2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar Elif 19 günde 470 gr almış nasıl sızce mama yok sadece sutumle sözler nasılsınız

kızlar benmde göğüslerm cok fena kabuk tuttu ucları emzırmk kabusm oldu napcm bılmem lansınoh kullndm garmastan kullandm zeytınyagı denedm yok fayda aglıym resmen ya cok kötü yardım ıstyrm ya

Kızlar Elif 19 günde 470 gr almış nasıl sızce mama yok sadece sutumle sözler nasılsınız

Canim ilk ay 700-900 arasi alirmis,seninki 20 gunde 500 almis neredeyse ve ilk gunler midesi kucuk olmasina ragmen,bu 10 gunde de baya alacaktir cunku midesi buyudu...oran olarak ilk gunlere nazaran daha hizli kilo alacaktir,bence gayet iyi

Merhaba arkadaşlar bende geldim 18 günlük oğlum inşallah bebişlerimizi burda büyütürüz. Benimde meme uçlarım çok kötü uçları büyük olduğu için bebeğim kahverengi kısmı almıyor sadece ucunu alıyor. Ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum öncesinde kaynatılmış su hazırladım pamuklar mutlaka temizliyorum sonra biraz açıkta kurutuyorum lansinoh sürüyorum bebek uyuduktan sonra bepanten merhem sürüp göğsüm açık duruyorum boşalttığım göğsüme sürüyorum 2 3 saat bekletiyorum banyo yapıyorum yada çok güzel yıkıyorum birde eşim avent sgöğüs kalkanı aldı müthiş rahatlattı meme ucu hiç biryere değmiyor ben ilk günler ağlıyordum kimse dayanamıyordu şimdi sadece ilk alırken birazcık bağırıyorum o kadar çok şey okudumki kremler yağlar karbonat hiç işe yaramadı bunlarla iyi oldu biraz bepantene yeni başladım gerçi tavsiyem göğüs kalkanı alın mutlaka birde içine akan sütleri biriktirin içirebiliyosunuz ben meme uçlarımdan çok çektim Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın ben bebeğimi daha yeni yeni seviyorum acımdan hep uyusun istiyordum çok uzun oldu

kim yurtdisini ovecekse halt etmis.Buyuk gecmis oolsun benimde ilk gun kanamam geldi birakmadilar ayni gece suyum geldi 3 gun sanci gelsin diye beni hastanede tuttular sanci gelmedi bu sefer hast dolulugunu bahane ettiler son gun beni dogumhaneye aldilar suni sanci ve epidural icin maalesef igneler yapildiktan benim atesim yukseldi ve bebegin kalp atislari hizlandi apar topar sezeryana aldilar sebebi ise 3 gun suyum gitmis ve gerekli zamanda mudahele yapilmadigi icin enfeksiyon kapmisiz binbir rezillikle sezeryanla dogdu oglum 3 gunde antibiyotik icin yattik hastanede velhasil bizim dogum 7 gun hastane seruveniyle bitti ama eve dondumgmde aglama krizlerine giriyordum kabus gibiydi cok sukur bitti yeni yeni toparliyorum cok dua ettim demek kismet boyleymis.Simmdi guclu durmaya ve bebegimi buyutmek icin enerjik olmaya calisiyorum.Gaz problemi var demissin ben infacol damla kullanmaya basladim sadece aksam veriyorum bide rezene cayi hazir kutuda satiliyor tescoda eger yanlis hatirlamiyorsam ingiltere idin sende ordan alabilirsin.

Kizlar bebegim uyandimi iki uc saat uyumuyor,uyuyunca 3-4 saat uyuyor,normalde uyandiginda yarim saat sonra uyumali...sizinkiler ne kadar sure uyanik kaliyor
Valla benim oğlum bir gün uyuyup bir gün uyumuyo nerdeyse.uyumadıgı zman 5 dk 10 dk uyuyo çok uzun süre uyumuyor.ben Dr sordum rezene iç dedi.hem gaza hemde uyku problemine iyi gelir dedi.ve ben uyutmakta güçlük çekiyorum.emzirerken uyuyor yerine bırakırsam ya da meme çıkarsa ağzından hemen uyanıyor.

Son düzenleme:
Slm kızlar canım çok skkn bebeğimin göbeği düşmedi hala 15 günlük olduk ve kanama yapmış çok üzülüyorum yalnızım bende başımda büyük yok tek başına bu lohusalık dönemini atlatmak çok zormuşş. Içimden sürekli ağlamak geliyor offf

Evet bence de çok zor canım.annem sadece 15 gün kalabildi benim yanımda.göbeği için çok emerse çabuk kurur derler ama bilmşyorum ne kadar doğru.

Aynen canim yurtdisini ovenler neyini ovuyor anlamadim,bu arada benim de dogumda atesim yukseldi,bebegin de dogduktan sonra,4 gun bizi de ates yuzunden birakmadilar,tavsiyelerin sagol canim,allah yardimcimiz olsun,.
Canim kuru tutmaya calis gobegi,eczaneden gobek bakim seti al,benum de yanimda kimse yok,ben de daha bugun agladim ;( allah buyuk canim,mecbur guclu olacaz ...

kızlar benmde göğüslerm cok fena kabuk tuttu ucları emzırmk kabusm oldu napcm bılmem lansınoh kullndm garmastan kullandm zeytınyagı denedm yok fayda aglıym resmen ya cok kötü yardım ıstyrm ya
Canım kahverengi kısmın tamamını sokmaya çalış. Benimde iki uç gun sadece ucunu aldı fena acıyor o zaman.
Biz 28 günlük olduk hala vermediler
Canım saglik ocagina gitmedin mı topuk kanı ucun. O zaman veriyorlar. Ara sor. Bizim hastanedeki bebek Dru dedi bazen unuturlar vermezseler iste dedi bana.

Canım yıkadın mı bebeğini. Kuru tut. Düşene kadar da yıkama. Birde bakim seti verdi mı Dr. Sprey oluyor biz onu sıktık sürdük daha cabuk kuruyor ve kanamıyor.

Mmerhaba ekim anneleri bizde bugün 7 günlük olduk sanki rüya gibi tek sorunum dikislerim çok fazla var oturamiyorum bile annem eşim ve kardeşim yardımcı oluyor
Benumde göğüs uclarim küçüktü oğlum tutamadikca agliyoedu silikon memr ucu aldik acaba hep onunla mi emecek u yoksa biraz zaman gecincw mememii alir mu

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar göbek bakım seti almıştım %70 alkol sprey bakımını da yapıyorm ama kanamış işte yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Biran önce büyüse keşke . Bu lohusalık bunalımına gireniniz var mı.

Lansinohu sürekli sürüyorum
Hatta doğumdan önce başlamıştım. Ama gene de acım çok oluyo.
Bebeğin ağzı küçücük , göğsün kahverengi kısmını tamamen alamıyo haliyle. Acaba ondan mu oluyo bilmiyorum. Olmadı saf zeytinyağı deniycem

ben bunalıma giriyorum galiba oğlum 4 günlük kaynanam 3 gündür bizle ama ben ona hiç ısınamadım eşimi herkese kötülemeye çalışıyor kaynanambaşka bir adamla evli eşim o adamı sevmiyor diye her gelene kocasını övüyo bizimkonşmalarımızı dinliyo çok bunaldım ben daha 1 hafta burda

Kizlar bugun oğlum 23 gunluk..ama gece uykuları cok sıkıntılı gazı oluyor ama dünden beri gunduzleri de cok fazla uyumuyor cok hafif uykusu var hep mikirdanma halinde hep kucakta kalmak istiyo birakinca ağlıyor daha minicik uyuması gerekir buyumesi icin ama gozler fildir fildir..bugun ağlayacaktim resmen bu hep boyle mı olacak( sizlerde durumlar nasil? ben nasil bir düzen oturtmaliyim sizce?

Çok geçmiş olsun. Hep uyusun isteğini anlıyorum valla. Benim de meme ucum çok büyük bebek kahverengi kısmı tamamen alamıyo sadece ucunu alabiliyo. Acısını göze alamadım dün emziremedim ve mama verdim doysun da uyusun diye
Göğüs kalkanını da pek verimli kullanamadım yani içinde süt birikcek gibi değil ya. Sikikon kısmını çok mu bastırmak lazım göğüsüstüne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…