2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canım gazı olduğu için uykuya dalamıyor bebişin. Doktora götürünce gazı için damla iste canım. Birde bacaklarını karnına doğru it yavaşça Çek böyle de gazı çıkartabiliyorlar.

KiZlar siz bebeklerinize devit başladınız mı bize doktor 15. Gunden sonra başla dedi kimisi erken diyor anlamadım
Bizde 15.günden sonra başla dediler

Cnm geceleri benim dikisletimde ağrıyor bende ilk
günden ayaklandı kimsem olmadığı için herşeyimi
kendim yapıyorum.gece bebeğim uyumuyor.zaten
esimde uyanmiyor...vokal yoruluyorum gün nasıl
geçiyor anlamiyorum

Aldırdık canım.hatta pztsi de sağlık Ocağı'na gittik.kendi Dr söylemedi yarın da var kontrol ben bi sorayım

Canım gazı olduğu için uykuya dalamıyor bebişin. Doktora götürünce gazı için damla iste canım. Birde bacaklarını karnına doğru it yavaşça Çek böyle de gazı çıkartabiliyorlar.

Ahh canim doktorumuz damla verdi sab simplex onu kullanıyoruz ama yine de devam ediyor( dedigin gibi gazı oldugu icin huzursuz (

kızlar biz 13 günlük lduk bebiş gündüz hep uyuyor gece ayakata ha bire emmek istiyorr...sizinde öylemi

Benim de oyle canim,surekli bi ikinma cabasi icinde bebegim ;( uykuda da oyle uyanikken de,emerken sanci girince hincindan gogsumu koparacak sanki kuzum benim,icim gidiyor onun bu haline ;( allahim diyorum o aciyi bana ver o cekmesin diyorum ;( doktora gittik malesef ilk uc ay boyle olacak diyor,kucagimda sakinlesiyor,bi de karninin ustune yatirip sirtina massj yapinca,ama bogulmaya karsi dikkatli olmak lazim karninin ustune yatirinca...her on bebekten ucunde olurmus,o da bizi bulmus ;( elinden geldigince gazini cikar emzirdikten sonra,gogsunu falsn kapamakla ugrasmadan memeyi birakir birakmaz omzuna al,oyle cikmazsa basina gogsunun altina yastik koy,karninin ustune yatir,sirtina masaj,5 dk surmeden cikariyor gazini...ama benim yaptiklarim biraz azaltiyor,onun haricinde gaz hep var ;(

canım doktor ne dedi,iyi dediyse hiç kafana takma,bu arada doktorunuz kim,pazartesi başka salı başka doktora gitmişsiniz galiba,kimlerdi
Canım pzrtsı aıle hekımıne götürdük bengı hanım a randevuyu ancak salı aldık salıda ona gotrduk iyi dedı kılosuna herkes bu kadını çok begenıyoda bı ben beğenmedim sence nasıl Dr
Canim ilk ay 700-900 arasi alirmis,seninki 20 gunde 500 almis neredeyse ve ilk gunler midesi kucuk olmasina ragmen,bu 10 gunde de baya alacaktir cunku midesi buyudu...oran olarak ilk gunlere nazaran daha hizli kilo alacaktir,bence gayet iyi
Midesı buyucek değil mi canım haklısın
kızlar benmde göğüslerm cok fena kabuk tuttu ucları emzırmk kabusm oldu napcm bılmem lansınoh kullndm garmastan kullandm zeytınyagı denedm yok fayda aglıym resmen ya cok kötü yardım ıstyrm ya
Ayva cekırdegını dene canım azcık ılık suya koy jel gıbı olucak onu dene bakalım
Benim oğlumda 10 günde 550 gr almış.ama çok kusuyor yarın Dr a gideceğiz.
Kız maşallah ıyı almışya koca Boğazlıymış senın oğlan benımkıde kusuyodu dün Dr gazı çok ondan kusuyo dedı

evet herkes Bengi hanımı çok beğeniyor,ben ona hiç gitmedim,bizim oğlanın doğumdan beri doktoru Nevzat bey,kızımı da ona götürüyorum,çok iyi,bi de onu dene istersen

Slm cici anneler ve bal bebisleri bizim dun 40imizda cikti topigin abisi bnm oglus rabbim hepsine saglikli uzun ömür versin buarada cok fena gaz sancilarimiz var ama rahatlariz ins gecicek hepsi hepinize tatli uykular her nekadar uyuyamasakta :)
Aeolun minislerle

Son düzenleme:
Pompa almadim Cnm azalsin diye ikisinide orantili
emziriyorum ama olmuyor bazen kizimingenzine kaçıyor

küçük oldukları için memeyi tam boşaltamıyorlar,fazlası kalırsa Allah korusun iltihap olabilir,o üst başın batmasını çok iyi bilirim,pompa kullanmaya başladığımdan beri üstüm ıslanmıyor,eğer imkanın varsa pompayı tavsiye ederim

Yalnız olduğum için dışarı çıkamıyorum
Eşimde geç saatlere kadar çalışıyor.....çıkabilirsem
Bakacam CNm birde benim bebiş sürekli elini
Emiyor yapmaması için ne yapmalıyım

Canım alttan mı dikişlerin? Benim de 5 tane vardı yan kesik atılmış. O yüzden oturmakta bende hala zorlanıyorum. 13 gunümüz. Batikon ve voltaren fitil kullanıyorum.
Bizimki Dr gündüz uyuyor gece uyanık. Bizimki genelde alttan çıkarıyor gazını. Kıpkımızı oluyor çıkarırken. Bazen bakıyorum uyudu mu diye yok gözler açık. 2-3 aylık olunca sanırım düzene gitcez.
kızlar biz 13 günlük lduk bebiş gündüz hep uyuyor gece ayakata ha bire emmek istiyorr...sizinde öylemi
Bizde bugun 13 günlük olduk ve bizde de durum aynı canım b
Canım pompa almani tavsiye ederim. Gecen okudun sut fışkırıp bebegi zorlanabilirmis. Once sagip birazını öyle emzirecekmissin. Disari çıkamıyorsan internetten ver siparis.

Oh oh maasallah. Topigin abisi :)
Gaz hepimizde sorun anlaşılan.

Benim oğlum cok hıçkırıyor kızlar. Sizinkiler nasıl?

Bir de ben yatarak emziriyorum hala çünkü oturmakta güçlük geciyorum hala. Hemen emince gazını çıkaramıyorum. Gaz çıkarınca uyanıyor bizimki. Haydi gene emmek istiyor. Kısır döngü oluşuyor bu sefer.

Benimde öyle canım. 2saatte bir emzirin diyorlar ya uyandıramıyorum. Aksamda bi başlıyor emmeye saatlerce sürüyor. Doymuyor.sutum az sanırım

Canım bende gogsumu bosaltamadığım için mastit oldum. Cok kotu birsey. Atesim 40 lardaydı. Acillik odum.suan antibiyotik kullanıyorum. Dr göğsünde süt bırakma dedi. Önce emziriyorum sonra kalanı sagiyorum. Cok sutum yok gerci ama. Bunu yapnak zorundayım. Pompa almamıştim bende. Dr al dedi diye aldim. Avent in elektriklisini aldim tavsiye ederim

Canim benim oğlum bugun 24 gunluk benimki de gunduzleri fosur fosur uyuyup geceleri uyumuyordu gazından ama son 2 gundur gunduz uykuları da gitti bu gaz sancisi altüst ediyo yavrumu( gittikçe dozajı artiyo sanki( dun gece resmen onunla ağlayacaktım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…