2013 ekim bebekleri büyürken:)

Gercektenmi hataylısın
Bende hataylıyımCNm
Yabancıladığı kişilere verdim
Biraz sevince alıştışimdide
Herkeze gülücük saçıyor sımarıkım
Yakında geçer CNm merak etme

Evet canim antakyada ailemde esimin aileside havalar soguk diye gidilmiyoda bir yere evde geciyo cogu zaman ne yapalim insAllah duzelir.sizinkine sevindim canim op yerime prensesi. Sen hatayda mi yasiyosun?

Kizlar bebegim 2 ekimde dogdu uykumuz duzeldi biraz fakat genelde gece 11:30 da yatiyor bazen 2 de uyaniyor bazen 12.:30 da emip tekrar uyoyor ama sabaha kadarayagimda duruyor belim kopuyor artik agridan.annem aksam 8 den sonra uyutma dedi gece guzel uyusun diye onuda denedim olmadi siz gece uykusundan onceki son uykusunu ne zaman yaptiriyorsunuz bi yerde bir yanlislikmi yapiyorum acaba kilosuda guzel ac degil yani

Evet canim antakyada ailemde esimin aileside havalar soguk diye gidilmiyoda bir yere evde geciyo cogu zaman ne yapalim insAllah duzelir.sizinkine sevindim canim op yerime prensesi. Sen hatayda mi yasiyosun?

Benim ailede antakyada Cnm ben istqnbuldayim
Benim bütün günüm evde geçiyor Cnm sağol
teyzesi sende yakisikliyi op yerime

Cnm benim kızım eskiden gece saat 2 ye kadqr en fazla ucvsaat
uyanık kalırdı.sonrada 2 de yatar sabah 9-11 arası kalkardi
şu an dış cyerleri kasiniyor diye gece uyumuyor.ıstersen
bebusi bir iki saat oyala sonra uyut yorulursa uzun uyur
gece gündüz uyuyan bebek huysuz olnaz gündüz uyuması
çok iyi

Benimki aksam 7 gibi uyaniyo tekrar uyumasi gece 12 yi buluyo bazen geciyo bende zorla uyutuyorum bazen uyumamak icin inat
yapiyo onun disinda gece uykusu iyi.canim bence her bebegin uykusu farkli olur seninki uykuyu sevmiyo olabilir bazi bebekler sevmezmis oyle fazla uyumayi. Ama bir gunde duzelmezki uykusu hemen annen hakli 8 den sonra uyutma biraz surer duzene girmesi alismasi lazim

Evet Cnm benimde ilk bebisaynı duyguları tadiyoruz
Cnm annelik çok güzel bir duygu

Kesinlikle oyle Allah kuzularimizin eksikligini gostermesin bize. Bosuna dgl cennet annelerin ayaklari altinda sabir ister annelik bazen beni cok yorsada kiyamiyorum kizmaya sefkatle daha cok sariyorum o anlarda

Kesinlikle oyle Allah kuzularimizin eksikligini gostermesin bize. Bosuna dgl cennet annelerin ayaklari altinda sabir ister annelik bazen beni cok yorsada kiyamiyorum kizmaya sefkatle daha cok sariyorum o anlarda

Âmin CNm.ben bazen bebişime istemeden
Kızıyorum bu lohusa pisikolojisinden hala çıkamadım
Çok üzülüyorum

Âmin CNm.ben bazen bebişime istemeden
Kızıyorum bu lohusa pisikolojisinden hala çıkamadım
Çok üzülüyorum

Ben tam kizacakken bunlar bize Allah'in emaneti oldugunu dusununce kizmak bi yana daha cok sefkat gosteresim geliyo sende oyle yap canim mutlaka ise yarayacaktir. Bende de uzun zamandir acaip duygusallik ve alinganlik var ya en ufak bi seylere aglayasim geliyo sende de var mi acaba hormonlardan midir nedir ya anlamadim?

Benim ailede antakyada Cnm ben istqnbuldayim
Benim bütün günüm evde geçiyor Cnm sağol
teyzesi sende yakisikliyi op yerime

zullu sen nerdesin kız faceye girmiyorsun bugün seni sordum orda ben de adanadaydım 16 gün orda kaldımyeni geldim nete anca giriyorm baktımki orda yosun seni sordum ama kimse bilmiyor

27 ekim annesiyim bebegi dis cikaran var mi? Oglum surekli elini agzina goturuyo kasiyo sanirim ve salyasi akiyo surekli.ayni durumda olan var mi cvp verirseniz sevinirim
canım benim kızımda 29 ekimde doğdu o da 1 aydır elii sürekli ağzına götürüyor salyası çok akıyor normal bence facede de bu durumu yazanlar vardı çünü
arkadaşlar bişey soracağım adet gören varmı...ben29 ekimde doğum yaptım hala adet olamadım...

ben de 29 ekimde sezaryen doğum yaptım doğum yaptığımdan beri üç kere adet oldum ben de çok sık adet olur oldum malesef 40 ım bittiğimda daha kanama kesilmemişti bir 10 gün kadar daha devam etti tam o bitecek gibi olurkan adet oldum 10 gün sürdü sonra 1 hafta temiz kaldım yine adet oldum o da 10 gün kadar sürdü adettim bittikten 13 gün sonra yine adet oldum o da bugün bitti bakalım diğeri ne zaman olacak ama çok oluyor benimki

Canim bende 3 Ekimde dogum yaptim, cok sukur bebegim hep uyuyordu geceleri emzirmeye mamaya zor kaldiriyordum. Son iki aydirda gunduz uykumuz pek yok aksam uzeri 4-6 arasi 45dk bir saat uyuyor en fazla. Sonra gece 9-10 gibi yiyiyor yatiyor, sabah 9-10 gibi kalkiyor 10-12 saat kesintisiz uyuyor ama ben arada kalkip uykusunda veriyorum mamasini.. Sende bir hafta 10 gun pes etmeden dene gunduzleri hc uyutma, gece uykusu duzene girince oglen uykusunada alistirirsin gun ortasi..

zullu sen nerdesin kız faceye girmiyorsun bugün seni sordum orda ben de adanadaydım 16 gün orda kaldımyeni geldim nete anca giriyorm baktımki orda yosun seni sordum ama kimse bilmiyor
Linq Cnm artık faceye girmiyorum
kapattm nasılsın Cnm bebis büyüdü mu

bende aynı duygusallik var kötü hissediyotum[/QUOTEN

Ne zaman normale doneriz acaba

Arkadaslar ben 1 ekimde dogum yaptim az once regl oldugumu farkettim zaten sabah bi mide bulantisi oglenden beri de dizlerim ve asagisi agriodu cok siddetli ama bi de derlerki dogumdan sonra regl sancilari azalirmis valla cok fena bnmkinde hic bi fark yok sanrsam bide sanirim u durumda sutum beni korumamis oluyor dimi zaten sutum de az cocugumda cok emmiyo du sasmadim hic.bu arada ben de 450 gun kanama gordum dha sonra kesildi sonra 3 gun regl oldum sonra bitti bi de smdi oldm iste :))
:37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…