Canım alttan mı dikişlerin? Benim de 5 tane vardı yan kesik atılmış. O yüzden oturmakta bende hala zorlanıyorum. 13 gunümüz. Batikon ve voltaren fitil kullanıyorum.
Bizimki Dr gündüz uyuyor gece uyanık. Bizimki genelde alttan çıkarıyor gazını. Kıpkımızı oluyor çıkarırken. Bazen bakıyorum uyudu mu diye yok gözler açık. 2-3 aylık olunca sanırım düzene gitcez.
Bizde bugun 13 günlük olduk ve bizde de durum aynı canım b
Canım pompa almani tavsiye ederim. Gecen okudun sut fışkırıp bebegi zorlanabilirmis. Once sagip birazını öyle emzirecekmissin. Disari çıkamıyorsan internetten ver siparis.
Oh oh maasallah. Topigin abisi :)
Gaz hepimizde sorun anlaşılan.
Ayy canim aynı sıkıntı bizde de var mapicaz yaBenim bebişte de gaz sancısı var arefe günü acillik olduk gece 4 te bi başladı 10 a kadar sürekli ağladı mızıklandı gaz sancısı çıktı doktor yapacak bişey yok nerede ne ile sakinleşiyorsa yapacaksınız dedi sonuç akşam 10 da bi başlıyor ağlamaya hatta arabaya binmezsek morarana yada nefesi kesileseye kadar ağlıyor arabaya binince sus pus hemen uyuyor şaka gibi :)) hiç kıyamıyorum kuzuma ama arabaya da alıştı sanırım ne yapıcam bilmiyorum( saç kurutma makinesi ve musluk sesi de etkili ama kısa süreliğine birde yazdılar mı bilmiyorum ama buziki orhanın kolik diye müziği var o da rahatlatıyor aklınızda bulunsun
Gaz sancısı var canım ya karadenızdekı Dr da övdüler ona goturucem bırdahakıne senın kız nasıl canımSezincim naber,bebiş nasıl
ah canım normal doğum da böyle oluyormu ben sezeryan oldum ya 2 gun kalktım hiç yatmadım daha inş bir an önce ıyılesr dıkışlerın tatlım çok gecmiş olsunBenim oğlum cok hıçkırıyor kızlar. Sizinkiler nasıl? Bendimde çok hıçkırıyor cancazım sınır bozucu dımı buyuyormuş oyle dıyolar hıçkırınca
Bir de ben yatarak emziriyorum hala çünkü oturmakta güçlük geciyorum hala. Hemen emince gazını çıkaramıyorum. Gaz çıkarınca uyanıyor bizimki. Haydi gene emmek istiyor. Kısır döngü oluşuyor bu sefer.
Benim bebişte de gaz sancısı var arefe günü acillik olduk gece 4 te bi başladı 10 a kadar sürekli ağladı mızıklandı gaz sancısı çıktı doktor yapacak bişey yok nerede ne ile sakinleşiyorsa yapacaksınız dedi sonuç akşam 10 da bi başlıyor ağlamaya hatta arabaya binmezsek morarana yada nefesi kesileseye kadar ağlıyor arabaya binince sus pus hemen uyuyor şaka gibi :)) hiç kıyamıyorum kuzuma ama arabaya da alıştı sanırım ne yapıcam bilmiyorum( saç kurutma makinesi ve musluk sesi de etkili ama kısa süreliğine birde yazdılar mı bilmiyorum ama buziki orhanın kolik diye müziği var o da rahatlatıyor aklınızda bulunsun
Gaz sancısı var canım ya karadenızdekı Dr da övdüler ona goturucem bırdahakıne senın kız nasıl canım
ah canım normal doğum da böyle oluyormu ben sezeryan oldum ya 2 gun kalktım hiç yatmadım daha inş bir an önce ıyılesr dıkışlerın tatlım çok gecmiş olsun
Bızde Dr kulak pamuğuna zeytın yağını sur makatını uyar dedı oraya degdırıyorum karnına masaj yap bacsklarını oynat o sancı kötü ya
Alicam Cnm eşime soyleyecegim alsın bebekle dışarı çıkmak zor oluyorCanım alttan mı dikişlerin? Benim de 5 tane vardı yan kesik atılmış. O yüzden oturmakta bende hala zorlanıyorum. 13 gunümüz. Batikon ve voltaren fitil kullanıyorum.
Bizimki Dr gündüz uyuyor gece uyanık. Bizimki genelde alttan çıkarıyor gazını. Kıpkımızı oluyor çıkarırken. Bazen bakıyorum uyudu mu diye yok gözler açık. 2-3 aylık olunca sanırım düzene gitcez.
Bizde bugun 13 günlük olduk ve bizde de durum aynı canım b
Canım pompa almani tavsiye ederim. Gecen okudun sut fışkırıp bebegi zorlanabilirmis. Once sagip birazını öyle emzirecekmissin. Disari çıkamıyorsan internetten ver siparis.
Oh oh maasallah. Topigin abisi :)
Gaz hepimizde sorun anlaşılan.
Benim kizimda çok hickiriyor sonrada uyuya kalıyorBenim oğlum cok hıçkırıyor kızlar. Sizinkiler nasıl?
Bir de ben yatarak emziriyorum hala çünkü oturmakta güçlük geciyorum hala. Hemen emince gazını çıkaramıyorum. Gaz çıkarınca uyanıyor bizimki. Haydi gene emmek istiyor. Kısır döngü oluşuyor bu sefer.
Sağol Cnm Alicam sanata çok geçmiş olsun CnmCanım bende gogsumu bosaltamadığım için mastit oldum. Cok kotu birsey. Atesim 40 lardaydı. Acillik odum.suan antibiyotik kullanıyorum. Dr göğsünde süt bırakma dedi. Önce emziriyorum sonra kalanı sagiyorum. Cok sutum yok gerci ama. Bunu yapnak zorundayım. Pompa almamıştim bende. Dr al dedi diye aldim. Avent in elektriklisini aldim tavsiye ederim
Canım pzrtsı aıle hekımıne götürdük bengı hanım a randevuyu ancak salı aldık salıda ona gotrduk iyi dedı kılosuna herkes bu kadını çok begenıyoda bı ben beğenmedim sence nasıl Dr
Midesı buyucek değil mi canım haklısın
Ayva cekırdegını dene canım azcık ılık suya koy jel gıbı olucak onu dene bakalım
Kız maşallah ıyı almışya koca Boğazlıymış senın oğlan benımkıde kusuyodu dün Dr gazı çok ondan kusuyo dedı
Bebegim yirmi gunde bir kilo almis,4 kilo olmus ama ben buna sevinemiyorum cunku sutum az,mama da veriyorum ve biliyorumki mamadan dolayi boyle kilo aldi...yurtdisindayim,burda sutu arttirici seyler satilmiyor eczanede,3 lt su iciyorum ama yine de sutum yok,cok uzuluyorum,ne yapabilirim,gogus ucum yara sik sik emziremiyorum davar mi bir tavsiyesiniz
Canim cok sagol,esime soyleyeyim ins bulur,rezene cayini bulamadik belki bunu buluruz ;(Canım benim ablamda yurt dışında bana still tee getirdi süt yapıcı.rezene tadında zaten.
Gercekten cok zor birşeymis bu gaz olayı.Canim benim oğlum bugun 24 gunluk benimki de gunduzleri fosur fosur uyuyup geceleri uyumuyordu gazından ama son 2 gundur gunduz uykuları da gitti bu gaz sancisi altüst ediyo yavrumu( gittikçe dozajı artiyo sanki ( dun gece resmen onunla ağlayacaktım (
Bana ağrılarımı dindirsin diye verdi fitili canım. Gercekten de iyi oluyor. Benim bi ara kanadı dikişler ondan sinra daha dikkat ettim. Hala yatıyorum. Ayakta emzirmeyi hic denemedim. Yatarak iyi gidiyor şimdilik.Evet canım altta makattada var fazla parcalamislar beni daha hic oturmadim üstüne ayskta yada yatarak emziriyorum
Batikinlu suyla temizliyorum bende ama başka ilaç vermedi
Valla canım bende hep normal dogumda hemen ayaklanırım diye düşünüyordum ama maalesef kesik olunca öyle olmuyormuş. Dikişler oldugu icin oturmak mümkün degil. Bir de bölge olarak kötü bir bölge. Insallah düzelir biran once.ah canım normal doğum da böyle oluyormu ben sezeryan oldum ya 2 gun kalktım hiç yatmadım daha inş bir an önce ıyılesr dıkışlerın tatlım çok gecmiş olsun
Maasallah canım. İyi almış iki günde.Alicam Cnm eşime soyleyecegim alsın bebekle dışarı çıkmak zor oluyor
Benim kizimda çok hickiriyor sonrada uyuya kalıyor
bizim bebise gaz hiç olmuyor ben yinede arada gazinı
çıkartıyorum....geceleri uyanıyor uyumuyor sürekli
emmek istiyor
Sağol Cnm Alicam sanata çok geçmiş olsun Cnm
az önce sağlık ocağına gittik topuk kanı aldılar
kızım iki gün önce 32800 grm di bugün ise 3550
Gram olmuş
Bebegim yirmi gunde bir kilo almis,4 kilo olmus ama ben buna sevinemiyorum cunku sutum az,mama da veriyorum ve biliyorumki mamadan dolayi boyle kilo aldi...yurtdisindayim,burda sutu arttirici seyler satilmiyor eczanede,3 lt su iciyorum ama yine de sutum yok,cok uzuluyorum,ne yapabilirim,gogus ucum yara sik sik emziremiyorum davar mi bir tavsiyesiniz
Gercekten cok zor birşeymis bu gaz olayı.
Bana ağrılarımı dindirsin diye verdi fitili canım. Gercekten de iyi oluyor. Benim bi ara kanadı dikişler ondan sinra daha dikkat ettim. Hala yatıyorum. Ayakta emzirmeyi hic denemedim. Yatarak iyi gidiyor şimdilik.
Valla canım bende hep normal dogumda hemen ayaklanırım diye düşünüyordum ama maalesef kesik olunca öyle olmuyormuş. Dikişler oldugu icin oturmak mümkün degil. Bir de bölge olarak kötü bir bölge. Insallah düzelir biran once.
Maasallah canım. İyi almış iki günde.
Gaz olmamasi cok iyi canım maasallah.
Canım isirgan otu cayı varsa bulabilirsen ondan al. Reziene anason. Humana yada milupanin still tee vardır belki.
Birde patlamış Mısır demişlerdi ama denemedim. Az sekerli hosaf kaynat.
Aklıma bunlar geldi şimdilik.
Arkadaşlar kuru incir kaynatıp suyunu için süt yapıyor birde marul Dereotu süt çorbası şerbetli tatlı kuru soğan bulgur üzüm birde ben özellikle gece emzirirken su veya süt içiyorum birde kesinlikle uyku çok süt yapıyor
Ayy canim aynı sıkıntı bizde de var mapicaz ya( bizim de dun gece 1 de başladı saat 5 e kadar ağla ağla helak oldu ( 5 ten sonra da uyudu ama yine hep mikirdandi durdu ( arabaya ben de binelim diyorum ama gece soğuk oluyor usuturuz diye korkuyorum.zinco kullaniyoduk sonra nurse harveys kullandık simdi sab simplex kullanıyoruz bir de acı elma yağı aldık aktardan topuklarına sürüyoruz ama yine de cok faydasını göremedik (( gunduz uykusu bile gitti cocugun gaz bir geldi mı kendini sıkıyor kipkirmizi oluyor ( cozum bulursan haber et canimm..ama bizim doktorumuz da bunun çözümü yok damlalar falan hikaye çekeceksiniz dua edin cabuk bitsin dedi ((
Canım gazı olduğu için uykuya dalamıyor bebişin. Doktora götürünce gazı için damla iste canım. Birde bacaklarını karnına doğru it yavaşça Çek böyle de gazı çıkartabiliyorlar.
Benim oğlum cok hıçkırıyor kızlar. Sizinkiler nasıl?
Valla bilmiyorum bugun başka bi Dr az kilo almış dedi.bende şaşırdım zaten üzülüyorum kusmasına.ilk aylarda çok alınıyor zaten.1 i geçse çok sevinecem.kusmasına 1 hafta sonra yine bakılacak eğer kilo alımı düşmüşse tahlil yapılacak.başka ni Dr normal dedi bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?