E supermis bir haftada cok iyi kilo vermissin istikrarina hayran kaldim. Ya illaki yiyip ictiklerin sut miktarini etkiliyo cocukta sadece benden beslendigi icin mecburen yiyorum bende bol su iciyorum yesil cayi cok severim ama bende emin olamadigim icin icmiyorum. Senin sutun yetiyo mu peki bu sekilde?
17 den sonra yemeyenler kulubune geleyimde ben yemeden duramam galiba20 den sonra yemeyenler kulubu olsaymis
Saka mi yapiyosun cok sasirdim ya supermis. Nasil basardin hemen formulunu almaliyim
Canm benim zaten sutumle ilgili problemim vardi 15 gun emzirmem yasakdi hasta oldum ilac kullandim ve sadece mam verdik.mecburen smdi.sutumle.besliorum ama cok az benmkinin kilosu sutum kacmisti resmen 15 gun emzrmeyince.sagarak kacmamasini sagladim az bisey..ben o 15 gunde 3 kilo verdim 75 e dustum sonra sut olsun diye ne bulduysam yedim aksam 10 da bile yemek yiyordum sonuc olarak cocugum kilo almamis mama takviyeli gittik goguslerim de dolup tasmadi ustune bir.ayda tam 7 kilo aldim smdi aksam 6 da yiyip.6 dan sonra yemek yemiyorum ama bitki cayi form biskuvi cornflakes yesil elma yogurt bunun gbi seyler yiorum mesela bu aksam koca bi bardak sut ictim az bseyde kek.yedim aama abartmadann sutum suan iyi ama yarib 4. Ay asimiz var saglik ocaginda ozaman gorucez.kilo alip almadgni bide sorarim yarin yesilcay icebilirmym diye seni de bilgilendiririm ayrica sen 8 den sonra yesen de olur.cunku yarismiyoruz biz.herkes.kendinden sorumlu sadecw motive ediyoruz okadar bide emzirdikce erorsin dediler nerdeee [/QUO
Hm uzuldum bebegin icin 15 gun emzirmemene ragmen kesilmemesi cok iyi masallah rizki bol olsun ins. Emzirdikce erirsin diyolardi bende ohh kendiliginden gidecek saniyodum ama hayalmis saglikla veririz ins.kisa zamanda eski kiyafetlere girmek lazim
Birşey yapmadim Cnm
kendi dendine gitti malesef 42 ye düştüm
Canm benim zaten sutumle ilgili problemim vardi 15 gun emzirmem yasakdi hasta oldum ilac kullandim ve sadece mam verdik.mecburen smdi.sutumle.besliorum ama cok az benmkinin kilosu sutum kacmisti resmen 15 gun emzrmeyince.sagarak kacmamasini sagladim az bisey..ben o 15 gunde 3 kilo verdim 75 e dustum sonra sut olsun diye ne bulduysam yedim aksam 10 da bile yemek yiyordum sonuc olarak cocugum kilo almamis mama takviyeli gittik goguslerim de dolup tasmadi ustune bir.ayda tam 7 kilo aldim smdi aksam 6 da yiyip.6 dan sonra yemek yemiyorum ama bitki cayi form biskuvi cornflakes yesil elma yogurt bunun gbi seyler yiorum mesela bu aksam koca bi bardak sut ictim az bseyde kek.yedim aama abartmadann sutum suan iyi ama yarib 4. Ay asimiz var saglik ocaginda ozaman gorucez.kilo alip almadgni bide sorarim yarin yesilcay icebilirmym diye seni de bilgilendiririm ayrica sen 8 den sonra yesen de olur.cunku yarismiyoruz biz.herkes.kendinden sorumlu sadecw motive ediyoruz okadar bide emzirdikce erorsin dediler nerdeee [/QUO
Hm uzuldum bebegin icin 15 gun emzirmemene ragmen kesilmemesi cok iyi masallah rizki bol olsun ins. Emzirdikce erirsin diyolardi bende ohh kendiliginden gidecek saniyodum ama hayalmis saglikla veririz ins.kisa zamanda eski kiyafetlere girmek lazim
Hamilelik öncesi 44 CnmSen baya erimissin ya keske bende de kendi kendine gitse.gebelik onceki kilon mu bu baya zayifsin cunku
merhabalar. Kilo vermeden acilmis konu bende hemen atladim. MAlesef bende zorunlu sezeryan oldum o kadar sanci cektikten sonra ve kocaman bir göbegim var su andaBazi nedenlerden dolayi bebegimi sadece 2,5- 3 aya yakin emzirebildim sonra sütüm kesildi ve mama vermek zorunda kaldim. 7 kilo fazlaligim var nasil verecegim bilmiyorum. Asil önemlisi bu göbek nasil gidecek ? Önerileri olan var mi acaba ? Cogu kisi sezeryan göbegi kolay kolay gitmez diyo 1 haftaya yakin diyete basladim bakalim faydasini görecek miyim
Hamilelik öncesi 44 Cnmzaten benim zayiflikla çok problemim
vqrresmen karnum kemiklerime yapışmış bir türlü kilo alamıyorum
doğumdan sonra 11 kilom gitmişti Dogumdqn iki qy sonrada 4 kilo gitmiş
durum vahim 3,5 ayda 15 kilo gitmiş...kıyafetler olmuyor
neredeyse çocuk kiyafeti giycem
Cnm benim ablamda sezaryenle doğum yaptı
ama hiç gobusu yok.sana tavsiyem spor ozrllikle karın
bölgesi sporu yere sirt üstü uzan iki elini belinin altına
koy ayaklqrinu uzat indir kaldır bu hareket gobege çok iyi
geliyor bide kegl egzersizi süper ben 40 çıkınca iki hafta
yaptım gobusum süper oldu zaten yoktuda sikilastibirde
göğüsler için spor yap çünkü sarkma oluyormuş
Canm gogusler icin ne yapilabilir benmkiler sarktilar ya kilom pek kalmadı ama göğüleri takıyorum kafaya
Hamilelik öncesi 44 Cnmzaten benim zayiflikla çok problemim
vqrresmen karnum kemiklerime yapışmış bir türlü kilo alamıyorum
doğumdan sonra 11 kilom gitmişti Dogumdqn iki qy sonrada 4 kilo gitmiş
durum vahim 3,5 ayda 15 kilo gitmiş...kıyafetler olmuyor
neredeyse çocuk kiyafeti giycem
Cnm benim ablamda sezaryenle doğum yaptı
ama hiç gobusu yok.sana tavsiyem spor ozrllikle karın
bölgesi sporu yere sirt üstü uzan iki elini belinin altına
koy ayaklqrinu uzat indir kaldır bu hareket gobege çok iyi
geliyor bide kegl egzersizi süper ben 40 çıkınca iki hafta
yaptım gobusum süper oldu zaten yoktuda sikilastibirde
göğüsler için spor yap çünkü sarkma oluyormuş
İlk defa senden duydum sezeyan olupta gobisi tamamen giden spor yapmak yeterli mi acaba cubku diyet yapamam suan. Bide su kegl egzersizi nasil yapiliyo anlatirsan sevinirim
Bazı özel sebeplerden dolayı kızlar
nasılsınız hiç kk ya gwlen yok
jendimi kötü hissediyorum
anlıyorum canım ben de pek giremiyorum faceye giriyorum buraya da bakayım diyorum ki bebiş bu ay çok yaramaz oldu kızım kendi başına durmak istemiyor mlesef
Kızlar selam bende 18 ekîmde doğum yaptım bende çok hızlı kilo verdim.ama tam olarak göbeğim gitmedi arada bi çıkıyor :) ve hala regli olmadım bakalım ne zaman olacağım.. Bu ay oğlan çok huysuzlaştı zaten kucakçıydı şimdi daha fena oldu kesinlikle yatmak istemiyor kucakta gezecek anaa kucağında durmak istemiyor. Dışarda çok zorlanıyorum uyandı mı başlıyor ağlamaya of bu ay yaranmaz oldu sıpa :)
3.ayda yaramaz oluyorlar galiba bizim
Kızda bu ay canımı çıkardılina CNm
Sen adanadaydın dimi bebekle yolculuk
Zor mu cnm
döndüm canım bir hafta önce uçakla gidip geldim yosa zor olurdu bebekle yolculuk zira uçakta bile ağladı o kadar saat yolda otobüsle ağlasaydı çok zorlanırdı o yol bitmezdi resmen[/QUOTE
anladım Cnm peki bebisin ihtiyacı olarak yanına
ne aldin ...benim yolum 7 saatlik olacak zorlanacam
galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?