ya bide biz esimin isi nedeniyle memleket disindayiz yabanci insanlari gorunce cok agliyo acaip protesto ediyo sizdede var mi ayni durum?

2 aylıkken vardı CNm zaten bebiş kimseyi
Görmüyor Dr kontrolü aşı yaptırmaya gidiyorum
Pek dışarı çıkamıyorum CNm bebişime yalnız
Bakıyorum sen nerede yaşıyorsun CNm ailen yakınlarında

Ben hatay liyim canim ama suan gaziantepteyiz. Komsulari gorunce biraz kalabalik olunca cildiriyo ne yapacagimi sasiriyorum ve bu durum beni uzuyo ya hep geri durursa diye korkuyorum. Sizde nasil oldu kendiliginden mi duzeldi?

Ben hatay liyim canim ama suan gaziantepteyiz. Komsulari gorunce biraz kalabalik olunca cildiriyo ne yapacagimi sasiriyorum ve bu durum beni uzuyo ya hep geri durursa diye korkuyorum. Sizde nasil oldu kendiliginden mi duzeldi?

Gercektenmi hataylısın
Bende hataylıyımCNm
Yabancıladığı kişilere verdim
Biraz sevince alıştışimdide
Herkeze gülücük saçıyor sımarıkım
Yakında geçer CNm merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…