emzirmekten göğüsleri yara olanlar ne çare buldunuzkrem hariç
Canım damaksiz kullanmak daha iyimis herhalde. Esim ondan alalım dedi. Evde damakli var. Bende öyle yaparım herhalde. Oyalamak icin. Yoksa fena acıyor meme uçlarım.Saol cnm humsna iciyorim bende arada simdide rezene basladim
Jasmincim emzik mutlaka ver tutuyosa eger yoksa seni cok guzel kullanir emzik niyetine en azindan uykuya dalmasi icin ve kisa sure oyalanmasi icin ben o sekilde veriyorim sürekli agxinda değil cok kisa sure
Bugüne kadar ıyıdım belkide birikim bılmıyorum küçük çaplı bır kriz geçirdim ve kendımı kaybettım ne hareketi yaptıysam suan karnımın içi acıyo dıkişlerım ne alemde bılmıyorum iç dıkişler nasıl kontrol edılır bilir misiniz kızlar patlar mı ben hiç yatmadım hemen ayaklandım annem yanımda olmasına rağmen bebek bakımında bana pek yardımı olmadı gecede yalnız ben bakıyorum evde herkes uyuyor bugun patladım işte ama karnım acıyo
canım bizim doktorumuz göbek düşmeden banyo yaptırmayın dedi.göbek düşüncede annem iki gün daha bekleyelim dedi yani bebişim 8 günlükken yıkadık biz.
Canım damaksiz kullanmak daha iyimis herhalde. Esim ondan alalım dedi. Evde damakli var. Bende öyle yaparım herhalde. Oyalamak icin. Yoksa fena acıyor meme uçlarım.
Canım madem annen yanında biraz ona bırak bebeğini. Çünkü daha hala bedenimiz ve psikolojimiz normale donmedi. Ben normal dogum yaptım ve dikişlerim var bu yüzden hala yatıyorum çoğunlukla.
Çoğunlukla esim sagolsun bebeğimizle ilgileniyor. Annemde gündüzleri uğruyor. Ben sadece emziriyorum.
Sezaryende daha kolay ayaklaniliyor sanırım. Oturmak falan rahat oldugu icin.
Sende biraz dinlen canım. Bırak biraz annen yada esın ilgilensin.
Ah canım ya bubenım annem değil sankı babamın vefatından sonra ilaç kullanmaya başladı ilaçlar annemi bı tuhaf yapmış uyuyor sürekli bır tıpırtıya uyanan kadın çocuk ağlıyo ıyanmıyo ben helak oldum hem emzır hem gazını çıkar hem üst değiş kusunca gece ter uzerımde soguyo e eşimde yatak odasında uyuyo perişanlıgum diz boyu anlıcan
Canım damaksiz kullanmak daha iyimis herhalde. Esim ondan alalım dedi. Evde damakli var. Bende öyle yaparım herhalde. Oyalamak icin. Yoksa fena acıyor meme uçlarım.
Canım madem annen yanında biraz ona bırak bebeğini. Çünkü daha hala bedenimiz ve psikolojimiz normale donmedi. Ben normal dogum yaptım ve dikişlerim var bu yüzden hala yatıyorum çoğunlukla.
Çoğunlukla esim sagolsun bebeğimizle ilgileniyor. Annemde gündüzleri uğruyor. Ben sadece emziriyorum.
Sezaryende daha kolay ayaklaniliyor sanırım. Oturmak falan rahat oldugu icin.
Sende biraz dinlen canım. Bırak biraz annen yada esın ilgilensin.
Ah canım ya bubenım annem değil sankı babamın vefatından sonra ilaç kullanmaya başladı ilaçlar annemi bı tuhaf yapmış uyuyor sürekli bır tıpırtıya uyanan kadın çocuk ağlıyo ıyanmıyo ben helak oldum hem emzır hem gazını çıkar hem üst değiş kusunca gece ter uzerımde soguyo e eşimde yatak odasında uyuyo perişanlıgum diz boyu anlıcan
oyy çok zor olmalı.. Allaha şükür benim annem hep yardımcıydı bana... bir hafta benimle kaldı ve ben ne yemek ne temizlik hiç bişe yapmadım... sadece bebeğimle ilgilendim yattığım yerden. ama ben bir hafta sonra yatak odasına geçmek istedim. artık evimde bir düzen olsun istedim çünkü. oturma odasında nereye kadar yatıcam? bende çalışan bir anneyim. bir kaç ay sonra işe başlayacağım. eşim çocuk ağlamasıyla uyumaya alışsın.arada bir uyanıp yardım etmeye alışsın diye..
oyy çok zor olmalı.. Allaha şükür benim annem hep yardımcıydı bana... bir hafta benimle kaldı ve ben ne yemek ne temizlik hiç bişe yapmadım... sadece bebeğimle ilgilendim yattığım yerden. ama ben bir hafta sonra yatak odasına geçmek istedim. artık evimde bir düzen olsun istedim çünkü. oturma odasında nereye kadar yatıcam? bende çalışan bir anneyim. bir kaç ay sonra işe başlayacağım. eşim çocuk ağlamasıyla uyumaya alışsın.arada bir uyanıp yardım etmeye alışsın diye..
cnm eşinle konuş deki Allah korusun ben de insanım hadi gece uyuyakalsam çocuğu düşürsem filan..yardıma ihtiyacım var de..daha sağlamsa kayınvaliden gelsin..benm kayınvalidem burda saolsun bana hiç bir ev işi yaptırmıyor..öyle süper bi gelin kaynana da deildik açıkçası ama torun olunca işin içinde sen ona lazımsın o da sana..birbirini daha bi hoş görüyosun ufak tefek şeyleri takmamaya çalışşıyosun..gerçekten annemi aratmadı bana..haftasonu gitcek o zaman da 4 gün 29 ekim tatili eşim evde..sonra da 10 gün yine annem gelcek kısmetse..yardım almak zorundayız cnm..:26:
KiZlar siz bebeklerinize devit başladınız mı bize doktor 15. Gunden sonra başla dedi kimisi erken diyor anlamadım
cnm dr bana damaklı dedi..bizimki de alıyordu emziği ama benim göğsümde süt birikmesi gibi bişey oldu..hemşire sık sık emzir dedi..çoğalıp kalırsa Allah korusun iltihap vs olabiliyormuş..ben de dün bebeği nasıl bir hararetle emzirdiysem bugün almadı emziği meme emip de uyudu:26:ama ben de biraz emzikten soğudum böyle kitle gibi bişey olunca, ağrı filan da yaptı korktum ağladım durdum bisürü..:26:
Benim hastanemde hergün yikadilar bebegi. Bizde eve gekince yikadik. Cok şükür göbeğine bişey olmadı.[/QUO
canım bebek bakımında o kadar çok farklı görüş varki insan ne yapcağını şaşırıyo.birde doktorlarında çok ayrı görüşleri var bende anlamadım:)))
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ;( dogumdan bu yana yalnizim,bebegime tek basima bakiyorum,esim aksam saat ona kadar calisiyor,hic bir yakinim yok burda,bazen bakamiyor muyim acaba bebegime diyorum,yorgunluktan uykusuzluktan bebegime sefkat gosteremiyorum,anne gibi hissedemiyorum,bakimsizlastim iyice,ev deseniz her yer daginik yetisemiyorum,esim gece bebek icin yardimci olsa da uykusuzluk yorgunluk gecmiyor...ben mi basaramiyorum acaba bu annelik isini ;(( neden icimde biseyler eksik gibi hissediyorum,normal mi bu yasadiklarim ;(
Canim bebegin hayirli olsun bende yurtdisindayim yalnizim cok kotu bir dogum gecirdim.Ardindan bebegim ve ben antibiyotik tedavisi aldik.Simdi 18 gunluk bebegim salmis ve dagilmis durumdayim seni cok iyi anliyorum kader diyelim sen kendini uzmemeye gayret et pozitif olmaya calis ki bebeginde mutlu olsun.Unutma onlar bebek butun tepkilerini aglayarak veriyorlar gaz,uyku,aclik hepsini.Rabbim sabirlar versin hepimize
Canım sen cok yorulmuşsun. Arada esinden yardım istesen. Gece 1-2 saat o devralsa. Eğer annen de cok yoruluyorsa.Ah canım ya bubenım annem değil sankı babamın vefatından sonra ilaç kullanmaya başladı ilaçlar annemi bı tuhaf yapmış uyuyor sürekli bır tıpırtıya uyanan kadın çocuk ağlıyo ıyanmıyo ben helak oldum hem emzır hem gazını çıkar hem üst değiş kusunca gece ter uzerımde soguyo e eşimde yatak odasında uyuyo perişanlıgum diz boyu anlıcan
Bende de damakli var ama kullanmadım. Bakacağım artık.cnm dr bana damaklı dedi..bizimki de alıyordu emziği ama benim göğsümde süt birikmesi gibi bişey oldu..hemşire sık sık emzir dedi..çoğalıp kalırsa Allah korusun iltihap vs olabiliyormuş..ben de dün bebeği nasıl bir hararetle emzirdiysem bugün almadı emziği meme emip de uyudu:26:ama ben de biraz emzikten soğudum böyle kitle gibi bişey olunca, ağrı filan da yaptı korktum ağladım durdum bisürü..:26:
Canım 15 günlük olunca başlayacağım. Dun topuk kanı verdik saglik ocağında orda verdiler. Kan hapı da verdiler bana 3 ay devam edecek mışim.KiZlar siz bebeklerinize devit başladınız mı bize doktor 15. Gunden sonra başla dedi kimisi erken diyor anlamadım
Canım annen de yoruluyor demek kadın. Misafir cok geliyor bizlere de. Ev türbe gibi oldu. Ben bayramda rahattim. Sadece emzirmek icin verdiler ilgilenen çoktu. Ama simdi bana kaldı. Esim de destek oluyor sagolsun. Sende esinden yardım talep et en iyisi. Vucut yorulur tabii. Emzirmek bile yoruyor.Canım bana herhafta kadın gelıyodu ben varken ne kadını dedı misafır çok olunca hergun bütün evı sılip süpürüyo yemek hergun ütü ben ev işlerine karışmıyorum ben sadece bebek bakınındada yardım bekleöiştım galıba fazla şey istemişim şumarıklık mı yaptım sence annemle aynı odadayız eşimde annem var dıye rahat î yatak odasında uyuyo gece hep ben duruyom annem yorgunluktan ve ılaclardan uyuyo ben emzır alt al kustu üst değiştir 2 saat sonra tekrar kalk salak gıbı oluyorum 18 gündür koymuyprdu ama vücut yoruldu sanırım ayaklandım derken ben hiç yaymadım hanı yatarsın bebegı kucağına verirler emzırır gerı verırsın oyle olmadı
Kizlar bebegim uyandimi iki uc saat uyumuyor,uyuyunca 3-4 saat uyuyor,normalde uyandiginda yarim saat sonra uyumali...sizinkiler ne kadar sure uyanik kaliyor
Selamlar ekim anneleri
bu topiğe transfer oldum ben de
21inde doğum yaptım
3 günlük anneyim ama göğüslerim fena
Siz daha tecrübeli ekim annelerinin tecrübelerinden faydalanıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?