Çok şükür sende kucağına aldın hepimiz sağlıklara büyütelim inş. Lansınoh akmıştım ben 10ml ilk onu sürdüm hemen gecırdı ve dedımkı bu krem bıter hemen az ya daha büyük almalıyım ama gerek kalmadı bile canım geçirdi 2yada3kere surdum
Kızlar Elif 19 günde 470 gr almış nasıl sızce mama yok sadece sutumle sözler nasılsınız
Kızlar Elif 19 günde 470 gr almış nasıl sızce mama yok sadece sutumle sözler nasılsınız
Benim de dogumum cok kotuydu,guya yurtdisinda hersey daha iyi derler,ama dogumda basima gelmeyen kalmadi,halen hatirladikca gozlerim doluyor,alttan kesik atmadilar ama ben kesin cok kotuyum bebek cikmiyor desem de dinlemediler,cocuk cikarken yirtildim,bir suru yerden,ustune doku arasi kanama olmus,hematom,iki saat sonra acil ameliyata alindim,rahim kasilmayi durdurdu,kanamam durmadi,hasta bezlerini bes dakikada bir degistirip alip tartiyorlardi,kan kaybini olcmek icin,ignelerle ilaclarla rahmi toparlamaya calistilar,ameliyatta hematomu bosalttilar,kanama durmasaydi hayatimi kurtarmsk icin rahmim alinacakti,yedide dogum yaptim gece ikide bebegime kavustum,cok kotuydu cok,kansizliktan bir hf sutum gelmedi,halen kan ilaclari kullaniyorum,iki hf oturamadim yatarak emzirdim,tam emziremedigim icin bir gogsum sisti iltihaplsndi,anlayacsgin bu problemler yuzunden annelikten bisey anlaysmadim daha ;(( ins rn yakin zamanda bebegimle bir duzene gireriz...
Valla benim oğlum bir gün uyuyup bir gün uyumuyo nerdeyse.uyumadıgı zman 5 dk 10 dk uyuyo çok uzun süre uyumuyor.ben Dr sordum rezene iç dedi.hem gaza hemde uyku problemine iyi gelir dedi.ve ben uyutmakta güçlük çekiyorum.emzirerken uyuyor yerine bırakırsam ya da meme çıkarsa ağzından hemen uyanıyor.Kizlar bebegim uyandimi iki uc saat uyumuyor,uyuyunca 3-4 saat uyuyor,normalde uyandiginda yarim saat sonra uyumali...sizinkiler ne kadar sure uyanik kaliyor
KiZlar siz bebeklerinize devit başladınız mı bize doktor 15. Gunden sonra başla dedi kimisi erken diyor anlamadım
Slm kızlar canım çok skkn bebeğimin göbeği düşmedi hala 15 günlük olduk ve kanama yapmış çok üzülüyorum yalnızım bende başımda büyük yok tek başına bu lohusalık dönemini atlatmak çok zormuşş. Içimden sürekli ağlamak geliyor offf
Aynen canim yurtdisini ovenler neyini ovuyor anlamadim,bu arada benim de dogumda atesim yukseldi,bebegin de dogduktan sonra,4 gun bizi de ates yuzunden birakmadilar,tavsiyelerin sagol canim,allah yardimcimiz olsun,.kim yurtdisini ovecekse halt etmis.Buyuk gecmis oolsun benimde ilk gun kanamam geldi birakmadilar ayni gece suyum geldi 3 gun sanci gelsin diye beni hastanede tuttular sanci gelmedi bu sefer hast dolulugunu bahane ettiler son gun beni dogumhaneye aldilar suni sanci ve epidural icin maalesef igneler yapildiktan benim atesim yukseldi ve bebegin kalp atislari hizlandi apar topar sezeryana aldilar sebebi ise 3 gun suyum gitmis ve gerekli zamanda mudahele yapilmadigi icin enfeksiyon kapmisiz binbir rezillikle sezeryanla dogdu oglum 3 gunde antibiyotik icin yattik hastanede velhasil bizim dogum 7 gun hastane seruveniyle bitti ama eve dondumgmde aglama krizlerine giriyordum kabus gibiydi cok sukur bitti yeni yeni toparliyorum cok dua ettim demek kismet boyleymis.Simmdi guclu durmaya ve bebegimi buyutmek icin enerjik olmaya calisiyorum.Gaz problemi var demissin ben infacol damla kullanmaya basladim sadece aksam veriyorum bide rezene cayi hazir kutuda satiliyor tescoda eger yanlis hatirlamiyorsam ingiltere idin sende ordan alabilirsin.
Canim kuru tutmaya calis gobegi,eczaneden gobek bakim seti al,benum de yanimda kimse yok,ben de daha bugun agladim ;( allah buyuk canim,mecbur guclu olacaz ...Slm kızlar canım çok skkn bebeğimin göbeği düşmedi hala 15 günlük olduk ve kanama yapmış çok üzülüyorum yalnızım bende başımda büyük yok tek başına bu lohusalık dönemini atlatmak çok zormuşş. Içimden sürekli ağlamak geliyor offf
Canım kahverengi kısmın tamamını sokmaya çalış. Benimde iki uç gun sadece ucunu aldı fena acıyor o zaman.kızlar benmde göğüslerm cok fena kabuk tuttu ucları emzırmk kabusm oldu napcm bılmem lansınoh kullndm garmastan kullandm zeytınyagı denedm yok fayda aglıym resmen ya cok kötü yardım ıstyrm ya
Canım saglik ocagina gitmedin mı topuk kanı ucun. O zaman veriyorlar. Ara sor. Bizim hastanedeki bebek Dru dedi bazen unuturlar vermezseler iste dedi bana.Biz 28 günlük olduk hala vermediler
Slm kızlar canım çok skkn bebeğimin göbeği düşmedi hala 15 günlük olduk ve kanama yapmış çok üzülüyorum yalnızım bende başımda büyük yok tek başına bu lohusalık dönemini atlatmak çok zormuşş. Içimden sürekli ağlamak geliyor offf
Çok şükür sende kucağına aldın hepimiz sağlıklara büyütelim inş. Lansınoh akmıştım ben 10ml ilk onu sürdüm hemen gecırdı ve dedımkı bu krem bıter hemen az ya daha büyük almalıyım ama gerek kalmadı bile canım geçirdi 2yada3kere surdum
Merhaba arkadaşlar bende geldim 18 günlük oğlum inşallah bebişlerimizi burda büyütürüz. Benimde meme uçlarım çok kötü uçları büyük olduğu için bebeğim kahverengi kısmı almıyor sadece ucunu alıyor. Ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum öncesinde kaynatılmış su hazırladım pamuklar mutlaka temizliyorum sonra biraz açıkta kurutuyorum lansinoh sürüyorum bebek uyuduktan sonra bepanten merhem sürüp göğsüm açık duruyorum boşalttığım göğsüme sürüyorum 2 3 saat bekletiyorum banyo yapıyorum yada çok güzel yıkıyorum birde eşim avent sgöğüs kalkanı aldı müthiş rahatlattı meme ucu hiç biryere değmiyor ben ilk günler ağlıyordum kimse dayanamıyordu şimdi sadece ilk alırken birazcık bağırıyorum o kadar çok şey okudumki kremler yağlar karbonat hiç işe yaramadı bunlarla iyi oldu biraz bepantene yeni başladım gerçi tavsiyem göğüs kalkanı alın mutlaka birde içine akan sütleri biriktirin içirebiliyosunuz ben meme uçlarımdan çok çektim Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın ben bebeğimi daha yeni yeni seviyorum acımdan hep uyusun istiyordum çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?