Kizlar bugun oğlum 23 gunluk..ama gece uykuları cok sıkıntılı gazı oluyor ama dünden beri gunduzleri de cok fazla uyumuyor cok hafif uykusu var hep mikirdanma halinde hep kucakta kalmak istiyo birakinca ağlıyor daha minicik uyuması gerekir buyumesi icin ama gozler fildir fildir..bugun ağlayacaktim resmen bu hep boyle mı olacak( sizlerde durumlar nasil? ben nasil bir düzen oturtmaliyim sizce?
Bizde 15.günden sonra başla dedilerKiZlar siz bebeklerinize devit başladınız mı bize doktor 15. Gunden sonra başla dedi kimisi erken diyor anlamadım
Bugüne kadar ıyıdım belkide birikim bılmıyorum küçük çaplı bır kriz geçirdim ve kendımı kaybettım ne hareketi yaptıysam suan karnımın içi acıyo dıkişlerım ne alemde bılmıyorum iç dıkişler nasıl kontrol edılır bilir misiniz kızlar patlar mı ben hiç yatmadım hemen ayaklandım annem yanımda olmasına rağmen bebek bakımında bana pek yardımı olmadı gecede yalnız ben bakıyorum evde herkes uyuyor bugun patladım işte ama karnım acıyo
Canım kahverengi kısmın tamamını sokmaya çalış. Benimde iki uç gun sadece ucunu aldı fena acıyor o zaman.
Canım saglik ocagina gitmedin mı topuk kanı ucun. O zaman veriyorlar. Ara sor. Bizim hastanedeki bebek Dru dedi bazen unuturlar vermezseler iste dedi bana.
Canım yıkadın mı bebeğini. Kuru tut. Düşene kadar da yıkama. Birde bakim seti verdi mı Dr. Sprey oluyor biz onu sıktık sürdük daha cabuk kuruyor ve kanamıyor.
Canım gazı olduğu için uykuya dalamıyor bebişin. Doktora götürünce gazı için damla iste canım. Birde bacaklarını karnına doğru it yavaşça Çek böyle de gazı çıkartabiliyorlar.
Kizlar bugun oğlum 23 gunluk..ama gece uykuları cok sıkıntılı gazı oluyor ama dünden beri gunduzleri de cok fazla uyumuyor cok hafif uykusu var hep mikirdanma halinde hep kucakta kalmak istiyo birakinca ağlıyor daha minicik uyuması gerekir buyumesi icin ama gozler fildir fildir..bugun ağlayacaktim resmen bu hep boyle mı olacak( sizlerde durumlar nasil? ben nasil bir düzen oturtmaliyim sizce?
Canım pzrtsı aıle hekımıne götürdük bengı hanım a randevuyu ancak salı aldık salıda ona gotrduk iyi dedı kılosuna herkes bu kadını çok begenıyoda bı ben beğenmedim sence nasıl Drcanım doktor ne dedi,iyi dediyse hiç kafana takma,bu arada doktorunuz kim,pazartesi başka salı başka doktora gitmişsiniz galiba,kimlerdi
Midesı buyucek değil mi canım haklısınCanim ilk ay 700-900 arasi alirmis,seninki 20 gunde 500 almis neredeyse ve ilk gunler midesi kucuk olmasina ragmen,bu 10 gunde de baya alacaktir cunku midesi buyudu...oran olarak ilk gunlere nazaran daha hizli kilo alacaktir,bence gayet iyi
Ayva cekırdegını dene canım azcık ılık suya koy jel gıbı olucak onu dene bakalımkızlar benmde göğüslerm cok fena kabuk tuttu ucları emzırmk kabusm oldu napcm bılmem lansınoh kullndm garmastan kullandm zeytınyagı denedm yok fayda aglıym resmen ya cok kötü yardım ıstyrm ya
Kız maşallah ıyı almışya koca Boğazlıymış senın oğlan benımkıde kusuyodu dün Dr gazı çok ondan kusuyo dedıBenim oğlumda 10 günde 550 gr almış.ama çok kusuyor yarın Dr a gideceğiz.
Canım pzrtsı aıle hekımıne götürdük bengı hanım a randevuyu ancak salı aldık salıda ona gotrduk iyi dedı kılosuna herkes bu kadını çok begenıyoda bı ben beğenmedim sence nasıl Dr
Midesı buyucek değil mi canım haklısın
Ayva cekırdegını dene canım azcık ılık suya koy jel gıbı olucak onu dene bakalım
Kız maşallah ıyı almışya koca Boğazlıymış senın oğlan benımkıde kusuyodu dün Dr gazı çok ondan kusuyo dedı
maşallah,fazla sütü pompayla boşaltmalısınYa kızlar benim sutum çok geliyor gogus pedi kullanıyorum
ama kiyafetim hep islak
maşallah,fazla sütü pompayla boşaltmalısın
Pompa almadim Cnm azalsin diye ikisinide orantili
emziriyorum ama olmuyor bazen kizimingenzine kaçıyor
küçük oldukları için memeyi tam boşaltamıyorlar,fazlası kalırsa Allah korusun iltihap olabilir,o üst başın batmasını çok iyi bilirim,pompa kullanmaya başladığımdan beri üstüm ıslanmıyor,eğer imkanın varsa pompayı tavsiye ederim
Canım alttan mı dikişlerin? Benim de 5 tane vardı yan kesik atılmış. O yüzden oturmakta bende hala zorlanıyorum. 13 gunümüz. Batikon ve voltaren fitil kullanıyorum.Mmerhaba ekim anneleri bizde bugün 7 günlük olduk sanki rüya gibi tek sorunum dikislerim çok fazla var oturamiyorum bile annem eşim ve kardeşim yardımcı oluyor
Benumde göğüs uclarim küçüktü oğlum tutamadikca agliyoedu silikon memr ucu aldik acaba hep onunla mi emecek u yoksa biraz zaman gecincw mememii alir mu
Bizimki Dr gündüz uyuyor gece uyanık. Bizimki genelde alttan çıkarıyor gazını. Kıpkımızı oluyor çıkarırken. Bazen bakıyorum uyudu mu diye yok gözler açık. 2-3 aylık olunca sanırım düzene gitcez.Kizlar bugun oğlum 23 gunluk..ama gece uykuları cok sıkıntılı gazı oluyor ama dünden beri gunduzleri de cok fazla uyumuyor cok hafif uykusu var hep mikirdanma halinde hep kucakta kalmak istiyo birakinca ağlıyor daha minicik uyuması gerekir buyumesi icin ama gozler fildir fildir..bugun ağlayacaktim resmen bu hep boyle mı olacak( sizlerde durumlar nasil? ben nasil bir düzen oturtmaliyim sizce?
Bizde bugun 13 günlük olduk ve bizde de durum aynı canım bkızlar biz 13 günlük lduk bebiş gündüz hep uyuyor gece ayakata ha bire emmek istiyorr...sizinde öylemi
Canım pompa almani tavsiye ederim. Gecen okudun sut fışkırıp bebegi zorlanabilirmis. Once sagip birazını öyle emzirecekmissin. Disari çıkamıyorsan internetten ver siparis.Pompa almadim Cnm azalsin diye ikisinide orantili
Slm cici anneler ve bal bebisleri bizim dun 40imizda cikti topigin abisi bnm oglus rabbim hepsine saglikli uzun ömür versin buarada cok fena gaz sancilarimiz var ama rahatlariz ins gecicek hepsi hepinize tatli uykular her nekadar uyuyamasakta :)
Aeolun minislerle
kızlar biz 13 günlük lduk bebiş gündüz hep uyuyor gece ayakata ha bire emmek istiyorr...sizinde öylemi
Pompa almadim Cnm azalsin diye ikisinide orantili
Canim benim oğlum bugun 24 gunluk benimki de gunduzleri fosur fosur uyuyup geceleri uyumuyordu gazından ama son 2 gundur gunduz uykuları da gitti bu gaz sancisi altüst ediyo yavrumuCanım alttan mı dikişlerin? Benim de 5 tane vardı yan kesik atılmış. O yüzden oturmakta bende hala zorlanıyorum. 13 gunümüz. Batikon ve voltaren fitil kullanıyorum.
Bizimki Dr gündüz uyuyor gece uyanık. Bizimki genelde alttan çıkarıyor gazını. Kıpkımızı oluyor çıkarırken. Bazen bakıyorum uyudu mu diye yok gözler açık. 2-3 aylık olunca sanırım düzene gitcez.
Bizde bugun 13 günlük olduk ve bizde de durum aynı canım b
Canım pompa almani tavsiye ederim. Gecen okudun sut fışkırıp bebegi zorlanabilirmis. Once sagip birazını öyle emzirecekmissin. Disari çıkamıyorsan internetten ver siparis.
Oh oh maasallah. Topigin abisi :)
Gaz hepimizde sorun anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?