2013 ekim bebekleri büyürken:)

Saclari dokulmeye baslayan var mi? Benim uc aydir saglikliydi saclarim son bir haftadir baya dokulmeye basladi. Ne yapmamiz gerek demir ilaci icmek gerekir mi acaba??

Cnm benim doğumdan sinra çok döküldü ilk bir ay
demirve vitamin ilacı kullandım ama hala dökülme var
etrafimdakiler altı ay boyunca dokulebilecwgini söyledi

Merhaba herkese, umarim herkes iyidir ve bebeklerini huzurla buyutuyordur. Allah yavrularimizi korusun, onlarla nice guzel gunler, yillar gecirelim insallah. Buyuduklerine gun gun sahit olmak ne guzel.
Ben 21 ekimde dogum yapmistim kilo konusunda kendimi kotu hissediyorum. 52 kiloyla hamile kaldim 75 kiloyla doguma gittim, dusunun. Gerci boyum 1.73 cm. ama yine de acayip kilo aldigimi dusunuyordum. Dogum sonrasi 69 kiloya dustum amaaa sut icin bol bol yedigimden tekrar dogum kiloma ciktim iyi mi? Hic abur cubur yemedigim halde nasil bu kadar kilo aldim bilmiyirum. Artik pilav ve makarnayi kestim corbalardaki eriste, pirinc vs. yetiyor. Gunde 1 dilim ekmek yiyorum.
Size bir seyler soracagim: gaz durumu nasil sizde? Benim oglum gaz cikarabiliyor ama emerken gurul gurul karni, hatta memeyi birakiveriyor sinirden. Sizde de oluyor mu bu?
Ek gida baslayaniniz var mi? Benimki masaallah bir tosuncuk, sirf anne sutu aliyor ve ben aksamlari derse gidecegimden babasi 5.aya girdiginde yogurt vs. versemi acaba?
Son bir sorum daha var: 4.ay asilari huzursuzluk, ates filan yapiyor mu?
Cok sagolun kizlar...

Amin Cnm biz henüz ek gidaya baslamadik
6.ayda baslayacaz kilomuz iyi.gaz sorunumuz
şükür hiç olmadı bu ayın 13 de asimiz var mı
bende korkuyirum ateş huysuzluk yapar diye

bizim 2. ayda olmadı 4. ayda oldu

merhaba kızlar aranızda adet olan var mı
ben hala olmadım
kızım çok güzel toparlafdı kg durumumuz çok iyi
çok mutluyum
ama o ilk zamanlardaki sakinliği yok
büyüdükçe huy değiştiriyoruz herhalde
ben ek gıdaya daha geçmedim

ben d olmdm cnm..aynen büdükçe şirinleşip hoppalaşıyo bizim veletler çook şükür

canm biraz geç oldu ama cevap için teşekkür ederim deneyeceğim bakalım inş faydasını görürüm

merhaba canm bende henüz olmadım maşallah kızına inşallah daha da iyi olur benim kızımda bu aralar sinirli ağlamadan sinirli sinirli bağırıyor birde arkadaşlarla dışarı çıktığımızda bağırmaktan ağlamaktan ortalığı yıkıyor ne yapsam susturamıyorum ileride düzelirler umarım

ben d olmdm cnm..aynen büdükçe şirinleşip hoppalaşıyo bizim veletler çook şükür
evet canım aynen insanın tekrar içine sokası geliyo yaa...:13:

sağol canım seninki de inşallah daha da iyi olur valla kan ter içinde bırakıyo bazen

anladım Cnm peki bebisin ihtiyacı olarak yanına
ne aldin ...benim yolum 7 saatlik olacak zorlanacam
galiba

Bilmiyorum ki tatlım büyükler geçer diyor qma bu altı ay içinde dökülme
artarmis

Bebisleri destekli oturtan var mı
ben kizimi destekli otyrtuyorum ama
o desteksiz oturmak istiyiyor
canım benim yolculuk 1.5 saat sürdü yanıma sadece ıslak mendil ve bez aldım..valize de bezini ilaçlarını(capol,devit,gaz ilacı)koydum ne olur ne omaz diye ateşi filan çıkar hasta olur tedarikli olmakta fayda var,şampuanını,pudrasını filan hepsini koydum tabi kıyafet bir de sen tatile filan mı gideceksin
canım oturtmak için erken benim kızım 2.5 aylıktan beri oturmak istiyor kendini zorluyor kalkmak için sırtını bir miktar kaldırıyor ama oturtmak kemik ve kas gelişimi için iyi değilmiş ben kucağımda oturuyor gibi tutuyorum seviyor onu da 6 aydan önce oturtma
bu arada sa.ç dökülmesi doğumdan sonra hormonlara bağlı olarak görülen bir şey o yüzden korkmayın vücut kendini topladığında saç dökülmeniz de duracaktır
ben oluyorum ama benimki de düzensiz malesef ayda iki kere bile oluyor
Benim oğlum çok geç uyuyor bazen tüm gece uyanık kalıp gece 12 de zorla uyutabılıyorum. Bu durumda olan var mı.

benim de ilk zamanlar öyleydi şimdi de gündüz uyumuyor yarım saat filan anca uyuyor gündüzleri

Benim yolum biraz uzun Cnm ablama gidiyorum bir ay kalicam
linacigim oturtmak zararlı değil zaten Bebisleri anne karnında
oturur pizisyonda duruyor doğumda da oyle.zaten bebis hazır olunca kendni
belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…