Arkadaslar ben 1 ekimde dogum yaptim az once regl oldugumu farkettim zaten sabah bi mide bulantisi oglenden beri de dizlerim ve asagisi agriodu cok siddetli ama bi de derlerki dogumdan sonra regl sancilari azalirmis valla cok fena bnmkinde hic bi fark yok sanrsam bide sanirim u durumda sutum beni korumamis oluyor dimi zaten sutum de az cocugumda cok emmiyo du sasmadim hic.bu arada ben de 450 gun kanama gordum dha sonra kesildi sonra 3 gun regl oldum sonra bitti bi de smdi oldm iste :))
:37
Bende inanmiyodum dogumdan sonra regl sancisinin gececegine ama bende tamamen gecti dogumdan once ilac icmeden duramazdim cok sancim olurdu cok sukur simde sanki hic regl degilmis gibi rahatim. Demekki herkeste olmuyomus
Selam arkadaslar.. Ben yeni uye oldum bu kluba benim kizimda 4.10 dogdu ve boyle bi site oldugunu yeni ogrendim keske daha once ogrenseydim.. Benimde daha dün reglim oldu.. Arkadasin dedigi gibi cok sancim vardi ama cok sukur bugun iyiym..size sorum 4 aylikken ek idaya baslasam cocuma zarari olurmu??
Hosgeldin Cnm önceden burası çok qktifti ama şimdi
Çok az ekim annesi vqr hepsi facedeki gruba gitti.bebisinin
sağlıkla buyut Tatlim masqlla bebeğine normal doğum mu
anne sutuyle besleniyor aylık kilo qlisi iyiyse bence gerek yok
tabi drun ne önerdi
Hb canim. Fbdaki adresiniz ne verebilirmisin ordada konusalim.. Tanisdigima cok memnun oldum cevabin icinde cok tesekkur ederim. Ben viyanada yasiyorum normal dogum oldu kizimin kilosuda 7.500kg doktoru iyi dedi..ek gidaya 6.aydan sonra baslamami onerdo ama bende bi soruyum dedim sen nezaman dogum yapdin normal dogummu
Selam arkadaslar.. Ben yeni uye oldum bu kluba benim kizimda 4.10 dogdu ve boyle bi site oldugunu yeni ogrendim keske daha once ogrenseydim.. Benimde daha dün reglim oldu.. Arkadasin dedigi gibi cok sancim vardi ama cok sukur bugun iyiym..size sorum 4 aylikken ek idaya baslasam cocuma zarari olurmu??
Aa ne kadar guzel cok sanslisn masalahneyse artik sanci manci derken en son aralik 2012 de regl olmustum 14 ay sonra yeniden:))
Epey olmus sen artik ozlemissindirya aslinda regl olmamiz iyi kilo vermeye baslariz artik
Amin CnmMerhaba 2013 ekim anneleri
Bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah
Darısı başımıza:)
Öğretmen anneleri doğum izinlerimiz bitti neler yapacagiz..ucretsiz izin alan ya da raporlara yoluna devam eden var mi aranizda?
Aynen ozledim vucut rahatlar dedigin gbi daha cabuk kilo veririrz ben de normal dogum yaptim ama kocaman gobusum kaldi ins goder:// bu arada regl oldum azcik geldi e simdi yook bitti smdide belim agrio ben anlamadim ya bi duzene girmek epey zaman alicak gbi gorunuyor sanirimm
Sen yine iyi normal dogum yapmissin zamanla gider o gobek korkma asil ben yandim sezeryan gobegi meshurdur o hic gitmiyocok moralim bozuluyo bekarken sifir bedendim simdi koca gobek ve epeyde kilo aldim emzirme veya regl kurtarmaz beni diyet sart o da emzirirken olmuyo boyle kala kaldim anlicagin. Sen bir yila kadar duzen bekleme ancak bir yil sonra duzene girermis regl
Canm ben diyet yapmiyorum ama aksam 6 dan sonra yemek.yemiyorum abur cuburu kestim ekmek bir iki dilim yiyorum midem kuculdu onceden iki tabak arka arkaya tavuklu bulgur pilavlarini goturuyodum simdi ise yemeklerimi tabakta degil kasede yiorum en fazlik pilav yiorum salata yiorum bol bol ve sekeri kestim cayimi kahvemi sekersiz iciyorum bide yesil cay icmeye basladim insallah zarari yoktur:/ 4 cm gitmis gobusten ve 1 haftada a 1,200 gr verdim sutum zaten cokaz bnm zaten bol bol su iciorum.bu sekilde devamli.gidicek ins...bu arada aksam 17 den sonra yemeyenler kulubundeyim istdraen bi gozat yada sen de gel Katil aramiza
Sen yine iyi normal dogum yapmissin zamanla gider o gobek korkma asil ben yandim sezeryan gobegi meshurdur o hic gitmiyocok moralim bozuluyo bekarken sifir bedendim simdi koca gobek ve epeyde kilo aldim emzirme veya regl kurtarmaz beni diyet sart o da emzirirken olmuyo boyle kala kaldim anlicagin. Sen bir yila kadar duzen bekleme ancak bir yil sonra duzene girermis regl
Cnm bende sezaryen oldum ama hiç göbek
kalmadı eski halime döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?