Gercektenmi hataylısın
Bende hataylıyımCNm
Yabancıladığı kişilere verdim
Biraz sevince alıştışimdide
Herkeze gülücük saçıyor sımarıkım
Yakında geçer CNm merak etme
Evet canim antakyada ailemde esimin aileside havalar soguk diye gidilmiyoda bir yere evde geciyo cogu zaman ne yapalim insAllah duzelir.sizinkine sevindim canim op yerime prensesi. Sen hatayda mi yasiyosun?
Kizlar bebegim 2 ekimde dogdu uykumuz duzeldi biraz fakat genelde gece 11:30 da yatiyor bazen 2 de uyaniyor bazen 12.:30 da emip tekrar uyoyor ama sabaha kadarayagimda duruyor belim kopuyor artik agridan.annem aksam 8 den sonra uyutma dedi gece guzel uyusun diye onuda denedim olmadi siz gece uykusundan onceki son uykusunu ne zaman yaptiriyorsunuz bi yerde bir yanlislikmi yapiyorum acaba kilosuda guzel ac degil yani
Benimki aksam 7 gibi uyaniyo tekrar uyumasi gece 12 yi buluyo bazen geciyo bende zorla uyutuyorum bazen uyumamak icin inatKizlar bebegim 2 ekimde dogdu uykumuz duzeldi biraz fakat genelde gece 11:30 da yatiyor bazen 2 de uyaniyor bazen 12.:30 da emip tekrar uyoyor ama sabaha kadarayagimda duruyor belim kopuyor artik agridan.annem aksam 8 den sonra uyutma dedi gece guzel uyusun diye onuda denedim olmadi siz gece uykusundan onceki son uykusunu ne zaman yaptiriyorsunuz bi yerde bir yanlislikmi yapiyorum acaba kilosuda guzel ac degil yani
Benim ailede antakyada Cnm ben istqnbuldayim
Benim bütün günüm evde geçiyor Cnm sağol
teyzesi sende yakisikliyi op yerime
Buyuk zevkle operim canimanneligi ilk kez yasayan biri olarak ogluma resmen asigim. Senin ilk mi?
Evet Cnm benimde ilk bebisaynı duyguları tadiyoruz
Cnm annelik çok güzel bir duygu
Kesinlikle oyle Allah kuzularimizin eksikligini gostermesin bize. Bosuna dgl cennet annelerin ayaklari altinda sabir ister annelik bazen beni cok yorsada kiyamiyorum kizmaya sefkatle daha cok sariyorum o anlarda
Âmin CNm.ben bazen bebişime istemeden
Kızıyorum bu lohusa pisikolojisinden hala çıkamadım
Çok üzülüyorum
Benim ailede antakyada Cnm ben istqnbuldayim
Benim bütün günüm evde geçiyor Cnm sağol
teyzesi sende yakisikliyi op yerime
canım benim kızımda 29 ekimde doğdu o da 1 aydır elii sürekli ağzına götürüyor salyası çok akıyor normal bence facede de bu durumu yazanlar vardı çünü27 ekim annesiyim bebegi dis cikaran var mi? Oglum surekli elini agzina goturuyo kasiyo sanirim ve salyasi akiyo surekli.ayni durumda olan var mi cvp verirseniz sevinirim
arkadaşlar bişey soracağım adet gören varmı...ben29 ekimde doğum yaptım hala adet olamadım...
canım benim kızımda 29 ekimde doğdu o da 1 aydır elii sürekli ağzına götürüyor salyası çok akıyor normal bence facede de bu durumu yazanlar vardı çünü
Cvp icin sagol canim
Acaba bu parmak emmesi aliskanlik yapar mi?dikkat et diye uyardilar bende sastim ya neyden oldugunu.
Kizlar bebegim 2 ekimde dogdu uykumuz duzeldi biraz fakat genelde gece 11:30 da yatiyor bazen 2 de uyaniyor bazen 12.:30 da emip tekrar uyoyor ama sabaha kadarayagimda duruyor belim kopuyor artik agridan.annem aksam 8 den sonra uyutma dedi gece guzel uyusun diye onuda denedim olmadi siz gece uykusundan onceki son uykusunu ne zaman yaptiriyorsunuz bi yerde bir yanlislikmi yapiyorum acaba kilosuda guzel ac degil yani
Linq Cnm artık faceye girmiyorumzullu sen nerdesin kız faceye girmiyorsun bugün seni sordum orda ben de adanadaydım 16 gün orda kaldımyeni geldim nete anca giriyorm baktımki orda yosun seni sordum ama kimse bilmiyor
canım benim kızımda 29 ekimde doğdu o da 1 aydır elii sürekli ağzına götürüyor salyası çok akıyor normal bence facede de bu durumu yazanlar vardı çünü
Cvp icin sagol canim
Acaba bu parmak emmesi aliskanlik yapar mi?dikkat et diye uyardilar bende sastim ya neyden oldugunu.
bende aynı duygusallik var kötü hissediyotumBen tam kizacakken bunlar bize Allah'in emaneti oldugunu dusununce kizmak bi yana daha cok sefkat gosteresim geliyo sende oyle yap canim mutlaka ise yarayacaktir. Bende de uzun zamandir acaip duygusallik ve alinganlik var ya en ufak bi seylere aglayasim geliyo sende de var mi acaba hormonlardan midir nedir ya anlamadim?
Linq Cnm artık faceye girmiyorum
kapattm nasılsın Cnm bebis büyüdü mu
bende aynı duygusallik var kötü hissediyotum
zullucum hayırdır noldu eşin mi istemedi yine
cnm neden gırmıyorsunkı
Linq Cnm artık faceye girmiyorum
kapattm nasılsın Cnm bebis büyüdü mu
zullucum hayırdır noldu eşin mi istemedi yine
Bazı özel sebeplerden dolayı kızlar
nasılsınız hiç kk ya gwlen yok
jendimi kötü hissediyorum
Arkadaslar ben 1 ekimde dogum yaptim az once regl oldugumu farkettim zaten sabah bi mide bulantisi oglenden beri de dizlerim ve asagisi agriodu cok siddetli ama bi de derlerki dogumdan sonra regl sancilari azalirmis valla cok fena bnmkinde hic bi fark yok sanrsam bide sanirim u durumda sutum beni korumamis oluyor dimi zaten sutum de az cocugumda cok emmiyo du sasmadim hic.bu arada ben de 450 gun kanama gordum dha sonra kesildi sonra 3 gun regl oldum sonra bitti bi de smdi oldm iste :))canım benim kızımda 29 ekimde doğdu o da 1 aydır elii sürekli ağzına götürüyor salyası çok akıyor normal bence facede de bu durumu yazanlar vardı çünü
ben de 29 ekimde sezaryen doğum yaptım doğum yaptığımdan beri üç kere adet oldum ben de çok sık adet olur oldum malesef 40 ım bittiğimda daha kanama kesilmemişti bir 10 gün kadar daha devam etti tam o bitecek gibi olurkan adet oldum 10 gün sürdü sonra 1 hafta temiz kaldım yine adet oldum o da 10 gün kadar sürdü adettim bittikten 13 gün sonra yine adet oldum o da bugün bitti bakalım diğeri ne za olacak ama çok oluyor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?